Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #2699 üzenetére
Szerintem csak megszokás kérdése, hogy picit erősebben nyomd.
Majd megszokod.Xiaomi 13T
-
veterán
válasz Intel q8200 #2697 üzenetére
Igen, nekem is ez volt az ultimate shiledel.
2 napig bal oldalt alig érzékelt.
Szidtam is mint a bokrot.
Már majdnem leszedtem...[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok!
Ma jött meg a screenknight képernyővédő foliam.
Fel is raktam. Szuperul felment, viszont több helyen rosszol érzékeli a képernyő a tapintást. Mi lehet a baj? Varni kell 24-48 orat ahogy írják a papirjan?iPhone 14 pro
-
törölt tag
Frissült a Messenger, és csomagban fájlok vagy több fotó egyszerre nem megy el csak egyesével. Valaki tudja az okát?
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #2688 üzenetére
Pont ezt mondtam valakinek ma én is. Nagyon jól bírja...
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok olyan kerdésem lenne hogy ezzel a Battery Pack-el lehet lassan is tolteni vagy csak gyorstoltés van? Vagy attol fug hogy engedélyezve van e a telefonon a gyorstoltés. Koszi elore is a válaszokat ja es ha valakinek van tapasztalata ezzel vagy más powerbankkal szivesen várom a tanácsokat, tippeket.
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
manokaki
addikt
Valaki esetleg tudja ,hogy az sd kártyán lévő fotokat a galériában miért nem látom ,csak azokat amik a telefon nemoriájában vannak !??
Attila
-
nagyúr
-
veterán
válasz bulikavagyok #2682 üzenetére
Ha megnézed a kártya telefonban mért írási/olvasási sebességét és a bitsebességet, amit egy 4K videó rögzítése jelent, megtudhatod, hogy belefér-e a kártya a sebességbe vagy sem.
Mivel nem áll rendelkezésünkre telefonban mért adat minden létező kártyához, hagyatkozhatsz az összefoglalóban írtakra. Mivel a 4K videó 48 MB/s sebességgel kerül rögzítésre az S7/edge telefonokban, minden, ami e szám felett van, nagy valószínűséggel jó lesz.
Nah, kettő lett... bocs
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #2677 üzenetére
Igen, én is jó drágán vettem(MM) x év garanciával. Gondoltam a jövőre is, hogy a későbbi igényekhez is elég legyen.
-
nagyúr
válasz cousin333 #2680 üzenetére
Itt nem ezt írják.. (What is 'Class' and what UHS-I U1 or U3 means), illetve a GoPro is csak UHS-I U3-as kártyákat ajánl 4K-s rögzítésre. Lehet, h a telefon kisebb bitrátával dolgozik? Én egyébként azért rendeltem a PRO-t, mert csak 5 ezerrel drágább, és talán időtállóbb lesz a sebessége miatt.
Élni és élni hagyni
-
cousin333
addikt
válasz bulikavagyok #2677 üzenetére
Nem kell hozzá ilyen kártya. A 4K videó bitrátája 48Mbit/s, ami 6MB/s, tehát egy sima Class 10-es kártya is megteszi. Nekem egy sima Samsung EVO van benne (128GB), és gond nélkül veszi rá 4K-t. Persze a gyorsabb jobb, de nem szükséges.
"We spared no expense"
-
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
-
nagyúr
válasz #67656192 #2654 üzenetére
Kicsit jobban utánaolvastam, és kiderült, h a 4K-s videók rögzítéséhez kell a UHS-I U3 szabvány, így végül én is egy PRO-t rendeltem. Nem biztos, h ezen a telefonon, de egyszer biztosan ki fogom használni. Szigorúan hivatalos magyar forrásból, mert egyszer már kukáztam egy 20k feletti microSD kártyát.. Őszintén szólva nem hittem volna, h még egyszer ilyet fogok venni.
Élni és élni hagyni
-
LaciGSM
aktív tag
Folyamatos,aktív használatban van! ( GSM boltban vagyok) ez a fő telefonom!! összehasonlítási alapom is van bőven, de bátran mondhatom hogy az S7 akksija parádés:-D
( bár a céges N6310 azért bele-belekap az 1 hétbe még mindig)[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
LaciGSM
aktív tag
Nálam úgy beállt az akku, (3 hetes a teló) , most megy 4.ik napja, és 30%
Nincs semmi extra , 2 gmail fiók szinkron,mobilnet,illetve wifi mindig megy, egy kis net, kb 1-2 óra hívás, meg viber!!
ez azért így elég jó!! Az S6 Edge plus-om ugyanezzel a használattal 2 nap volt!https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
-
nemorulok
csendes tag
Sziasztok! Hosszas tépelődés után (S7 vagy S7edge) az előbbire tettem le a voksomat, mert hiába jobb az edge akkuideje és nagyobb a kijelzője, ez a hajlított kijelző számomra borzalmasan kényelmetlen. Szóval S7 lesz.
Kérlek segítsetek az alábbiakban:
Igaz-e, hogy az Exynos-nak jobb a SOT-ja?
Hol érdemes ilyet venni (ár/megbízhatóság)?
nagyon köszönöm a válaszokat előre is! -
-
Geri1985
tag
Sziasztok! Melyik egyébként a legutóbbi frissítés, mert én 3 napja ezzel vettem át futártól a telefont: G930FXXU1APD3 és a biztonsági javítás szintje az április 2.
Nekem már alapból benne volt ez az alakjavítás opció a kamera beállításaiban.
Egyébként lehet csak beképzelem, de mintha a low-light fényképek picit zajosak lennének. Mivel megvan még az S6 is, csinaltam egy összehasonlítást és rázoomolva ugyanarra a részletre az S6 részletesebb. Vakuval viszont az S7 részletesebb.
Sokan mondták, hogy nem találtak még igazán jó fóliát a kijelzőre. Tegnap jött meg a Spigen 3 darabos fóliakészlet a britt amazontól. Mivel kint élek csak onnan rendelek, máshonnan így nincs tapasztalatom. Sikerült nagyon szépen rátenni, viszont ez sem 100%os, a szélein csak minimálisan ugyan, kb fél mm vastagon a fólia nem tapad, de szinte észrevehetetlen. Egy alkalommal érződik, amikor fektetett állapotban húzom le az értesítősávot, az ujjbegyem érzi, hogy a fólia széle nem tapad.[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
válasz bulikavagyok #2653 üzenetére
Másik fiókra próbáld.
-
nagyúr
Sanszos, h így van. Újrahúztam az alkalmazást a Galaxy Apps-on keresztül, és így megjelent a menüben a "100GB-os Samsung ajánlat alkamazása", de hiába nyomok rá, marad a 130 giga tárhelyem. Nem használtam ki ezt sem, így nem jelent túl nagy gondot egyébként. Azzal is megelégedtem volna, ha kitolják 2018-ig az érvényességét, mert a mostani egy év múlva lejár. Viszont gondolom egy későbbi időpontba be tudom majd aktiválni egy másik fiókhoz (mielőtt eladnám ezt a telefont).
Élni és élni hagyni
-
Cuccok
tag
Szerintem az lesz hogy egy fiókhoz csak egyszer jár a Samsungtól bónusz, csakúgy mint a Dropbox annak idején.
-
nagyúr
-
törölt tag
Jó a plusz is, én a pro-t vettem meg de nincs nagy különbség.
Fotók, videók tárolására használom.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #67656192 #2648 üzenetére
Köszi! Maradok ennél a ROM-nál egyelőre, kicsit tesztelgetem mit mutat így.
Más: Ezt a két kártyát néztem ki (Evo Plus, Pro), szerintetek szükségem lehet a Pro-ra, vagy teljesen felesleges? Spotify zenéket szeretnék csak rámásolni, másra nem igazán használnám. Gondolom azt be lehet állítani, h a fényképeket/videókat csak a telefonra mentsem..
Illetve még egy dolog: nem kaptam a OneDrive fiókomhoz plusz 100 giga tárhelyet, és a lejáratát sem hosszabbították meg. Ehhez a telefonhoz már nem jár a bónusz?
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Speccy
senior tag
Valaki segítsen már.. átállítottam a zárolt képernyő képét egy saját képpel a galériából... és azóta nem sikerül sehogy sem visszavonni ezt a műveletet, tehát ha letöltök egy témát, csak a háttérkép változik, a zárolt képernyő nem változik meg, akárhogy is szeretném.. A Beállítások / háttérkép / képernyő lezárása és kezdő és zárolt képernyőnél hiába látom azt a képet ami a témában szerepel, egyszerűen nem az jelenik meg, hanem még mindig az a kép amit én a galériából választottam.
There is hope!
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #2642 üzenetére
Üdv, gratulálok.
Szerintem nyugodtan frissitsd, nálam az uj rom is beállt a normális, eddig megszokott üzemidőre.
Gondolom javitva lesz az android rendszer címszó alatti fogyasztás mert többféle telefonon jelentkezett.
Egyébként ugyanúgy bírja nap végéig nálam mint előtte csak zavaró a statisztika.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kengyel #2643 üzenetére
Köszi, már sikerült is átnéznem az összefoglalót.
Egyelőre nem frissítek, majd kiderül, így lesz-e bármi problémám a telefonnal.
A teljes belakás már nem okoz problémát, megvan max 1 óra alatt. Gyakorlott vagyok, mert az utóbbi időben ki-be járt az S6 a szervizből.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
kengyel
nagyúr
válasz manokaki #2644 üzenetére
Én is OTA-frissítettem, de ma délre nagyon ette valami az aksit.
Most 3-órája megy a telefon teljes töltésről , e-mail szinkronnal, 22-perc beszélgetéssel,+ óránkénti időjárás frissítéssel, és 96%-az aksim.(#2646) bulikavagyok
Nincs mit szívesen, de várd meg a többiek véleményét is Tudom hogy nem mai motoros vagy
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #2642 üzenetére
Szia !
Nálam az aksinál vettem észre ma hogy valami nem jó, de egy gyári reset megoldotta. A " ferde képjavítást" még nem volt lehetőségem tesztelni, de előtte sem volt gondom a kamerával.
Gondold át hogy frissítesz, vagy nem, legfeljebb csinálsz utána egy FR-t. Ha még nagyon nem laktad be, akkor nincs sok vesztenivaló
Amúgy, üdv itt a Topikban.
Az összefoglalóban van egy jó pár darab kártya, a legjobbakat szedték össze a " srácok ".[ Szerkesztve ]
kengyel
-
nagyúr
Sziasztok,
Ma délután én is beléptem a "klubba" egy fekete S7-el. Kicsit tartottam a színétől -mert imádtam az előző S6-osom fekete-zafír színét-, de most már ez is nagyon tetszik.. Eddig nagyjából csak az S7 edge topikot követtem (eredetileg azt szerettem volna venni), és ott olvastam, h a régi szoftverrel volt a legjobb az üzemidő, és nem biztos, h érdemes frissíteni. Nekem már felajánlotta a frissítést, benne a "ferde fényképek kijavítására szolgáló funkcióval", de nem tudom, h frissítsem-e?! Illetve még egy kérdésem lenne: milyen MicroSD kártyát ajánlotok hozzá?
Köszi előre is!Szerk.: Azért is tartok a frissítéstől, mert az utóbbi pár hétben lefeleződött az S6-osom üzemideje, és ezzel sajnos nem voltam egyedül az S6 topikban. Nem vagyok benne biztos, h nem a Google szúrt el vmit az utolsó frissítésekkel.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
kengyel
nagyúr
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a mai nap nagyon merült az aksim, pedig nem volt igénybe véve. Ma délután csináltam egy gyári visszaállítást, és úgy néz ki helyreáll. Pedig csak egy 190 MB-os frissítés volt, de ez is be-tud kavarni a rendszernek.
kengyel
-
Geri1985
tag
Sziasztok! Az intelligens kezelőt hogy tudom kirakni ikonként? Ugyanis csak a beállítások menüben találom.
-
kbadam83
senior tag
Akkor lehet rosszul fogalmaztam. Azt szeretném kideríteni, hogy valaki esetleg használta e a készüléket mielőtt megvettem. Kicsit gyanús nekem.
Ezt, hogy is tudnám kideríteni?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kbadam83 #2633 üzenetére
Nem is tudom... Mi alapján mérné a töltési ciklust?
A töltési ciklus azt jelenti, hogy 0%-ról 100%-ra töltöd.
Egy ilyen programnak már rögtön a telefon első indulásakor futnia kellene és valahogy kitrükközni, hogy akkor ugorjon egyet a számláló, ha 0-100 töltés történt. Ha most tennél fel ilyet, honnan tudná, mi történt a múltban? Szerintem ilyen infót nem tárol egy telefon sem historikusan, így csakis "élőben" lehet számolni az akksi pillanatnyi állapota alapján.
Persze lehet, hogy tévedek, nem túrtam fel a netet, hogy tárol-e a telefon historikus adatokat erről.
[ Szerkesztve ]
-
kbadam83
senior tag
Tudtok egy programot írni ,amivel meg lehet nézni hány töltési cikklus van az akkumulátorban?
-
nimba1
aktív tag
A CSC- t mivel tudom ellenőrízni. Kiváncsi vagyok nekem mi lett frissítés után.
-
Geri1985
tag
válasz vitya81 #2581 üzenetére
Sziasztok! Tegnap váltottam S6-ról S7-re, nem bántam meg. A kijelző ugyanolyan szép, de a fényerőt többnek látom. Az autofocus tényleg veszett gyors és jó képeket lehet vele lőni. Az, hogy gyorsabb lett a telefon azt is látom, de olyan nagy különbség azért nem feltétlen van az S6-hoz képest.
Ezt a tokot vettem én is, csak én 6 fontért. Teljesen jó. A fólia ma érkezik, az is spigen lesz. Majd megírom milyen. -
Promi
aktív tag
Még annyi kérdésem lenne, hogy a firmware-ben vannak ugye az "AP, BL, CP, CSC" előnevek, hogy mit hová kell tallózni az odinba. De van még egy olyan is, hogy "HOME_CSC" na ezt hová kell (ha kell) be rakni?
-
kengyel
nagyúr
A kamera beállításában, ti bekapcsoltátok az alak javítása funkciót ?
kengyel
-
Promi
aktív tag
Telekom függő S7-re fel rakhatom a független XEH romot odinnal ugye?
-
-
Zsírkréta
csendes tag
jó estét.érdeklődni szeretnék,ha a t-komos romot frissitem és frissités közben megszakad a net elszáll minden,vagy helyrehozható még a dolog? megvagyok elégedve a vassal azzal a kivétellel hogy hetetnte 1x produkál egy olyat,hogy senkit nemtudok felhivni ,még ki sem csörög a hivott félnél,és csak az ujrainditás szünteti meg ezt a problémát
-
a8l
aktív tag
válasz Intel q8200 #2597 üzenetére
Biztos hogy usb 3.0-ás olvasóban és portban volt tesztelve?
Közelében sincs annak amit mutatnia kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik