Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Na jó, ezt egy tényleg megcsinálhatták volna ügyesebben. És kikapcsoláskori animációt is megváltoztatták, ami tök menő volt nougaton.
Cserébe a kezdő képernyőn, hogy lefele húzva bejönnek az értesítések nagyon nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Digiflex
tag
Azért olyan nagy csodát ne várjatok az AptX bluetooth audio codec-től...
(Nekem a fejlesztői beállításokba belépve eleve azon állt a pötty)
[ Szerkesztve ]
...
-
gerner1
nagyúr
válasz HUNgabus #36770 üzenetére
Nos, 8.0 -án ez csak úgy szüntethető meg, ha az appdrawer -t kikapcsolod ott, a "Kezdőképernyő elrendezése" opció alatt. Ezzel, húzásra nem dobálja az alkalmazásokat, hanem az összes a kezdőképernyőre kerül, és ott kell őket mappákba rendszerezve rendben tartani a megjelenést, mint például sok konkurens gyártó termékeinél.
A másik megoldás, hogy 3rd party launcher -t telepítesz.
-
samu74
addikt
válasz viewdetails #36779 üzenetére
Itt írtam én is erről, nagy jelentősége nem lehet mert működik minden.
-----------
-
jeni
félisten
válasz alex devil #36774 üzenetére
ha CSC választasz akkor is tudsz váltani XEH-re
én se nyomtam FR-t. -
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Asus után váltottam vissza Samsungra(s7), független telo android 7-tel.
Kérdéseim:
Melyik fényképezőgép program a legajánlottabb hozzá?
Hogyan tudok egy névjegyet kitenni ikonként, hogy vezetés közben csak rábökjek, és hívja a kontaktot?
Közben a kontaktot sikerült kitennem[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
válasz gerner1 #36756 üzenetére
FR-tel kezdtem a frissítés után. Ez amúgy valami feature-nek tűnik nem hibának. Vagy mégis hiba lenne?
Gyorsítótárat hogy is lehet törölni?
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
viewdetails
addikt
Oreo után ki találkozott ezzel az üzenettel a recovery alján?
Successfully verified dmverify hash tree
E: Failed to clear BCB message: failed to find misc partition
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
air
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
alex devil
senior tag
Ha CSC-t szeretnék váltani azt csak FR árán tudom megtenni? BTU-ról átmásznék a XEH-re.
S23
-
bzs73
őstag
Üdv.
Oreóra melyik root mehet, hogy samsung pass, otp stb minden menjen? Gari épp most járt le, így most már szabad a pálya.[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
air
nagyúr
Aki FR nélkül ment Oreóra XEH firmmel, tapasztalt valami problémát?
Most nincs se időm, se türelmem menteni, visszarakni, beállítgatni az alkalmazásaimat.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
HUNgabus
senior tag
válasz gerner1 #36766 üzenetére
a kezdőképernyő menű megvan csak egyik pont se az amit én kérdeztem,
még 1x
android 8.0 -ban ha a képernyőt gyorsan le vagy fel huzom, akkor behozza az alkalmazások menüt, mintha megnyomnál balra lent a gombot, ezt szeretném kikapocsolni vhogy
már mindent végignyomkodtam ott amit mondasz de egyik sem az
-
kalolaci
senior tag
Nekem is megvan, az oreo. Sikeres telepìtès utàn, mit ajànlatos tenni?
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Frissítettem én is Oreora.
Kérdésem a vezeték nélküli gyorstöltést kivették belőle?
Frissítés óta töltöttem vezeték nélkül.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz oszi666 #36714 üzenetére
Nos, mákod van.
Én pont a múlt héten rendeltem ilyet, s innen:
[link]Gyárinak hirdeti de amit elsőre küldtek, annak 10 centivel rövidebb volt a kábele, s az egyik fele alig szólt.
Jó fejek voltak s küldtek futárt inggyé és cserélték.
Na annak a hossza egyezett a gyárival, kinézetre is minden pöpec, látszik hogy nem bovli szar, de a hangzása picit fura volt.
Anno a Galaxy Alpha-hoz is ilyet adtak, csak az megmakkant, s megszerettem a kialakítást.De a típusszám egyezik, s biztos ez az. SES-ben is lehet kapni 7 ropiért, de csak kékben meg lilában.
Ha webshopból rendelsz akkor arra kell figyelni, hogy sok helyen ugyan ilyen gyári szám alatt listázzák a kerek tyúkkábeles verziót is.[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
titta73
tag
Erre valaki esetleg tud megoldást?
-
-
maximilian4
addikt
válasz titta73 #36751 üzenetére
Én meg nem írtam hogy hűvös a telefon, hanem azt hogy a klíma miatt a benti levegő jó hűvös, ami azért biztos kedvező hatással van a telefonra is. Maga a telefon nyílván felmelegedik és szoktam közben tölteni is, de azért ilyen durván még nem forrt fel. Iphone-ok pl. hamarabb kikapcsolnak maguktól (ez egy funkció) minthogy fel tudjon forrni az alaplap, gps, egyéb belső alkatrész.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
roka.32
csendes tag
Igen tudom, úgy emlékeztem, hogy amíg az ember hosszan nyomva tartja addig mutatja, nem állandóan. Így semmivel nem fogyaszt többet magában. Nekem ez egy nagyon hasznos funkció lett volna, de akkor valamit benéztem :/
-
petymeg
addikt
Szevasztok!
Tagnap frissítettem oreora. Azóta ha vezeték nélküli töltőre teszem, a szivárvány minden színében világít. Hogy lehet ezt kilőni?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
roka.32
csendes tag
Sziasztok.Tegnap megkaptam az oerot végre. Egy csomó hasznos új funkció van benne, viszont pár dolog nekem bugos remélem egy frissítéssel javul a dolog, ha nem akkor csinálok tiszta telepítést.. De amúgy az aksi is jobban bírja, gyorsabb is, szebb is.
Kérdésem igazából az lenne, hogy hallottam róla valahol, hogy az alwas on display tud valahogy mutatni másodpercet. Viszont sehol se találom se a telefonon, se a neten ezt a funkciót. Lehet, hogy csak álmodtam az egészet, vagy félre értettem valamit? -
titta73
tag
válasz maximilian4 #36750 üzenetére
Ilyet hogy a hőmérséklet összefüggésben van a kijelző beégéssel nem is állítottam. A GPS chip ment tönkre a magas hőmérséklet miatt. És nem tudom hogy csinálod, de megnézném hogy nyáron a szélvédőre helyezett telefon automata fényerőn navigálás közben és nem este közlekedve hogy marad neked hűvös... Pláne ha még töltöd is közben, ahogy én is tettem...
Annyit írtam hogy a szervizes srác említette hogy ne használjam nevigálásra, mert a kijelző is beég. Ahogy be is égett. A folyamatos maximális vagy ahoz közeli fényerőn megjelenített statikus tartalom miatt ég be mint az tudott... -
maximilian4
addikt
válasz titta73 #36749 üzenetére
[link]-re
Ha jól tudom a kijelző beégés nincs összefüggésben azzal, hogy hol mi hány fokos. Azzal van összefüggésben hogy a kép amit mutat a telefon mennyire monoton és állandó. Ezért is szokott beégni az értesítési sáv.
Nekem egyébként a klímás autóban nyáron sose hevült fel a telefon semmilyen szinten. Hiába volt a szélvédő alatt és sütötte a nap, jó hűvös volt bent a levegő.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
titta73
tag
válasz Watt25 #36748 üzenetére
Igen van, de ez már késő bánat annak akinek beégett. Amúgy meg ha Budapesten használod elég ritkán kapcsol képernyőkímélő üzemmódba, ez a saját tapasztalatom. Pl. ha egy úton egyenesen haladsz tovább, de ott van leágazás is, azt is utasításnak veszi. Rendszeresen találkozom ilyennel.
-
-
titta73
tag
válasz Watt25 #36743 üzenetére
Pont a Waze égett be, Napi szinten 2*40 percet szoktam minimum használni. Nyáron kb 2-3 hét alatt ég be a kijelző emiatt. Az általad említett funkció max. egy hónapja került bele...
Most épp emiatt akarok venni egy kínai lcd-s telefont csak waze használatra. Nincs kedvem kéthavonta cseréltetni garanciában a kijelzőt. -
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Oreo alatt nektek se működik az a funkció, hogy amikor hívás van és felveszik akkor a képernyő fele fehér lesz a funkció gomboknál?
-
Watt25
veterán
válasz titta73 #36740 üzenetére
ne használd navigálásra
Pfff... Azért ez durva.
Én mondjuk azt mondanám, hogy használd a Waze-t, mert abban van olyan funkció, hogy ha 1,5km-en belül nincs utasítás, akkor leveszi a fényerőt. (Annyira, hogy napsütésben nem is látszik a kép.)Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
zoknee
csendes tag
válasz titta73 #36740 üzenetére
Értem, köszi. Írta már ki egyszer sajnos, hogy túlmelegedett...
A kocsiban a múszerfalra van nekem kirakva egy utólagos gps vevő. De mindegy is, mert egy huawei egy pillanat alatt talált jelet a waze-val az anyós ülésen.Mennyi szokott lenni a csere6garanciális szervíz ideje? Budaörsre gondoltam kivinni valamikor. Az tényleg olyan, hogy egy bevásárlás ideje alatt megmondják, hogy mi a helyzet?
Régen még az S4 nél, mikor kijött a futár, rögtön hozott magával egy másik telefont, és annyi volt a javítás, hogy adott egy új telefont. De a futárról pont lecsúsztam a változások miatt...
-
Watt25
veterán
válasz gerner1 #36739 üzenetére
Én még 7.0-án vagyok, de egyáltalán nem találok ilyen opciót, tehát nem csak lett aptX, de Bluetooth hang opció sem volt eddig.
Külön érdekel a dolog, mert elvileg aptX kompatibilis headset-em van, de eddig nem tapasztaltam, hogy kihasználta volna az aptX-et... Ami furcsa, mert elvileg a telefon támogatja... De komolyan, eddig nem lehetett kihasználni?Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
titta73
tag
válasz zoknee #36729 üzenetére
Szia, a kocsi saját GPS-e nem a szélvédő keresztül néz ki általában. De ettől függetlenül nekem megfőtt benne a GPS chip, tavaly nyáron mentünk a Keszthelyre, telefon az ablakban, gyári samsung tartóban. A nap persze sütötte, ilyenkor hiába klímázol, a telefonra nincs nagy hatással. A Waze a napfény miatt jól feltolja a fényerőt, ami szintén melegíti. Mivel merült rádugtam a gyári autós töltőt, na ekkor kb 1 perc után a telefon közölte hogy túlmelegedett, lekapcsolja a töltést, aztán újra is indult, elinduláskor nem kérte a PIN-t, és nem volt többé GPS jel. Garanciában cserélték az alalapot és ha már, akkor uj akkut meg hátlapot is kapott.
Szerviz tanácsa, ne használd navigálásra, a kijelző is beég.... -
gerner1
nagyúr
Most vettem észre (8.0), hogy a Fejlesztői beállítások ⇒Bluetooth hang - kodek -nél, választható/elérhető lett az aptX is (például...). + néhány olyan opció, amelyek eddig nem voltak...
[ Szerkesztve ]
-
-
HUNgabus
senior tag
Sziasztok
Tegnap este felrakta a 8.0
Eddig minden OK, de nem lehet vhogy kikapcsolni az ujjal fel vagy le huzasra beugro alkalmazas menut? Nagyon zavar hogy mindig elougrik amikor nem is kell.[ Szerkesztve ]
-
zoknee
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott valaki olyannal, hogy az áprilisi frissítés óta esetlegesen működik a GPS kocsiban? (kb függőleges pozícióban van a teló). Kézben, utcán jól működik, kocsi saját GPS-e, másik telefon az jól működik ugyan ott.
Azt csinálja, hogy ha talál is fix pozíciót, eldobálja, de van hogy egyik nap tökéleresen megy, másik nap meg nem akar az istenért sem. Waze alatt vettem észre. Factory reset, minden app újra telepítése is megvolt.A telefon gyári független, itthoni vásárlás, verziók a csatolt képben.
Vajon az Orea frissítés megoldhatja, vagy vigyem inkább be egy Samsung szervízbe? (ha már nem jönnek ki május közepe óta...)
-
gerner1
nagyúr
válasz kaciokos #36724 üzenetére
Nem. Ahhoz csatlakozik, amely az adott helyen a legmagasabb szintű, elérhető hálózat típus. Nincs köze a WiFi -hez sem. Például, ha Te olyan helyen tartózkodsz (akad ilyen... - több mint gondolnánk), ahol nincsen 4G, akkor ott akkor sem fog 4G hálozathoz csatlakozni a készüléked, ha az egyébként engedélyezve van a beállításokban. Ugyan ez igaz a 3G -re is, függetlenül attól, hogy a WiFi, vagy mobilNET aktív-e, vagy sem...
4G -n csak akkor van hanghívás, ha VoLTE használó vagy. Amennyiben nem vagy az, akkor sokmillió másik user, és másik gyártmányú készülékkel együtt, a tiéd is minden esetben -kivétel nélkül- visszavált 3G, vagy 2G -re hanghíváskor, mert csak ezeken a rendszereken van hanghívás. Ez a fallback.Létezik "WiFi-Calling" is, de nem "kishazánkban" ....
[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
válasz sutiand #36717 üzenetére
Nekem továbbra is van 8.0 alatt, csak a kezdőképernyőt állította el valami hülyeségre, nyomd hosszan a böngésző Home gombját, és állítsd vissza Quick access-re.
(#36712) bordi10 - Ez engem alapból nem zavarna, mert szerintem a mobilnet keretet ilyenkor nem fogyasztja, de ez vajon azt is jelenti, hogy ha csatlakozva vagyok WiFi-re, és olyan helyen vagyok, ahol 4G elérhető (persze beszédre nem), akkor a háttérben a 4G hálózaton lóg csak azért, hogy bejövő híváskor visszaválthasson valami másra? Ez már nem lenne jó, tekintve a sok 4G fallback hibát.
-
zolikaDB
veterán
válasz fornettisuti #36601 üzenetére
Teszel fel kepet rola?
-
pcnet
addikt
Minőség, szerviz témához... Volt több Samsungom belépő-, közép- és felső kategóriás is. Galaxy Mini akksi % kijelzés volt csapnivaló. Kb minden 12. %-ot jelezte ki, tényleg tájékoztató jelleggel. Wave I. kijelzője fátyolosodott feloldáskor, hivatalos Samsung szerviz újra húzta a szoftvert, pendriveon mellékeltem videót a jelenségról, ők nem tudták reprodukálni. Vissza kaptam postán, én azonnal. Omnia I. Kijelzőn fehér folt volt. Be akartam küldeni szervizbe, telefonon felhívtam őket, azt mondták cserélik, de 2 hét múlva ugyan olyan lesz. Tervezési hiba. Egy IC nyomja hátulról a kijzőt. Galaxy S+-nál papírt kellett hajtogatni az akksi és a hátlap közé, mert kotyogott benne az akksi. Ha kicsit koppanósabban tettem le az asztalra, kikapcsolt a telefon. Galaxy Grand Prime 20%os töltöttségnél kikapcsolt. Euronicsban vettem, leadtam, mondták 1 hónap lesz a szerviz. Napra pontosa 1 hónapra rá hívtak, hogy mehetek érte. Telemax szervizelte, azt írták alaplap, akksi, kijelző és hátlap csere. Azt írták, a hátlap karcos volt, úgy érkezett be a szervizbe. Az új más színű volt, még tetszett is. Makulátlan állapotban adtam le, vissza is úgy kaptam. Még fóliát is tettek az új kijelzőre. Régire én tettem. Pár órával utána, hogy visszakaptam, elkezdte eldobálni a hálózatot. Nem akartam újabb 1 hónapot várni szervizre, eladtam hibásként. Akkor megfogadtam, hogy soha többet Samsung. Aztán Samsung fan haverom mondta, hogy flagshipben gondolkozzak, időtállóak, már jobbak minőségre, szoftveresen, anyaghasználatban. Így lett az S7. Nem bántam meg. Csak azt, hogy GSMben vettem. 0 nap gar, arab telefon. Régebben és alsóbb szegmensben rengeteget szívtam a Samsunggal, de most gondolkozok, hogy a már "lejárt garos" S7-emet lecseréljem egy újra. Ami vissza tart, hogy mire kifizetem (Telekomtól hoznám otthoni előfizu hosszabbítással) 4 éves modell lesz, Oreoval és biztonsági frissítések nélkül. Viszont hardveresen bőven elég nekem, dizájn bejön, dupla kamera noccs, irisz szkenner stb nem vonz, akkor meg minek fizessek érte felárat? Most kb egy akksi csere árát kellene rááldoznom a cserére és nem csak új akksim lenne, hanem full új telefonom, 2 év gyártói garral.
Redmi 4X-et küldtem WayteQ-hez szervizeltetni, körbe fényképeztem, mert olvastam máshol is, hogy "szeretik" össze karcolni. Full karcmentes telefonra azt írták, hogy "használt, karcos állapotban" érkezett a szervizbe. Nem javították, újat kaptam. Érdekes ez a karcos, nem karcos dolog szervizzel kapcsolatban. Nekem eddig pozitívak a tapasztalataim e téren a szervizekkel. Kopp-kopp!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
titta73
tag
válasz Szombó #36671 üzenetére
Igen, Telekomos, de már bánom a váltást, teljesen meghülyült a kihangosítás. Az autó gyári kihangosítója jelzi a hívást, majd a telefon azonnal visszaveszi, a Bluetooth kapcsolat élő marad, megy tovább a rádió adás és a telefon megszakítja a hívást, mintha elutasítottam volna.
Hívni én nem is tudok, az autó naviján kikeresem hogy kit akarok hívni, indítom a hívást, a telefon kijelzője fel se éled és megszakad a hívás. Tegnap még működött délután, ma már többszöri újraindítás, navi ki-bekapcsolás se javított a dolgon...
Másik telefonnal működik, nem a navi a szar... -
oszi666
őstag
Sziasztok, ez igazából nem Galaxy S7 kérdés, de gondolom elég sok márka fan van itt
Szóval párom olyan fülest követel mint amit még anno a galaxy s3/s4hez adtak: agybadugós, mikrofonos, hangerőállítós, és a kábele széles-lapos, nem pedig hengeres, lehetőleg fehér. Ez a EO-EG900BW típus lenne?
Előre is köszi ha valaki tud válaszolniIt is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
bordi10
senior tag
FYI mindenkinek, aki Oreo-n van! A pirossal keretezett opció a Fejlesztőiben alapból be van kapcsolva!
Akinek korlátlan mobilnete van nem gáz, viszont azoknak is "duplán" csipeget az akksiból. Én kilőttem azonnal.
Nougáton alapból ki volt kapcsolva, úgy is használtam. Pacsi!Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
gerner1
nagyúr
SamFirm -mel is letölthető már, a 8.0 -ás XEH firmware.
-
sutiand
tag
Sziasztok
Én tegnap frissítettem Oreo-ra.
A gyári internet böngészőből hiányolom a gyors gombokat amelyekkel egyszerűen meg tudtam nyitni a kedvenc oldalakat és nem kellet a könyvjelző menüt megnyitni. Ez be lehet valahogyan állítani vagy az Oreo frissítéssel megszűnt?
Köszi. -
arpivw
újonc
Sziasztok,kérdezném,hogy az Oreo alatt változott-e valami a kamerával?
-
törölt tag
válasz maximilian4 #36700 üzenetére
Azért ez nem olyan tipikus szerintem.
Nekem nem volt soha ilyen gondom, pedig sokszor küldök be Samsungot és Huawei-t is.De tudjátok, általában csak a rosszat írják meg ide, a jót nem mert minek. Ne temessük azért a szervizt, a garanciális javításhoz jogotok van.
Én leginkább postán szoktam beküldeni, ott én csomagolom be és én írom a bejelentőlapot is.
Szolgáltatók közül csak a Telenornál küldtem be eddig ilyen telefont párszor , a többi szolgáltatóval nincs (szerviz) tapasztalatom.
Ők valóban ráírták, hogy karcos (pedig alig volt rajta valami), de nem volt gond.Viszont ezt azért nem szeretem, mert lassabb és kevésbé kényelmes mint a postai beküldés.
Aztán ott vannak még a helyi szervizpontok, ahol szintén le lehet adni.
Itt elvileg helyben is tudnak javítani, de sok esetben inkább továbbküldik a központi szervizbe.Velük jó tapasztalataim voltak (korábbi Samsungot ide vittem párszor, meg van LG a családban amit csak ide vagy szolgáltatóhoz lehet vinni)
Ők már jobban megnézik a telót, de nem szőrszálhasogatóak. Ha csak a kereten van karc, akkor azt írják rá.
Itt a legjobbak a reklamálási esélyek, bár nekem nem volt rá még szükségem.Van még Budapesten a Samsung átvevőpont/gyorsszerviz, ami szintén ilyen - ha valakinek ez esik útba. Itt azonnal javítanak mindent, nincs szállítás se mivel ez a központi szerviz.
Nekem a legdurvább ami eddig történt, hogy egy hasonló telefon (nem levehető üveghátlap - Huawei) a hátlapot rosszul illesztették vissza, körömmel be tudtam nyúlni a hátlap és a keret közé egy ponton - ami ugye azért mégiscsak nem jó.
Itt visszaküldtem (postán), szó nélkül javították.
Korábban is volt ilyen gondom egy régi Samsunggal (Ace 3), annak az akkumulátorfedele ugyan levehető volt, de ők a hátlapot(!) rakták vissza rosszul és ezért az akkufedél nem illeszkedett egy ponton, feszült.
Én azt javaslom továbbra is, hogy ne féljetek a szerviztől. Azért ennyire nem rosszak hogy be se küldjük a telefont.
Én is küldtem már S7 edget nem egyszer. Soha egy karcolás nem keletkezett rajta, pedig azt mindig postán küldtem. (már nagy rutinom van a csomagolásban is )Nem tudom így képek nélkül, hogy mennyire durva a dolog.
De ha pl. hosszában végigkarcolták a hátulját, akkor ne
hagyjátok annyiban.Nyilván ezt nehezebb lesz bizonyítani, mint az én illeszkedési gondomat, de ők is fényképezik a telefont beérkezéskor (ezt a szerviz honlapján, a munkalapkeresőben tudjátok megnézni).
Azt kellene megnézni, hogy ott is olyan-e már a telefon.
Ha ott még nem és valóban látványosan csúnya lett, akkor látok némi esélyt a kártérítésre. De tudjátok 'jelentéktelen hibánál javítási igénynek helye nincs', szóval egy apró karc miatt én nem járatnám le magam, ezt ti látjátok hogy milyen a sérülés. Lehet jogos is a dolog, végülis ők is emberek, hibázhatnak. Amíg helyrehozzák ingyen, addig nincs ezzel baj szerintem.
Napi kb 1000 telefont javít ez a szerviz és az Ausztriai Samsungokat is ők javítják. Szerintem ennyi hiba belefér.Tehát ha komoly a gond, akkor én a Samsung (magyar) telefonos ügyfélszolgálatának mondanám el, a kapott hivatkozási számmal az sehsupport-os email címre írnék panaszt és a Samsung költségére szeretném kijavíttatni.
Ők egyben a szervizzel is megbeszélik ezt, nekem nem kell.
Ferike81: mehet a Factory Reset igen.
Ajánlott is de nem kötelező.papi77: Ilyen előfordul, küldd vissza és javítani fogják.
Nem kell túlrizsázni, nem szeretnek sokat olvasni. Előző javítás óta érintő rossz/nem működik.Én külön panaszt sem írnék mert felesleges, tanulnak ebből is.
De ha akarsz, akkor a szerviz honlapján tudsz.[ Szerkesztve ]
-
Ferike81
senior tag
Mivel egy éve volt már ezért kicsit homályos a dolog. Inkább kérdezek, mert az összefoglalóban sincs leírva teljesen. Oreo telepítés előtt és után is mehet az FR? Én a Nugát érkezésekor csináltam utoljára, azóta hozzá sem nyúltam. Más teendő nincs?
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
pokember3
csendes tag
ACE és 0629 köszönöm a választ!
-
papi77
addikt
Én most kaptam vissza a szervizből a telt.Kijelzőhibával adtam le,és ugyanúgy karcmentesen kaptam vissza! Igaz,hogy kicserélték a kijelzőt,hangszórót,meg az usb aljzatot,viszont hibás érintővel kaptam vissza
Úgyhogy lesz mégegy köröm...Az első: NOKIA 1611
-
samu74
addikt
A szolgáltatót ki kell kerülni szervizkor.
Mondjak ellenpéldát, nekem hibátlanul adták vissza és még olyanokat is cseréltek amivel nem volt gondom(home gomb, hangszóró).-----------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik