Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
válasz samu74 #36172 üzenetére
nekem sincs ott, pedig még fenn van, és van egy olyan érzésem, hogy fenn is marad (nougattal együtt), ha nem lehet vissza rakni később. hagyjanak engem békén, a sok előretelepített bélsárral, a fakebookba például be se jelentkeztem (böngészőből nyomom), de simán felhizlalta a datáját 200 megára néhány hét alatt, mondom wtf, na ott lett elég, fene tudja mit csinálnak ezek a háttérben... (google köpeteivel együtt, azok is hasonlóan híznak a háttérben).
viszont meg is van az előnye fél éve van meg és, alsó hangon 4 óra sot és még 50% az akkuban. kékfogas zenehallgatás, kb 1,5 óra sorozatnézés, és a többi netezés 4g (nagyritkán wifin). hozzátartozik, hogy mind otthon, mind munkahelyen jó (volt) a térerő (de már inkább 3g nyomom, mert szerintem itt is megy magasabb frekire a 4g és máris 2-3as a térerő) és szinte biztos vagyok benne, hogy ez azért van, mert kiirtottam a sok gyomot.(#36173) papi77 esetleg innen próbáld feltenni, hátha megy, és ez a korábbi mdm, ahol még lehetett is részfolyamatokat kapcsolgatni, ha sikerül kérlek írd meg, mert akkor talán egyszer lefrissítem...
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Hegasus
senior tag
válasz gerner1 #30125 üzenetére
+samu74
kösszke! sejtettem, akkor gyorsan lebeszélem magam erről igazából egy rendezvényen próbáltam a playstation vrt ezzel a játékkal, és rohadt jó volt igaz ehhez van két kontroller, ami két kéznek felel meg, sokkal interaktívabb volt, mint a vr tartalmak amiket néztem telefonon... marad ez pc/ps élménynek a vr, az meg majd ha több időm lesz.
-
Hegasus
senior tag
van aki ajánlja a gear vr-t? mert látom akciós és elgondolkodtam rajta, de félek olyan lenne, hogy megveszem hú meg ha 2-3 napig aztán többet hozzá se nyúlok. Szóval más is így járt? vagy van aki napi szinten használja?
-
Hegasus
senior tag
válasz Burt1793 #29971 üzenetére
időközben eszembe jutott, hogy pihen itt a fiókomban egy ipoop4s a maga kis 1A-es töltőjével, szóval ugreent passzolom is, és addig kipróbálom azzal hogy eszi az energiát.
de meggyőztetek szerintem nálam is qi töltő lesz a befutó idővel, melyik ajánlott? most szétnézve a piacon van pár... te melyiket használod?Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Hegasus
senior tag
válasz Ferike81 #29958 üzenetére
+ jeni
természetesen a gyors töltés ki van kapcsolva, de ezek a két amperes töltők így is gyorsan töltenek, ezáltal melegítve az akkut, ami hosszútávon nem tesz jót neki, olvastam is róla és tapasztalat is (padfone2).
de látjátok erre nem is gondoltam, hogy nem árthat kímélni az usb aljazatot is... mondjuk ez valós probléma belátható időn belül?(néhány év) mennyi idő szokott lenni az élettartama?[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
válasz gerner1 #29955 üzenetére
köszi!
vezetéknélküli töltés annyira nem izgat, gyors töltés is csak melóban kellhet évente egyszer, ha netán úgy megyek el otthonról. otthon ráér tölteni, közben használni is tudom. de akkor elméletileg bármelyik (ugreen) 1A-es töltővel és kábellel tölthetem ugye? kárt nem fog tenni?Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Hegasus
senior tag
hááát gyerekek ez maga az álomtelefon, 2 nap alatt csak netezés opera minin dögivel, kb 3 óra bluetooth-os zenehallgatás, max 10 perc játék, fényképezés. wifin otthon állandóan lóg, 4gn csak akkor ha kell (android rendszer meg play szolgáltatások valamiért zabálja a megákat csak úgy )
viszont ami zavar az a töltő, 17%-on feltettem tölteni, és azt írta ki hogy 1 óra10perc van a feltöltésig.... ez nem kevés kicsit gyors töltés nélkül? melegedett is a telefon kicsit. évekre tervezem használni ezt a telefont, ezért nem szeretném ha melegedés miatt pont a gyári töltő vágná tropára az akksit. tölthető bármelyik 1A-es töltővel? Ugreent néztem ki magamnak sőt még van itthon egy xperia mini 750 mAh töltő, de azzal inkább nem tölteném, régisége miatt és bármelyik micro usb kábel is használható hozzá? szintén ugreent néztem ki magamnak
vagy van 1A-es samsung töltő?[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
Üdv!
csatlakoztam én is a táborhoz egy ilyen készülékkel miután a padfone2-esem 5 év után alig akarta már bírni szuflával áttértem néhány hónapra a ipoop 4sre, (kihagyhatatlan ajánlat volt), és most végre vissza androidra, de lenne néhány kérdésem:Sikeresen letöltöttem egy dark theme-et, ahol a beállítások éjfeke lett, (mennyei a szemnek), de hogy tudnám a gyári böngészőben/chrome-ban, opera miniben, és valamelyik pdf olvasóban is beállítani, hogy fekete hátteren fehér betűk legyenek?
vagy melyik témát ajánljátok, ahol minden ami csak lehet éjfekete lesz (annyira irritáló volt mikor a pf2 is 4.1-es feketeségről átváltott a 4.4-es fehér-színes hányásra)meg olvasgatom itt a romokat, van amelyik ajánlott? xeh volt rajta alapból, de írtátok hogy a xeu jobban bánik az akksival, érdemes váltani vagy előbb-utóbb ugyis megkapja a xeh is amit a xeu?
meg ezt tölthetem egy sima micro usb kábellel és mondjuk a padfone2 2a-res töltőjével? persze fast charge nem lesz, de nem fog ártani neki ha másik töltővel töltöm?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik