Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
-
Alien4
tag
válasz gerner1 #39492 üzenetére
G935FXXU3ERI1
A második kérdés az első folytatása volt, bocs ha érthetetlen volt.
Ugye most T-s csipogás a boot screen, meg itt-ott fellelhető még... szeretnék ettől megszabadulni és valahol azt olvastam, hogy alapból felhúzza a szolgáltató cuccait (de sztem ezt falsch info)
Szóval kérdezem a szakikat!Köszönöm az eddig válaszokat!
-
embe
nagyúr
válasz vodrosjozsi #39490 üzenetére
Pedig eddig jól működött.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
gerner1
nagyúr
válasz Alien4 #39491 üzenetére
"Viszont a gyári Sw-t szeretném rádobni, nem a teleszemetelt telekomos cuccokkal megáldott dolgokat."
- Amennyiben a független magyar régiós (XEH) firmware -re gondolsz (ami szintén "gyári" és nincsen "teleszemetelve"....) akkor a gyári Telekom -os (TMH) firmware -t, garanciavesztés nélkül lecserélheted. Az Összefoglalóban megtalálsz hozzá minden szükséges infót."Megoldható lenne, esetleg, vagy automatikusan felhúzza a szolgáltató kiegészítőit a drága?"
Ez alatt mit értesz? ... A Telekomos programokat, vagy spec hálózati beállításokat ? .. - mert az előbbit manuálisan tudod telepíteni (ami elérhető) a play áruházból. Utóbbiakat pedig le lehet kérni a hálózatról, de ez a téma a Telekomos topikban ON.[ Szerkesztve ]
-
Alien4
tag
Sziasztok! Mai nappal került hozzám egy S7 edge.
Telekom függő (kódot már kértem)
Viszont a gyári Sw-t szeretném rádobni, nem a teleszemetelt telekomos cuccokkal megáldott dolgokat.
Megoldható lenne, esetleg, vagy automatikusan felhúzza a szolgáltató kiegészítőit a drága?Válaszokat, trollkodásokat előre is köszönök, kellemes vasárnapot mindenkinek!
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Sammobilról tudtok letölteni? Nekem kb. 1 hete nem sikerül. A free accounttal akarom mint máskor. A reklám lefut, de utána nem dobja be a letöltő ablakot. Több böngészővel is próbáltam.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, legújabb XEH ROM van a telefonon. Ha nem használom a Vibert pl pár órán keresztül, kilövi a memóriából pedig elvileg általában van szabad. De a messengerrel vagy Gmaillel és az üzenetekkel is ez a helyzet. Ez normális? Lehet kezdeni ezzel valamit?
[ Szerkesztve ]
S23
-
keccsa
aktív tag
válasz gerner1 #39485 üzenetére
Gyorsan kipróbáltam a Playről néhány ilyen funkciós appot. Mind működik, viszont közös jellemzőjük, hogy az ilyen módon történt wake-on esetén nem aktiválódik a Smart Lock Megbízható eszközök része, vagyis hiába csatlakozik a telóre a Gear Fit2, mégis kéri a PIN-kódot!
Mindenki magának hülye!
-
gerner1
nagyúr
válasz keccsa #39484 üzenetére
Akkor meg is van a verdikt... De, esetleg megpróbálhatod, hogy (8.0 -án) a Beállítások ⇒Kisegítő lehetőségek ⇒Kézügyesség és műveletek ⇒Képernyő egysz.bekapcs. -ot aktívra állítod, amellyel egyébként bekapcsolaható a kijelző, -egy- kézzel, felette történő "jedi" mozdulattal, és ezzel talán a kinyíló fedél is működésbe hozhatja.
[ Szerkesztve ]
-
Digiflex
tag
válasz keccsa #39477 üzenetére
Ja, az utángyártott tokokkal nem fog menni, mert a mágnesen kívül hátul van még valami spéci RF-ID szerű cucc is a gyári tokokban, amit úgy beleapplikálnak a hátlap anyagába, hogy lehetetlen kimenteni belőle... Tudom, mert szétkaptam a 8 hónap alatt elfáradt clearview tokomat, hogy majd átrakom a cuccokat az utángyártottba, de lehetetlen küldetés. Keresni kell gyárit jó áron :-)
én most ezt használom....
-
gerner1
nagyúr
válasz keccsa #39477 üzenetére
"..de ennél a Tartozékok között csak a gyorstöltő szerepel, így nincs hol beállítani ezt..."
- Akkor valami probléma van, mert a (kifogástalan állapotú) gyári tokok beállítási lehetőségei ott jelennek meg. Tehát vagy hibás a tok, vagy nem gyári, vagy az OS valamiért nem ismerte fel. Mindezektől függetlenül, nem biztos, hogy a kérdésedre vonatkozóan van/lesz opció.A pontos tok típust sem adtad meg... - Az Összefoglalóban benne van az összes gyári tok típus. Azok alapján, melyikről van szó ?
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Az S7-nél hogyan lehet beállítani azt, hogy ha a flip tok fedelét felnyitom, felébressze a kijelzőt (a mágnes benne van)? Az S4-nél simán ment, de ennél a Tartozékok között csak a gyorstöltő szerepel, így nincs hol beállítani ezt...
Köszönöm!
Mindenki magának hülye!
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Ha Fr-t szeretnék csinálni akkor ez alapján járjak el, hogy minden rendben menjen, vagy csak 3 gombossal indítsak egy factory reset-et? -
Gabis
őstag
válasz samu74 #39472 üzenetére
Ő az a típus, hogy ha rendesen működik minden akkor nem kell neki a frissítés. Ami rendben is van. Ezért is kérdeztem, hogy érdemes e. Marad akkor Nougat-on. Annak pedig utána nézek, hogy a frissítés értesítést hogyan lehet kilőni, mert állandóan tolja az ember arcába. Köszönöm a segítséget.
-
raziel01
veterán
Package Disablerből melyik működik?
Illetve gyári tárcsázóban nem lehet beállítani, hogy ne mutassa a telefonszám nélküli neveket?
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Az Oreo kinőtte mostanra már a gyermekbetegségeit? Párom S7-se még Nougat-on van. Hoz érdemi különbséget, javulást esetleg, vagy maradhat a régi rendszer? Előre is köszönöm mindenkinek -
kalolaci
senior tag
Nekem is jött, csak nem tudom mi a verziószámom. 😁
-
gerner1
nagyúr
Telenorra (PAN) is érkezett egy frissítés, OTA -n.
-
gerner1
nagyúr
XEH -ra érkezett egy frissítés, OTA -n. Biztonsági szint: Nov.01.
-
zolikaDB
veterán
Aki fuggetlen Nougaton van es Samsung Internet Browsert hasznal: felul 3 potty, Megosztas, Vagolapra masolas opcioja van?
Eddig volt, most ujrahuztam a rendszert es nem talalom...[ Szerkesztve ]
-
Ferike81
senior tag
Ezt a szombati munkanapot a telefon sem díjazza. Ezt írja ki már ma tizedjére. Soha nem volt még ilyen. Térerő, net van. Wifi sem szakadt meg. Most tudtam elkapni, mert csak az értesítés hanját hallom, de mire képernyőképet akarok készíteni, eltűnik.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
samu74
addikt
válasz Olyasmi #39450 üzenetére
A közelségérzékelő miatt, be van nálad kapcsolva a zseb mód. Ha úgy fogod meg vagy takarásba kerül egy pillanatra.
Más: megjött a 2000 forintos vezeték nélküli pad ,természetesen samsung csomagolásba de a gyárihoz képest könnyebb (minusz 1 tekercs) de tölt és müködik.Igaz ha leveszem a telot, akkor is világit tovább a padon a led...A semmitől jobb ,de a gyárihoz képest nudli.
-----------
-
-
oszi666
őstag
sziasztok, a legújabb kamera szoftverben hol lehet kiválasztani hogy RAW-ba mentsen? Elég a professzionális módot választani és ment JPG-t meg RAW-ot is?tárgytalan. Pro mód->beállítások->képméret->legalsó opciónál megtaláltam
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Kroni1
veterán
válasz Ferike81 #39443 üzenetére
Arrol beszélek, hogy én is "befürödtem" kicsit egy ilyennel. 2 évvel hirdetik, de nem annyi. Csak 1 év van arra amit most a nagykerböl kapnak, vissza kellett vinnem. Az egyedüli tuti 2 év garis a samsung store, ott 160ezer a telefon.
De a firstphonenak van boltja be kell menni, és megnezni a dobozát, h magyar vagy sem. Nem akarom rontani az üzletüket, lehet van még nekik valahol, de én azt az infot kaptam h már nincs..
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz Ferike81 #39439 üzenetére
Mindegyik EU-s készülékre van 1 év hivatalos gari bárhonnan veszed. A 2 év garisokról meg annyit, hogy én az egyik ilyen XEH verziós 2 év hivatalos garisnak hirdetettet megvettem webshopból, és a samsungban azt mondták csak 1 év rá a hivatalos. Ennyi. Csak olyat szabad átvenni, aminek a dobozán az importőr a samsung magyarország, különben egy év a gar. De szerintem kicsit túl van misztifikálva, a +1 én nem biztos h megér +60 ezret, amennyiért a samsung experience store-ban árulják, a többi webshop meg szerintem már nem nagyon tud hazai példányt kapni csak hibásan hirdetik.
-
RedRose93
újonc
Sziasztok!
Készülékvásárlás előtt állva egy ideje már az S7-tel szemezgetek, de kisvárosban élek, ezért személyes vásárlás helyett inkább online tudnám csak megvenni a telefont. Mivel sajnos nincs sok tapasztalatom ebben, így a szíves segítségeteket szeretném kérni egy megbízható webáruház kiválasztásában.
Arra hamar rá kellett jönnöm, hogy hivatalos gyári garanciával rendelkező készüléket már csak nagyon kevés helyen, ráadásul 150k körül lehet kapni, így az olcsóbb, 100k körüli bolti garanciás telefonok között kezdtem el keresgélni. Ilyen esetben ugye szinte minden az eladó hozzáállásán múlik, így nagyon nem mindegy, honnan veszem meg végül.
A teljesség igénye nélkül itt találtam elfogadható árban fekete színűt (ami számomra fontos kritérium ) :
Aqua; Ipon (Basic garival); Turbado (EU-s gari? ); Smartshop; E-Stock; Laptopszalon; MobilFactory (Emag partner); Best Emobile (szlovák, gyanúsan olcsó); 4GMobil (Saját szerviz); Laptop szalon; Mobile Experience(saját szerviz);stb...Amelyikőtöknek van bármilyen pozitív vagy épp negatív tapasztalata a fent említett boltokkal kapcsolatban, ne fogja vissza magát és írja meg, mit gondol, szívesen veszek mindenféle véleményt, ajánlást, javaslatot!
Sikerest telefonvásárlás esetén egy további kérdésem lenne még tok-ügyben is.
Visszaolvasgatva a topikot úgy tűnik, legtöbben valamelyik Spigen tokot javasoljátok, ami alapvetően szimpatikus is, de kövezzetek meg, én mégis inkább fliptokban tartanám... Mivel a gyárira sok panasz érkezett, így tovább keresve rábukkantam egy köztes megoldásra, a Spigen Wallet S-re. [link]
Próbálta már ezt valaki közületek? Hasonlóan jól véd, mint a többi "sima" Spigen (elég ügyetlenke vagyok, gyakran ejtem el/verem le valahonnan a telóimat, így nagyon nem mindegy, milyen tokot kapna)?Előre is köszönök minden választ!
-
hp16
tag
Van olyan alkalmazás ami megbízhatóan megmondja milyen állapotú az akksi?Samsung Members jónak írja,de kevésnek érzem,vagy szervízben be tudják mérni?
-
Dare2Live
félisten
-nyomj egy cache wipeot azzal nem bukhatsz.
-rakj fel egy accu batteryt használd egy hétig vele, nézd meg mennyire mondja aksid hátha.
-de mivel lassú is ha wipe nem segít aksival nincs vmi nagy gond rakd teljesen újra. Nézd meg telepítgetés nélkül is az aksi időt, sebességet mielött custom romot raksz.más:
-rendszer alatt nagyon sok minden fut. Lehet facebook, viber akadt be és hivogat vmit ami rendszerhez sorolódik.ilyen lassúság probléma amúgy S7nél nem szokott lenni, nem is emlékszem panaszkodott e ilyenre akárki rajtad kívül. általános használatban, tárcsázó, galéria villámgyors. btw galéria egy quickpic appal is lassú?
Nekem amúgy újabban oreo kb szeptember óta jobban merül... bár enyém már 2.5éves aksi sincs már toppon.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dot
őstag
Hali,
Tanácsot szeretnék kérni, hogy tudnám gyorsítani és növelni az üzemidejét a telefonomnak.
Még 7-es androiddal vettem azóta frissítette magát 8-as ra, de nem lett wipe-olva meg gyárira visszaállítva meg ilyesmi.
Gondolom ha ezeket megcsinálnám már előrébb lennék. De ha már elvesznek a dolgaim akkor, akár másik ROM felrakását is megcsinálom.
Jelenleg kegyetlen lassú szegényke. Több másodpercig tart a menübe belépni és ott egy galériát megnyitni vagy pl a híváslistát. (pedig RAM és szabad hely is van bőven)
Ami fontos, hogy nem sima S7 hanem DUOS azaz SM-G930FD és XSG (közel kelet - UAE) a CSC kódja. (ha ezt át lehet állítani akkor az is megtenném)
Gyári 8.0 van rajta ami a legfrissebb.
Azért gondoltam hogy egy másik ROM jobban segíthetne, mert a telefon szerint maga a rendszer meríti nagyon.
(az 1nap 8 óra nem teljesen igaz, mert csak 94-97%-ra töltöm, így nem indul újra a számláló)élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
hans74
csendes újonc
ok.köszi,csak az a baj hogy olyat nem találtam,de köszi
-
hans74
csendes újonc
Sziasztok! galaxy A7-est (2018) szeretnék venni,de 2 fajta számozással is hirdetik..(SM-A750) vagy (A750F) Mi a különbség,és melyiket érdemes választani? Illetve azt is hallottam hogy az Ázsiai verziót kerüljem..ezt honnan tudom?? Köszi szépen..
-
gerner1
nagyúr
válasz -Bandi- #39423 üzenetére
A kérdés helye: Mobiltelefon beárazás topik.
-
-Bandi-
tag
Sziasztok!
Mostanság milyen árban mennek használtan az S7esek? Nagyon szerettem, most januárban cseréltem le a 2 éves szintén S7esem akkor új Telekomos kártyásra ( független, fekete ), csak sajna dual simes telefonra kellett váltanom ( S9+ lett ), aztán valahogy be kéne áraznom, csak nem tudom hogy kb mennyire.
Tokban, fóliával védve újkora óta, dobozban még benne van érintetlenül minden tartozék, kábeltől a töltőn át fülhallgatóig, mert ezek vannak pluszban.Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
törölt tag
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Névjegyek másolása a SIM-kártya és a telefon között,hogy csináljam?Sehol nem találom.
-
Dare2Live
félisten
válasz kalolaci #39402 üzenetére
tölts belső memora akkor kiderül ha microsd hibás/hamis.
amúgy viszi, csak sok értelme nincs kéne hozzá 4K display is. Bár nem hiszem 10" alatt számít, hogy FHD vagy 4K.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
válasz Seraph 16 #39398 üzenetére
Az a lényege a kékfényszűrőnek, hogy meleg legyen a kijelző. Ha egy mobil kijelzője nem lesz meleg a kékfényszűrő bekapcsolása után, akkor ott nem szűri a kék fényt, vagyis semmit sem ér.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
hp16
tag
Sziasztok
Most sikerült vennem egy használt S7-et,lenne két kérdésem,lezárt telefonnál ha megnyomom a bekapcsoló gombot,de nem oldom fel,fentről letudom csúsztatni azt a menüt ahol a repülőgépes üzemmódot,wifit,stb tudom kapcsolni,ezt belehet állítani úgy hogy csak feloldott állapotban lehessen?Sokszor a zsebemben benyomódik valami.A másik kérdés,olvastam az összefoglalóban hogy van benne EIS,és OIS is,az EIS hol kapcsolható ki?Az OIS akkor aktív marad?EIS itt is levág a képből és rontja a minőséget?
köszi -
kalolaci
senior tag
Próbált valaki videót lejátszatni, 4k minőségben a telefonnal? Nekem, valamiért akadozik. Vajon sd kártya, videólejátszó program, vagy a telefon lehet a hibás a dologban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik