-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Használ itt valaki dbrand skint a telefonján? Melyiket érdemes venni? Korábban más telefonjaimon carbon és leather volt... de most kéne valami újdonság aminek jó a fogása, nem csúszik.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
pcnet
addikt
válasz Anulu79 #26098 üzenetére
Egy helyi GSM boltban. Marcali, GSM Shop. 3000 ft volt az előlapi, 1500 ft a hátlapi. Az előlapi pont volt raktáron, a hátlapira várnom kellett egy hetet.
Szerk: A hátlapi szettben van. Elő+hátlapi.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
oba
addikt
válasz Jazzmedve #26095 üzenetére
Egyértelműen le van írva a simple -ben hogy a pint kiváltja a telefon feloldása (jelszó, minta, ujjlenyomat) így már nem kell semmi más azonosítás, 5ezer felett sem. Én is fizettem vele 8ezret és szintén nem kért semmit. Persze előtte ujjlenyomattal feloldottam a telefont.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Freiherr
őstag
válasz Burt1793 #26085 üzenetére
Pont erre van tervezve IP szempontból,nedvesség éri,rövid ideig,nem nagy nyomással édesvízben.
De amit egyesek akarnak,hogy órákig,mély vízben fotózgatva a Nagy-Korallzátonyt,sós közegben,ahol ha ki is szárad,a só benne marad,na arra biztos nem alkalmas,erre vegyen a júzer célszerszámot.Back to the future
-
Jazzmedve
tag
Fizetett mar valaki 5000 felett telefonnal simple használatával? Annak ellenere h 5000 felett jelszot kene kernie, ma lazan tankoltam 10 ezerer, semmit nem kert pluszban, csak érintettem...
-
-Valinas-
senior tag
válasz #33253120 #26082 üzenetére
A sony vízállósága egy vicc, és bár ők kezdték el ezt a trendet, nyilvánvalóan ők teljesítenek a legrosszabban. Amúgy nekem volt Z3C-m, egy halál volt folyton nyitogatni az ajtót, ha tölteni kellett. A mágneses töltőfejről meg inkább ne beszéljünk, mert azt 100-ból 3x találtam el, és 1x maradt rajta huzamosabb ideig...
-
pcnet
addikt
Ha már előjöjött a vízállóság, mint téma... Előlapi/hátlapi fólia nem jön le ha vízbe viszem a telefont? Siekrült vennem full face elő és hátlapi fóliát, szépen hajlik az élekre. Nem szeretném emiatt bukni a fóliákat.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Burt1793
veterán
válasz forgonati #26083 üzenetére
Biztosíthatlak, hogy imádja a vizet az s7. Sonyt, ajtócskákkal én se vinnék vízbe.
Megnéztem a sim tálca mögött lévő indikátorlapot, még mindig ott vannak a kis piros x-ek, azaz nem mosódtak el. Egy év alatt 100szor volt kb vízben. Nálam ez így már alap elvárás. Futás után le lehet mosni, zuhanyzóban lehet zenét berakni, kádban olvasgatni, medencében fotózgatni, esőben telefonálni, szarrá ázni stb... -
T.ati
tag
Sziasztok!
Néhány napja tapasztalom, ha töltőn van a telefon és csak felébresztem hogy lássam az időt, nem sötétedik vissza, hanem szivárványos képet mutat addig, amíg nem kapcsolom le teljesen.
Szoftveres gond lehet, vagy látogassunk meg egy szervízt? Nougat van rajta, nincs mókolva a telefon.
-
forgonati
őstag
válasz #33253120 #26082 üzenetére
Na igen ugye itt aza baj, hogy a Sonyn ajtók vannak amit pl. naponta nyitogatsz a töltés miatt, és azt nehéz bizonyítanod hogy te bizony jól bezártad őket mielőtt vízbe vitted. Sonyt tuti nem vinnék vízbe, akkor már inkább a Samut viszem vízbe ha választani lehet
Keelah Se'lai!
-
törölt tag
válasz forgonati #26081 üzenetére
Sajnos a Sonynak még nem sikerült hozni azt amit a specifikációban írt.
Villanyszerelő vagyok, használunk indokolt esetben IP68-as szerelvényeket. Ha úgy csinálnánk a munkánkat mint a Sony, akkor bizony ott már emberhalál lett volna.
Szerk.: Azaz ha valamire ki van jelentve egy por- és vízállósági osztály, akkor annak bizony meg kell felelnie. Ha ellenőrizhetetlen, akkor vagy ellenőrizhetővé kell tenni, vagy a kiírt kritériumokhoz képest még ellenállóbbá.[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
válasz #33253120 #26079 üzenetére
Csap alatt már én is mostam 1x, de nem jellemző. Ha bicajon rád szakad az eső, az rendben van, azt bírnia is kell, hisz az esőt írtam én is. Kb. ilyesmikre jó az, ha a telefon vízálló. De tengerbe nem hordom, meg zuhanyozni sem járok vele, mert bár lehet hogy kibírná, de értelmét totál nem látom. Persze nem vagyunk egyformák. Lehet valakit az tesz boldoggá hogy a telefonnal fürdik
"Ha meg akar dögleni, akkor gar idő alatt tegye"
Ha víz miatt szarik be, akkor gond lehet vele, függetlenül attól hogy gari alatt van. Én már tapasztaltam olyat, hogy egy elvileg vízálló Sony Z3 a gari lejárta előtt 2 héttel befosott mert megázott, és a szervíz kötekedett, mondván user error több víznek, nagyobb nyomásnak volt kitéve mint amit a gyárilag megadott védelem garantál, vagy esetleg a user nem zárta be jól az ajtókat rajta, ilyesmi. Csak a huzavona volt belőle. Nekem ilyesmi nem hiányzik, úgyhogy nem kísérletezek ilyesmivel, legalábbis szándékosan nem.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
Burt1793
veterán
-
törölt tag
válasz forgonati #26077 üzenetére
De szándékosan még sose vittem vízbe telefont, csak azért mert vízálló.
Én pedig rendszeresen mosom a csap alatt, hűtöm egy vizes rongyra rakva, biciklikormányon trackelek vele akkor is ha útközben rámszakad az eső, meg ilyesmi. Ha meg akar dögleni, akkor gar idő alatt tegye. De nem fog. Lassan 3 éves az S5 Minim, volt szervízelve, ennek ellenére a mai napig vízálló. Szerintem ezzel sem lesz máshogy. -
forgonati
őstag
Én mikor tavaly nyaralni voltam, betekertem egy trikóba és úgy raktam be a hátizsákba (gondolom te is viszel magaddal a strandra egy táskát amiben a lóvé, naptej stb. van). Azonkívül magát a táskát sem hagytam a tűző napon, a napernyő adta árnyékba tettem. Így azért meg lehet óvni a telefont, nekem így egyáltalán nem volt még langyos sem a telefon. Én, fekete táskában, csak úgy bedobva, tűző napon semmiképp sem hagynám. Ezek a kütyük az ilyesféle extrém hőkre érzékenyek lehetnek. Jobb vigyázni. Akinek meg besárgul a kijelző mert napon hagyja a telefont, az így járt.
Csocsesz75:
Na igen, azt viszont nem tudni hogy tényleg mennyire volt mákja az ürgének. Lehet 10-ből 5 kibírja 6 méter mélyen, a másik fele meg befosik. Én sem feszegetném ennyire a határait. Mondjuk én egyáltalán nem hordom vízbe, semmi értelmét nem látom. Nálam a vízállóság arra jó, ha netán szarrá áznék valahol, vagy esetleg ha véletlenül valahogy vízbe esik, akkor jó eséllyel túléli. De szándékosan még sose vittem vízbe telefont, csak azért mert vízálló.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
gerner1
nagyúr
válasz Jazzmedve #26071 üzenetére
Kártya hiba lesz, szerintem is. Én évek óta exFAT -ot használok, és most is ilyen van sz S7E -ben. Semmi gondom, de korábban volt, ami nekem is beadta a kulcsot, és volt jópár, amelyről megvételkor azt gondolotam, hogy ""ha class10 -es, akkor milyen jó lesz (!)"" .... -de kiderült, hogy lassan lehet írni, és ezért frame drop -os lett minden FHD, vagy magasabb minőségű felvétel....
[ Szerkesztve ]
-
Jazzmedve
tag
válasz Seraph 16 #26069 üzenetére
most le is formáztam a kártyát. Még windows alatt se tudtam lementeni semmit, állandóan lefagyott tőle. Szerencsére minden mentve volt felhőbe, csak pl a mozgó fotókat sajnálom, meg a szelektiv fókuszos képeket. Lehet jobban járok ha a tárhelyre fotózok mostantól, nem tudom mitől lehet ez
Amugy exfatra volt formázva a kártya, most a telefonnal formáztam ujra arra amire ő szeretné, lehet ez volt a baja nem tudom.
-
Jazzmedve
tag
Sziasztok!
Másik szomorú észrevételem a telefonommal, hogy régebben készített videók, egyszerűen lejátszhatatlanná válnak a telefonon. röcögönek, majd egy bizonyos pont után meg is szűnik a lejátszás és hibával kidob a lejátszó. (minden lejátszó). Tehát valahogy megsérülnek a fájlok...ugyanaz a képeknél is előfordul néha, hogy egy képnek mondjuk a felső 1/5 látszik, alatta pedig szürke kocka. Tegnap pont kifakadtam amikor a csajomnak akartam mutatni valamit. Erre mondja, h nála is ugyanez a jelenség van néha pár képnél samsung j5-ön. Ez memóriakártya para, vagy micsoda? nekem oda menti az összes képet és videót. Másnál nem volt még ilyen? mondjuk ez sztem elég gáz egy 20ezres 128 sandisk memóriakártyánál...
csatolok egy képet a jelenségről: [link]
-
Anulu79
addikt
válasz Csocsesz75 #26065 üzenetére
A Sonyn csodálkoztam, hogy egyből behalt.
-
forgonati
őstag
válasz Freiherr #26048 üzenetére
Teljesen adom. Jó hogy nem mélytengeri búvárkodni viszi, 100m mélyre. Attól hogy a telefon vízálló, nem azt jelenti hogy mindent kibír. Nem fér a fejembe hogy egyes emberek minek viszik magukkal a telefont szörfözni meg búvárkodni. Félnek hogy lemaradnak egy faszbuk posztról a tenger közepén? Nonszensz
Utána meg sírnak hogy baja lesz. "De hát vízzálló nem?" Igen, az, bizonyos fokig. Búvárkodni NE vigye. Vagy ha nagyon akarja, vannak speciális vízálló tokok, vegyen rá olyat. De ne azt a fajtát ami 3$ Aliexpressen.
Meg egyesek tűző napon hagyják a telefont órákra, aztán sír a szájuk hogy baja lett a kijelzőnek. Anyám. Életembe nem jutna eszembe ilyesmi.Keelah Se'lai!
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok.
Telefonom tűz forró.
Égeti a kezemet szó szerint.
Most kivettem a tokból hátha az a baja de nem.hiszem..Egyedul a messenger futott videóhívással .
Az ennyire megterhelné a telefont?
Mi lehet a probléma?40fokos a cpu illetve az aksi is
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz -Valinas- #26054 üzenetére
Logikát én sem látok benne, de ettől függetlenül így van.
Mulder merre vagy?“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Talala
senior tag
Igen, én is ilyesmire gondoltam. Ma melóban kipróbáltam egy s7 edge-hez kapott töltővel. 13 %-ról 2:20 percet írt, gyors töltéssel majd 1 órával kevesebbet. Ez tűnik reálisnak. Majd figyelgetem még, hátha benéztem valamit. Ha ilyen marad az sem akkora érvágás, csak érdekes volt.
Köszi a segítséget mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Talala #26057 üzenetére
Nem normális a +/-10 perc.
Én általában 25-30% körül szoktam bedugni.
Normál töltéssel 1 óra 30-40 percet szokott írni, gyors töltéssel 50 perc és 1 óra között.
Ennyi különbségnek minimum kell lenni a normál és a gyors töltés között.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Talala
senior tag
Én a gyárilag kapott töltőt használom hozzá. Ami elvileg gyorstöltő, ha jól tudom. A telefonon, ha bekapcsolom a kábeles gyorstöltés opciót, akkor mindössze ~10 perccel rövidül a töltési idő (a telefonon kiírt előrejelzés szerint). Ez normális vagy a gyári töltő mindenképp gyorstöltőként működik, ha bekapcsolom a telefonon ha nem?
-
dud998
őstag
válasz Jazzmedve #26051 üzenetére
Nekem is van ilyen tapasztalatom. Ha lassan töltöm fel, sokkal jobban tartja az energiát.
A gyors töltés után nekem is gyorsabban merül.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Jazzmedve
tag
Sziasztok! Van itt olyan aki sürűn használja a gyorstöltés funkciót? Én általában éjszaka töltöm sima töltöpadon 1A-s fejjel, kb 3 ora alatt tolja fel. Mostanában párszor délután rátettem a gyári gyorstöltőre, és igaz h pikkpakk felnyomta, de kb 2X- olyan gyorsan is merült ezután. Szóval nem tudom, kicsit ilyen parasztvakításnak érzem eddig ezt a gyorstöltés dolgot...Ezért is szeretném kérdezni a ti véleményetek, vagyis inkább tapasztalatotokat ebben a témában. köszi
-
törölt tag
válasz fornettisuti #26045 üzenetére
Akkor már ketten írtuk (nem követtem egy pár napja topikot, csak megjegyeztem magamnak, hogy ezt meg kell figyelnem.
-
samu74
addikt
válasz ShadowLac #26047 üzenetére
A tűző nap érdekes dolgokat tud csinálni.
Viszont piszok jó dolog hogy a telefon bírja a vizet tavaly a haverokat videó közben kérdezgettem a vízbe,hogy hol van az almás telefonjuk...
Freiherr na igen, van egy akciókamerám,az asszem 30 m-ig bírja,de ugye az nincs mindig nálam.Meg az s7 videója kicsit jobb.Meg mikor 130-nál lerepül a sisakomról,nem sajnálom annyira.[ Szerkesztve ]
-----------
-
Freiherr
őstag
válasz ShadowLac #26047 üzenetére
Én nem értem ezeket a dolgokat.
Benthagyni a tűző napon egy fekete táska zsebében.Tengerben búvárkodás?Jóval 1m alá merül a készülék ilyenkor.
Azt se értem,minek bevinni a tengerbe egy telefont? Lehet,csak én vagyok egyszerű,mint egy faék,de ez mind extrém helyzet,nem erre vannak ezek a cuccok.Back to the future
-
ShadowLac
addikt
válasz samu74 #26046 üzenetére
Én meg annyit: barátom S4e fekete sorttáska oldalzsebébe. Kb fél nap búvárkodás. Aztán meglepődés.A
nap sugarától v melegétől az amoled
KIFAKULT. A kijelző halvány sárga lett.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
samu74
addikt
-
gerner1
nagyúr
válasz #30662400 #26043 üzenetére
Én csak azt látom, hogy a kollégám készüléke mit mutat, amikor neki aktív a VoLTE. Ő például semmit nem csinált, hogy működjön neki. A bejelentést követő naptól tudja használni. Állítja, hogy amikor nincs ott az ikon, akkor látja, hogy visszakapcsol (autóban ülve, a telója a szellőztető rostélyon...) és a városban mozogva, többfelé nincs ott a jel. De, ha nálad működik, miközben neked nem rakja ki az ikont, az kölönös, de neked az is jó. Nekem meg mindegy, mert én vodkás vagyok, és itt egyenlőre még hír sincs ilyesmiről .
-
gerner1
nagyúr
válasz Mans20 #26039 üzenetére
A mobil fotós topikban több (akár) hasznos infót találhatsz.
-
gerner1
nagyúr
válasz ravebp #26036 üzenetére
A tömítések elasztikus, rugalmas, ragacsos szerű anyagból vannak. Megjártam vele már több alkalommal a tengert, de úszni is magammal viszem itthon, ahol igencsak klóros a víz. Egy tál, kevésbé klóros édesvízben, alaposan elöblítve, közvetlenül a leírt esemény(ek) után, nálam eddig semmi baja. Tavaly április óta használom, azóta kapott számtalanszor. Az S5 -öseink szintén, pedig azok ~2 évvel régebb óta vannak meg...
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
A kollégám a napokban megy nyaralni. A kérdése az lenne, hogy mindenfajta következmény nélkül beviheti magával a tengerbe (sós víz) a telót, természetesen figyelembe véve a Samsung direktívákat (úgy tudom 30 perc, 1 m mély vízben) Nem fog károsodni a teló a nyitott USB-n és a Jack bemeneten keresztül?thx
-
ACE-
addikt
válasz tabaga #26024 üzenetére
Én Paypass fizetéshez nem szoktam elővenni a bankkártyát, csak odatartom a pénztárcámon keresztül, úgy is műkszik, szóval telefonnal kb. ugyanannyi... Sőt telefonon még az NFC-t is aktiválni kell, mert én nem szeretem bekapcsolva hagyni.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
AsusBoy
senior tag
Most nézem srácok, hogy az NFC bevolt kapcsolva.
Gondolom az is merítheti szépen vagy megsem?
-
Ferell84
tag
Sziasztok!
Új s7 tulajként olyan kérdésem lenne a rutinosabb felhasználóktól hogy ha aktiválom az energiatakarékos üzemmódot az érintőgombok háttérvilágítása elmegy. Hol lehet rajta állítani hogy energiatakarékos modban a vissza gomb és az alkalmazásváltó gomb háttérfénye aktív legyen használatkor? -
nuri
aktív tag
válasz Csocsesz75 #26015 üzenetére
0 nem kerül semmibe, de ha nincs számlád/kártyád nem tudod használni.
[ Szerkesztve ]
-
tabaga
tag
válasz Csocsesz75 #26015 üzenetére
Szia!
A neten vannak folyószámla kalkulátorok, ahol a Te vásárlási, utalási szokásaid és jövedelemáramlás függvényében kiszámolják a legolcsóbbat.
Nem tudom pontosan, hogy mely bankoknál elérhető ez az opció, ez a konkrét app csak OTP-s kártyákkal működik, de azt hiszem a Gránit Banknak van egy elég hasonló alkalmazása.
Szerintem kényelmesebb a telefont elővenni, mint a bankkártyát, meg valljuk be; egy S7 azért jobban néz ki, mint az OTP junior kártya -
gerner1
nagyúr
Srácok. Adás-vétel, mennyit ér a telóm (?), és az ezekhez leadott "voksok", kommentek, stb ... - szabályba ütköznek. Törölnöm kellett ezeket.
Megértéseteket köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz dragon1993 #26016 üzenetére
Nem. Ott kint, esetleg az ottani feltételekkel, ha vannak hasonlók.
-
dragon1993
őstag
Új osztrák független S7-re aktiválhatom a +1 év Samsung garit ?
-
tabaga
tag
válasz therealJaD #25999 üzenetére
Elsőnek én is köszönöm, hogy megosztotta a kolléga az appot, elég kényelmes így fizetni, és még fancy is
A leírásban az van, hogy 10 fizetést lehet megejteni net nélkül, aztán csatlakozni kell. Nem tudom, hogy a gyakorlatban is így van, de túl sok net igénye nincs, mert nekem most korlátozott a netem és így is működött.
[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
válasz Sabika #25998 üzenetére
Nem a DQD7 végű van neked? Mert attól nincs újabb.
Nekem is az van fent.AsusBoy ha ma vetted,azért még messzemenő következtetést ne vonj le.
Pár töltés,és némi optimalizálás után lesz az jobb is.Ha gyenge a lefedettség 3-4 óránál sokkal többre ne számíts.[ Szerkesztve ]
-----------
-
AsusBoy
senior tag
válasz fornettisuti #26011 üzenetére
Köszi.
-
Ferike81
senior tag
válasz AsusBoy #26004 üzenetére
Tolem egy minuszt kapsz
Köszönöm Neked!
De azért nem lesz ettől álmatlan éjszakám. Egyébként nem nagyobb fáradtság beírni az "üzemidő" szót a keresőbe, ami mellékesen 295 találatot hoz, mint belef@sni a topik közepébe a 295. ugyanarra a témára vonatkozó kérdést. De ne haragudj rám, ha esetleg a lelkedbe tiportam!Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
kutga
nagyúr
válasz AsusBoy #26000 üzenetére
Szvsz a mai mezőnyben nincs rossz üzemideje, persze ez megint felhasználófüggő. Ha meg tudsz lenni wifi meg mobilnet nélkül, vagy beteszed a fiókba akkor napokig is elmegy.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest