Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Bocs, azt hiszem nem voltam elég egyértelmű. Nem azért kéri a jelszót a telefon, mert sokszor rossz ujjlenyomatot olvas be, hanem mert egyszer csak úgy gondolja, hogy most csak a jelszóval enged be. Nem indul újra. Továbbá úgy néz ki, hogy ezt fix időközönként csinálja (úgy 2-3 naponta). Szerintem ez vmi csodás új security feature lesz az oreoban...
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Superhun #37295 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy úgy ~4-5 havonta érdemes megújítani a felvitt ujjlenyomat mintákat, mert kb ennyi idő elteltével felszaporodnak a sikertelen leolvasások. Ezenkívül, érdemes több mintát is felvinni. Nálam például semmi probléma, megbízható, pontos, gyors, ahogy 7.0 -án is volt...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok. Mióta Oreora frissítettem, néhány naponta kéri a telefon a jelszavam, nem tudom ujjlenyomattal feloldani. Mi az oka ennek?
-
pcnet
addikt
válasz Talala #37292 üzenetére
#37285-ben pont ugyan ezt írtam Neki.
Ez volt a válasza:
"Nekem az zavaró, hogy amíg Nougat-on picibe tolta az arcomba a képet és láthattam hogy milyen lett, itt Oreo-n kiteszi nagyba és több képet nem tudok lőni, és ez az ami hiányzik az Oreo-ból, ami Nougaton-on annyira megszokott és kényelmes volt számomra."Szerk: Oh, a vissza gombot nem. Túl reggel van még.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Talala
senior tag
válasz Dyrtyho #37284 üzenetére
Kamerán belül beállítások- képek megtekintése. Ha kikapcsolod, akkor fotózás után nem mutatja a képet és egyből tudsz csinalni másikat. Ám valóban, ha be van kapcsolva akkor csak egy vissza gomb és mehet a következő. Nem is tudom mire gondolsz ami hiányzik nougatból. Én ott se használtam ilyet
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dyrtyho #37287 üzenetére
Ez van az Összefoglalóban:
"Másik gyári firmware telepítése a készülékre, és a hivatalos SΛMSUNG garancia :
ODIN -nal bármelyik gyári firmware felrakható, garanciavesztés nélkül. A művelet, nem jár KNOX számláló ugrással, a készülék megtartja a 0x0000 -ás -érintetlen- értéket."Ha hivatalos Samsung Nugátot teszel fel, az a downgrade NEM érinti a jótállást.
-
törölt tag
válasz Dyrtyho #37287 üzenetére
Valóban eltér a Nugátos megoldástól.
Amikor Oreo-n mutatja az elkészült képet, vetsz rá egy pillantást és a Vissza gombbal visszatérsz a fényképezőbe, máris mehet a következő fotó.
Ha mégsem válik be neked ez a 2 másodperces művelet (elfogadom, hogy neked ez nem oké), akkor tedd fel a hetes rendszert.
-
Dyrtyho
őstag
Nekem az zavaró, hogy amíg Nougat-on picibe tolta az arcomba a képet és láthattam hogy milyen lett, itt Oreo-n kiteszi nagyba és több képet nem tudok lőni, és ez az ami hiányzik az Oreo-ból, ami Nougaton-on annyira megszokott és kényelmes volt számomra
Szerk : Ha jól olvasom az összefoglalóba, akkor a downgradeléssel együtt ugrik a garancia is, ergo nem tudom bevinni a szervizbe hogyha valami probléma történik vele, bár eddig még nem volt semmi, de Murphy sosem alszik
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
pcnet
addikt
válasz Dyrtyho #37284 üzenetére
Firmware (ROM) frissítése/telepítése (ODIN használata) összefoglalóban. Letöltöd a legfrissebb nougat romot, majd az ott leírtak szerint felteszed. 5 perc az egész.
Szerk: Na jó, a letöltés "kicsit" több. De root mentes, biztonságos, gyors.
De ha csak kamera miatt mennél vissza nougatra, akkor lehet érdemes lenne első körben másik kamera appot kipróbálni.
Szerk 2: Nougaton van olyan opció kamera beállításokban, hogy "Képek megtekintése". Nem tudom oreon is ott van e, de ha azt kikapcsolod, akkor nem tolja az arcodba a képet a fotó ellövése után.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Dyrtyho
őstag
Le frissitettem Oreo-ra FR nélkül, de már most nem tetszik az hogy a kamera a kép elkészítése után megjelenti a képet, de nem tudok újabbat csinálni ahogy Nougat-nál. Szóval szeretném vissza rakni a 7.0 verziót, ha lehetséges akkor minden rootolás meg mokolás nélkül. Ez lehetséges ? Ha igen, akkor hogy ?
-
A.K.
tag
Az Oreo óta bizonyos alkalmazások képesek az olvasatlan értesítések számát megjeleníteni az adott alkalmazás ikonjánál. Viszont ezek csak addig látszanak amíg az ehhez tartozó bejegyzést nem törlöd az értesítések közül (össze vannak kapcsolva). Ezzel még ki lennék békülve de innentől kezdve bizonyos alkalmazások saját értesítés számlálói nem működnek. Pl. Facebook messenger. Ha kikapcsolom a samsungos megoldást (Settings/Display/Home screen/App icon badges: off vagy Settings/Notifications/App icon badges: off) akkor sem lesz jó. Van erre valami megoldás? Pár weboldalon azt írják nincs de reménykedem mert képtelen vagyok elhinni, hogy ez csak így működhet.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Van arra valamilyen beállítási lehetőség, hogy a fotókra rányomtassa a dátumot?
Előre is köszönöm a válaszokat -
Ferike81
senior tag
válasz Dyrtyho #37274 üzenetére
Nos én is úgy terveztem a főverzióváltást, hogy előtte, utána FR, de az idő hiánya miatt kimaradt. Már előzőleg írtam egy gyors tapasztalatmegosztást az új rendszerről, de most pontosítanom kell. Az üzemidőm úgy néz ki két hét után helyre állt. 2,5-3 óra képernyőhasználat, max 1 óra telefonálás, állandóan bekapcsolt wifi, mobilnet, viszont nekem is a cellakészenlét lett az első fogyasztó, kb 20-25% fogyasztással. Képek nem rosszabbak, mint előtte, a billentyűzet először kicsit furcsa volt, de azt is megszoktam, a többi kacatot visszaállítottam a régi megszokottra. Jahh és Oreon bekapcsoltam az AOD-t. Bár nekem elég lenne, ha csak töltés közben menne rajta, de ilyet nem találtam. A böngésző is mintha elkapta volna a fonalat, bár lehet az akkor éppen 22 megnyitott lap lassította be. Fagyás rögtön az első Oreo-s napon volt, azelőtt és azóta sem. Összességében azt mondom, hogy egy FR nem ártana, de így is használható. Ha lenne egy lazább uncsi napom akkor újra belakom majd.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
-Bandi-
tag
Én feltelepítettem a Telekomos Oreot, akkuidőben annyira nem vettem észre változást( kicsit lehet tényleg romlott ), egy napot kb kibír ugyanúgy, viszont előjött egy régi betegség, hogy random elmegy a net, oszt repülőbe kell rakni, hogy újra legyen... de mondjuk ez eddig is random volt, 1-1 frissítés helyrehozta, néha elrontotta 7.0-n is. Gondolkozom egy FR-en, csak most nyáron nincs se korlátlan net se idő, hogy ezzel játszadozzak, remélem jön egy frissítés, amitől helyrejön, oszt úgy békén hagyom.
AOD-t használ valaki? Nálam az van beállítva, hogy mindig látható legyen, ennek ellenére el eltűnik a kijelzőről. Ha felemelem vagy mozgatom, előjön. Ez is vmi újítás a 8ason?
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
petymeg
addikt
Szevasztok!
Frissítés óta ez az upday nevű alkalmazás bombáz értesítésekkel, de az értesítések kezelésénél nincs ilyen alkalmazás, így nem tudom kikapcsolni. Hogy lehet ezt lelőni???
A widgetet kikapcsoltam, de az értesítési sávon nyomja naponta 10-szer a hülyeségeit!
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
törölt tag
Érdemes tolni neki telepítés után egy gyári visszaállítást.
Többünknél (nálam is) határozottan jobb lett az akkuidő, másoknál romlott. Nincs egzakt válasz, hiszen nincs két ember, aki pontosan ugyanúgy, ugyanolyan körülmények közt használja a telefont.
Amikor le van töltve, de még nincs telepítve a frissítés, akkor végig lehet görgetni egy hosszú változáslistát. Érdemes elolvasni.
Szerintem jobb lett Oreoval a telefon, természetesen erről is megoszlanak a vélemények. Nem mindenki szereti. Ilyen esetben nem bonyolult a visszatérés a Nugátra. Lásd Összefoglaló.
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
Jó pár napja kijött az én telefonomra is az Oreo-s frissités, érdemes megcsinálni a készüléken FR nélkül ? Vagy mindenképpen szükséges a minőség javulásához egy Factory Reset ? Lett valami rosszabb vagy jobb az oreo rendszeren ? Kamera képe jobb lett, vagy inkább rosszabb ? Akksi idő csökkent ? Bocsi hogy ennyit kérdezek, de ugye nem egy Sony telefonról van szó, amit ugye nem olyan könnyű vissza downgradelni, és rég volt már olyan telefonom amit szoftver frissíteni kellet.
-
roxan
senior tag
válasz viewdetails #37236 üzenetére
Én mindig fejjel lefelé hordom a zsebben, de Oreo óta elég gyakran felugrik.
-
Tobika1
senior tag
Sziasztok! Oreoval a slowmotion videó nektek rendesen működik? Nálam borzalmasan laggol. Nagyon lassan reagál a felvétel gombra...
-
bitblueduck
senior tag
válasz Talala #37266 üzenetére
addig én is eljutottam, hogy eltűnt csak reméltem valahogy vissza lehet hackelni rá. nougat sajnos nem opció, mert most az akkuval nagyon megvagyok elégedve oreon. meg a legutolsó 2 vagy 3 nougat patch esetén az értesítési sáv villódzott, elég zavaró tudott lenni. de maga az oreos szoftver valahogy támogatja az s-view-t mert arra méretez dolgokat, meg jobbra-balra húzva lehet zenelejátszót irányítani. csakhát ilyet sem hallottam még, hogy frissítéssel feature set így csökkenjen érdekes elképzelések vannak samsungnál.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
törölt tag
válasz Talala #37266 üzenetére
Ez csakugyan jelentős visszalépés azoknak (köztük neked is), akik használták ezt a praktikus kényelmi funkciót.
Engem nem érint, de el tudom képzelni, hogy mennyire rosszul érint.
Amíg nem érkezik rá egy esetleges frissítés, ami visszaadja, addig csak az marad, hogy ODIN-nal visszatèrsz a Nugátra...
Őszintén szólva, nem világos, hogy a fejlesztők szerint mi indokolja egy ilyen feature eltávolítását. 🤔
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
válasz bitblueduck #37265 üzenetére
Kis keresgélés után google azt dobta, hogy oreoval ez a " funkció " eltűnt. Ami eléggé kiábrándító, hisz a saját termékét nyírja ki vele. Remélhetőleg egy frissítéssel megoldódik. Nekem nagyon hiányzik, sokat használtam. Ezért vettem ilyen tokot, sokkal kényelmesebb volt használni a telefont.
-
Talala
senior tag
-
Talala
senior tag
Ha már gyári S-view tok. Oreon amikor becsukom a tokot olyan mintha aod jelenne meg (óra meg értesítés ikonok és ennyi), míg 7-es rendszeren kicsiben láttam a lezárt kijelzőt értesítő sávval, értesítésekkel (pl. messengernél ki/mit írt, ahogy lezárt képernyőn alap esetben is mutatja. most csak az ikon van kint és ennyi.) Ezt valahogy vissza lehet varázsolni vagy ez ilyen és pont? Mindenféle erre vonatkozó beállítást kipróbáltam. (szerintem)
-
Dare2Live
félisten
válasz vodrosjozsi #37257 üzenetére
Nagyobb kijelző, dupla kamera S9+only de az nagy. Nem mellesleg pont ami érdekelt volna "telefotó" nem sikerült igazán elsőre. Nagyobb háttértár megvan microsdvel.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
törölt tag
Az S9+-ra nem merem ráereszteni azt a havi 100-130 giga mobilnetforgalmat amit az S7-en az online tv, és a torrent generált a youtube, a böngészés, és a játékok mellett. Nem érzem, hogy bírná. (11:50-kor vettem le a töltőről, most 27%-on van) Ráadásul eddig az S7 24 órában osztotta a netet a másodtelefonnak (ami régebben az S5 Mini volt, majd az S9+ lett) napi két feltöltéssel. Tegnap délben átálltam elsődlegesnek az S9+-ra, de csak annyi ideig megy rajta a megosztás ameddig szükséges. Viszont az S7 így tehermentesen reggel 4:50 óta még csak 85%-ra merült....
[ Szerkesztve ]
-
-
vodrosjozsi
addikt
Hát.. fogós kérdés.
De nekem elsősorban a dual kamera, a nagyobb háttértár, a jóval nagyobb kijelző, a dex (6gb ram) és aaa... facom tudja mi miatt érte meg. Meg most megy szervízbe az s7, azt meg odaadom talán a tesómnak[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
kutga
nagyúr
válasz vodrosjozsi #37252 üzenetére
Mit tud az amit ezzel nem tudtál megoldani?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
vodrosjozsi
addikt
Hát srácok, én vettem egy s9-et. Az s7 is megmarad ez 100% (csak a szervízt kéne valahogy elintézni ) de ez az s9 fényévekkel jobb. Na mondjuk ez nem teljesen igaz de azért nagyon ott van.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
S7 edge-re tudtok ajánlani ilyen gyári kinyitható féle "mirror" tokot? Persze nem fontos drága és eredeti sem, csak strapabíró legyen.
Legolcsóbb eBay-es nem volt egy jó választás, pár nyitás után szét is szakadt.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz balazs1956 #37247 üzenetére
A play áruház alkalmazás beállításaiban. A Samsung -os programokét pedig, a Galaxy Apps beállításaiban.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet beállítani, hogy az alkalmazások automatikusan frissüljenek, ha wifi hálózaton vagyok?
Az előző Asus telóm, mindig feldobta, hogy x db frissítés áll rendelkezésre.
Itt egy hónap alatt egyszer sem, illetve csak akkor,ha beléptem a google pllay áruházba.
A segítségeteket előre is köszönöm. -
Ferike81
senior tag
válasz #33253120 #37243 üzenetére
Ez tiszta sor. De eddig akkor sem írta ki, pedig eddig is be volt kapcsolva. Ezért gondolom, hogy új fícsör. Nem azt vitatom, hogy nem tudja ezt, hanem azt mondom, hogy eddig tuti nem írta ki. Eddig is ugyanígy zsebben volt a telefon.
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz UfoZoli #37231 üzenetére
Köszi!
Meglett a megoldás, fölvittem az angolt és újraindítás után megjelentek az ékezetes karakterek ott is, így a magyart ki is kapcsoltam, a predektív bevitel idegesít, azt nem használom. Eddig az volt a baj, hogy angolnál (qwerty) eltűntek az ékezetek.
Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
Ferike81
senior tag
válasz #33253120 #37241 üzenetére
Akkor viszont javult az ujjlenyomat érzékelő, mert fejjel lefelé van a telefon a zsebemben, és ahhoz lehet hozzáérek.
De nem. Az asztalra tettem a telefont, letakartam a közelségérzékelőt, és ha nyomok egy gombot ugyanúgy kiírja. Ez valami Oreo fícsör lesz.
-
törölt tag
-
Ferike81
senior tag
viewdetails és samu74
Bocsánat, rosszul fogalmaztam. Eddig is be volt kapcsolva, csak eddig ezt nem írta ki. Szóval az értesítés nem volt eddig. Azt ki lehet kapcsolni? Bár annyira nem zavar, csak furcsa, hogy eddig nem szólt.
-
törölt tag
Nálam be van kapcsolva és sohasem láttam még a hivatkozott üzenetet. Viszont meg is magyaráztad, miért nem találkoztam vele: nálam a fejjel lefelé fordított tárolás a megszokott, már ez rögzült bennem nagyon régóta (még a Symbian előtti időkből).
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok
Nekem az Oreo telepítése óta mikor hívnak és kiveszem a zsebemből ezt írja ki. Valamit elállítottam?Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Aleks782
csendes tag
Sziasztok,
Telekomos Oreo-val vannak tapasztalatok? Próbáltam olvasgatni az Oreo frissítéses témában,de elég nagy kavarás van. Például aki májusban kapott frissítést (nem telekomos), annak voltak problémái, de állítólag ezt megoldották.Nekem a telekomosra most jött meg, de nem tudom hogy feltegyem-e. -
UfoZoli
aktív tag
válasz Szirtimorc #37229 üzenetére
Előhívod a billentyűzetet s a fogaskerékkel berállítod a beviteli nyelvet angolra.
Az automatikus cserét pedig magyar nyelven hagyod.
Így a z és y-t felcseréli ugyanakkor a prediktív bevitel a magyar szavakat fogja figyelni/javítani.
Nyelvet váltani pedig a "klaviatúrán" a szóköz gomb jobbra vagy balra húzásával tudsz. feltéve ha meghagyod a beállítások alatt amagyar nyelvet is. (Mert ugye akkor kettő közül lehet választani.)HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
gerner1
nagyúr
válasz Szirtimorc #37229 üzenetére
Szerkeszteni nem tudod hun-qwerty -re, de a play áruház kinálata a tiéd is ...
-
Szirtimorc
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az előző telefonomon volt olyan billentyűzetkiosztás, hogy magyar-qwerty, ezen csak qwertz-t találok. Tudok letölteni valahonnan (vagy a meglévőt szerkeszteni)?
Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
törölt tag
válasz Chuck Norris #37208 üzenetére
Nem olvastam a leírást megvétel előtt de olyat képzeltem el,
És még nyáron milyen forró lesz benne a telefon....
Lassan már egy éve használok ilyet. -
Kami11
őstag
Belinkelnéd milyet vettél?
Köszi előre is!A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz gerner1 #37216 üzenetére
Hát igen. Ebből nekem inkább az jön le, hogy isten igazából ők se tudják a hogyan továbbot, s lehet ha másik ügyintézőhöz kerül a dolog akkor ő kategórikusan azt mondja hogy jelenleg nincs rá lehetőség, s a jövőben se lesz.
Reméljük azért esetleg augusztus végéig megszülik a dolgot.
Bár ha utána gondolkodnék akkucserébe az ígyis-úgyis fizetős lenne.
Aztán ha befingik, addigra piacon lesz a Note 9 is s cirka 130-ért fogják osztogatni az S8-at.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
junior11
veterán
Sziasztok, Oreo alatt használ vki Gcam-ot? Megbízhatóan, stabilan teszi a dolgát? Ha igen, egy linket dobhatnátok a letöltéshez, köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
bitblueduck
senior tag
Sziasztok!
s-view flip tokról lenne kérdésem. Frissítettem Oreo-ra és meglepődve vettem észre, hogy eltűntek a hívás és kamera ikonok a "kis ablakból". cserébe viszont jobbra-balra húzva van valami zenevezérlős szöveg. valahogy vissza lehet állítani / módosítani ezt? most 2 ritkán használt feature helyett kaptam 1-et amit nem kértemAn open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz viewdetails #37211 üzenetére
Megcsináltam, köszönöm viszont a PNF-et már nem veszem le, mert ezzel meg stabilan működik, akár pár nap múlva is megkapom az értesítéseket. Azt hazudja magáról, hogy 0%-ot fogyaszt a program és nem is vettem észre változást az üzemidőben.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz UfoZoli #37212 üzenetére
Samsung válasza a kérdése 3.évre vásárolható kiterjesztett garancia kapcsán:
Tisztelt XY!
Köszönjük, hogy kérdésével megkeresett bennünket.
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, a 2018.Május 25-én érvénybe lépő adatvédelmi törvénymódosításból adódóan, a regisztrációs felület jelen pillanatban fejlesztés alatt áll. Mivel a kiegészítő jótállás érvényesítése a termékregisztrációs felületen történik, ezért ennek értékesítése jelen pillanatban szünetel.
Továbbá tájékoztatjuk, hogy garanciaidőn belül bármikor megvásárolhatja a készülékre a kiegészítő jótállást, ezért szíves türelmét kérjük a fejlesztés alatt álló termékregisztrációs felület elindulásáig.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a kiegészítő jótállás díjáról azt követően van lehetőségünk pontos tájékoztatással szolgálni, hogy a regisztrációs felület fejlesztése befejeződik.
Bízunk benne, hogy a készülék hosszú ideig igenyeinkek megfelelően fog muködni
Továbbra is készséggel állunk szíves rendelkezésére Samsung termékekkel kapcsolatos kérdései esetén. A gyorsabb és hatékonyabb segítésnyújtás érdekében javasoljuk, hogy hivatkozzon a 2910941176 nyilvántartási számra.
Üdvözlettel,
Láng Tibor
Samsung Electronics Magyar Zrt.
ÜgyfélszolgálatHTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
UfoZoli
aktív tag
válasz gerner1 #37202 üzenetére
Félreértés ne essék, én nem vitatkozni szeretnék, sem Veled, sem a Samsunggal. De a munkámból kifolyólag - piackutatás - eléggé képben vagyok ezzel a GDPR dologgal.
Azért egy Samsung kaliberű cégtől többet várna az ember, egy olyan rendelet kapcsán amit az EU 2016. áprilisában elfogadott. Tehát lett volna ideje felkészülni, az általa neten publikált dolgokat maradéktalanul update-elni.
Helyette mit csináltak? Lelőtték a mysamsung oldalt, s a megszűnéskor küldtek egy mail-t hogy hoppácska, ez most megszűnt, mert így egyszerűbb. Nem kezelünk személyes adatot, s sokminden más is változik.
A beregisztrált termékek kapcsán minden felhasználó email címe megvolt, ergo időben is tájékoztathatták volna őket. De így egyszerűbb volt.
Helyette berakták az általad linkelt oldalt mint tájékoztatást, amin az ott általuk leírtak ellentmondásosak.
Az erről az oldalról elérhető két linken pedig szintén ellentmondások vannak. Ezek szerint akkor arra nem voltak képesek, hogy az általuk hivatkozott két oldalon is frissítsék a cuccost?
Simán elképzelhető.
Ugyanakkor ez kissé megtévesztő.
Habár annyirs nem vagyok tudatos fogyasztó, de anno a vásárláskor sokat nyomott a lattba, hogy Samsung, flagship, alapból 2 év garancia, s van lehetőségem 3. éves garanciát venni.
Igaz, lekopogom a telóval eddig semmi gond, az akksi másfél évesen is kibír másfél napot, kijelzőn nincs beégés, ujjlenyomat olvasó, power gomb működik nem lötyög. De az ördög soha nem alszik.
Simán benne van hogy az elkövetkezendő 1 évben mondjuk az USB aljzat bekrepál. Ha azt nem garanciába javítják inkább lehet új telefont veszek.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
viewdetails
addikt
válasz Chuck Norris #37207 üzenetére
Értesítési hibánál az Alkalmazások menüben a Rendszer alkalmazások megjelenítése mellett keress rá a BadgeProvider appra, kényszer leállítás majd a tárhely adatainak törlése.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
samu74
addikt
Túl sokat vársz egy powerbanktól.
Végülis tökmindegy hogy utasításra vagy egy gombnyomásra tölti át az áramot. Nem nagy dolog megnyomni az oldalán a gombot.-----------
-
addikt
Szerintem nem az eszközben van a hiba.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Chuck Norris
senior tag
Vettem egy power packot, gondoltam hátha nem kerülök akár egy napig is konnektor közelébe és nem árt ha tudom használni a telefonomat, az usb aljzatot meg nem akarnám kontaktosra vágni, hogy egy kábellal töltöm a táskámban powerbankkal.
Nem olvastam a leírást megvétel előtt de olyat képzeltem el, hogy majd NFC-vel szól neki a telefon, hogy kezdek lemerülni aztán akkor elkezdi áttölteni magát, vagy feldob egy ablakot, hogy ezt szeretném csinálni és oda kell bökni, esetleg ki is tudja írni a telefon a pack töltöttségét. Lehet túl sok sci-fi-t néztem de ehhez képest a hátlapon be kell nyomni egy gombot, hogy kezdje el tölteni meg van rajta 4db led. Ezért a hatalmas mérnöki és programozói teljesítményért még a 10K-s ár is irdatlan. -
-
mono7806
tag
Sziasztok!
Telekomos S7-esem van, pár napja frissítettem Oreo-ra az alábbi módon: wipe cache, factory reset, upgrade 8-ra, factory reset, wipe cache - aztán elkezdtem telepíteni és beállítani az alkalmazásokat, semmi backup és restore nem volt, kivéve a telefonkönyvet és az SMS-eket. Szerintem nevezhetjük tiszta frissítésnek.
1) Időnként az OSD nem "jön fel", kb. 20 képernyő lezárásból egyszer fekete marad a kijelző. Ha megnyomom a power gombot, bejön a feloldóképernyő, ha újra megnyomom, akkor már megjelenik az OSD. Ti tapasztaltatok ilyesmit?
2) A 7-es Androiddal jött be alapértelmezettként egy "nyurga" betűtípus. Anno még a 7-esre való frissítés után javasolta itt valaki, hogy töltsem le a Samsung áruházból a Samsung Sans betűtípust, az a "rendes" betűtípus, amit a Samsung korábban évekig használt alapértelmezettként. Tök jól működött vele minden.
Most azonban néhány helyen ez ignorálva lett, az OSD, illetve a feloldó képernyőn az óra biztosan nem váltott betűtípust, maradt ilyen "magasított" fajta. Tudtok erre valami megoldást?3) Az OSD-t sikerült átállítanom, hogy a percet az óra mellé írja és ne alá. Azonban a power gomb megnyomásakor - ha nincs semmi értesítő üzenet - akkor a feloldóképernyőn egymás alatt látszik az óra és a perc. Hol, hogyan lehet ezt beállítani, hogy mindig egymás mellett jelenjenek meg?
-
gerner1
nagyúr
válasz UfoZoli #37199 üzenetére
Nos, az S9 -esek dobozában is az az "új" garjegy volt/van mellékelve a forgalmazás kezdete óta, amit a korábbi posztodban linkeltél. A forgalamzás pedig, korábban kezdődött, mint a május.24 -én közzétett -ezzel kapcsolatos- változások. Ezért is írtam, hogy van még olyan, amit a május.25 -től hatályos dolgokkal összhangba kell hozniuk.
Kiváncsi leszek, hogy neked milyen válasz érkezik ezzel kapcsolatban, mert más Samu topikokban is volt már téma, hogy 05.25 óta nem lehet "3." évet vásárolni, mint korábban...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik