Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intel q8200 #2699 üzenetére
Szerintem csak megszokás kérdése, hogy picit erősebben nyomd.
Majd megszokod. -
válasz
Intel q8200 #2697 üzenetére
Igen, nekem is ez volt az ultimate shiledel.
2 napig bal oldalt alig érzékelt.
Szidtam is mint a bokrot.
Már majdnem leszedtem... -
Intel q8200
senior tag
Sziasztok!
Ma jött meg a screenknight képernyővédő foliam.
Fel is raktam. Szuperul felment, viszont több helyen rosszol érzékeli a képernyő a tapintást. Mi lehet a baj? Varni kell 24-48 orat ahogy írják a papirjan? -
törölt tag
Frissült a Messenger, és csomagban fájlok vagy több fotó egyszerre nem megy el csak egyesével. Valaki tudja az okát?
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #2688 üzenetére
Pont ezt mondtam valakinek ma én is. Nagyon jól bírja...
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok olyan kerdésem lenne hogy ezzel a Battery Pack-el lehet lassan is tolteni vagy csak gyorstoltés van? Vagy attol fug hogy engedélyezve van e a telefonon a gyorstoltés. Koszi elore is a válaszokat ja es ha valakinek van tapasztalata ezzel vagy más powerbankkal szivesen várom a tanácsokat, tippeket.
-
manokaki
addikt
Valaki esetleg tudja ,hogy az sd kártyán lévő fotokat a galériában miért nem látom ,csak azokat amik a telefon nemoriájában vannak !??
-
-
válasz
bulikavagyok #2682 üzenetére
Ha megnézed a kártya telefonban mért írási/olvasási sebességét és a bitsebességet, amit egy 4K videó rögzítése jelent, megtudhatod, hogy belefér-e a kártya a sebességbe vagy sem.
Mivel nem áll rendelkezésünkre telefonban mért adat minden létező kártyához, hagyatkozhatsz az összefoglalóban írtakra. Mivel a 4K videó 48 MB/s sebességgel kerül rögzítésre az S7/edge telefonokban, minden, ami e szám felett van, nagy valószínűséggel jó lesz.
Nah, kettő lett... bocs
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #2677 üzenetére
Igen, én is jó drágán vettem(MM) x év garanciával. Gondoltam a jövőre is, hogy a későbbi igényekhez is elég legyen.
-
válasz
cousin333 #2680 üzenetére
Itt nem ezt írják.. (What is 'Class' and what UHS-I U1 or U3 means), illetve a GoPro is csak UHS-I U3-as kártyákat ajánl 4K-s rögzítésre. Lehet, h a telefon kisebb bitrátával dolgozik?
Én egyébként azért rendeltem a PRO-t, mert csak 5 ezerrel drágább, és talán időtállóbb lesz a sebessége miatt.
-
cousin333
addikt
válasz
Nem kell hozzá ilyen kártya. A 4K videó bitrátája 48Mbit/s, ami 6MB/s, tehát egy sima Class 10-es kártya is megteszi. Nekem egy sima Samsung EVO van benne (128GB), és gond nélkül veszi rá 4K-t. Persze a gyorsabb jobb, de nem szükséges.
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
Végül frissítetted a telefont, vagy kihagytad ?
-
válasz
#67656192 #2654 üzenetére
Kicsit jobban utánaolvastam, és kiderült, h a 4K-s videók rögzítéséhez kell a UHS-I U3 szabvány, így végül én is egy PRO-t rendeltem. Nem biztos, h ezen a telefonon, de egyszer biztosan ki fogom használni. Szigorúan hivatalos magyar forrásból, mert egyszer már kukáztam egy 20k feletti microSD kártyát..
Őszintén szólva nem hittem volna, h még egyszer ilyet fogok venni.
-
LaciGSM
aktív tag
Nálam úgy beállt az akku, (3 hetes a teló) , most megy 4.ik napja, és 30%
Nincs semmi extra , 2 gmail fiók szinkron,mobilnet,illetve wifi mindig megy, egy kis net, kb 1-2 óra hívás, meg viber!!
ez azért így elég jó!! Az S6 Edge plus-om ugyanezzel a használattal 2 nap volt! -
nemorulok
csendes tag
Sziasztok! Hosszas tépelődés után (S7 vagy S7edge) az előbbire tettem le a voksomat, mert hiába jobb az edge akkuideje és nagyobb a kijelzője, ez a hajlított kijelző számomra borzalmasan kényelmetlen. Szóval S7 lesz.
Kérlek segítsetek az alábbiakban:
Igaz-e, hogy az Exynos-nak jobb a SOT-ja?
Hol érdemes ilyet venni (ár/megbízhatóság)?
nagyon köszönöm a válaszokat előre is! -
Geri1985
tag
Sziasztok! Melyik egyébként a legutóbbi frissítés, mert én 3 napja ezzel vettem át futártól a telefont: G930FXXU1APD3 és a biztonsági javítás szintje az április 2.
Nekem már alapból benne volt ez az alakjavítás opció a kamera beállításaiban.
Egyébként lehet csak beképzelem, de mintha a low-light fényképek picit zajosak lennének. Mivel megvan még az S6 is, csinaltam egy összehasonlítást és rázoomolva ugyanarra a részletre az S6 részletesebb. Vakuval viszont az S7 részletesebb.
Sokan mondták, hogy nem találtak még igazán jó fóliát a kijelzőre. Tegnap jött meg a Spigen 3 darabos fóliakészlet a britt amazontól. Mivel kint élek csak onnan rendelek, máshonnan így nincs tapasztalatom. Sikerült nagyon szépen rátenni, viszont ez sem 100%os, a szélein csak minimálisan ugyan, kb fél mm vastagon a fólia nem tapad, de szinte észrevehetetlen. Egy alkalommal érződik, amikor fektetett állapotban húzom le az értesítősávot, az ujjbegyem érzi, hogy a fólia széle nem tapad. -
z67
őstag
válasz
bulikavagyok #2653 üzenetére
Másik fiókra próbáld.
-
Sanszos, h így van. Újrahúztam az alkalmazást a Galaxy Apps-on keresztül, és így megjelent a menüben a "100GB-os Samsung ajánlat alkamazása", de hiába nyomok rá, marad a 130 giga tárhelyem. Nem használtam ki ezt sem, így nem jelent túl nagy gondot egyébként. Azzal is megelégedtem volna, ha kitolják 2018-ig az érvényességét, mert a mostani egy év múlva lejár. Viszont gondolom egy későbbi időpontba be tudom majd aktiválni egy másik fiókhoz (mielőtt eladnám ezt a telefont).
-
Cuccok
tag
válasz
Szerintem az lesz hogy egy fiókhoz csak egyszer jár a Samsungtól bónusz, csakúgy mint a Dropbox annak idején.
-
-
törölt tag
válasz
Jó a plusz is, én a pro-t vettem meg de nincs nagy különbség.
Fotók, videók tárolására használom. -
válasz
#67656192 #2648 üzenetére
Köszi!
Maradok ennél a ROM-nál egyelőre, kicsit tesztelgetem mit mutat így.
Más: Ezt a két kártyát néztem ki (Evo Plus, Pro), szerintetek szükségem lehet a Pro-ra, vagy teljesen felesleges? Spotify zenéket szeretnék csak rámásolni, másra nem igazán használnám. Gondolom azt be lehet állítani, h a fényképeket/videókat csak a telefonra mentsem..
Illetve még egy dolog: nem kaptam a OneDrive fiókomhoz plusz 100 giga tárhelyet, és a lejáratát sem hosszabbították meg. Ehhez a telefonhoz már nem jár a bónusz?
-
Speccy
aktív tag
Valaki segítsen már.. átállítottam a zárolt képernyő képét egy saját képpel a galériából... és azóta nem sikerül sehogy sem visszavonni ezt a műveletet, tehát ha letöltök egy témát, csak a háttérkép változik, a zárolt képernyő nem változik meg, akárhogy is szeretném.. A Beállítások / háttérkép / képernyő lezárása és kezdő és zárolt képernyőnél hiába látom azt a képet ami a témában szerepel, egyszerűen nem az jelenik meg, hanem még mindig az a kép amit én a galériából választottam.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #2642 üzenetére
Üdv, gratulálok.
Szerintem nyugodtan frissitsd, nálam az uj rom is beállt a normális, eddig megszokott üzemidőre.
Gondolom javitva lesz az android rendszer címszó alatti fogyasztás mert többféle telefonon jelentkezett.
Egyébként ugyanúgy bírja nap végéig nálam mint előtte csak zavaró a statisztika. -
-
kengyel
nagyúr
válasz
manokaki #2644 üzenetére
Én is OTA-frissítettem, de ma délre nagyon ette valami az aksit.
Most 3-órája megy a telefon teljes töltésről , e-mail szinkronnal, 22-perc beszélgetéssel,+ óránkénti időjárás frissítéssel, és 96%-az aksim.(#2646) bulikavagyok
Nincs mit szívesen, de várd meg a többiek véleményét is
Tudom hogy nem mai motoros vagy
-
kengyel
nagyúr
válasz
bulikavagyok #2642 üzenetére
Szia !
Nálam az aksinál vettem észre ma hogy valami nem jó, de egy gyári reset megoldotta. A " ferde képjavítást" még nem volt lehetőségem tesztelni, de előtte sem volt gondom a kamerával.
Gondold át hogy frissítesz, vagy nem, legfeljebb csinálsz utána egy FR-t. Ha még nagyon nem laktad be, akkor nincs sok vesztenivaló
Amúgy, üdv itt a Topikban.
Az összefoglalóban van egy jó pár darab kártya, a legjobbakat szedték össze a " srácok ". -
Sziasztok,
Ma délután én is beléptem a "klubba" egy fekete S7-el. Kicsit tartottam a színétől -mert imádtam az előző S6-osom fekete-zafír színét-, de most már ez is nagyon tetszik..Eddig nagyjából csak az S7 edge topikot követtem (eredetileg azt szerettem volna venni), és ott olvastam, h a régi szoftverrel volt a legjobb az üzemidő, és nem biztos, h érdemes frissíteni. Nekem már felajánlotta a frissítést, benne a "ferde fényképek kijavítására szolgáló funkcióval", de nem tudom, h frissítsem-e?! Illetve még egy kérdésem lenne: milyen MicroSD kártyát ajánlotok hozzá?
Köszi előre is!Szerk.: Azért is tartok a frissítéstől, mert az utóbbi pár hétben lefeleződött az S6-osom üzemideje, és ezzel sajnos nem voltam egyedül az S6 topikban. Nem vagyok benne biztos, h nem a Google szúrt el vmit az utolsó frissítésekkel.
-
kengyel
nagyúr
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a mai nap nagyon merült az aksim, pedig nem volt igénybe véve. Ma délután csináltam egy gyári visszaállítást, és úgy néz ki helyreáll. Pedig csak egy 190 MB-os frissítés volt, de ez is be-tud kavarni a rendszernek.
-
Geri1985
tag
Sziasztok! Az intelligens kezelőt hogy tudom kirakni ikonként? Ugyanis csak a beállítások menüben találom.
-
kbadam83
senior tag
Akkor lehet rosszul fogalmaztam. Azt szeretném kideríteni, hogy valaki esetleg használta e a készüléket mielőtt megvettem. Kicsit gyanús nekem.
Ezt, hogy is tudnám kideríteni? -
válasz
kbadam83 #2633 üzenetére
Nem is tudom... Mi alapján mérné a töltési ciklust?
A töltési ciklus azt jelenti, hogy 0%-ról 100%-ra töltöd.
Egy ilyen programnak már rögtön a telefon első indulásakor futnia kellene és valahogy kitrükközni, hogy akkor ugorjon egyet a számláló, ha 0-100 töltés történt. Ha most tennél fel ilyet, honnan tudná, mi történt a múltban? Szerintem ilyen infót nem tárol egy telefon sem historikusan, így csakis "élőben" lehet számolni az akksi pillanatnyi állapota alapján.
Persze lehet, hogy tévedek, nem túrtam fel a netet, hogy tárol-e a telefon historikus adatokat erről.
-
kbadam83
senior tag
Tudtok egy programot írni ,amivel meg lehet nézni hány töltési cikklus van az akkumulátorban?
-
nimba1
aktív tag
A CSC- t mivel tudom ellenőrízni. Kiváncsi vagyok nekem mi lett frissítés után.
-
Geri1985
tag
válasz
vitya81 #2581 üzenetére
Sziasztok! Tegnap váltottam S6-ról S7-re, nem bántam meg. A kijelző ugyanolyan szép, de a fényerőt többnek látom. Az autofocus tényleg veszett gyors és jó képeket lehet vele lőni. Az, hogy gyorsabb lett a telefon azt is látom, de olyan nagy különbség azért nem feltétlen van az S6-hoz képest.
Ezt a tokot vettem én is, csak én 6 fontért. Teljesen jó. A fólia ma érkezik, az is spigen lesz. Majd megírom milyen. -
Promi
aktív tag
Még annyi kérdésem lenne, hogy a firmware-ben vannak ugye az "AP, BL, CP, CSC" előnevek, hogy mit hová kell tallózni az odinba. De van még egy olyan is, hogy "HOME_CSC" na ezt hová kell (ha kell) be rakni?
-
kengyel
nagyúr
A kamera beállításában, ti bekapcsoltátok az alak javítása funkciót ?
-
Promi
aktív tag
Telekom függő S7-re fel rakhatom a független XEH romot odinnal ugye?
-
-
Zsírkréta
csendes tag
jó estét.érdeklődni szeretnék,ha a t-komos romot frissitem és frissités közben megszakad a net elszáll minden,vagy helyrehozható még a dolog? megvagyok elégedve a vassal azzal a kivétellel hogy hetetnte 1x produkál egy olyat,hogy senkit nemtudok felhivni ,még ki sem csörög a hivott félnél,és csak az ujrainditás szünteti meg ezt a problémát
-
a8l
aktív tag
válasz
Intel q8200 #2597 üzenetére
Biztos hogy usb 3.0-ás olvasóban és portban volt tesztelve?
Közelében sincs annak amit mutatnia kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Bestbuy játékok
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ukrajnai háború
- Netflix
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest