Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz cosworth #42159 üzenetére
A 'Fix 2G' -re állítás, nem volt rossz ötlet, mivel annál a szolgáltatónál is kivezetésre kerül(t) a 3G, és ugye annak a szolgáltatónak a SiM-kártyájával sincsen VoLTE támogatás az S7 -ben (csak Telekom és DiGi -vel van...), így hanghívásra marad a 2G.👍
Lehetőségek, otthoni körülményekkel:
➀, SiM-kártya átcserélése másik készülékbe, vagy másik SiM kipróbálása az S7 -ben.
➁, Annak ellenőrzése, hogy csak egy földrajzi lokáción jelentkezik a hiba, vagy mindenhol (??). Ehhez, másik, távolabbi helye(k)n is érdemes volna kipróbálni.
➂, A gyári Samsung Telefon APP gyorsítótár + adatainak törlése. Mivel, ezzel törlődik az addigi híváslista is, így arról érdemes előtte mentést készíteni (pl: SmartSwitch, vagy valamilyen 3rd party (M)APP(/M)...), amennyiben, az, fontos.
➃, OS gyorsítótár törlése a Recovery -ben ( wipe cache partition ) .
➄, Szerviz előtti utolsó opció: Factory Reset.Amennyiben ezek egyike sem hoz eredményt, akkor: szerviz (ha a tulajdonosnak még rentábilis...) .
-
A.K.
tag
válasz cosworth #42159 üzenetére
Sok minden lehet. Feltételezve, hogy a térerővel minden rendben van első körben újraindítást javasolnék. Ha nem segít akkor ha van rá lehetőség áttenném a SIM kártyát egy másik készülékbe és megnézném ott jelentkezik-e a hiba vagy az is jó ha az S7-be teszel egy másik SIM-et. Ha egyértelműen a készülékkel van a gond akkor még a Contacts app cache törlését vagy ha van külön dialer annak a leszedését tudnám javasolni. A VoLTE-t is kikapcsolnám (igaz mondtad, hogy 2G-n se működik). Végső esetben factory reset.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz cosworth #36304 üzenetére
Wipe Cache partion, de előtte az alaklamazáskezelőben a google play szolgáltatások alatt a tárhelyben minden adatot törölni, nem csak a cache-t. Semmi beállítás nem fog elveszni.
Ezután telefon kikapcs, recovery-ben elindít és ott Wipe cache.
Illetve én azt vettem észre hogy akkor szokott meghülyülni, ha google playben úgy frissítesz alkalmazást hogy kilépsz a google play-ből.
Hetente 1x-2x rászánom az időt hogy úgy frissítsek hogy az van előtérben s nem engedem a kijelzőt sem kikapcsolni.
Azóta ilyen beragadásom nem volt....HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Burt1793
veterán
válasz cosworth #34023 üzenetére
Miért nem hívod az embert, ha ennyire számít az a 2 perc? Ennyit sztem én észre se veszek, gépen nem használom. Mobilnet mindig megy, sok emberrel viberezek, eddig nem panaszkodtak. Amikor beszélünk már, az folyamatos, ez tuti.
Nekem a legújabb van fent mindig. Most 8.3.0.13[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
Én mindig a legújabbat használom.
LED-es értesítést is kérek/használok Light Manager Pro-val.
Jelzés mindig jön ha van üzenet.
Olykor-olykor 1-2-3 percet késik a jelzés, illetve ha desktop-on is használom, akkor ott előbb érkezik meg, sőt ha ott rögtön olvasom akkor a telo nem is jelez.
Számomra ez a késés belefér és nem zavaró. Ha tudom hogy a másik fél is benne van a csevegésben akkor soha nincs késés.
Szerintem ez app hiba.Én értem hogy felgyorsult világ meg minden, de ha zavar az 1-2-3 perc csúszás akkor lehet hogy gyorsabb lenne telefonálni.
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
rayoliviero
veterán
Nekem mindig a legfrissebb Viber van fenn és rögtön jönnek az értesítések.
Próbáltam már az összes custom ROM-ot, mindegyiken hibátlan volt. De gyári ROM-mal is.Én ilyenkor újrahúznám az egész telót és csak a Vibert tenném fel először, letesztelném, hogy úgy jönnek-e az értesítések rendesen.
-
-
-
Ferike81
senior tag
válasz cosworth #33974 üzenetére
Ez a Viber ez úgy ahogy van haldoklik. Sajnos az utóbbi időben nagyon sok a baj vele. Nekem is késve jönnek az üzenetek, de a feleségem Huawei telefonján is. Nem a telefon hibája. Olvass bele a topikjába és ott is érdeklődj utána. Egyre több a panasz ott is.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik