Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Ez a gyorstöltős mizéria eléggé érdekelt, csináltam pár tesztet és azokból egy kisebb összefoglalót.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Viktor77
titán
válasz baani59 #35493 üzenetére
Ezt magyarázd el kérlek, mert nem értem. Van 1-es kártya, 2-es kártya. Azt írod, nincs fent egyszerre a két szám a hálózato(ko)n.
Na most, ha én 1-es kártyával éppen netezek, akkor hogy hívnak a 2-es kártyán, hiszen az nincs fent a hálózaton, ahogy írod.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
ACE-
addikt
válasz fornettisuti #35496 üzenetére
Nem, nekem az kell, hogy egyik SIM-en van mobilnet, a másikon meg ingyen tudok telefonálni... és szimultán használnám a kettőt.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
fornettisuti
veterán
Ha csak annyi kell, hogy telefonálás közben is tudjál netezni, ahhoz elég az egy kártyás telefon is, ha van VoLTE.
(Elvileg 3G+ is elég hozzá)[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
tag
Én is Android Auto-val használom (Skoda Superb, 2017-es) az auto beépített USB portján keresztül és egyértelműen töltődik még ha megy a Waze + Pocket Cast akkor is. Gyorstöltés be van kapcsolva.
-
baani59
aktív tag
Az tény, hogy működik - használok egyet.
Nincs fenn egyszerre a két szám a hálózaton (duál standby) - egyszerre csak az egyik lehet aktív. Ha hívás érkezik, vagy internetezel a másik lekapcsolódik.
Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
-
pcnet
addikt
válasz baani59 #35488 üzenetére
Egy IMEI-el, hogy lehet fent egyszerre két hálózaton? Főleg ha ugyan azé a szolgáltatóé mindkettő? Értem, hogy egyiken mehet egyszerre hívás, de térerő van mindkét kártyán, bejövő hívást tud fogadni, tehát nem csak híváshoz kell a hálózat és az IMEI. Nem kötekedni akarok, félre értés ne essék, csak érdekel. Single SIMes P10et is lehet dualosítani, tehát tudom, hogy létezik, csak érdekel, hogy hogyan.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
baani59
aktív tag
válasz gerner1 #35469 üzenetére
Igaz hogy más gyártó készülékéről van szó, de a duál és az egy SIM-es hardver ugyanaz. A duálos 2 IMEI számmal működik az egy SIM-es pedig eggyel. Az egy SIM-es a szoftveres duálosítás után is vígan működik egy IMEI-vel lévén duál standbay, egyszerre úgyis csak egy IMEI-vel aktív.
Persze root kell a megfelelő firmware felrakáshoz.Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
-
sfbalazs
tag
Valaki használ ipega kontrollert?ppsspp ben nem bírom megfelelő működésre bírni.
-
kutyek
senior tag
Én hasonló helyzetben voltam, és mivel a cég lehetővé tette, a saját telefonomat használom céges feladatokra is. Persze saját zsebből, de cserébe ugyanazt a számot használom sok éve, ami a szakmai network szempontjából nekem többet ér. Laptop dettó (azt más okból). Persze ez kockázat a cégnek, de hát valamit valamiért.
-
petrson
senior tag
válasz gerner1 #35472 üzenetére
Akkor erre és a többi válaszra, amúgy köszi a hozzászólásokat.
AA-t úgy használom, hogy az autó kijelzőjére vetíti a képet, ergo a telefon kijelzője nincs bekapcsolva használat közben. Bp és környékén használom munkába menet és vissza, a térerővel nincs gond, ez sem húzza az ampereket. Viszont eléggé melegszik a telefon, csekkoltam a procit, felhúzza elég rendesen, valószínű ez a gond. Amúgy, ha csak a telefonon megy a navigáció töltés nélkül, akkor is kevésbé merül, ez a nagy dilemmám... Így az AA kb. csak arra jó, hogy kényelmesebb kezelni az autóból, de hosszú távú utakra nem ajánlott. Nálam legalábbis ez a helyzet, pedig amúgy szeretem.iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
pcnet
addikt
válasz gerner1 #35481 üzenetére
+1
A kikapcsolt kijelzőnél wifi eldobásos ügyem lezárásához még annyi, ma 11kor tettem hibabejelentést Telekom appból,
3kor hozta a technikus srác az új routert. Ciscot cserélt Sagemcomra. Megint elmondta, hogy a Ciscoval rengeteg volt a gond, hasonló dolgokra panaszkodtak sokat. Wifi eldobálás, lassú sebesség, instabil kapcsolat. Csak gondoltam leírom, ha esetleg valaki hasonló cipőben járna...“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
gerner1
nagyúr
Én nem hazudtolom meg, csupán leírtam egy tényt, ami tőlem / tőled függetlenül van. Mindegy, hogy ezt ki írta volna ide. Az, amit a készülék kiír neked, az csupán tájékoztató jellegű, de a lényegen nem változtat, ami nem más, minthogy : bekapcsolt kijelzőnél, és kijelzővel nincsen gyorstöltés ebben a helyzetben inaktív, hiába írja neked oda. Vezetékesen se, és vezeték-nélkülin se... Akkor lesz a gyorstöltés aktív, ha a kijelző kikapcsol, vagy te kikapcsolod. Írhatsz a Samsung -nak is ezügyben (egyébként fel-lelhető infó...), és ők sem fognak másról tájékoztatni.
Egyébként, többször volt már téma mindkét topikban ... -viszakereshető információ (ami jól láthatóan nem történt meg ...).[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
Offline navinál nagyon sok múlik azon is, hogy milyen fényerővel használom a telefont. Továbbá, hogy a műhold jelek mennyire erősek (ugyanúgy befolyásol, mint a mindenkori GSM térerő). Amennyiben gyenge a jel, rossz a vétel, akkor szintén magasabb lesz a fogyasztás. Ráadásul autóban ez egy örök dilemma, mert ha nem üvegfelületnél van, akkor a karosszéria árnyékol, rontja a vételt folyamatosan. A szélvédőre helyezve pedig (itt többnyire javul a vételi képesség), az esetek túlnyomó részében az optimálisnál magasabb fényerőre kell állítani nappal, amellyel szintén többet fogyaszt.
Nekem itt Pesten rendre merül a készülék (pedig edge -em van, amiben 20% -kal nagyobb az akku) főleg ha felhős, vagy rossz, esős idő van. A belvársoban, az épületek között pedig, még rosszabb (még jó időben, Sygic -kal is, és a "hátombetűssel" is). Vaze -val pedig, nekem csak nagyobb merülés volt, mert ahhoz kell valamilyen netkapcsolat, és mobilnetet használva (szintén a nem túl fickós térerő miatt is) jelentősen merít.De volt már olyan nekem is, hogy kvázi nem merült semmit: nyilt terepen, jó vételi viszonyok mellet, optimális fényerőre állítva a kijelzőt.
Értelemszerűen, akik szerencsésebb körülményeket tudnak felírni, ilyen szempontból (is!) kedvezőbb helyzetben vannak, és nekik lehet jobb is. -
kbyte1024
veterán
én Sygicet használok és az 1amperes szivargyujtótőltővel és nemcsak,hogy szintentartja de még picit tőlt is rá.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
-
gerner1
nagyúr
válasz petrson #35470 üzenetére
"Más: Használ valaki Android Auto-t? Használatban folyamatosan merül a telefon, nem vesz fel annyi töltést, hogy legalább szinten tartsa. Erre nincs valami megoldás? Más telefonnal is ilyen? Mert akkor hosszabb utazásokra ez így alkalmatlan lesz..."
- Nincs rá megoldás, mert bekapcsolt kijelző esetén nincsen gyorstöltés . Navi program használata esetén is ugyan ez a helyzet, és nekem más típusokkal is ez a tapasztalatom (S5, P6, Mate8, szifon 6S / 7). -
petrson
senior tag
válasz gerner1 #35469 üzenetére
Sziasztok, a héten másodszor fordult elő, hogy az ébresztő magától kikapcsol... legalábbis remélem nem én nyomkodom el minden reggel félálomban, mindenesetre 2 éve van meg a telefon és ilyen nem volt korábban. Volt valakinek hasonló?
Más: Használ valaki Android Auto-t? Használatban folyamatosan merül a telefon, nem vesz fel annyi töltést, hogy legalább szinten tartsa. Erre nincs valami megoldás? Más telefonnal is ilyen? Mert akkor hosszabb utazásokra ez így alkalmatlan lesz...
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Watt25
veterán
válasz mono7806 #35467 üzenetére
??? Nekem mondjuk látatlanban evidens lenne, hogy HW különbség is van a dual és nem dual telefon között... (És az nem csak a SIM tálca felirata...) A függetlenítést viszont ma már ingyen hivatalosan is megteheted.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
mono7806
tag
Van arra mód, hogy rootolás, rom csere nélkül "dual SIM-esítsek" egy Telekomos S7-est?
-
őstag
Vettem egy tokot, de a hátulja tele van mágnesekkel. Okoz ez gondot a készülékben? Iránytű, meg minden...
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Abban segítsetek még légyszi, hogy miben más ha a 128000-es 2 éves Samsung garival veszem a telefont, mint ha a 105000-es 1 évessel? Mert ugye ha leejtem és pókhálósodik, arra egyik sem vonatkozik, egy esetleges gyártási hiba meg hamar kiütközik. Ha tehát az első évben nem lesz vele gond, minimális az esélye, hogy a másodikban meg legyen. Vagy ezt rosszul gondolom?
Mindkét esetben a vásárlás helyére kellene vinni garanciális ügyintézésre? Van egyéb tudnivaló, amit még számításba kellene vennem?"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
-
Wyll
őstag
Új munkahely. Telefon dilemma.
Jár a pozícióhoz céges szám előfizetéssel, és hozzá persze telefon is, iPhone állítólag. De hát a franc se akar iPhone-t. Én szeretem az S7-est, ezt akartam, megszereztem, belaktam, megszerettem (és együtt drukkolok mindenki mással, hogy mikor jön az oreo )
Lehetőségek:- két külön telefon és előfizetés: ekkor fizetnem kell a privát előfizut is "feleslegesen", eközben én is meg az ismerősök is átszoknak valószínűleg az új céges számomra, ráadásul két telefonnal kell bűvészkedni.
- dual SIM-es S7-re váltok: ugyanaz mint az előző opció, csak nincs két fizikai készülék.
- behozom a számom és a készülékem is a céges flottába: nincs számváltozás, nem kell privát előfizut fizetnem, de céges policy miatt egyből telepítenek rá Corporate szoftvereket, és ha majd egyszer el akarom vinni a számom, akkor nem biztos hogy elengednék, amennyiben addigra az összes céges partnernél ez a szám lesz elmentve.
- full céges megoldás: droppolom az S7-est, és elfogadom a céges megoldást, ez a legolcsóbb, ingyentelefon, ingyenelőfizetés, sőt az S7-et még el is tudnám adni. De át kell állítani a berendezkedésemet az új készülékre, ismerősöket az új számra, számos helyen átírni az eddig regisztrált telefonszámot.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Fifi
őstag
válasz Watt25 #35449 üzenetére
Lehet. Erre a hozzászólására gondolhatott.
Én is így csináltam, csak az xda oldaláról TWRP topic leírása alapján.
Próbáltam Magisk-sal is a rootot, de volt egy appom ami azzal nem ment, így maradt a SuperSU.
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz Watt25 #35378 üzenetére
Összefoglalnám a root-olási tapasztalatomat, érdemes lehet frissíteni az összefoglalót.
Az mondjuk később tűnt fel, hogy a CF AUTO-ROOT megoldás nem megy SWREV B 2-vel, ez az én hibám volt.
Szóval, marad a MAGISK verzió. Itt fontos, hogy a v16.0 nem opciónális, mert v12.0-val már nem működik. (Feltéve, hogy friss rendszert próbálunk root-olni.) Azt már látom, hogy bele lett írva az összefoglalóba, hogy vegyük ki a Restart pipát, ez hasznos.
Esetleg érdemes megemlíteni, hogy amennyiben itt hibázunk, nem lesz világvége, legrosszabbik esetben egy Odin-nal történő teljes újratelepítés újra használhatóvá teszi a telefont.
A 8/f pontba érdemes lenne beleírni, hogy mi az eredeti...
Én nem kaptam Biztonsági probléma észlelése, indítsa újra a telefont üzenetet eddig, ellenben továbbra sem tökéletese a root-olás. A Magisk Manager azt írja, hogy a Magisk nincs telepítve, és nem történik semmi a Go to "install" section gombra kattintáskor... A nagyobbik baj, hogy bár látszólag feljegyzi, hogy melyik appnak adtam jogot, (Superuser ablakban ott az engedélyezett appok listája) mégis minden SU kérés esetén újra megkérdezi, hogy akarom-e engedélyezni. Ez a Total Commandert teljesen használhatatlanná teszi, mert az folyton újrakéri.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Eldőlt, S7 lesz a feleségem új telefonja. Maradt azonban még 2 kérdés:
1. Hol érdemes megvásárolni? (Árban az egyes helyek között elég nagy a szórás, és tartok tőle, hogy a legolcsóbbaknál véve esetleg garanciagondokba ütköznénk. Ugyanakkor nagyon árérzékenyek is vagyunk, nem mindegy, hogy 10e Ft-tal több vagy kevesebb... Mit javasoltok?)
2. Napi szinten lenne autós navigációhoz használva. Milyen tokot érdemes vásárolni rá, amiből nem kell folyton kiszedegetni amikor az autós telefontartóra felrakjuk? Vagy ez tokkal nem, csak fóliával oldható meg?"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
-
pcnet
addikt
Gondoltam megírom a megoldást ha már szét offoltam a topicot... Tegnap a Telekomos routeren kikapcsoltam a wifit és rákötöttem a 8 éves TP-Link routeremet. Azóta nincs wifi szakadás kikapcsolt kijelzőnél és éjszaka (6.5 óra) 3%ot merült az akksi 10% helyett. Megnyugtató, hogy a router a hunyó, a telefonnak semmi baja.
-
Dare2Live
félisten
Értesítésekkel vkinek nincs problémája? Újabban nem jönnek meg. Mai talira 3db emlékezetetőt is beállítottam és 0 jött meg.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
őstag
Eszembe jutott még egy dolog. Eddig nagyon rossz idő volt, ezért alacsony fényerő mellett dolgozott a kijelző, most már (szerencsére) egyfolytában süt a nap, így általában maxon van a fényerő is. Lehet ez okozza a hirtelen nagy üzemidő romlást.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
khron78
őstag
válasz UfoZoli #35427 üzenetére
Annyira nem ragacsos, A Spigen fóliát nem ismerem. Nem is sima védő, ami hamar feljön. Félúton van a sima és a ragacsos között. Terülős fajta és a buborékokat is ki lehet alóla passzírozni. A görbített résznél a fólia is enyhén görbül.Végig ér, annyi hézag van, amennyit a gomb körül is látni.
-
Laslow
senior tag
Köszönöm a tájékoztatást!
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
A telefonhoz - root nélkül - jelenleg milyen Android verzió érhető el? Ha jól látom, 6.0-val árulják. Vásárlás után tud frissítődni, vagy már nem gondozzák, és gyárilag megrekedt a 6.0-nál?"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
UfoZoli
aktív tag
válasz khron78 #35404 üzenetére
Jónak néz ki.
Egykérdés: ez inkább az a ragacsos fajta mint a myscrren vagy a gyári fólia, vagy inkább az a nagyon smooth sima mint mondjuk a spigen fóliák?
Illetve a széleken nem látszik hogy mennyire jön ki. Vagyis hogy a képernyő oldalán mennyivel lóg túl. Éppen hogy vagy majdnem a fém, keretig. Vagyis a képen linkelt tokkal benyúlik a fólia a tok alá, vagy a tok pereme előtt vége van?[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
samu74
addikt
Mikor kijött a nougat, itt a topikban nem 1 embernek volt a wifivel problémája.
Sajna benne lehet hogy valamit szétcseszett az update ,de szerintem egy router reset vagy egy reflash helyre kell hozza.A merüléshez annyit,hogy frissült a karbantartó/optimalizáló alkalmazás is .Érdemes frissíteni ha még nem volt ,és 5-6 nap után ránézni. Helyre rázódik az a merülés.
[ Szerkesztve ]
-----------
-
cosworth
csendes tag
Olvasgatom a legutóbbi hozzászólásokat, és nálam is előfordult valami szokatlan a merüléssel kapcsolatban. 3 hónapja van meg az S7 (Telekomos SIM, független XEH) és eddig éjszakánként mobilneten, illetve wifi-n is ~5%-ot merült, ami teljesen rendben van.
A legutóbbi frissítés óta csak mobilneten tettem le esténként (szokásos ~5% merülés), tegnap azonban wifi kapcsolaton "aludt" és 15%-ot merült reggelre, pislogtam is amikor megláttam.
Samsung Galaxy S22 (Samsung Galaxy S7)
-
gerner1
nagyúr
Valamelyik héten (nemrég), talán az edge topikban (?) szintén panaszkodott valaki hasonló WiFi -s problémára, és szintén Telekomos volt. Úgy emlékszem, hogy kicseréltette a T -s box -ot, és azóta nincs gondja. Esetleg keresd meg, és vedd fel vele a kapcsolatot. Talán tud nyilatkozni bővebben a szimptómákról, és elképzelhető, hogy egyezik a tiéddel.
Én azt gondolom, hogyha másik helyszínen, másik router -rel nem csinálja, akkor nem a telefon a műszaki hibás...
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Nincs már garanciám. GSM boltban vettem. Megetettek, hogy minden forrásból 2 év gar van.
gerner1: Ha a 9%/éjszaka (nálam 6.5-7 óra) normális is, a wifi eldobás kikapcsolt kijelzővel nem az. Akkor lehet mégsem router gond lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az előző telefonom szintén Galaxy A3 (2017), jelenleg a fiam használja. Egyetértek a 3-4 % éjszakai merüléssel, ugyanakkor a saját S7-em is ugyanezt a szintet hozza. Ugyanabban a lakásban, egyszerre letéve a telefonokat éjszakára. Mindkét telefon TMH. Ezek szerint a XEH problémás (feltéve, hogy tömeges panaszok fognak érkezni és a cache törlés nem segít).
A WIFI eldobást, szakadást nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
Nekem a kezdetek (2éve) óta ~7-9% -ot merül éjjelente, pedig minden olyan kivan kapcsolva, amit alvás közben amúgy sem tudnék használni, és nekem egde van 20% -kal naygobb akkuval. Így a Wi-Fi is mindig off. Azóta pedig, érkezett már "néhány update"... Jobb csak akkor volt mindig, ha jobb térerővel rendelkező helyen tartózkodtam/tartózkodom. Rosszabb is volt már, amelynek eredője szintén az elérhető térerő volt. Van A5 (2017) -em is, és az is az akkuméretéhez képest azonos arányban merül, azonos helyen tartva a készülékeket, de céges szifon 7-esem is ugyan így "jutalmaz".
Egyébként a képlet mindenkinek adott. Így ha mindent sikerült megvizsgálni és kizárni, akkor nem marad más, mint a szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz Seraph 16 #35417 üzenetére
Nálam is vannak problémák utolsó frissítés óta. Egy éjszaka alatt nálam is 10%ot merűl, A3 (2017) 3%ot. Alvó módban megszakadt a wifi, router reboot, reset, ROM újrahúzás Odinnal, wipe cache recoveryből volt már. ROM újrahúzás óta ramdom a wifi szakadás alvó módban. Van, hogy egész éjszaka csatlakozik a wifihez, van, hogy 20 mp-re kikapcsolom a kijelzőt és már szakad is. Már nem tudok mire gondolni, minden más wifi eszköz tökéletesen működik, csak S7 vacakol a legutóbbi frissítés óta. Ma teszek egy hibabejelentést Telekomnál, hátha router, de szerintem akkor a többi wifi eszköz is vacakolna. Éjjel meg akarom még esetleg próbálni kikapcsolt wifivel is. Próbáltam SIM nélkül is, tényleg kipróbáltam már mindent.
-
gerner1
nagyúr
válasz matehajagos #35414 üzenetére
Videófelvétel készítőre gondolsz ?
Szerk:
Szerintem az nem lesz benne.[ Szerkesztve ]
-
matehajagos
tag
Sziasztok! Ti képernyőfelvételre mit használtok? Arról esetleg van infó, hogy az Oreoban benne lesz-e gyárilag?
(#35415 gerner1): igen, arra gondoltam természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz hali13 #35410 üzenetére
Frissítés akkor hibás, ha az, a veled azonos CSC -n lévő többi user készülékén is mindenkinél azonos szimptómá(ka)t okoz. Van néhány gondolat ezzel kapcsolatban, az Összefoglaló -ban. Próbáld meg leszűrni, hogy a te esetedben melyek lehetnek azok, amelyek megállnak, és melyeket tudsz kizárni. Így le tudod szűkíteni a kört.
-
hali13
tag
válasz vodrosjozsi #35409 üzenetére
Jött vagy két napja valami kis frissités a telefonra, /gyári független/, az egész talán 280 mb volt. Azóta sokkal jobban eszi az akkumulátort, eddig ugyanolyan használat mellett estére 50 százalék körül volt a telefon, most leesik 30 százalék alá erősen.
Másnak is van ilyen tapasztalata ezzel a frissitéssel?
Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
khron78
őstag
Úgy néz ki véget ért a megfelelő képernyővédő kiválasztásának a kálváriája.
Az idő fogja eldönteni, de jelenleg azt látom, hogy végre sikerült megtalálnom az ideális képernyővédőt:
PULESENSpigen Rugged Armor tokkal tökéletesen használható.
Az üvegfóliákat alapból kizártam. Így maradtak a sima fóliák. 4 fólia volt eddig nálam, de mindegyikkel volt kisebb nagyobb gondom. Valamelyik a képernyőt nem takarta endesen, valamelyik karcolódott és volt olyan is, amit a tok gyűrt fel.
A Myscreen protector egy ilyen darab volt + még a kijelző is szemcsésebbnek látszódott. 2500Ft-ért elég rossz vételnek bizonyult.
Éppen ezért a visszajelzések alapján az Amazonon néztem körbe.
Ott találtam ezt a Pulesen nevű fóliát.
4000Ft körüli összegért jött (3db fólia)a szállítási díjjal együtt. 3 nap alatt ide is ért.
Szuper fólia. Az egész képernyőt fedi, pontosan van kivágva, a szélei szépen letapadnak.
A nehézség itt is a felrakás. Bár egy fóliát se egyszerű felrakni.
Van róla viszont egy fasza youtube-os tutorial. Türelem és pontos beigazítás, ennyi a lényeg.[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
válasz gerner1 #35401 üzenetére
Bármit fel tudsz tenni ODINnal persze.
De azért ezzel is lehet csöppnyi gond és szokott is lenni
S8 Note8nál ugye tapasztaljuk sokszor hogy befagyassza az OTA frissitést ha felteszel olyat,amit végül nem adnak ki OTA-n
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
gerner1
nagyúr
válasz OCTAMD #35400 üzenetére
Én nem állítottam ugyanezt. Azt állítottam -és ezt tartom is- hogy ha multi-CSC -kódra megjelenik egy release, akkor az, az abban szereplő többi CSC kódra is felrakható (ODIN -nal) ⇒mint frissítés. Akár még az előtt, hogy mondjuk a benne szereplő CSC kódok közül, valamelyik(ek)nek (mondjuk adott esetben pont ilyenen van a készülék aktív CSC -je) később kezdi el osztani az OTA szerver. Itt kb ~1éve benne van ez is az Összefoglalóban, egyértelműen (a dátum szerinti régebbi Összefoglalóban is szerepelt...).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- iPhone 12 PRO MAX - 128GB - Független
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest