Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Bandi-
tag
válasz gerner1 #36199 üzenetére
Jó de a gyári sz.rjait rá szokta pakolni még, és átnézi nem e kutyul bele a módosításaiba, ezért szokott csúszni 1-2 hónapot a többihez képest, nem?
De mint írtam, meglepődnék a gyoraságan. Lehet csak eltévesztette a topicot( bár ott van a G930 )
Amugy a szamok alapjan az angol firmware
[ Szerkesztve ]
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
gerner1
nagyúr
válasz -Bandi- #36198 üzenetére
Firmware -t mindig a Samung adja ki, nem a szolgáltatók. A másik "kérdésre" pedig kideríthető a válasz, mert az IMEI és az SNº számokból visszafejthető, hogy eredetileg milyen CSC -vel, és hová szállította újonnan a Samsung. Az Összefoglalóban megtalálható ez is.
[ Szerkesztve ]
-
-Bandi-
tag
válasz gerner1 #36197 üzenetére
A3 2017 Telekomosra is megjött már az Oreo, ki tudja, hátha...
Meglepődnék a Té gyorsaságán, ha tényleg elkezdték, nekem nem talál semmit, de aztán ezek vettek mindenhonnan telefont, amit eladtak Trésként, lehet emiatt vannak eltérések?Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
gerner1
nagyúr
válasz bartiiiiiii #36196 üzenetére
Lehet, hogy T -s SiM -mel használod, de a készülékedre OXA multi-CSC -re érkezett a 8.0 -ás főverzió frissítés (ott látszik a screenshot -on, amit beszúrtál), amelyben nincsen benne az amúgy single-CSC -s TMH régiókód. Hogy valójában mi az, amire kaptad ... - ellenőrizheted, ha megnézed, hogy mi a készüléked aktív CSC kódja. Amennyiben Magyar Telekom -ra érkezett volna, akkor a TMH egyértelműen látszódna...
[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
válasz papi77 #36179 üzenetére
Ezt nem értem, hogyan akarta megvetetni veled, ha már nem volt fent a Play Store-ban?
(#36180) samu74 - Igazából nálam egy másik "verzió" van fenn, nem a BK Disabler. Amikor a telefont vettem 2017 áprilisában, a Package Disabler Pro volt elérhető és a fórumban ajánlott, és nekem az működik Nougat alatt.
Amúgy meg nemsokára kiderül, ha nem megy, hát nem megy, így jártam.
-
gerner1
nagyúr
Tegnapelőtt (05.23.), Korea 2db típusa kapott 8.0 -át ( az SM-G930K, és az SM-G930L illetve az S7E variánsai is)...
-
etern
tag
Köszönöm a válaszokat srácok! Akkor megyek egy szervízbe!
-
samu74
addikt
válasz ronson88 #36189 üzenetére
Nekem még garanciába cseréltek a kijelzőt meg az usb-t ,és a hangszórót...Pedig azzal semmi gondom nem volt. Lehet a szervizesek rendesek voltak,és tudtak valamit.
Mondjuk akinek a szervizmenüben jó, ott lehet szoftveres probléma is.Vagy egy app,pl. Messenger.-----------
-
ronson88
tag
Igen, ugyanígy jártam én is az enyémmel, bő 1 hónappal ezelőtt. Pontosabban már egy ideje bosszankodtam, hogy miért motyognak állandóan a vonal másik végén, ill. miért nem képesek belebeszélni a mikrofonba, mire kiderült, hogy a telefon hangszórója a hibás.
Mivel már kifutottam a 2 év garanciából, 8e Ft-ért cserélték a Pólus Centerben lévő Samsung szervizben.
Azóta olyan, mintha egy új telefont kaptam volna -
etern
tag
Sziasztok! Pár napja vettem észre hogy telefonálás közben baromi halk lett a taló. Az extra hangerő opció se működik, illetve vmit rátol de az semmi. Először azt hittem én kezdek megsüketülni gyorsan kipróbáltam más telót hogy ott mi a helyzet,de a feleségem s8-a olyan jól szól mint az enyém régebben. Mintha visszaesett volna a hangerő a felére... vagy kevesebbre. Járt már valaki így? :/
-
tecsa74
tag
válasz szab120 #36166 üzenetére
Szia! Én már vettem is egy fehér függetlent a Média M. üzletben. Most kettő van belőle.
Ezt a készüléket nagyon eltalálták.
Nem vettem volna még egy ugyanilyet ha nem lettem volna vele elégedett.Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
Snowy_owl
őstag
válasz Burt1793 #36130 üzenetére
És az fhd videó felvétel belső memóriába 60fpsel megy mindenféle hókamóka nélkül ugrálásmentesen? mert az utolsó nougat frissítéssel is az volt a bajom, hogy egyszerűen képtelen volt az előbbire ugrálásmentesen. pedig elkövettem mindent, és egy fényképezésre kihegyezett telefontól ez elvárható lenne, hogy ha megnyitom az a kedves drág finom fényképezőt, és elkezdek videózni akkor ne rondítson bele.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
retroid
senior tag
Elköszönök. Elég volt......
Váltottam Huawei Mate 10 Pro ra[ Szerkesztve ]
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Hegasus
senior tag
válasz samu74 #36172 üzenetére
nekem sincs ott, pedig még fenn van, és van egy olyan érzésem, hogy fenn is marad (nougattal együtt), ha nem lehet vissza rakni később. hagyjanak engem békén, a sok előretelepített bélsárral, a fakebookba például be se jelentkeztem (böngészőből nyomom), de simán felhizlalta a datáját 200 megára néhány hét alatt, mondom wtf, na ott lett elég, fene tudja mit csinálnak ezek a háttérben... (google köpeteivel együtt, azok is hasonlóan híznak a háttérben).
viszont meg is van az előnye fél éve van meg és, alsó hangon 4 óra sot és még 50% az akkuban. kékfogas zenehallgatás, kb 1,5 óra sorozatnézés, és a többi netezés 4g (nagyritkán wifin). hozzátartozik, hogy mind otthon, mind munkahelyen jó (volt) a térerő (de már inkább 3g nyomom, mert szerintem itt is megy magasabb frekire a 4g és máris 2-3as a térerő) és szinte biztos vagyok benne, hogy ez azért van, mert kiirtottam a sok gyomot.(#36173) papi77 esetleg innen próbáld feltenni, hátha megy, és ez a korábbi mdm, ahol még lehetett is részfolyamatokat kapcsolgatni, ha sikerül kérlek írd meg, mert akkor talán egyszer lefrissítem...
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
papi77
addikt
válasz samu74 #36170 üzenetére
Maga a program megvan,csak 2 részből áll!
A bk plugin a másik része,és az már nincs fenn a playen!
Enélkül tiltani nem lehet semmit,csak infóra szolgál!
Régebben volt a package disabler pro nevű apk,na azt is megvettem,és fél év után csináltam fr-t,utána ismét meg akarta vetetni velemAz első: NOKIA 1611
-
samu74
addikt
válasz papi77 #36168 üzenetére
És ha a play áruház-balra fent 3 vonal-telepített alkalmazások és játékok-könyvtár menüben se találod?
Ott megtalálod azokat amit eddig felraktál.Az oreo készenléti ideje frankó lett,eddig eléggé merült a teló ha nem nyomkodtam(ráfogtam a 2 éves akksira).Mintha most visszafogottabb lenne a fogyasztás,régebben morogtam emiatt hogy az alma rendszerén ez jobban működik...
Hogy most a viszonylag friss rendszer,vagy a verzióváltásnak köszönhető ez,az x akta...Seraph 16 mondjuk a térerő se túl acélos nálad.Ha olyan helyen mozogsz simán megeszi az akksit ennyi SOT-al is.Ha felmegy az oreo úgyis nyomsz egy resetet,jó lesz az.
[ Szerkesztve ]
-----------
-
szab120
tag
Aki jó áron be akar szerezni most s7-et 2 év gyári garival, az edigitalnal most csak kerek 100e, mivel kiárusítják, nagyon jó vétel szerintem. Gyorsan fogy, nem csodálom.
-
őstag
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Print screen-nel ha rakattintok a Görgetéses felvételre, az mi alapjan donti el, h milyen hosszan rogzitse a kepernyokepet?
Pelda: facebookon egy hirdetest lefotoztam, az elso hsz-ig megcsinalta, a maradek 10-et meg lehagyta.[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Üdvözlet. A telefonom minden előzmények nélkül be rakta magát biztonságos mód-ba. Annyit sikerült kiderítenem, hogy valamelyik gomb szorul.. De nem érzem így fizikailag.. Mit tehetek még? Köszönöm a választ.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
stefi68
addikt
válasz alex devil #36143 üzenetére
Én már rég nem használom a gyári tárcsázó/névjegyzék párost.
True Phone és úgy állítod a csoportosítást ahogy akarod◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Mazda6_2.0D
tag
ugy néz ki sikerult a 4fájlos fuggetlen xeh rommal helyrepofozni.
Most megpróbálom viktor a te modszereddel rootolni aztán a superman romot felrakni. -
Mazda6_2.0D
tag
nahh már kezd kukára hasonlitani a telefon. nem baj majd földhözvágom formázás 20 perc után megszakitottam. most már nem látja telot odin modban sem
alakul ez[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz Mazda6_2.0D #36154 üzenetére
Persze, értelemszerűen, nem tudom mindig frissíteni a leírást.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz Mazda6_2.0D #36150 üzenetére
Exfatra mentem mert azt találtam googlebe. nahh már egy ideje formáz szerintem ebbol baj lesz
-
Viktor77
titán
válasz Mazda6_2.0D #36150 üzenetére
Hogy miért mindenki ezt a leírást használja? Nem az első vagy, akinek nem sikerül eszerint. Fent a részletes keresővel keress rá a nevemre, és amit írtam aszerint csináld.
-
Mazda6_2.0D
tag
nahh baratnom gyari kábelével elindult. de ismét elakadtam
➌ /a - Wipe
➌ /b - Advanced wipe
➌ /c - Select data
➌ /d - Repair or change file system
➌ /e - Change file system
➌ / f - Chose EX4 or EX2
Nos -ez- az a pont, ahol az összes adatodat elvesztetted.Itt alul el kell húzni a csúszkát vagy nem??? én elhuztam de lehet nem kelett volna.
majdtelefon ujraindul de a feloldási minta után hibauzenet, nem tud valamit ellenorizni igy nem indul el.
vissza twrp-be, nem látja a gép a telót, vagyis látja de nem lehet rá másolni semmit. nembaj otg pendriveról majd rárakom. de jön ez:
➑ /a - Wipe
➑ /b - Advanced wipe
➑ /c - Select data
➑ /d - Repair or Change file system
➑ /e - Change file system
➑ /f - Állítsd vissza a file-rendszert az eredetire. Ez fontos lépés! Ez nélkül, nem fogsz tudni telepíteni semmit sem Play-ről, sem az SD-n lévő .apk -k közül...
➑ /g - Vissza a főoldalra
➑ /h - Reboot to system
8f??? Mi az eredeti file rendszer??? -
gerner1
nagyúr
válasz alex devil #36146 üzenetére
7.0 -án, csak napokra bontva, vonja össze.
-
gerner1
nagyúr
Nálam 7.0 -án szépen összevonja őket. Egy zárójelbe tett számmal jelöli, hogy hány db hívás volt azzal a számmal / kontakttal .
-
Burt1793
veterán
Nálam az is összevonódik, ha egymás után többször hívott vagy beszéltem vkivel.
-
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz Watt25 #36139 üzenetére
Csak a billentyuzet eger es fejhalgato van beduga semmi mas. De minden mukodik: pendrive kulsovinyo meg a telefon is ha radugom. Amikir inditom az odint kiir az elejen valamit hogy ellenorizzem hogy a megfelelo van e letoltve de hat azt toltottem le ami az osszefoglaloban van a 2018januari biztonsagi frissites utani linken levot.
Majd kiprobalom a baratnom j5os gyari kabelevel is meg behozom anyum laptopijat azon talan win8 vagy 10 van. -
Burt1793
veterán
válasz alex devil #36140 üzenetére
A névjegyzék tudja ezt, mutatja az adott kontakttal való smseket, hívásokat összesítve, bár nekem erre nincs szükségem.
Én azért várok egy frissítést, hogy az akkustat ne legyen hibás. Ha fejre állok, akkor is első helyen van a cella készenlét hamisan.
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz Mazda6_2.0D #36124 üzenetére
Húzz ki minden más USB eszközt a gépből!
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Burt1793
veterán
válasz alex devil #36133 üzenetére
Persze, egyáltalán nem vészes. Nekem az az egy fagyás volt eddig. Asszem 3 hete van fent. A tárcsázóból a legutóbbi hívásokhoz lépés néha megakad, ezen kívül nem rosszabb a szoftver. A felület nagyon jó, élvezet használni, minden pár érintéssel, nyújtózkodás nélkül elérhető.
-
Hallosz
senior tag
Sziasztok!
Az MM-ben vásárol(anddó) független új készülékre van Oreo?
-
samu74
addikt
válasz Csocsesz75 #36127 üzenetére
A háttérszínre gondolsz?
Azt úgy már nem,de cserébe van egy csomó AOD téma ha a gyári nem tetszik.-----------
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Akiknek már kijutott az Oreóból az milyennek látja, érzi?
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Csocsesz75
őstag
Aki Oreon van : AOD órahátteret itt sem lehet beállítani ?
A3 Oreon eltűnt ez a lehetőség, maradt a sivár fekete háttér.
-
ACE-
addikt
Az normális hogy a helymeghatározós (fordított csepp) ikon folyamatosan látszódik az értesítési sávban? Nem csak olyankor kellene, amikor éppen helymeghatározást végez? Mi okozhatja?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Viktor77
titán
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz Mazda6_2.0D #36119 üzenetére
Valamiert nem latja a telefont az odin. Van vagy 12 usb portom abbol a feleben nem latja a gep, eszkozilleszto telepitese sikertelent ir ki, a tobbi usb portban meg rogton latja es sikeresen telepiti a drivert. Samsung driver telepitve, win7 64bitem van. Odin is kiirja hogy com0-an van de nem tortenik semmi. Szerzek valahonnab egy win 8 vagy 10es gepet es rootolom meg twrpt felrakom es utanna ugyse kell hozza tobbet gep. De ha van mas megoldas azt is szivesen kiprobalnam mert nem tudom honnan szerzek masik gepet.
-
raziel01
veterán
Oreo kamera minőség milyen? Nem lett rosszabb?
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz Viktor77 #36117 üzenetére
nahh rögtön az elejen elakadtam
Rootolast kezdeném de 4-5 percig nem csinal semmit majd a végén egy hibauzenettel kidob.<ID:0/003> Added!!
<ID:0/003> Odin engine v(ID:3.1301)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> Total Binary size: 40 M
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
<ID:0/003> Removed!!
<ID:0/003> Added!!
<ID:0/003> Odin engine v(ID:3.1301)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> Total Binary size: 40 M
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Initialzation..ez a log fileja.
-
Viktor77
titán
válasz Mazda6_2.0D #36116 üzenetére
TWRP-ből install zip. Az Aroma Installer végigvezet a folyamaton.
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Aki hasznalja a superman custom romot leirna nagyvonalakban hogy kell telepiteni? Root twrpt megcsinalom addig oke. De a telepites kezdoknek eleg bonyolult bootloadert es modemet is kell tolteni? Meg csc selectiont meg encryptiont? Gondolom a modem es a bootloader az a 930F. De cscbol melyik kell?
Elore is koszi.
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Van valakinek s view covere? Mert nekem van, annyi a problémám, hogy zárt állapotban alkalmazás parancsikonokat lehetett kirakni most meg ilyen lehetőség nincs oreo alatt. Másnak is így van?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
hematoma1
aktív tag
Mostanában olyat csinál a telefon hogy ha hívnak nálam 3 csörög a és megszakad a vonal.Ha nem veszem fel időben annyi.Mi lehet a gond.Eddig nem csinálta.
-
Burt1793
veterán
Nem tökéletes ez az ERD5-ös oreo, nekem tegnap osztott képernyős módban kifagyott, újra kellett indítani (kicsit féltem közben a bootloop-tól ), bő 2 év alatt egyszer sem fordult még ilyen elő. A másik meg, hogy viszonylag sokszor (szinte heti egyszer) előfordul az, hogy nem tud az ujjlenyomattal beengedni, nem aktív az olvasó, muszáj beírni a pin kódot. Néztem, hogy esetleg azért, mert újraindult a cucc, de nem, az üzemóra szerint biztosan nem.
-
Lallos
csendes tag
válasz alex devil #36104 üzenetére
Azt hol tudom átállítani?
-
Clavo
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. S7 edge 7.0 android (telenor függő)
be van kapcsolva az intelligens jelzés, de se elmulasztott sms se telefonhívásra sem rezeg a készülék felemelésekor. Valaki találkozott már ilyennel, van rá valami megoldás?
Ki-bekapcsolás, újraindítás nem segít.
Köszi. -
Lallos
csendes tag
válasz alex devil #36100 üzenetére
Fájlokat szeretnék gépről telora és telóról gépre.
-
x64emulator
tag
Vicces hogy utólag találtam egy bejegyzést hogy az első S7 oreo updatenél a bootloop hibát már 05.18án orvosolták és újra indították a frissítést ettől függetlenül a spanyol régiós galaxy s7emen még mindig semmi. De ahogy olvasom nem vagyok egyedül.
Igazából csak kiváncsi vagyok már az új UX-ra és idegesít hogy hónapok óta a telóval készített .dng képeket nem tudom valós normális felbontásban megnézni a gyári galériában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest