Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Apám használta, egy éve adtam neki oda kb, az akksit előtte cseréltük, de már akkor is lötyögött. Nem púpos. A kamerán az optika lötyög, azt tudom, de ez nem amiatt van. Most töltőre dugtam, nem kapcsol be.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
gerner1
nagyúr
Listáról válogathatsz, hogy a közeledben lévő eszközök közül, éppen kivel (látszik "mindenki"...) akarsz megosztani (értelemszerűen, azoknak is rendelkezni kell ezzel a funkcióval, tehát 6.0 -tól felfelé...). Automatikusan, a két készülék által biztosított leggyorsabb kapcsolati módot állítja be, amelyen az átvitel történik (túlnyomó részt tehát: automatikusan a WiFi / Wifi-Direct, stb, ahogy a net -en elérhető 'ismertetőkben' is szerepel..).
Szóval, ha pl egy családi eseményen fotózik ~4-5 ember, akkor az egymás közti 'fotó-exchange" egyszerűbbé, gyorsabbá válik.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
Nincs ilyen. A kötelezőn felül -önként- arra vállalsz, amire neked "tetszik". De abban igazad van, hogy egyértelműnek kell lennie az ilyen "meghirdetett" feltételeknek. Ebben szerintem az anyacég nem hibázott eddig sem, hiszen jól látható módon azt "kiterjesztett - korlátozott garanciának" nevezte eddig is, és ez az oka annak, hogy az ilyen keresetek rendre elbuknak a Samsung -gal szemben. De, ezekkel kapcsolatosan a Garancia és fogy.védelem topikban még részletesebb infókhoz lehet jutni.
-
gerner1
nagyúr
Firmware cserélhető, és ha single CSC -re kiadottat rak fel az ember FR -rel együtt, akkor a műveletet követően -alapesetben- nem látszik, hogy másik régióra lett át-állítva a készülék aktív CSC -je (sem...). Ugyanakkor, az IMEI és az S№ számokból bármikor kideríthető az eredeti régiókód, amelyre az anyacég újonnan leszállította. Az Összefoglalóban benne van ...
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
anno én olvastam erről és kéz alatt tudták csak bevenni a szolgás telókat.volt valami ilyen szabály is.
tudtommal szolgáltatók is valamiféle jelzést infót adnak,hogy vagy adtak anno erről.hogy további eladása nem engedélyezett.
azt lehet csinálni,hogy a Lengyel,Francia helyett a magyar XEH teszem rá.
az Phone INFO az többet tud mondani -
embe
nagyúr
Van úgy hogy... a tökszár tudja miért, 1-2 ikon odébb kerül stb. Valszeg véletlenül megnyomom a zsebemben, vagy bármi. Mindegy is.
Zárolni szeretném, de nem lehet. Emiatt nem szeretnék + launcert feltenni.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
törölt tag
Értem, miért kérdezed. Jártam így én is; volt, hogy nem jelzett az automatikus keresés (de a kézi azonnal megtalálta).
Ugyanakkor nemrég volt példa a mintaszerű működésére: a júniusi XEH fw telepítése után, folyamatosan jelezte (illetve sorra le is töltötte) az OTA update-eket, mindaddig, amíg elértem az aktuális, szeptember elsejei bizt. szintet. Szóval van, amikor működik és van, amikor nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
fornettisuti
veterán
Az az egy Huawei router van, amit a Digi hozott.
Azt mondjátok, a saját routerük nem tudja a Gigabites netet?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Black Viking
csendes tag
Bele kellett kötni, és ettől most nyugodtabb a lelked igaz? Nem állítottam a kommetbe,hogy mélyreható tesztet csináltam, és azt sem,hogy ez 100%-ig megoldja a merülési problémát. Viszont nálam segített, és gondoltam ha már ez egy olyan oldal ahol segítünk egymásnak és megosztjuk a véleményünket akkor megteszem! Ez az egyik, a másik hogy minden fő verzió után javallott az FR, harmad részt pedig tisztában vagyok vele,hogy mi mennyire befolyásolja a fogyasztást és ha nyilván nem koppra ugyan azt csinálom a telefonon de nagyjából hasonlóak a körülmények, ami pont elég ahhoz,hogy lássan a +40 perc SOT reális e vagy sem többletnek.
-
gerner1
nagyúr
Mindazt, ami IT user posztjában adott Link -n (is) látható.
-
-
Burt1793
veterán
Ez még hagyján, de a beállítások tárhely pontban nincs gyorsítótár törlés opció... mindegy, én ezeket már megszoktam, minimum 1 hónapja van fent az oreo.
Az idegesít a legjobban, hogy bekapcsolt folyamatos mobilnettel is tök jó a készenléti idő, de ha jön valami értesítés (nem mindegyik), akkor amiatt már nem alszik olyan mélyen a teló és úgy sokkal jobban merül készenlétben. Bár szerintem ez nougat-on is így volt, elég gáz. -
-
Kroni1
veterán
Kapcsold ki a telón a vezetéknélküli gyorstöltés funkciót akkor kevésbé melegszik..
Van klíma a kocsidban és szoktad használni?! Ha igen, akkor ajánlom az olyan töltőket, amik a hűtőrácsra szerelhetők, ezekkel még jót is teszel neki. Nekem ilyen van, mikor kiveszem a telót hűvös szokott lenni. Csak arra kell figyelni, hogy télen amikor meleget fújatsz akkor el kell zárni azt az adott szellőzőt, amin a telefon van, különben jól felmelegíti.
-
samu74
addikt
alkalmazásváltó gombra nyomva néha "zavarba" jön,újra rányomva meg dupla kattra reagál.
Azért is írtam amit.
Tehát felold az olvasó,alkalmazásváltó megnyom,semmi.Eltelik kb. 1 másodperc,és ha újra megnyomom akkor jön a feature...Ennek nem így kellene működni.Ha "tudja" hogy 1x megnyomtam(mert az újra bökésre beadja az elöző appot),miért nem adja be az alkalmazás váltót...De lehet csak nálam van ezzel gond.Mazda6_2.0D azért ott is lehet akciósan venni dolgokat.Tavaly annyiért vettem ott az xbox-ot mint amennyiért itthon most adják,majd 1 év múlva.
[ Szerkesztve ]
-----------
-
kutga
nagyúr
Nincs éles rész a képen.
MOD
Ferike81
Nálam beltérben szinte kivétel nélkül ilyen képek készülnek. Napfényben, ellenfényben, lámpafénynél, mindegy.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
petrson
senior tag
De megint félreértés van, az AA-val ez a Waze funkció nem működik. A telefon kijelzője nincs bekapcsolva, ha AA-t használsz.
Most hétvégén hosszabb útra mentem és mivel valamiért a Waze nem akarta az utat betölteni (csak kérem várjon..), ezért a Maps naviját használtam. Nos, ez egyáltalán nem merítette az akksit, szóval egyértelműen a Waze nincs rendesen optimalizálva AA-ra.iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
MM
őstag
Akkor sem lesz gyorstöltés, mert a Waze nem kapcsolja ki a kijelzőt, csak minimumra veszi a fényerőt.
Abban igazad van, hogy kocsija válogatja, mennyit ad le az USB-n. De ha külső töltőt használsz, buktad az Android Autót. Nálam Megane4 megfelelően tölt AA közben szerencsére, de azt gondolom, erre minden gyártónak figyelni kell(ett volna), aki AA képes modellt árul.
[ Szerkesztve ]
-
dewill79
tag
Szia!
"Ráadásul azt is írja, hogy a VoLTE hívás is mehet egyszerre a sima GSM-el..."-no ez így a gyakorlatban nem működik dual standby-os készülékkel, garantálom. Próbáltam nem 1 telefonnal. Amelyik kártyán netezel (pl.4G-n), meg fog szakadni amint bejön egy hívás a másik kártyán. Eddig egyedül honor 8-nál nem szakadt meg a netes kapcsolat beszélgetés közben a másik sim-ről. -
UfoZoli
aktív tag
igen jól értelmezed a dual active készülék ezt tudja. Viszont az S7-ben a dual verzio csak dual standby.
Vagyis amíg az egyiken net vagy hívás pörög addig a másik sim nem csinál semmitHTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
fornettisuti
veterán
Ha csak annyi kell, hogy telefonálás közben is tudjál netezni, ahhoz elég az egy kártyás telefon is, ha van VoLTE.
(Elvileg 3G+ is elég hozzá)[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
gerner1
nagyúr
Én nem hazudtolom meg, csupán leírtam egy tényt, ami tőlem / tőled függetlenül van. Mindegy, hogy ezt ki írta volna ide. Az, amit a készülék kiír neked, az csupán tájékoztató jellegű, de a lényegen nem változtat, ami nem más, minthogy : bekapcsolt kijelzőnél, és kijelzővel nincsen gyorstöltés ebben a helyzetben inaktív, hiába írja neked oda. Vezetékesen se, és vezeték-nélkülin se... Akkor lesz a gyorstöltés aktív, ha a kijelző kikapcsol, vagy te kikapcsolod. Írhatsz a Samsung -nak is ezügyben (egyébként fel-lelhető infó...), és ők sem fognak másról tájékoztatni.
Egyébként, többször volt már téma mindkét topikban ... -viszakereshető információ (ami jól láthatóan nem történt meg ...).[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
A Samu kamera nem SLL?? Végül is mindegy mert egyforma.
Amúgy még a szoftver veziót is megnézhtnéd. Lehet nem azonos.?[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
törölt tag
-
gerner1
nagyúr
Nem kötelező elemként került napirendre... Mindenkinek szabad a döntés, egyéni preferencia alapján. Sajnos az S8 spec funkciók csak akkor működnének, ha az S7 firmware -ben is benne lenne a "FaceWidgetek" beállítási lehetőség a Beállítások -ban. Érdekes, hogy az A5 2017 most kapott 7.0 -át, és abban benne van, teljesértékűen működik az AOD...
[ Szerkesztve ]
-
Rascally81
aktív tag
Qi töltésről...ajánlom figyelmetekbe, főleg az ""Érdemes váltani?"" részt!
Már az S5-höz is használtam gyárit, és gagyi kínait is. Most több mint 3 éves és tökéletes!
Csak saját vélemény és tapasztalat!Engem nem érdekel, hogy romlik a pénz. Nincs annyi, hogy rám rohadjon....
-
törölt tag
Értem a problémáját, és még le is írta a megoldást is, ennél többet mi sem tudunk.
Sőt, kipróbáltam a 3G netsebességet is, nálam a T 23 Mbps-el jön, amire nem mondanám, hogy lassú. Nem tudom a kékeknél ez mennyi lehet.
És nálam pl. semmi probléma ezzel a dologgal kapcsolatban, egyedi hiba miatt viszont fröcsögni a gyártóra nem feltétlenül szerencsés, amikor több oka is lehet a hibának. Mivel akinek működik a készüléke nem igazán ír ide, így feltételezem a "láthatatlan" többségnek ezzel semmi baja. -
Burt1793
veterán
Mióta piacon van a teló, ismert a gond, hiába írja le minden új tag, nem változik. Az okát se tudjuk biztosan, nekem december óta nem volt, augusztus óta csak havonta volt, augusztus előtt hetente többször is. A mostani frissítés se szünteti meg, maximum a 4G telefonálás lehet a megoldás. Sajnos én se telenoros androidon vagyok, így egyelőre nem tudom kipróbálni a dolgot.
-
-
gerner1
nagyúr
Zárt technológia, ISO xxx, stb ... Független, ellenőrzést, és hitelesítést végző szervezetek általi hivatalos vizsgálati eredmények, és szabadalmak. Ezen kívül minden db -ot nyomáspróbáznak, mielőtt a gyártósoron a csomagolóba kerül. Lehet, hogy valamilyen rejtélyes ok miatt mégis kerül néhány darab, de tedd fel a kérdést, hogy ennek mennyi a valószínüsége (?). Mert, ha szét kell választani, akkor mérlegelni is kell. Ezekből, a kivételekből való kiindulásból pedig Dunát, vagy Nílust lehet már rekeszteni. A nagyszámok egészen más oldalt támasztanak alá..... A vízálló típusokat -amikor szervízbe kerülnek- szintén ilyen vizsgálatnak vetik alá, mielőtt szétszedik, és kiadás előtt is tesztelve vannak. Ez sem véletlenül van így. Amennyiben valóban gyártás hiba miatt ázik be, akkor azt reprodukálni tudják majd, szervíz körülmények közt is, a saját vizsgálati anyagukkal. Ez az anyag pedig, biztosan eltérő, mint amihez én, vagy Te hozzájuthatunk. Ezzel pedig, a bizonyítás is egyszerűen alátámasztható.
Lehet ezen/ezeken rugózni, de a lényeg attól nem változik. A megadott limitek pedig, biztos lehetsz benne, hogy jóval alatta vannak a valós értékeknek. Részben azért, mert semmiből sincs 2 egyforma alkatrész. Igy biztosítható, hogy akármilyen is a "szóras", a végtermék biztosan a tűréshatáron belül lesz.
Szerintem a képlet egyszerű, és én a magam részéről -ezt- ezzel le is zárom. Be kell tartani a megadott limiteket, és a használathoz megadott javaslatokat, és nem arra bazírozni, hogy ez+az még belefér, de ha mégsem, akkor majd megpróbálom ""át-tolni okosba""...
-
őstag
Nem, a barométer az légnyomás mérőnek van benne , csak mondtam, hogy van benne nyomásmérő. Lehet mutatna a vízben is valamit, ezt nem tudom, de nem is akarom kipróbálni.
Így van, ahogy mondod, lehet félreérthető voltam. Tehát itt vannak a kis indikátorok, és ha ázik a készülék, akkor azok bejeleznek. Innentől szerintem ez a gyártó oldaláról elég, tehát a vevőnek kell bizonyítania, hogy ez nem az ő hibája volt.kaciokos A nyomás próba jó ötlet, de ott azt nem tudják kiszűrni, hogy nem-e túl sokáig volt vízben
[ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
kaciokos
őstag
-
Burt1793
veterán
Köszi, de nem jön be annyira a onedrive, sokkal kezdetlegesebb a google drive-nál. S7-en nem olyan lassú, de nehezebben lehet elérni dolgokat, nem olyan fluid és plusz egy szar, ami szinkronizál folyamatosan (telóval és géppel is), jobb lesz a google majd, egy év múlva.
Elő is fizetek, nem gond. Sőt, most van már 6 ezerért korlátlan adatforgalom a telenornál, azt is elő fogom fizetni és akkor valszeg átállok a pixel szériára (eddig azért nem tudtam, mert a 128 gigás kártyámat nem lehet belerakni és nincs korlátlan netem). A spotify nagyon jó lesz 4G-n, sőt, wifit sose fogok kapcsolni. Persze akkor nagy pixel kell, mert a kicsinek gyenge az aksija. -
SX Wave
aktív tag
Ferde hajlamú csúszkák Amúgy nem, szerencsére nálam minden rendben.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
Burt1793
veterán
Ha kikapcsolod majd vissza az automata fényerő opciót, akkor resetelődik, én legalább is így vettem észre. Kint nekem is feltolja, de mindig jól látható, amikor telibe süti a nap, még akkor is jó, persze azért kicsit jobban kell koncentrálni a kijelzőre.
Én régebben állítgattam a csúszkát, most max este veszem lejjebb (persze ilyenkor az egész skálát lejjebb veszi, így napon kevesebbet állít.[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Nekem motoron lassan de merül azzal a szivargyujtó töltőfejjel ami bele van most dugva, pedig elvileg 2.1A-t is le tud adni. (Google Maps-t használok, auto fényerővel) Egy olyan kéne nekem, amivel legalább szinten marad az S7
Mondjuk érdekes, mert az Ampere programmal nem tudtam megmérni az S7-el az töltési áramerősséget, folyamatosan változót ír, ~ 500-és 1000mA közt. Az A3-ast azt egyenletes erősséggel tölti, de érdekes, hogy a dupla USB-s fejnél az 1A portban 1500mA-t ír, a 2.1A portban pedig csak 500mA-t.. Ki érti ezt?
Neked van valami megbízható app-ami jól mutatja az aktuális töltési áramerősséget? Mert sztem ez az Ampere használhatatlan az S7-el..
-
gerner1
nagyúr
Mi szűnik meg? Az, hogy 4G -ről visszaváltanak a készülékek híváskor, mert minden szolgáltatónál lesz VoLTE, vagy az, hogy ahol 3G sincs, ott mindenhol lesz 4G -vel együtt? Esetleg, hogy az összes cellatorony addig a dátumig, mindhárom szolgáltatónál azonos installációval fog rendelkezni 3& 4G -n is? Vagy az, hogy az említett helyen legalább 2G lesz, és nem vált másik ország szolgáltatójára a készülék, miközben itthon vagyok (szégyen). Vagy ezek, így összesen ??
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Nem tűnt még fel, mert tegnap este vettem meg a telefont..
A tárcsázónál most csak két rész van, 6-osban 3 rész volt. A névjegyzék az saját profilommal kezdődik és csak egymás alatt vannak a kedvencek aztán meg az összes szám. A hatosban jobban tetszett, hogy volt külön kedvencek fül, nem csak ABC-ben lehetett látni őket hanem egyéni sorrendben is és nagyobbak voltak rajta a kapcsolati képek is. De nem a világvége, meg lehet szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest