Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
#33253120 #26079 üzenetére
Csap alatt már én is mostam 1x, de nem jellemző. Ha bicajon rád szakad az eső, az rendben van, azt bírnia is kell, hisz az esőt írtam én is. Kb. ilyesmikre jó az, ha a telefon vízálló. De tengerbe nem hordom, meg zuhanyozni sem járok vele, mert bár lehet hogy kibírná, de értelmét totál nem látom. Persze nem vagyunk egyformák. Lehet valakit az tesz boldoggá hogy a telefonnal fürdik
"Ha meg akar dögleni, akkor gar idő alatt tegye"
Ha víz miatt szarik be, akkor gond lehet vele, függetlenül attól hogy gari alatt van. Én már tapasztaltam olyat, hogy egy elvileg vízálló Sony Z3 a gari lejárta előtt 2 héttel befosott mert megázott, és a szervíz kötekedett, mondván user error több víznek, nagyobb nyomásnak volt kitéve mint amit a gyárilag megadott védelem garantál, vagy esetleg a user nem zárta be jól az ajtókat rajta, ilyesmi. Csak a huzavona volt belőle. Nekem ilyesmi nem hiányzik, úgyhogy nem kísérletezek ilyesmivel, legalábbis szándékosan nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest