Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
öregpapa
tag
Én már az első napon amikor elkezdték kiadni az oreot,samfirm-el letöltöttem a legutolsó német /DBT/ 7-es androidot odinnal feltettem és már az első beállitások során felkinálta az oreot /kb 1,2giga volt/ le is töltöttem és már azzal csináltam meg a mentésekből a visszaállításokat.Nekem tetszik az oreo minden szempontból jobb.
[ Szerkesztve ]
-
öregpapa
tag
válasz Viktor0610 #27776 üzenetére
Sajnos nem oldotta meg a problémát, most sem enged a beállításokba belépni.
-
öregpapa
tag
Üdv.mindenkinek! A gyári fényképező app használatakor,amikor a beállításokra /fogaskerék/nyomok beugrik és azonnal el is tűnik és igy nem enged semmit állítani.Van valakinek ötlete mit lehet tenni,illetve tudtok ajánlani az áruházból jól használható fényképező alkalmazást?Előre is köszi!
-
öregpapa
tag
Szeretnék csinálni egy faktory reset-et.Mivel tudnék olyan mentést csinálni ami megjegyezné a sok fiók jelszavát és visszaállításkor automatikusan be is jelentkezne.Sajnos ugyanis sem a felhasználó nevekre sem a jelszavakra nem emlékszem.
-
öregpapa
tag
Üdv.Mindenkinek! Olyan kérdésem lenne,hogy FR után szeretném visszatenni a PDP-t mert még tavaly megvásároltam,és amikor a kiegészítőjét a PDP Engine-t akarom aktiválni, a telo nem engedi.Próbáltam, megvettem az újabb verziót is de azt sem sikerül aktiválni! Mi lehet a gond?
-
öregpapa
tag
Üdv.mindenkinek! Segítséget kérnék,hogyan tudom lecserélni a lezárt képernyőn lévő órát egy a play áruházból letöltött óra widgetre? Az alkalmazott témában lévő óra nagyon nehezen látható,és lecserélném egy háttérrel kiemeltre.
-
öregpapa
tag
válasz Ghostman78 #24601 üzenetére
Én is jártam igy,és a Smart Switsch inicializálás menüje megoldotta,és szerintem a download menü kell hozzá.Kérni fogja a széria számot,és elég sokáig tart amig végez mert letölti a megfelelő szoftvert és azt rakja fel.
[ Szerkesztve ]
-
öregpapa
tag
Nekem van egy felesleges matt fekete hátlapi dbrand fóliám,ha valakit érdekel írjon privát üzit!! Egyébként én vizesen tettem fel és tökéletes lett.
-
öregpapa
tag
Űdv.mindenkinek!Most amikor ki akartam próbálni az előbb javasolt témát,most vettem észre,hogy a legutóbbi frissítés óta nekem nincs témázási lehetőségem! Lehetséges ez? Tapasztalt már valaki ilyet?
-
öregpapa
tag
Űdv.mindenkinek! Aki a 7.0-bétát használja attól kérdezném,hogy az utolsó fríssítéskor nektek is valami iszonyú szinre változott a kijelző,hívás ingításkor és fogadáskor.Eddig zöld volt most meg valami lilás de nagyon nem menő.Lehet ezt állítani?
-
öregpapa
tag
válasz vatafakk #14516 üzenetére
A google-val keress rá a legfríssebb samfirm-re.Töltsd le ,futtasd,írd be SM-G930F, alá XEH,ez a magyar független , az auto négyzetbe pipa, a decrypt auto-ba pipa,a binary nature-ba pipa,majd acheck update-val inditod ,ha megtalálta inditod a download-dal a letöltést és kapsz egy négyfájlost 10 perc alatt.Arra vigyázz,hogy a letöltés után van még a decrypt,azt is csinálja végig csak akkor csomagold ki.
-
öregpapa
tag
Űdv.mindenkinek! Ma megkaptam a hátlapra való dbrand védőbevonatot.Azt szeretném kérdezni,hogyan kell felrakni, aki csinált már kérem segítsen,hogy fogjak hozzá ? Előre is köszönöm.
-
öregpapa
tag
válasz HUNgabus #14259 üzenetére
Üdv! Nem én jöttem rá,egyik fórumtársunk írta még az első béta megjelenésekor,hogyan lehet a témákat előhozni.A témák menüben jobb fent három pont,aztán"saját oldal" majd "megvásárolva"és itt azok letölthetők amik működnek a 7.0 alatt!! Én is csak a sötét témát tudom elviselni.
-
öregpapa
tag
Űdv mindenkinek! Rootolt S7-en,hogyan tudok CSC régiókódot változtatni ?
-
öregpapa
tag
válasz pixelblondie #13115 üzenetére
Kamerát próbáltad? Sokak szerint jelentősen romlott a képek minősége.
-
öregpapa
tag
Tisztelettel kérdezném,járt már úgy valaki,hogy éjszaka ill. reggel késett a telefon órája.Ma reggel kerek 25 perccel késve ébresztett,annyival kevesebbet mutatott a tényleges időnél.Újra kellett beállítania "dátum és idő" menűpontban.Mi okozhat ilyet?
-
öregpapa
tag
Mivel romlott a kamera minősége, azt kérdezném tudtok-e ajánlani valami jó kamera alkalmazást a play áruházból, amig a gyárit javítják
-
öregpapa
tag
Üdv.!Mindenkinek! Szerintetek a török szoftverben van magyar nyelv? Ugyanis a 26-i BJE-végü changelist száma a legmagasabb,szívesen kipróbálnám.
-
öregpapa
tag
válasz ginbo3 #11565 üzenetére
Én is jártam igy! Amikor a sárga felkiálltójelet látod csatlakoztasd a számitógépedhez amire előtte letöltötted a Smart Switch programot.Van olyan,hogy vészhelyzeti helyreállítás azt kell végig csinálni.Tőlem kérte a telefon egyedi széria számát ami betükből és számokból áll,majd elindult és a legfríssebb t-mobilos rommal helyreállította.Egy próbát megér!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik