-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi
aktív tag
válasz kengyel #4098 üzenetére
SamFirm v0.3.5 -el most szedtem le a G930FXXU1APEQ_G930FXEU1APE2_XEU verziót jó 5 perc alatt lejött. Már fent is van a telón.
-
kengyel
nagyúr
Most próbálnám letölteni a XEU-romot, de ilyen tempóban sosem jön le.
Sammobile-on, meg még nincs fent.[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Dave1984
őstag
Köszönöm a válaszokat. Még meggondolom,mert a mostani rommal sincs semmi bajom
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Angel78
aktív tag
válasz Dave1984 #4094 üzenetére
Nem ugrik se a gari se a knox!
Sőt a gari esetén a szervíz (TMX) se foglalkozik vele mert csak a knox0 érdekli őket.
2x volt szerízben az S6-om XEF majd XEU ROM-mal, minden gond nélkül„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz #72042496 #4090 üzenetére
Még anno S6 időkben készítettem róla Leírást ... nyugodtan használd
Friss Odin-t és drivert + romot szedj le hozzá (ami linkeltem csak útmutató)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz #72042496 #4090 üzenetére
Nem kell hozzá nagy tehetség ... csak Download mód + USB csatlakoztatás, és elindítani Odin programban a "Start" gombot
(#4092) kengyel
Na igen ez lemaradt ... a "betallózás" szerintem pont semmi értelme nincs megvárni a "hazai" romot semmiben nem fog különbözni, csak időpocsékolás !
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi a válaszokat! Odint még nem használtam, de láttam, hogy van hozzá egy rakat leírás itt a fórumon is. A hétvégén szerintem utána olvasok és feltoltom ezt a ROM-ot.
(#4091) w333 válasza:
Köszi, gondoltam, hogy nem egy vészes dolog. Csak határidőink vannak a héten, későn, fáradtan érek haza, így inkább várok vele szombatig.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz #72042496 #4087 üzenetére
XEU -ra jön a leggyorsabban ... nem kell vele sz*rakodni, fel kell Odin -al 3 perc alatt telepíteni és elsőként kapod meg az OTA frissítéseket mindig !
S6 -nál pl. a Francia XEF volt a leggyorsabb, kb. 2-3 héttel jöttek korábban a frissítsék, szolgáltatós telefonnál pedig legalább 1 hónap csúszás (amit én speciel senkinek sem ajánlok) kivéve akkor ha olyan perverz hogy a Telekom Boot hangrája szereti felhívni magára a figyelmet az út másik oldaláról !
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Most megint érkezett egy rom, kicsit nagyobb a CHANGELIST-száma.
XEU-régiós rom.
kengyel
-
addikt
A vízzel szerintem nem árt vigyázni, mert könnyen igy járhat valaki, mint ez a tesztelő(a videó legvégén van a berepedt üveg hátlap). Ez az egyik az, ami most engem eltántorított a vásárlásától és az LG G5 felé tolt egyelőre...
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Ateszpapa
addikt
Üdv Srácok!
Csatlakoztam hozzátok, egy fekete S7 masinával.
Mivel szeretek csobbanni, így vasárnap magammal is vittem egy Széchenyi túrára.
Szeretnék egy két dolgot megosztani veletek a vízállósággal kapcsolatban.
Először is nem kíméltem, java részt velem volt a 4 óra alatt, ebből 3 órát velem a vízben.
- Minden vízben voltam, legyen az 26° fokos vagy 40° fokos medence.
- Víz alatt is csináltam videót, de sűrűn előfordult, hogy magától leállt a felvétel.
- Kijelző nem használható a víz alatt - így a víz alatti képek felejtősek, csak videó sikerült nekem.
- Ujjlenyomat olvasó sem működik vizes kézzel.
- Ki kell egy kicsit rázni a vizet később, mert a hangszóró nagyon halk míg ki nem szárad, vagy rázod a vizet.
- USB nem használható szintén a víz miatt, ki kell száradnia, de erre figyelmeztet is a készülék.Összességében a víz nem gond neki, túlélte a készülék beázás nélkül.
Nem párásodott be sem a kamera, sem a kijelző.
Egy dolgot nem csináltam vele méghozzá víz alatt nem nyomkodtam a gombokat.
Ez valahogy bennem maradt anno a vízálló órámnál felhívta a figyelmem az órás szaki.Egy szó mint száz, nekem jelesre vizsgázott ebben a tekintetben.
UI: A végén szappanos vízzel lemostam a telót, mert nem tudom a termál víz mennyire viseli meg, egy biztos a derekamnak jót tett.
Így röviden kb ennyi.
-
törölt tag
válasz #72042496 #4073 üzenetére
Az s6 gombja hangos lötyögős volt egy idő után, szerintem ezt próbálták javítani.
Ha középen nyomom akkor nekem is határozott de megszoktam már(puhult, egyébként, most, hogy probálgatom) , hogy inkább a szélét nyomkodom, így vajpuha. Biztos, hogy tartósabbtartósabb lesz a home gomb mint az elődjénél volt, bár az sem esett szét nálam.#kengyel : horgásztúrán voltam Rinyaszentkirályon. Nem a világ közepe...
Ott nem is vártam többet sőt még ennek is örültem. Az,hogy Lte volt pedig maga a csoda.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz petrson #4043 üzenetére
Én is vodás vagyok (de látom, nem csak Vodánál van ez), maga a telefon pedig gyárilag független, magyar ROM-mal, Wi-Fi-n frissítve APD1-re. Főleg Budapesten használom, de néha vidékre is utazom, Győr felé pedig egész hosszú szakaszokon se térerő, se semmi nincs, itt gyakran kell hálózatot keresnie. A korábbi ROM-mal egyébként nem vettem észre a problémát, de lehet, hogy csak nem tűnt fel, mert az rövid ideig volt fenn.
(#4060) SÖ:
Az iPhone home gombja akkor érdekelne, ha iPhone-t vettem volna. Nem egy másik telefonhoz képest nem tetszik, hanem önmagában gagyi, mert van, amikor teljesen finoman jár, az esetek másik felében viszont baromi hangosan kattog. Az én példányom legalábbis ilyen, másnál lehet, hogy nem csinálja.
(#4074) balazskubik:
Az S6 bemutatódarabokon én is tapasztaltam de több kisebb Samsungnál is. A kiállított S7-eseken nagyon klassznak tűnt, tűnt, de aztán ki tudja... Mindegy, annyira nem akarok foglalkozni vele, viszont ez a hálózatos dolog nagyon nem kóser.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kengyel #4067 üzenetére
Most a hétvégén futottam bele egy 3g nélküli környékbe eddig egyedül. Itt átkapcsoltam Lte-re és tudtam netezni. Ritka, hogy a Vodafone hálózaton nincs 3g de itt nagyon gyenge volt, viszont a 4g,2g jól működött. Azóta is 3g-n használom. Nem bánnám ha javitanák az automatikus hálózatváltást az összes hálózatra.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
SÖ
addikt
válasz #72042496 #4032 üzenetére
Szerintem a home gombja sokkal jobb mint az iPhone-é. Puhább olyan mintha sosem romlanak el. Van egy Alphám is annak még kellemesebb a nyomáspontja. Mondom ezt úgy hogy utálom a Samsung ovális formáját. Az iPhone home gombját mindig félve nyomtam meg, inkább assistive touchot használtam. i4 home gombja 2 év után már bizonytalanul működött. S7 nem tudom meddig fogja bírni de ha jól tudom ma is működnek S2-ök.
[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
G930FXXU1APEL
Changelist 8171225
Build date Tue, 24 May 2016 11:42:32 +0000Changelog:
Samsung Pay Security update
Google Security patches
Camera related fixes
Corporate email patches
Fixes for below Vodafone issues:
Call Waiting not working in 3G mode
No UniSIM pop-up after power-on
Unable to receive 3rd call with one active call & 2nd call on hold
Samsung applications update
Other global bug fixes, stability and performance improvements -
spider80
őstag
válasz LordRajZoL #4051 üzenetére
Lefedettség miatt többet számít a 4g. Sok helyen 2g és 4g van, 3g nincs,és nem is lesz soha,mivel nem fejlesztik már. Pl T-mobile hálózata nagyon gyenge 3g-ben.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
-
air
nagyúr
válasz LordRajZoL #4051 üzenetére
5GB, amiből átlagban 2-2,5-et használok fel.
És ha már van 4G, miért probléma, hogy használni is szeretném?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
mugencivic
tag
válasz LordRajZoL #4041 üzenetére
Független ROM, Telekomos SIM.
Alapsáv verziója: G930FXXU1APD1
Ahol próbálgatom: Szeged
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
addikt
S7 Telekom, gyári sw (APD1), Bp., semmi problémát nem észleltem eddig.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Fineous
csendes tag
Egy kis hajnali szösszenet a Margit-sziget partjáról, automata beállításokkal.
-
petrson
senior tag
válasz LordRajZoL #4041 üzenetére
Igen, vagyunk itt ketten is, akik vodával panaszkodtak.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz mugencivic #4040 üzenetére
Kérdés
Vodásoknál , vodás rommal jelentkezik ez a probléma?
Nekem nem vodás voda rommalzZz
-
mugencivic
tag
Úgy alakult, hogy a második S7-em van már (fekete után arany mindkettő független XEH és mindkettőnél jelentkezik (jelentkezett) a "nem tudok senkit hívni" hiba (a hívás azonnal bontódik), illetve olyankor SMS-t se tudok küldeni. Egy újraindítás megoldja, de csak ideiglenesen, tehát előbb-utóbb újra átmegy ilyenbe, ami akkor derül csak ki, amikor hívnék valakit (az meg néha 1-2 nap is megvan). Namost, ha jól értem, ilyenkor elérhető sem vagyok? SMS-t még nem kaptam, hogy valaki keresett volna, de mint írtam, keveset telefonálok. A 4g-ről 3g-re átállást még nem próbáltam, de őszintén szólva, ha csak így műxik, akkor egyelőre visszarakom a sim-et az i6-ba.
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
Baromira örülök, hogy nekem nem jelentkezik ez a térerő eldobás probléma, már földhöz vágtam volna biztos...
-
Ákkk
addikt
Ez eddig is így volt de ha pld.kapsz egy csere utalványt (ami sajnos a legtöbb esetben előfordul a szervíz esetén ha nem az itthoni forgalmazón keresztül van) Ezért azt a bolt ahol veszed nagy valószínűség szerint nem fogja elismerni csak a hivatalos partnerek akik rajtuk keresztül szerzik be a telefont.
Jól ki van ez találva amúgy☺A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
rgeorge
addikt
-
Taci
addikt
Ma kérdezősködtem kicsit a Samsungnál (online chat), a garanciát érintő kérdésekben a következő válaszokat kaptam:
- Ha a telefon az EU-n belülről van importálva, kitöltött és lepecsételt számla alapján 12 hónap jótállást vállalunk a készülékre.
- Kizárólag a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott készülékeket van lehetőség regisztrálni a honhaplunkon a plusz jótállásért.
Én javaslom, hogy hivatalos viszonteladóinktól vásárolja meg a készüléket, mint például Markt, Euronics, Extreme Digital, Auchan, Tesco
Természetesen a szolgáltatóktól is lehetősége van beszerezni a telefonokat, vagy márkaboltjainktól.- A márkaboltjaink elérhetőségeit és készleteit a http://sestore.hu/ honlapon találja meg.
Ezek a felsorolt boltok, illetve áruházak tartoznak a viszonteladóink közé, amennyiben tőlük szerzi be a készüléket, biztosíthatjuk róla, hogy 12 hónap teljes körű + 12 hónap korlátozott jótállás él a készülékre.Hátha valaki még ezt nem tudta volna. Nekem speciel ez teljesen új (és pozitív infó), mert korábban mindenhonnan azt hallottam, hogy Samsung telefont csak hivatalos viszonteladótól (pl. MM vagy szolgáltatók) lehet venni, mert máskülönben nem lehet a garanciát érvényesíttetni rájuk. Erre tessék, ugyanúgy működik itt is, mint pl. az LG-nél: ha van normális számlád (kitöltött, lepecsételt, IMEI-számot tartalmazó), akkor él a 12 hónap jótállás.
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #4033 üzenetére
Na, ez aztán remek. Remélem, helyrejön a következő frissítéssel. Ha nem, akkor próbálom cseréltetni, vagy hmm.. kihasználom, hogy van rá biztosítás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Damage401 #4031 üzenetére
Kis eséllyel fogják javítani (főleg mivel nem is egyértelműen a telefon hibája). Az S6 nekem egy évig csinálta ezt, volt két SIM cserém, illetve közben volt párszor szervizben is, de tudomást sem vettek a hibáról. Szerencsére az S7-tel most nincs ilyen problémám.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
törölt tag
válasz Damage401 #4031 üzenetére
Hú, köszönöm a segítséget!
Eszerint ismert probléma, és bocsánat, ha ezredjére kérdeztem meg, csak most tényleg nem fért bele, hogy böngésszem a topicot. Azt hittem, hogy a Home gomb gagyi mechanikája lesz a legnagyobb bajom a készülékkel, de ezért egy kiváltképp nagy sün jár a Samsungnak!
-
Damage401
senior tag
válasz #72042496 #4030 üzenetére
Légyszíves addig még szoftveresen nem javítják APD1 átka. Addig a mobilhálózat választásnál tedd át 3G/2G váltásra, hagyd ki a 4G. Ennyi a varázslat just in time leszel
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
törölt tag
Hello!
Van egy olyan gondom a telefonnal, hogy hiába van bekapcsolva, egyszerűen nem érnek el. Egyszer már előfordult, most másodszor is, és ezúttal fontos, munkaügyben történt.
Nincs időm végigolvasni a topicot, de van ötlet rá, hogy mitől lehet? Szoftveres hiba, gyedi, SIM hiba lehet, vagy bármi más? Újraindítás után nem jelzett nem fogadott hívást. Európai, hivatalos forrás, APD1 végü szoftver.
Eléggé be vagyok szarva ettől, egy ilyen jellegű hiba teljesen elfogadhatatlan.
Előre is köszönök bárminemű segítséget!
-
Gigicuci
senior tag
válasz DoItYourself #4026 üzenetére
Azt vettem rá, átlátszó Spigent. Csak attól is vastagabb egy kicsit a teló. De ez már az én agybajom, tudom. Olyat akarok ami nem létezik. Bezzeg a régi szép időkben nem kellett sose tok. A nexus 4-re, Sony Arc S-re se vettem semmit. Csak hát nem is 200e-be kerültek.
-
migabi24
nagyúr
válasz bulikavagyok #4021 üzenetére
Persze, hogy lehet csak karcos lesz, ugyan már csak magatokat akarjátok megnyugtatni, ez már hivatalosan is kijött, hogy a GG3 a karcokat bírta jobban a GG4 meg a törést, de én is ezt tapasztaltam, volt S1-2-3-4-ből egy pár darab mind mikrokarcmentes maradt amíg használtam, volt ami 2 évig a családba volt, de karcmentesen lett eladva, nemrég fogdostam egy S6-ot amin nem volt fólia 1 éves se volt és tiszta karc volt, soha nem láttam még ilyet, pedig nem ütötték vágták, de a saját Note 4-en is ezt tapasztaltam, szóval engem nem kell meggyőzni
[ Szerkesztve ]
-
Gigicuci
senior tag
válasz bulikavagyok #4021 üzenetére
Én egy hét után találtam az kijelzőjén egy-két mikrokarcot. Igaz nagyon halványat, csak súrlófényben látszódott, de azért mégiscsak ott voltak.
Inkább az a bajom, hogy a tokom, legyen bármilyen vékony is, de sokat ront a teló formáján. Meztelenül nagyon tetszik, igazi high-tech ékszer, de nem merem úgy használni. Túl drága és a 3-4 év alatt valamelyik lányom tuti le fogja ejteni.
[ Szerkesztve ]
-
triox9211
újonc
Sziasztok!
Múlthét vasárnap vásároltam egy ilyen telefont, minden faszán működik csak a kamerával van valami.
Mikor elkészítek egy videót és lejátszom a telefonon akkor nincs vele semmi gond, de mikor elküldöm facebook messengeren valakinek akkor homályos a videó. Valaki találkozott már ehez hasonló problémával?http://mobilarena.hu/dl/upc/2016-06/05/611614_xsawaqwzoqf7wk3a_13351209_1038635239525608_634695769_o_png.jpg
Üdv!
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz migabi24 #4019 üzenetére
A kijelzőt most is lehet fólia nélkül használni, a home gomb bevonata sem változott semmit az évek alatt(szar maradt) .
A home gomb feszessége viszont javult az elődhöz képest, nincs lötyögés.
Nem lett rossz az s7, szerintem az eddigi legjobb Samsung persze mindenbe bele lehet kötni (pl hátlap, amire van megoldás ) de összességében jó ez.[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz bulikavagyok #4013 üzenetére
Nem az S6-ra gondoltam, hanem S5-től visszafele nem volt ilyen gond, de még a kijelzőt is lehetett fólia nélkül használni, szóval megy a visszafele fejlődés
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #4013 üzenetére
Szinte az összes Samsungomon a home gomb ill a vaku karcolódott.
AZ ELŐDJEI IS.
-
nagyúr
-
törölt tag
200000 Forintos telefonnál nevetségesnek tartom ezt a home gombot! Egy hetes, zsebemben hordom és már van rajta 2 kicsi karc... A legtöbbször használt gombot nem sikerült valami karcálló anyagból megcsinálni?
-
Geri1985
tag
Sziasztok! Nekem angol szolgáltatós S7-em van, a 2 év garancia az pl otthon is érvényes? Illetve ugyanez vonatkozik az S6-ra is? Mert az S6-mat hazaajándékozom pl, de kíváncsi volnék hogy megy ez a garancia dolog.
-
Taci
addikt
Ennyit találtam itt válaszul magamnak: Balika911 hozzászólása
Akkor ezek szerint ezt független S7-esekre érthettétek, és nyilván ezért (lenne) fontos, hogy magyaroszági (XEH) legyen. Jár a taps?
-
Taci
addikt
válasz leslien #4001 üzenetére
Dehogynem! Mást sem csinálok szinte... De "nagy" telefont még nem. És próbálgatom a telefonokat, próbálom a "legjobb" döntést meghozni, de már lassan belátom, ez szinte lehetetlen... Először G4-et akartam venni, aztán megtetszett a V10, utána kézbe fogtam egy G5-öt, most pedig itt tartok, hogy S7... (azt hiszem, erre mondják, hogy döntésképtelen... )
@RicHarD: Miért fontos ez a XEH product code?
-
őstag
Ha már itt tartunk...
Vásárolt már valaki innen a FirstPhone-tól? Tényleg hazai piacra szánt 2 év Samsung garis XEH product code-os telefonokat árulnak? Csak mert most ott jóval olcsóbb a sima S7 és az S7 edge is mint máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%