-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #24674 üzenetére
A 10ből 9 lehet hogy lefele kerekítés volt, de nem baj, általában pont akkor nem enged be, amikor a leggyorsabban lenne rá szükségem... 😃
Nincs vele baj, a lenyomást is megszoktam, persze sebességben se tudja az iphone vagy kínai csúcstelók szintjét. -
gerner1
nagyúr
válasz bulikavagyok #24671 üzenetére
Kössz az infót!
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #24671 üzenetére
Mi a max szem-telefon táv, aminél még működik?
Persze jön most a meleg, az izzadt kéz ront az ujjlenyomatolvasó hatásfokán... bár 10ből 9szer még így is azonnal beenged az s7.
-
tibbike01
őstag
válasz bulikavagyok #24629 üzenetére
Probáltam, de az app nem kompatibilis az én androidommal...
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #23488 üzenetére
Anno (tavaly) ugyanez volt a Lolli és MM váltás után. Egyszer majd csak jön egy olyan frissítés, ami mindenkinek jó lesz.
-
dssport
tag
válasz bulikavagyok #23486 üzenetére
Köszönöm!
A 6-hoz képest a 7-re frissítés járt bárkinél bármilyen kompromisszummal vagy egyértelműen javult a rendszer (sebesség funkciók üzemidő stb....)?
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #23387 üzenetére
Neked van még s7-ed? Minek az?
(#23390) bulikavagyok: Jaa, nem azért írtam természetesen, sima s8?
[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
válasz bulikavagyok #23358 üzenetére
Best bizony. Az MM akció még majdnem engem is elcsabított, hogy újrahasznosít megvegyem, ezt meg eladjam. De aztán győzött a józan ész. Még van egy (vagy plusz pénzért még egy) gari, nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz bulikavagyok #23039 üzenetére
bulikavagyok & dekrer:
Nagyon király, egyre jobban szeretem ezt a telefont! A 7-es a szerencseszámom, valahogy azt érzem, hogy a 7-es androidot futtató S7 és köztem egy különleges kapcsolat fog kialakulni!
Egyetlen dolog a tárcsázó ami szerintem kicsit jobb volt a 6-os droidban, de nem szeretem a 3rd party cuccokat, majd megszokom ezt. Így is örülök, hogy ez a legnagyobb gondom vele!
Kaptam hozzá egy Spigen tokot, ami elég robosztus, rendeltem helyette egy Frosted Shield-et, meg még valami tempered glasst szeretnék venni majd. Esetleg valami jobb féle kijelzővédő üveget tudnátok ajánlani hozzá?!
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz bulikavagyok #22895 üzenetére
Pedig úgy rémlett, hogy anno meg lehetett valami titkos menüben nézni.
De lehet keverem már nem most volt, még az S4 idejében.Köszi azért!
-
Norbi.
őstag
válasz bulikavagyok #22380 üzenetére
Én annyira nem kinlódok, csupán megjegyeztem, hogy jobb. Kipróbáltam több S7 et, kb. ugyan az a szint. Lehet a gomb formája miatt, hogy könnyebb a gomb közepét eltalálni.
-
Norbi.
őstag
válasz bulikavagyok #22377 üzenetére
Ugyan ez a tapasztalatom, nekem is jobban bejott a szifoné.
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #21977 üzenetére
Az S7-tel már be lehet állítani saját képeket, tud olyan jót. Én nagyrészt még csak nem is szerkesztem, de néha hozzányúlok snapseed-del.
-
Deck
titán
-
JanR
addikt
válasz bulikavagyok #21782 üzenetére
Már egy éve az A5-ben van, azért is lepődtem meg, hogy nem látja hirtelen. Na majd kiderül.
Van otthon valami 4 GB kártyám is, az is biztos működik, szóval ha azzal is rossz, akkor visszasétálok a vodába és elhozok egy másik S7-tszerk.: annyira jó, hogy már szinte 99%-osan be van állítva minden a telefonon
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz bulikavagyok #21780 üzenetére
Azért is nézem meg este, mert holnap gyakorlatilag a 2. nap lesz..
Kíváncsi vagyok másik kártyával működik-e jól. Az sincs kizárva, hogy a kártya szar, azért még bizakodom. -
JanR
addikt
válasz bulikavagyok #21774 üzenetére
Nagyon nem örülnék, ha ez egy új telefonnál előfordulna..
Na majd este otthon megpróbálom, mert 3 napon belül még cserélnie kell a vodának, ha valami nem kóser. -
Deck
titán
válasz bulikavagyok #21774 üzenetére
Nem ront a kijelzőn cserébe megvéd
Én inkább vigyázok a telefonomra mint, hogy fizessek a biztosításért. Felesleges pénzkidobás lenne számomra. De valakinek tuti megéri.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
MPite
tag
válasz bulikavagyok #21769 üzenetére
Már párszor leírtam bár már elég rég: még nem volt rá normális fólia, amikor megvettem, térdmagasságból pofára esett és az egész kijelző tele lett karcokkal, alig bírtam utána a telefonra nézni. Szóval óvatosan hirdesd a fólia nélküli életet, nehogy más is úgy járjon, mint én. Aztán a telefon egyik szervizelésnél kaptam valamiért egy új kijelzőt, bár ezt a TMX nem ismerte el, de valahogy eltűntek a karcok róla
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz bulikavagyok #21765 üzenetére
S7-en se látni szinte a gyárit. De karcos telefont jobb nézni?
PS5
-
Ateszpapa
addikt
válasz bulikavagyok #21765 üzenetére
Nincs sok különbség, kb havi 2-3 ezer forinttal kerülne többe kb az S8 mint a sima S7.
Úgyis részletre venném.Nahh úgy néz ki nem S7 lesz, mert most nem is szállítanak, csak személyesen lehet átvenni.
Egerbe meg ezért nem megyek el. -
hito
nagyúr
válasz bulikavagyok #21505 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy tokeletes, csak azt hogy van
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #21177 üzenetére
Innen úgy tűnik, hogy a kijelző 10%-át sem éri el az a 2 kis sáv alul felül, legyen inkább 6-7%.
szerk: Jah, hogy egyébként kellene?
szerk2: gsmarena szerint: 5.8 inches (~84.4% screen-to-body ratio)[ Szerkesztve ]
-
inflator
tag
válasz bulikavagyok #20385 üzenetére
Köszönöm
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #20372 üzenetére
Nehogy már ennyivel hosszabb legyen az s7nél... remélem jövőre kicsit csökkentenek majd a méreten.
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #20320 üzenetére
Bőven elég volt átfutni, mobilról olvastam. Furcsa, hogy ilyeneket kérdez, látszik, hogy tényleg nem volt okostelefonja az elmúlt években.
(#20319) ΞlittlecarΞ: Haha. Biztos azért javult nálam a hetesen az üzemidő, mert klón. Annyira jól bírja, hogy bekapcsoltam az AOD-t is, igaz, elég sokat van a zsebemben, de a fekete képernyőn való számváltás nagyon menő!
Biztosan lesz magyar samus teló akciózás, mint tavaly az s6-tal, hivatalos 175 ezerért. -
törölt tag
válasz bulikavagyok #20277 üzenetére
Ördög tudja.
-
jeni
félisten
válasz bulikavagyok #20272 üzenetére
Az Alpha telora is sanszos volt a magyar XEH lollipop de mégis elsőre megkapta utána meg törölték véglegesen. Helyette megmaradtak a környékbeli orszagoknak kiadott Lollilop verziók is beigerte a gyártó es mégis nUku lett a dologból.
A másik.
Az üvegfólia vagy műanyagfólia és melyiket érdemes megvenni,márka ? Ebay-t nem nézzem mert nincs ahhoz hozzáférésem -
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #20277 üzenetére
Mérget nem mernék rá inni, de én arra nem sok esélyt látok. Addig kigördül egy másik széria, arra kell az újdonság. Már régóta kint van a 7.1.1, miért nem azt kaptuk meg ?
Nem mintha sokkal többet hozott volna, de az a legfrissebb android.(#20279) bulikavagyok
Egy szóval nem mondtam hogy főverzió, csak az lett volna esedékes.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
Miért ? 6.0.1- érkezett, most kapta a 7- és még egy lenne. Az Oreo-t még megkapja, a következőt már biztos nem.
(#20273) ΞlittlecarΞ
De nálad a pont, addig már nem marad.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
törölt tag
2019 q2 ben már biztosan nem lesz meg a telefon
-
Zoliee
senior tag
válasz bulikavagyok #19951 üzenetére
ezt nem nagyon értem miért tulajdonítjátok a rendszer hibájának, amikor másnál nem jött elő. Ott vmi más baj lehet.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #19951 üzenetére
Igen ez előfordul több alkalommal is, de végül visszacsatlakozik magától. Mondjuk ezt egy update orvosolni fogja, csak ezért nem rakom vissza a 6-t. A Doze még ami korlátokat szab egy-két dolognak, de ezeket már kezdem megszokni. Viszont, az aksiidőm sokkal jobb lett, ez nekem fontos a sok telefonálás miatt.
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #19949 üzenetére
Ezt bizony nem olvastam, köszi a választ. Elég sok emberkének nem jött be, egyenlőre nálam jól muzsikál.
kengyel
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #19918 üzenetére
Nekem minden működik rendben (autó, hifi stb rögtön kapcsolódott, névjegyeket is leszopták újra stb...), egyedül a ritkább értesítések számítanak visszalépésnek főleg úgy, hogy fekete a mostani témám, ami elég lehangoló, mégse jelentősen jobb az üzemidő. A felületen sok minden nehezebben elérhető, átgondolatlan. Amúgy minden hibátlanul működik, kéne csinálni egy 6-os kinézetű 7-est. A gyorskapcsolókat például nagyon megszerettem itt a 7-esben.
Én biztos nem rakom vissza a 6ost, a felületet kell megszokni, amúgy semmiben se rosszabb (a doze-t kivéve, de ezen valszeg már most is dolgoznak).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Holnap vissza teszem a hatot, csak nehogy mindjárt frissítse magát.
Nem akarom agyonsavazni itt a nougatot de ez akkor is béta, ugyanúgy béta ahogy az összes első volt.
Hiába dolgoztak többet, ráadásul megint nem csak a Samsung sara.[ Szerkesztve ]
-
.zSoLTi.
senior tag
Oké köszönöm. Meg is néztem amit irtál az 0-án van. 2016.10.havi a telefon. De deuchland-ot ir a csc-nél. szegedi gsm bolt 1 év garanciája van rá. Az gondolom nem egyenlő a gyári garival. I6s-emet adnám érte meg ráfizetnének 20e-t.
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz bulikavagyok #19835 üzenetére
Akkor ez mit csinál?! Mit jelent a felkiáltójel és a robot?
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
SpongyaBob
veterán
válasz bulikavagyok #19744 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül, én is így használom
(#19730) Wiz Khalifa Nem rossz, bár ez úgyis csak hosszabb távon derül ki.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Streampunk
tag
válasz bulikavagyok #19718 üzenetére
Szia! Ez a fekete téma nagyon jól néz ki. Megkérdezhetem a nevét?
-
monroe8609
aktív tag
válasz bulikavagyok #19718 üzenetére
Magyar telekomos.Nincs ilyen beállitas,vegigneztem mindenhol..pedig hasznos lett volna nekem is
-
monroe8609
aktív tag
válasz bulikavagyok #19687 üzenetére
Nem talalom...az lehet h nekem nincs ilyen funkcio??
-
viera
őstag
válasz bulikavagyok #19695 üzenetére
Szerintem jól néz ki,nekem nagyon tetszik.A kijelző lekerekítés is tetszik a sarkokban.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
xcbiker
addikt
válasz bulikavagyok #19695 üzenetére
Sosem fogom megérteni ezt a méret mániát a gyártóknál.
Telefonról beszélünk, ami egykezes módot feltételez.
Szerintem bőven elég lenne a 4,7-5"
Ráadásul az S8-nál felfelé és lefelé is kitolták a kijelzőt. Esélytelen egy kézzel használni.
A Galaxy Alpha pont tökéletes méretű és súlyú volt. Csak szegénynek a hálózattal és a GPS-el gyűlt meg a baja mindig.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz bulikavagyok #19689 üzenetére
Mint ahogy már több szakmai oldalon is tesztelték egy teljes töltési ciklus esetében 1-2%-ot spórol az ember a felbontás visszavételével. Ergo ne reménykedj a 30%-os kapacitásnövekedésben, főleg ha mondjuk a SoT-od 3-4 óra szokott lenni....
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #19691 üzenetére
Rendben. Az energiatakarékostól elég darabos lesz a rendszer, legalább is 6oson az volt. Én nem használom, akkor bőven elég lenne egy A5 is.
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #19689 üzenetére
A kijelző ugyanannyit fogyaszt, az soc fogyasztása csökken valamennyit, de az appok ugyabúgy merítik, tehát nem sok javulásra számítanék én. Maximum játékoknál hozhat jelentősebb üzemidőjavulást.
-
Burt1793
veterán
válasz bulikavagyok #19687 üzenetére
Undorítóan pixeles úgy, engem a fullHD is zavart, persze biztosan megszokható.
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #19184 üzenetére
Simple black Aod( SB).
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #19182 üzenetére
Köszi, ezekből lehet válogatni. A [Soni] Blak UI-megfogott !
kengyel
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #19169 üzenetére
Most elégedett vagyok az s7-tel de a következő telefonom nem biztos, hogy Samsung lesz. Kicsit unom a formát, a garanciát, a tmx-et a frissítéseket stb. S2 óta minden samu megvolt.
Jó lenne valami csúcs droid Nokia,mindent verő kamerával..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #19167 üzenetére
Ha visszaküldöd alaplaphibákát meg töltés hibát is emlegess.
Vennünk kell egy fasza Nokiát[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #19164 üzenetére
Nem tetszik ugy ahogy van.
Anno sokat hisztiztem mert elvették az sd-t illetve ezt a b*zi üveghátlapot rám erőltették, most meg a home gomb meg ez a hátlapi ujjlenyomatolvasótól is ver a víz . Mintha megint torkonszarnák a kedves vérszamszungost. Megnézem majd élőben egy fél év múlva.Másem cseréltek keretet amikor kijelzőcserén volt?
Ill mi a helyzet a felvált kijelzővel?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #19158 üzenetére
Nincs home gomb. A többire nem tudok hatalmas ovációval reagálni.
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #18836 üzenetére
És cukorfok mérő?
-
barmar
aktív tag
válasz bulikavagyok #18475 üzenetére
innen se hagy mert 2gb fölött premium kell...
-
enemi
senior tag
-
-Valinas-
senior tag
válasz bulikavagyok #18396 üzenetére
Az ismerősöm hátlap csere után járt így, óránként vissza kellett nyomni a ragasztást. Ezért is tartok attól, hogy beég a kijelző egy idő után, és javíttatni kell majd. Másrészt azonban egyenlőre a tapasztalatok alapján abszolút nem hajlamos beégésre.
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #18382 üzenetére
A qva anyjukat.. Nálam jó munkát végeztek de ettől még utálom őket.
Mindig megfogadom, hogy megveszem legközelebb a legolcsóbb példányt és ha nagyobb baja lesz földhöz b*szom. Lehet, hogy jobban járok mint ezzel az elb. garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
Én nem akarok beleszólni csak egy tanács: a TMX-nek jelezheted a problémát, de itt ne állj meg, s ne kérj újabb javítást.
Az összes garanciális papírral és TMX-es javítási jegyzőkönyvvel jelezd a problémát a Samsung Magyarországnak a sehsupport@samsung.com címen, s azonnal kérjék csereutalványt, vagy új készüléket.Sajnos nekem is folyamatban van egy ügyem a TMX hozzá nem értése miatt...
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #18396 üzenetére
De most akkor óránként visszanyomod ? Most értsd jól hogy kérdeztem, ez így nem korrekt, mehet vissza a szervizbe.
(#18394) Dyingsoul
Milyen garanciát kaptál hozzá ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Ákkk
addikt
Hát neked mindig elrontják ezt. Sok ismerősömnek cseréltek már a tmx-ban de semmi ilyesmit nem láttam.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
kengyel
nagyúr
Milyen munka ez basszus !!! Mehet nekik vissza, ez így elfogadhatatlan.
kengyel
-
Burt1793
veterán
Kva annyukat...
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #18254 üzenetére
Maradok annál, hogy a szolgáltató/lefedettség sara.
-
Szombó
senior tag
-
Szombó
senior tag
válasz bulikavagyok #18083 üzenetére
Jól tudod.
Ami az USA-ban T-Mobile az itt Telekom.Remélem van annyi összefüggés a cégen belül,hogy amit ott tesztelgetnek az nekünk is jó.Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
petrson
senior tag
válasz bulikavagyok #18009 üzenetére
Jajj neee, nem akarunk megint ferde vonalakat látni a fórumon
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
inflator
tag
Talán ezen a videón látható!
https://drive.google.com/file/d/0BxIcBJQCMWpDcWZ4WmxMdVpNWWM/view?usp=sharing
[ Szerkesztve ]
-
inflator
tag
Láttam, és köszönöm a tanácsot.
Remélem nem hajtanak el azzal hogy még nem "látványos".
Azt hiszem, ma megigénylem a futárt a készülékért.
Már csak a hiba leírást kell megfogalmaznomKöszönöm még egyszer!
-
SpongyaBob
veterán
válasz bulikavagyok #17998 üzenetére
Érdekes, hogy a német vodás már kint van de a független meg nem.. Nem igazán értem a Samsung frissítési ütemtervét, lehet hogy ezzel vagyunk még így páran.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #18000 üzenetére
Akkor te tényleg ráérsz Majd írd már meg, ha kész lesz.
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #17998 üzenetére
A Német Vodás tényleg fent van, akkor csak megy tovább a folyamat. Kicsit lassan gurul a szekér, megvárjuk.
(#17997) dekrer
Lassan gördülnek kifele.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
-
nafikra
tag
válasz bulikavagyok #17989 üzenetére
köszi a gyors választ. megnyugodtam
-
Yany
addikt
válasz bulikavagyok #17955 üzenetére
Hátha segít a hiba feltérképezésében, de velem ugyanez a gond. Hogy ez miért érdekes? Mert No-ban vagyok, Vodafone-os SIM-mel. Vagyis az S7 földrajzilag 1200km-rel arrébb is ugyanígy viselkedik. 6.0.1, független, sima S7.
ps.: ja és nem használom a power saving módot, mert a készülék megjelenése óta kilövi a skype-ot beszélgetés közben ha a fülemhez emelem a telefont (mielőtt skype-szidásba menne át: mások más szoftverrel ugyanezt tapasztalták) Szerencsére nincs is szükségem rá, bő másfél/két napot elvagyok a telóval, és lehet, hogy már hónapok óta megjavult ez a gebasz, csak nem tettem próbára rég már..
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok a megoldásra.
-
kengyel
nagyúr
Az elején ugyan ez volt nekem, de én egy esetben sem kaptam sms.-t róla. Mindig a hívott féltől tudtam meg, hogy nem voltam elérhető. Viszont ennél a telefonnál, még nem volt hasonló esemény.
Sokan írják hogy az N-alatt ez megszűnt, ez viszont jó hír.[ Szerkesztve ]
kengyel
-
samu74
addikt
válasz bulikavagyok #17818 üzenetére
Lehet hogy ennyi van benne,csak érdekes mód 1 hsz-el előttem valakiknek kb.3x gyorsabb az írás ugyanazon a pro kártyán...Ne. hiszem hogy csak a 32-es ilyen gyors .
Páran mertük itt az sd-t,és elég fura hogy a Pro írása alig jobb mint az Evo+ verzióké. Az olvasás ugyanennyi. És a Pro jóval drágább...
Vagy lehet hogy amire hivatkozok az egy Pro+ kártya, csak a tulaj nem tud róla?[ Szerkesztve ]
-----------
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #17821 üzenetére
Ez tényleg nagyon komoly megoldás, aki tok nélkül használja.
kengyel
-
petrson
senior tag
válasz bulikavagyok #17724 üzenetére
Fura lenne, ha így tervezték a hátlapi ujjlenyomat-olvasót, az a balkezeseknek nettó szopás.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #17733 üzenetére
Hasonlóképpen gondolkodom, úgyis visszatérünk még erre a témára
Sokmindent letoltak már a torkunkon, cserében kaptunk mindig jót is.
A mérleg majd eldől, amerre eldől
Most valahogy azt érzem, hogy sok (több mint tavaly) kell ahhoz, hogy megint kicsalják a pénzem.
Egyelőre a külsőtől nem dobtam el az agyam,ahogy anno az s7 sem változott sokat külsőleg, az s8 sem hoz sok újat .[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Nem mellesleg megemelik arat 100euroval.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #17731 üzenetére
Öregszem. . S6 után vártam a hetet mert utáltam, hogy nem volt bővíthető, de most elégedett vagyok.
Nálad lesz csere? -
törölt tag
válasz bulikavagyok #17728 üzenetére
Én úgy bevásároltam a hetes szériából , hogy egyelőre úgy érzem, hogy az s8 most kimarad.
Ettől függetlenül kíváncsi leszek.
Van a cikkben több sokkoló információ is de egyelőre a helyén kell kezelni a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én ezt a króm keretet rég feltaláltam. Ellopták a TMX-nél amikor kijelzőt cseréltek és egy simával kaptam vissza,az enyémet meg elvitték mintának.
Viszont így home gomb nélkül elmennek a p*csába,illetve ennél azért eltérőbb dizájnra számitottam.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz bulikavagyok #17605 üzenetére
Nálam sincs semmi gond de sokaknál van, messengerből bétát használok az talán jobbis mint a stabil
[ Szerkesztve ]
PS5
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #17560 üzenetére
Úgy, biztos
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #17538 üzenetére
Nekem nem cserélték, pedig jó karcos volt(most is az) . Minden mást kicseréltek de a home gombot meghagyták
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #17538 üzenetére
Én is csak a fénynél látom, mondjuk engem sem zavar. Ennyi gondja legyen még megvan, semmi több.
kengyel
-
IamTheDog
tag
válasz bulikavagyok #17342 üzenetére
TouchWiz az még. Legalábbis a rendszeren belül még az a neve, ahol az indítót kiválasztja az ember.
Ja látom, más is beírta.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #17342 üzenetére
Arra leszek majd kíváncsi, miben lesz konkrétan észrevehető.
kengyel
-
viewdetails
addikt
válasz bulikavagyok #17291 üzenetére
kengyel
Ha elolvasod, ott van az általad linkelt cikk végén is a két régió.bulika
3-4 napos hír, nagyobb portálokon is kinn volt.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
viewdetails
addikt
válasz bulikavagyok #17287 üzenetére
bulikavagyok és kengyel
Moszkvában Zsigulikat osztogatnak...
Valóban leállt, ahogy a cikk is írja, már napokkal ezelőtt, de csak Kínában és US régióban, itt elvileg újabb béta update jön.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
kengyel
nagyúr
válasz bulikavagyok #17287 üzenetére
Már nem tudtam szerkeszteni, de " nagyobb " oldalakon erről semmi infó. Ha igaz lenne, más is lehozná a cikket.
kengyel
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #17255 üzenetére
Bégett a kijelző az értesítősávon, dobálta a térerőt(sok hivásértesitő ami azóta is van).
Az imei belül is fel van tüntetve, be fontos, hogy stimmeljel a hátlappal. -
Zoliee
senior tag
válasz bulikavagyok #17224 üzenetére
Fotót tudsz berakni, hogy néz ki most?
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #17224 üzenetére
Nekem kerettel, hátlappal cserélték, pedig a hátlap karcmentes volt. Alaplap, kijelző, keret, hátlap, usb stb. Új telefont kaptam vissza.
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #17217 üzenetére
Emlékszem. Gondolom kijelzőcsere lesz. Úgy látszik a Samsung a tipikus hülyeségeit nem tudja elhagyni. Modellről modellre szállnak ugyanazok a bosszantó dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!