Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
újra van mind a 3 színben
127000ftmár kimerem írni mert pénteken jön
-
Cirmos
csendes tag
Sziasztok. Nagyon amatőr vagyok a telómhoz de s7re nem jön a nougat? Teló szoftver frissítőjébe mindig szoktam nézni de sosem nincs
Amúgy független. Semmi root meg ilyenek, valahonnan esetleg le kell tölteni?
-
pandor
tag
Sziasztok, tudja valaki, hogy a T-nél most listaáron (kártyásan?) br 127e körül kapható S7 szolgáltató függő vagy sem? Köszönöm
@kutga: köszönöm
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Ez a fajta töltőpad a telefonhoz kapott adaptív töltővel képes gyorstöltésre?
-
fecske95
tag
válasz
winfos #24874 üzenetére
Ma jött meg nekem is a T-s telő regisztráltam a https://my.samsung.hu -n simán ment a dolog megvan a +12 hónap
sőt egy harmadik év is lehetséges ehhez a készülékhez kiterjesztet garikén + 13000 Ft pénzért...A számla fönn van a telekomos weboldalon ha ott vetted, ha nem szerintem akkor is beregisztrálsz a telefonszámoddal és ott lesznek a dolgaid...
-
gerner1
nagyúr
válasz
fornettisuti #24880 üzenetére
Lefelejtette a pontot, a kettes mögül (ezzel, azonos lett volna a tartalmi értelme) ...
-
winfos
tag
Sziasztok!
Aki tapasztalatból tudja az kérem világosítson fel garanciával kapcsolatban.
Alap T-s készükére érvényes a T-s 2év garancia?
Samsung prémium garanciához tényleg szükséges a 2. évben a számla is?köszönöm
-
Sabika
tag
Sziasztok,
Valaki tette már fel az S8-as bixby-t és rendesen működik nála?
Én is feltettem de hangvezérlés nem működik csak a képernyőn az a kártyás része.
Viszont nem vágom hogyan lehetne leszedni?
Tudnátok egy normális verziót küldeni?Köszi
-
fecske95
tag
Használja valaki ezt a telefont futáshoz?
Mennyire lehet vele (sportban) aktív életet élni? -
laslie92
senior tag
Sziasztok tudom,hogy a t..tök tele van az ilyen kérdésekkel. De melyik a legstabilabb rom most G930F-re? Ki mire esküszik?
-
Burt1793
veterán
válasz
Dyingsoul #24853 üzenetére
A lényeg, hogy nem nagyon volt még példa ilyen levegősödésre, tehát messze nem típushiba. Nem megfelelő használatból eredhet. Ki tudja mi baja lehet még... ezt nehéz megtippelni.
(#24854) crane75: Egyérintéses mód be van kapcsolva hívásfogadáshoz? Kapcsold ki, úgy nem veszi fel. A másik pedig a kijelző pontban a Maradjon kikap. a képer. bekapcsolása. Így tuti nem fog aktiválódni a zsebedben semmi.
-
crane75
senior tag
Sziasztok, pár napja kértem tanácsot, mert a zsebemben állandóan fogadja a bejövő hívásokat a telefon. Arra jutottam, hogy flippes tokot veszek rá. Anno S5 - ön próbáltam, akkor nem szerettem, mert állandóan hallott vissza a kijelzőre és egy kézzel úgy lehetetlen volt használni. Ti melyik flip tokot használjátok illetve ajánlanátok, ami nem teszi ormótlanná a telefont? Előre is köszönöm a segítséget.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Márton #24842 üzenetére
Figyelj Marci. 80-ért olyan telefont veszel újonnan, hogy megszólal. Nehogy már egy ilyen kikukázott sz@rra költsél. Ha megveszed, tönkremegy egy hét múlva mit csinálsz? Kidobtál a kukába 80 ezret....
Azt is látom Gear VR miatt kellene. Ne kelljen. 80 ezret nem ér az egész ha csak emiatt akarsz S6-ról váltani, de komolyan.
-
Nokia bluetooth headset-el (mono), nem lehet rávenni a telefont, hogy ne csak a hívás hangja menjen ki, hanem mondjuk a youtube hang is, illetve minden más is ?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Freiherr #24847 üzenetére
Nem kell, de előbb-utóbb amúgy is le eszi a fene. Amennyiben úgy gondolod, akkor most még leszedheted épségben, és felteheted egy darabka genoterma -ra, majd elrakhatod a dobozába a többi fóliával együtt. Így, egy esetleges eladáskor, lehetőséged marad visszarakani ...
-
Freiherr
őstag
Helló
Érdeklődök, hogy a kamerán lévő fóliát le kell-e szedni?Középen lyukas, azért vacillálok. Zsírúj készülék.
-
Márton
nagyúr
Ha egy S7 levegősödik, de a kijelzőbe nem ér bele, megvehető?
Vagy ez tovább terjed a használat során? -
kulu22
aktív tag
Ahogy tudom, a chromecast-ot támogatnia kell az adott applikációnak (videolejátszó, zenelejátszó stb.), és a médiatartalmat stream-eli a chromecast eszközre, vagy a chromecast app-al tudsz teljes képernyő tartalmat küldeni. De nincs ilyen eszközöm, ezt a netről szedtem össze amikor vásároltam a magamét. Az MS adapter miracast alapú, és mint ilyen, alapvetően tükrözi a mindenkori képernyő tartalmat.
-
gerner1
nagyúr
Nem tudom. Nekem még nincsen. A TV -mre ki tudom rakni WiFi -n, ott simán használom az AllConnect premium -mal, de kellene valami nekem is, amit vihetünk magunkkal bárhová Még dilemmázok, mert nekem fontos a 4K, legalább 4mag, 5GHz, és hogy lehetőleg ne "made in dobd el" legyen ...
-
kutga
nagyúr
-
gerner1
nagyúr
Igen, de az S7 -esen nicsen MHL, az USB -n. Máshogy sem. Ezért alternatív megoldásra van szükség, és ha a TV nem WiFi -s, akkor azzal kell valahogy utólagosan "felvértezni" . Ez pedig, más összegbe kerülő eszközt jelent. A Chromecast 2 azért került ajánlásra, mert kipróbált eszköz, 5GHz -es WiFi -vel. Így van/lehet megfelelő átviteli sebesség. Lehet kapni sokkal olcsóbban is hasonló eszközöket, de 2.4GHz -es WiFi -vel, nem biztos, hogy optimális SoC -cal (egy példa) ki tudja milyen minőségben gyártva ...
-
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
A hétvégén sikerült leejtenem beton felületre a mobilt, természetesen az egyik sarkánál érte a földet. Gyakorlatilag középen kettérepedt az érintőpanel valamint a hátsó öveg és sérült egy kis résszen.
Kérdésem, mivel ugye ragsztva van az érintő a panelhez érdemes e hivatalos úton a TMX-el javíttatni, vagy más szervízessel csak az érintőpanelt cseréltetni? Van valakinek ezzel tapasztalata? Sérül a panel ha csak az érintőt cserélik?
Nyilván ezt nekem kell mérlegelnem hisz a TMX-el megmaradna gari még kb 1 év, de az árban 25 vs kb. 90 szóval nem mindegy amikor 100 ért vettem a telót.
köszi
-
gerner1
nagyúr
Egyetértek (bár némileg árnyaltabban ...). Én is 16:9 -ben fotózok, többynire fekvő helyzetben tartva. Belefér úgy is sokminden a kompzícióba ... -legfeljebb hátrébb állok, amire az eseteg túlnyomó többségében van lehetőség. Szerintem gyakorlás kérdése. Vannak néhányan a családban, akik csak elővenni szeretik telót, és alapesetben álló helyzeben tarták, egykézzel. Nekik telepítettem a horizon camera -t, és akkor mindegy hogyan tartják. Így is jobb képeket tudnak készíteni amatőrként, mint egy régi átlagos, filmes készülékkel ...
-
oba
addikt
válasz
Hege1234 #24792 üzenetére
Én sem értem, hogy a legnagyobb felbontást miért 4:3-ban tudja az S7. Van egy gyanúm, hogy az Instagramhoz van köze. Én ibkabb 9 mpixelre állítottam, hogy tudjak 16:9ben fotózni. A másik amitől kiütést kapok amikor állítva fotóznak vagy leginkább videóznak. Legutóbb nyaralási fotókat és videókat néztünk a nagy tvn, és sógornőm értetlenül nézte, hogy az ő fotói miért úgy néznek ki ahogy... mindegyiket állítva fotózta az S7el
Kismilliószor elmondtam neki, hogy fordítsa el a telefont 90 fokkal...
Pici off: a mozi és a tv lassan azonos képarányra állhatna már... 21:9-es filmeket kell nézni a 16:9es tvken. Miért? -
danee992
tag
válasz
fecske95 #24816 üzenetére
Próbáltam mindent. Beállításokat nem piszkáltam. EQ is hónapok óta ugyanúgy áll. Aux-on a kocsiban zenét hallgattam. Kiszálltam tankolni, mikor vissza beszálltam és újra rádugtam a jack-et és már csak féloldalt szólt.
Samsung szervizben is azt mondták hogy tényleg a jack csatlakozó ment tönkre.
-
fecske95
tag
válasz
danee992 #24803 üzenetére
Hangerőszabályzót nem piszkáltál mostanában vagy esetleg harmadik fél zenelejátszóját nem telepítetted és annak a beállításait/equalizerjét véletlenül nem módosítottad csak az egyik fülesre irányítva a hangot stb...
Illetve telefon juraindítása után is csinálja? Ezt próbáltad?
Még ilyesmik jutottak eszembe...
-
öregpapa
tag
Üdv.mindenkinek! Segítséget kérnék,hogyan tudom lecserélni a lezárt képernyőn lévő órát egy a play áruházból letöltött óra widgetre? Az alkalmazott témában lévő óra nagyon nehezen látható,és lecserélném egy háttérrel kiemeltre.
-
kutga
nagyúr
Vodára mi a legújabb szoftver? Délután kb felforrósodott a telefon mintha töltött volna valamit. Aztán fel is dobott egy ablakot de nem töltött le semmit látszólag.
-
crane75
senior tag
Sziasztok, gyári, lefelé nyíló flip tok létezik a telóhoz?
-
Kroni1
veterán
"családnak fényképet mutogatni tökéletes volt"
Nekem most is tökéletes az S6 és az S7 is, egy 2011-es LG smart TV-n, ezzel a tartalom megosztása eszközre funkcióval.
Már kijelölni se kell, h melyik képet akarod, galériába beadom az elsőt, és utána lapozom a telefonon és tölti be egyből az összes képet!
-
danee992
tag
Erre válaszolna valaki?
Illetve S.O.S. ha a bolti gari más nevére szól, de a samsunghoz +1év gariért az én nevemre regisztráltam be, beleköthetnek?
-
Burt1793
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik