Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz #67656192 #2595 üzenetére
Nálam nem volt jellemző az újraindulás, így ezt konkrétan nem érzékelem. Az aksiban nem látok változást, ugyan olyan jó, mint eddig is . A kamerát nagyon nem használtam, most az idő sem alkalmas rá.
Persze, foglalkozzanak csak vele, az idei "csúcs", és nem két forintos kütyüBár ezt a képet, tegnap délután csináltam, nekem nagyon bejött.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
törölt tag
válasz kengyel #2594 üzenetére
Azért írtam, hogy talán ..
Kamera torzítás javitás ami látszik(most már lehet csempét fotózni ) , talán javították az ujraindulásokat, majd kiderül.
Semmi különös változás nincs, igazából nem is volt akkora szükség az uj romra.
Mindegy nem baj ha törődnek vele.
Az akkuidő viszont így második nap azt mondom nem lett rosszabb.[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
Aki használja a Samsung EP-PG920IWEGWW vezeték nélküli töltőt, az le tudná írni, mennyi idő alatt tölti fel a telefont?
-
vitya81
tag
Sima S7-re van ez. Én is S7-et használok. Az 'ívelt' kijelzőt ne úgy értsd mint az Edge-nél, de an egy kis görbülete, ami miatt gondolom az üveg vagy (ne adj' Isten) a fólia nem tapad meg. A tok egyáltalán nem csúszós. Inkább tapadós, de semmi esetre sem a 'ragadós' fajta. Simán el tudod rakni zsebre, elő tudod venni, erőszakot nem igényel, pont jó. Nagyon kellemes a fogása, a kezedből nem csúszik ki az tuti.
-
Wazzo
csendes tag
válasz vitya81 #2581 üzenetére
Köszi a választ, gondolom van sima S7-re is. Körbenézek
Úgy vagyok vele, hogy inkább a hátulját és a sarkait féltem. Az elõlalapi üvegre pedig mindig is vigyáztam, és ez a youtube-os [link] mutatja, hogy egész jól bírja a dolgokat. Még annyi kérdés, hogy a tok csúszós? Értem úgy, hogy ha mondjuk egy zsebbe kell berakni akkor azt eroszakkal, vagy inkább a helyére csúszik? -
scapegt
őstag
válasz Silent77 #2587 üzenetére
Ááá és valóban A power toggles nevű widget-tel zárom le, úgy nem kell nyomkodni az oldalán a gombot, jobban kézreáll és gyorsabb is, a gomb sem "kopik". Valóban csak akkor kéri a mintát. Köszi Bár nyilván ettől még nincs megoldva a probléma. Egyébként a tegnapi frissítés előtt is ezt csinálta. Sajnos eszközadminisztrátornak sem lehet megadni a widgetet, nincs a listában, pedig gondolom az megoldaná a gondot. Még egyszer köszi!
-
scapegt
őstag
Vodafone-os S7 miért csinálhatja azt, hogy ujjlenyomatra nem akar feloldani a kijelző, nagyon sokszor azt írja, hogy: "A biztonsági házirend előírásai miatt az ujjlenyomat-felismerés használata helyett a mintát kell lerajzolni."?
Van, hogy felold ujjlenyomatra, de az esetek 80%-ban kb. ezt írja. Mitől lehet? Tegnap frissítettem, de reseteltem is, előtte is csinálta és most is. Mi baja van szerintetek?
-
sagit
veterán
Valakinek bontatlan VR szemüveg? Holnap utazom haza Pécsre
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
vitya81
tag
Hali!
Én ezt használom. Nagyon elégedett vagyok vele. Vékony, nem szilikon, nagyon jó a tapintása, védi a telefont. Nagyon jó minőségű, érezni rajta. Ahogy rátettem a telefonra és kezembe vettem éreztem hogy ez egy jó választás volt. A képek az oldalon teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Egyelőre a kijelző megvédésére nem találtam megoldást. Üveget próbáltam (Xprotector), nem vált be. A kijelző hajlása miatt olyan az üveg kialakítása hogy a kijelző 2 szélét nem fedi, így mindkét oldalon van 3-4 mm védtelen rész, mellesleg ronda is így. Úgy látom hogy normálisan használható üveg, ami illeszkedne a telefonra még nincs egyelőre vagy csak én nem találom.... Fóliát rendeltem ebayről, majd a tapasztalatokat megosztom.
Üdv, Viktor
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz #67656192 #2573 üzenetére
Nagy változást én sem vettem észre, az aksira leszek még kíváncsi. A kamerát próbáltam ki tegnap, ugyan olyan mint volt, hozza az elvártat. Nálam a hanghívások után, a második fogyasztó az android rendszer.
Ebben a frissítésben, nagyon nem vettem észre semmit.kengyel
-
ragehu
csendes tag
Tapasztalt valaki már olyat, hogy ha a telefon töltőn van, miközben zenét hallgatok vele fülhallgatón, akkor van egy háttérzaj közben? Főleg a két szám között feltűnő.
Korábbi telefonjaimnál nem volt ilyen szerintem.
Nincs rendesen árnyékolva? -
19_OsY_81
aktív tag
Sajnos az automatikus képernyő fényerő állítás roszabb lett, mint volt... Nehezen, sőt volt, hogy sehogy sem reagált arra, hogy a szobában lekapcsoltam a lámpát, küldte tovább közepes fényerőn..
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
19_OsY_81
aktív tag
Még valami... Kikapcsolt kijelzővel, pihenve, alig fogyaszt a telefon...
-
19_OsY_81
aktív tag
Majd nézzétek meg, de nekem az új szoftverrel a Waze hangja lett érdekes...
A hangutasítás eleje halk, majd beerősödik..
Más nincs egyelőre
-
cousin333
addikt
válasz kengyel #2567 üzenetére
És valaki mérte is konkrétan? Mert az, hogy a lista elejére kerül, még jelentheti azt is, hogy a többi kevesebbet fogyaszt...
Amúgy szerintem a telepítés utáni időszakban mókol valamit, később alábbhagy a lendülete.
Más: a magyar független ROM-ban van Facebook/Instagram?
"We spared no expense"
-
Wazzo
csendes tag
Sziasztok!
Lassan megérkezik a ,,drága''ságom, ki milyen tokot/védõt használ hozzá, vagy ajánlotok? Elõnyben a vékonykák és ha lehetek pofátlan, akkor egy képet is dobnátok róla?
Köszöntem -
kengyel
nagyúr
Kezdem érteni hogy írtátok az android rendszer fogyasztást, mert a mai frissítés óta, nekem is a második helyre pályázott. Tényleg majdnem fő fogyasztó !
kengyel
-
pohár
félisten
válasz biggamer #2540 üzenetére
inkább hanyagold ezeket, FirstPhone-nél 225-ért megkapod a sima S7-et 2 év Samsungos garival (27%-os számla, ésatöbbi)
Hollandiában meg májustól kapható lesz az S7 és S7E Silver Titanium színben, meglehet, hogy akkor lassan elindul az európai terjesztése is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
arn77
aktív tag
Ma megérkezett a Spigen Tempered Glass az USA-ból, mindössze 6 nap alatt. Fel is tettem. A két szélén sajnos nem tapad fel az üveg. Nem zavaró annyira. Arra jöttem rá, hogy erre a telefonra nem lehet üveget feltenni. Ha veszel rá olyat ami feltapad rendesen, annál az üveg alól a kijelző széle kilátszik. Vagy felteszel rá egy normálisat, annak meg nem tapad fel a széle.
Jött a csomagba még egy ilyen is, ha esetleg nem barátkoznék meg az üveggel.
Ez viszont feltapad a széleken is rendesen, láttam róla videót.Látom többen írtátok, hogy a frissítés is megjött.
-
kengyel
nagyúr
Én is felraktam a Vodafone-ra, egyenlőre még töltöm a telefont, nem tudom tesztelni. Majd később kiderül, milyen újdonságokat hozott.
(#2527) sz_gabor555
Nálunk is 190 MB-os lett a frissítés mérete.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
ferrari1
őstag
Így van! Aki a hivatalos árnál esetenként több tíz ezer forinttal is kevesebbért tudja adni, az 1000% hogy nem hivatalos forrásból származó készülék. Szerintem. A garancia érvényesíthetősége is a bolt aznapi jobb vagy bal lábbal történő ébredése kezében van.
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz biggamer #2543 üzenetére
Csak itt a bolt a hivatalos szoftverfrissités után is megvonhatja a garanciát amit ki is emel, tehát ezek a telefonok nincsenek rendben és ha javitani küldik lehet 2 hónapig nincs tetelefonod. A samsung honlapján szerepel kik a hivatalos viszonteladóik és ha probléma van közvetlenül a samsunghoz viheted jönnek érte kapsz cserekészüléket.
Ilyen árú készüléket gsm boltba nem vennék az tuti.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
veterán
válasz ferrari1 #2547 üzenetére
Nem tudok olyanról, hogy 2 év teljes körű lenne a Samsung mobilokra bárhol. 1+1 év szokott lenni, de ez közel sem teljes körű. Meglehet, hogy tévedek, de ez azért is furcsa, mert a hivatalos forgalmazól is csak 1 évet adnak.
Én is azt mondom, hogy a "rajtunk keresztül" = szürke (már az ára miatt is), ergo ki tudja, hol és mennyit áll szervizelés címén a telefon és hogy onnan hogyan jön majd vissza.
Mindig aranyszabály: a legolcsóbb és a legdrágább kiesik, kerülendő.
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Vannak néhányan akik olyanok, mintha ma születtek volna.
Egy szürkeimportos ilyen olyan módon az országa került készülékre általában nincs gyártói garancia a maga klasszikusan értelmezett valójában.
A GSM boltoknak maguknak kell vállalni az ügyintézést...ami lehet gyártói garancia is, csak lehet, hogy finnországba küldik érte.Én ettől mindig tartottam és nem is ajánlom azért a pár ezer forintért. Persze, ha ki van számolva az ember, akkor érthető, csak teljesen fölösleges találgatni...általában le van írva és a magyarországi gyártói garanciás termékek mindig drágábbak is.
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
válasz ferrari1 #2547 üzenetére
na ez az, ha nem lenne semmi sumákolás a telefonnal akkor úgy működne mint a szolgáltatóknál, vagy nagyobb üzletláncoknál, azaz megveszed a készüléket, hazaviszed, szépen regisztrálod - amivel megkapod a plusz 1 év garit - és minden garanciával kapcsolatos szolgáltatást önmagad intézhetsz. Nekem ezek gyanús dolgok, bár lehet már csak én vagyok paranoiás - de jelzem, a piac tett azzá -
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Azért ez is érdekes:
" A 2 év teljes körű gyártói garancia rajtunk (forgalmazó) keresztül érvényesíthető."
Ráadásul vastagon kiemelve. Vajon miért csak rajtuk keresztül érvényesíthető a gyártói garancia? Talán azért, mert gyártói nem egyezik a hazai hivatalos garanciával?
-
sultansmith
senior tag
Van itt olyan, aki sima samsung evo kártyával aktiválta az adoptable storage funkciót? Mik a tapasztalatok? Lassult a telefon?
Ilyen kártyám van.Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
biggamer
veterán
-
pcsabat
őstag
hát, nem ismerem az üzletet, de szerintem ezt a szöveget egy az egyben a samsung oldaláról másolták ki és baromira nem ők vállalják ilyen formán rá a garanciát, hanem a samsung maga.
Vettem már igénybe ezt a szolgáltatást még S3-al, tényleg így zajlik, de ez minden normális helyről származó készülékkel így van, nem az adott üzlet érdeme.
[ Szerkesztve ]
-
-
biggamer
veterán
eddig EZ a legszimpatikusabb bolt :
" 186 380 HUF (27% ÁFÁVAL)
24 hó teljes körű gyártói + forg. garanciával "" Minden 2 év teljes körű garanciával vásárolt készülék tartalmazza ezt a szolgáltatást.
Ha a készüléke a garanciális időszak alatt (kettő éven belül) meghibásodna, mi ingyenesen elhozzuk Öntől, majd lehetőség szerint 10 munkanapon belül megjavítjuk és utána vissza is szállítjuk Önnek.
Önnek csak be kell csomagolni a készüléket, a többiről Mi gondoskodunk!
Hogy működik a Prémium Assistance szolgáltatásunk?
Futárunk az Önnel előre egyeztetett helyen és napon javításra átveszi Öntől a készüléket.
(A készülék biztonságos szállításához szükséges dobozról, csomagolásról Önnek kell gondoskodnia)Lehetőség szerint 10 munkanapon belül megjavítjuk a készüléket, majd az Önnel előre egyeztetett helyen és napon visszaadjuk azt.
A javítás idejére díjmentesen kölcsönkészüléket biztosíthatunk Önnek. (korlátozott számban állnak rendelkezésre)
A készülék csomagolásába a következő dokumentumokat szükséges elhelyezni:
- Érvényes garancia jegy (jótállási időn belül)
- A hiba leírása (milyen hibát/hibákat tapasztal készülékén) "ERRE IS VONATKOHAT A SAMSUNG REGISZTRÁLÁS UTÁNI +1 ÉV GARANCIA ?
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
pcsabat
őstag
rossz visszaolvasni ezt a frissítés mizériát! Ne féljetek tőle, teljesen rendben van. Az, hogy mi mennyit fogyaszt nem mindegy? Az aksija egy szemernyivel nem bírja rosszabbul mint a korábbi szoftververzióval. Ez az egész már kezd arra hasonlítani, mint az AMD vga-k fórumában a bréjnsztorming a VRM hőfokokról, mikor az egyébként teljesen normális értéteket misztifikálják túl a júzerek és ijesztgetik egymást. Sokkal jobb ezzel a legutóbbi verzióval a telefon szerintem, telekomos vagyok és szinte elsőként frissítettem. Nyugodtan tegye fel mindenki.
sz_gabor555: azt én elsőként takarítottam le a telefonról, így megúsztam a megszokást
[ Szerkesztve ]
-
19_OsY_81
aktív tag
Első benyomások:
Még gyorsabb smoothabb a telefon....
Egyedül ezt a widget-es lezárás dolgot nem bírom megszokni, mert pint kér sajnos...
Marad az oldalsó gomb...
-
LaciGSM
aktív tag
válasz biggamer #2531 üzenetére
Ez azért van leírva náluk, mert sok esetben Ázsiai piacról származó telót árulnak, amibe valami hiheteletlen gány módon beleteszik a magyar nyelvet, és a mondjuk csinálsz egy gyári visszaállítást, ugrott is a nyelv! sokszor dolgoztam már utánuk!!! viszont mivel beleírja a gariba,így el is küldhet a búsba, mondván hogy ő szólt.... no comment!! normális helyről vegyél telót! GSM bolt nem egyenlő a simlis lehúzós brigáddal!! ( van ellenpélda azért)
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
biggamer
veterán
válasz manokaki #2532 üzenetére
GSM boltban ... ha rá klikklesz a piros szövegre amit idéztem be is jön az oldal
ilyen boltot kapásból nem választanék
ilyen ökörséget kiírni[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
hi ... azt hiszem én is ilyen telóra fogok benevezni
most nézelődtem a boltokban, hol lenne érdemes megvenni és ezt találtam az egyiknél / pirossal van kiemelve az oldalon .. e, pont / véleményetek erről a felhívásról ???[ Szerkesztve ]
-
manokaki
addikt
Vodára is megjőtt a frissités.
Attila
-
sagit
veterán
válasz #67656192 #2520 üzenetére
Semmiben nem vettem észre változást az én felhasználási szokasaim mellett. A kamera eddig is megfelelt, ujraindulni meg csak egyszer indult újra meg a legelején
37 perc kijelző idő, igazából nem rossz így ez de lehetne jobb
[ Szerkesztve ]
-
ronson88
tag
Hazai függetlenre is megérkezett a frissítés.
-
MPite
tag
válasz scapegt #2517 üzenetére
A Voda is csak hozzájuk küldené, egyszerűbb egyből a Samsungnak küldeni, ha van valami. Nekem is most épp ott van, értejöttek még múlt héten és elvitték, kaptam cseretelefont is. Regisztrálni kell a my.samsung.hu oldalon és ott minden info fent van, de fel is hívnak hamar.
Volt szó arról, hogy mennyi a kijelző csere, kértem rá ajánlatot, tegnap hívtak, hogy 46 ezerért tudják kicserélni.
-
sagit
veterán
Pd1
Nálam is zabál az android, nap végére kevesebb marad abtelefonban
-
kengyel
nagyúr
válasz scapegt #2517 üzenetére
Ja azt a sima fehér papírosat én is megkaptam, de maga a Vodafone papírja a garanciajegy. Ez ugye szolgáltatós készülék, ezért a garanciapapírt, ők állítják ki. Ettől függetlenül ha gond van vele, lehet vinni a Samsung szervizbe javításra. Ha a szolgáltatóhoz viszed, biztos hogy minimum 2-hét, mert ők is a gyártóhoz küldik.
Én nem vettem le a matricát, még a fólia is rajta maradt
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
scapegt
őstag
válasz kengyel #2516 üzenetére
Köszi és bocsi, ha hülye a kérdés ... de már az első évben is lehet a Samsunggal gariztatni, vagy csak a Vodával? Az nem gond, hogy teljesen üres a saját jótállási jegye? Nem fogják kérni, hogy töltessem ki a Vodafone-nal?
A saját jótállási jegy egy fekete kis papírdobozkában van a használati útmutató mellett. Én még a régit kerestem, sötét papírral, de ez már sima fehéren van.
A telefon hátlapján lévő IMEI és sorozatszámot tartalmazó matricát gondolom már levehetem
[ Szerkesztve ]
-
-
scapegt
őstag
Tegnap csatlakoztam az S7 táborhoz
Vodánál vettem, kaptam egy számlát és egy Vodás jótállási jegyet. A telefon dobozában benne van a saját jótállási jegye, de azt nem töltötték ki. Azt is ki kellene töltetnem és úgy beregisztrálni, akkor jár a +1 év?
-
fodin
tag
válasz IamTheDog #2510 üzenetére
Nagyjából igen. Állítólag a xeh-hez tartozó multi csc-ből ki lehet szedni a feleslegeseket, így csak a xeh marad benne, ergo magyar csc-vel lehet telepíteni a romot, de ezt én még nem próbáltam. Igazából semmi hátránya nincs a lengyel csc-nek (sőt, előbb jött a frissítés is ), garis gond esetén meg úgyis vissza lehet tenni a tmh-s romot.
-
IamTheDog
tag
de akkor én hiába rakok fel xeh romot, mindig lengyel leszek? ezt abból gondolom, hogy az első xeh-s kalandom után feltettem a magyar telekmos romot, ami valóban magyarként fogadott már az elején (akkor nem néztem csc-t), majd ismét feltettem a xeh-t, ami meg megint lengyelként. szóval ebből kindulva az xeh nekem sosem lesz xeh, hanem xeo. ja, és a független brit rom is lengyel maradt. szóval két választásom van: vagy telekmos leszek vagy független lengyel.
[ Szerkesztve ]
-
IamTheDog
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anime filmek és sorozatok
- Képregény topik
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest