Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
Srácok, ez a Xiomi Power Bank igazi lehet vagy fake? Rendszeresen rendelek innen, korrekt bolt, de ez ennyiért ajándék.
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
dugesz77
őstag
válasz Outlander #32565 üzenetére
Nyák forrasztásokhoz egy 30 W-os már elég az esetek 95%-ban . Sőt én teljesen jól elvoltam a kis Weller WM12 pákával is pedig az csak 12W. 60-assal már neki lehet ugrani nagyobb felületű forrasztásoknak is. Jó ez a Snap-upos. Szépen tartja a hőmérsékletet,gyorsan felfűt és az ház körül előforduló forrasztásokhoz is megvan már az ereje.
-
betyarr
veterán
extra gyorsan érkezett meg 2 cuccos.egy távirányító az ebayről.kipróbáltam és abszolút ajánlott vétel.jó az összeszerelési minősége és jól érzékeli a távot a vevőegység.13-án adták fel.
illetve,a banggoodról egy remax kábel.10-én rendeltem,ma itt is volt.mérőeszközöm nincsen,így csak a redmi note 2-es telómmal tudtam kipróbálni.szerintem jobb mint a teló gyári kábele,mert mintha gyorsabban töltődne.persze mérget azért nem vennék rá. -
Ciccuka
veterán
Lámpa 0.2usd
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
beg
veterán
Minek külön app, mikor a https://www.wish.com/geek/m oldalt nyitja meg a mobilodról egy rakat személyes adatért cserébe?
Egyébkén semmivel sem olcsóbbak a dolgok, mint más jól bejáratott boltnál.
Egyébként a webes link a getone-hoz pedig: https://www.getone.cc/
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
KTU
addikt
Geek - Smarter Shopping [link]
hasonló mint a Getone"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
axlfsi
veterán
válasz XtremLor #32585 üzenetére
LG G4 azt hiszem, de igazabol egy olyan, amihez nem kell telefon, talan jobb is lenne (amit linkeltem is), mert a kulcsokat a hazban a nagypapa is szokta keresni es egy ilyen "konzol" az 5db nyomogombbal pont megfelelo lenne, amihez nem kell a telefon...
Csak meg nem talaltam...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
XtremLor
őstag
válasz axlfsi #32577 üzenetére
Nem olcso, en se igen vettem volna meg ennyiert, de ajandek lonak ne nezd a fogat!
Milyen telefont hasznal? regi eseten felejtos de ha nem akkor ezzel tennek egy probat, nem is draga szerintem nem sok difi van a nuthoz kepest :[link](#32581) maestro87: Nezek majd valamit, lehet lidl etc lesz ha arra jarok azt legalabb megtudom tapogatni!
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
maestro87
őstag
válasz Mr.Csizmás #32563 üzenetére
Ennél a Tmart-nál hogy működik a snap-up? Ha rákattintok, eredeti ára jön be. Nincs gyors fizetés mint BG-n?
-
RBJ
addikt
Ezt a töltést mérőkimenőamperesfelvettvillanytmérőkütyüt honnan legjobbhelyről?
Szégyenlem magam nekem még nincs.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
maestro87
őstag
válasz XtremLor #32569 üzenetére
Nekem ilyen pótkezem van. Ez is dülöngél viszont én okosban megoldottam és ráerősítettem egy kb. 15x15cm-es rétegelt falemezre, azóta stabil. Viszont az eredeti csipeszeit már rég lecseréltem, mert az mindig tönkremegy. A nagyító az meg csak zavart, így leszedtem.
(#32575) Ciccuka: Jelenleg én egy 24V-os 50W-os Hakko 907-es klón pákát használok 13V-ról mert még nincs normális állomásom hozzá, így félek ráadni a 24V-ot. Azaz kb. 15W teljesítménnyel. Tökéletesen lehet vele forrasztani így is, csak nagyobb felületnél hosszabb ideig kell ott tartani, de annyira nem vészes.
(#32579) Real_Necro: Fekete hullazsákban jött?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Infinity70 #32576 üzenetére
Azért 1-2 dolog lehet...
1, 'Nem szereti' a töltő azt a mérőt
2, 'Nem szereti' egymást a töltő és a kábelReal_Necro
Ha 11.18 a feladás, akkor 8 nap alatt várod a BG-s írót? Szerintem lehetetlen. És a BW kábel(ek) még nekem sem jöttek meg... Valamit bravúrozik a BG.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Real_Necro
veterán
Kaotam ma egy csomagot, doboz, gondoltam végre megjött a blueray író.
Erre jött Malajziából egy mérőedényt digitális kijelzővel... A poén, hogy sehonnan nem rendeltem ilyet. Remélem nem Banggood kavart el valamit és ez lett a Blitzwolf kábelből... A küldő Nicky Wang... ebből persze nem derül ki. A BG csomagok jellemzően honnan jönnek?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
axlfsi
veterán
válasz XtremLor #32572 üzenetére
Koszi, igen, neztem azokat is, de 8-9 dodo darabja es tenyleg kellene vagy 5 darab, valamint ajandekba lenne (amivel nincs baj, de a keret kevesebb mint 40-50 dodo).
Nem fontos, hogy oda-vissza menjen, csak a kulcsokat lehessen megtalalni˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Infinity70
tag
válasz Real_Necro #32531 üzenetére
Samsung Galaxy S6 Edge-vel.
Ugyanúgy terheltem a Samsung gyári töltőt is és az tudja a 2A-t akkor ,ilyenkor mi van ?
[ Szerkesztve ]
Huawei P40 Pro
-
atees
őstag
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
axlfsi
veterán
válasz Ciccuka #32543 üzenetére
Ezekkel a GB-es kuponokkal mindig csak ovatosan(!) kell banni. Nagyon huncutul mukodik, mert amikor beirod a kuponkodot es apply, az eredeti ara felmegy altalaban es abbol jon le az adott szazalek (arrol nem is beszelve, hogy BG-on eleve csak 22.5$ az ara ).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
XtremLor
őstag
válasz axlfsi #32570 üzenetére
Nekem nut2 van, nem hulyeseg, oda vissza mukodik, tehat a telefont is megtudod keresni!
Ebay-en volt a legolcsobb amikor utoljara neztem.(#32571) bacus: Nem csak ebay, mindegy nekem ha itthonrol jon, ertelmes darab kell ami nem 50g, forrasztot se onnan vettem...
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Segitsetek (ha tudtok ). Egy ilyen (vagy csak ilyen jellegu, de) tobb kulcstartos, anti-elvesztés cuccot keresek kintrol. Hatha mar vasaroltatok ilyet vagy belefutottatok alkalomadtan (akinek van/volt mar ilyen, a velemenye is erdekelne rol).
Koszonom elore is!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
paleinho
senior tag
gearbesten valami akciós kupon nincs mostanság?
-
Outlander
addikt
A banggoodos snapupos páka, véleményetek szerint tudja-e pl egy nyákról letört csatlakozó visszataknyolását?
Ennél komolyabbat én nem szoktam... de ezt jó lenne ha stabilan tudná, mert akkor ringbe szállok érte.
Bár máshol 1 dollárral több max.... szaal annyira nem lesz nagy biznisz.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
laca71
aktív tag
Láttatok esetleg Bluetooth Audio Receivert valami használhatót..?
Az autóba kellene, hogy a telefonon lévő zenéket haljam... -
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Ciccuka #32559 üzenetére
Mivel már teleírtam mind a 8 GB-ot nem nagyon érdekel. Olvasva lesz róla, amit rátettem, az rajta marad.
Saccco
Kösz, én csak key ring-et írtam be, persze csak is rendes kulcstartókat hozott fel.[ Szerkesztve ]
-
Papa-Georgo
senior tag
Kaméleonnak rendeltem ilyen hajlítható drótmagos kamu faágat.
November 4-i rendelésem ma érkezett meg. Korrekt kis csomagban.
Bár utólag rájöttem, hogy nem volt akkora biznisz kifejezetten, mert itthon lehet ugyan ezt is kapni illetve egyéb gyártóktól hasonlókat durván ~1.900,-ért[ Szerkesztve ]
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Saccco #32552 üzenetére
Én drágán vettem tudod...
A "kínai" ugyanannyiért szállít vidékre, mint BP-re. Ennyi. És nem csak ezt vettem tőle, csak a többi nem saját cucc, ezért arról nem tudok én nyilatkozni.
Más:
Milyen kulcsszóval tudnék találni eBay-en "mini" kulcskarikát? 1 cm átmérő, vagy kisebb.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Saccco
nagyúr
válasz luke30 #32551 üzenetére
+posta
Budapesti csomagponti átvétel (Podmaniczky utca 43) 184 HUF
Pick-Pack Pont csomagponti átvétel (Vidék) 812 HUF
Házhozszállítás futárszolgálattal 1462 HUF
Házhozszállítás Sprinter futárszolgálattal (2 munkanap) 1462 HUF
Házhozszállítás magyarországi településre (garantált saját futárral) 6150 HUF[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
DJ. Ru$y
félisten
Megjött Sinceritytől ez a Kingston pendrive 10 napos szállítási idővel. Nagyon durván tolja. És itt a teszt:
-
maestro87
őstag
válasz krisztianAMG #32546 üzenetére
Akkor mindegy, mert nekem csak 12 van. Nincs valami pontszerző pörgetős játék, mint banggood-on?
-
jerry311
nagyúr
válasz dajkapeter #32535 üzenetére
Ne feledd, ez kínai 6250 mAh, talán a harmada igaz Európában.
Valamelyik teszt azt írta ~49 óra mp3 lejátszás, ami mondjuk nem rossz, de kisebb akkuval is írnak ilyen számokat. Elvárásom annyi, hogy ~2 napot menjen töltés nélkül, amit cserélek (5 éves HTC Trophy 7*) az most 4-4.5 órát bír töltő nélkül.* Valami elromolhatott benne, mert nagyon lassan tölt és nagyon gyorsan merül, új akkuval is. Mindegy, kiszolgálta az idejét.
#32536 Outlander
Bőven elég lesz a 4x 1 GHz, mivel semmi CPU/RAM/akkuzabáló app nem lesz rajta.
Exchange kliens, egy böngésző és hosszú üzemidő, ennyit kell teljesítenie.[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
Gearbest-en a DSO szkóp árát lejjebb lehet még tornázni valahogy? Még csak nemrég regisztráltam oda, nem vagyok képben a lehetőségekkel.
-
Teplic
tag
Ingyen USB lámpa. Telefonszámot én nem adnék meg azért.
Egy próbát megér.10,000 USB LED Reading Light Sync Charger to Giveaway
To claim your LED Light Sync Charger
1.Login or Register a free account
2. Choose your LED Light Sync Charger from the items listed below and add to cart
3. Enter coupon code ZAPALS1127SP in your shopping cart or during checkout
4. Complete checkout
5. Receive your awesome free LED Light Sync Charger courtesy of Zapals! -
Outlander
addikt
válasz dajkapeter #32535 üzenetére
Szitázva annyi van rá ... no meg az 1 ghz-es 4 magossal jó lesz a használat, az már nagyon kevés szerintem.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
jerry311
nagyúr
Homtom HT6
Tracking tegnapelőtt kelt életre (akkor érte el a Royal Mailt a csomag), ma meg azt mondja delivered.
Meglátjuk mekkorára gyűrte a derék póstás, hogy beférjen a ládába.
Posta összesen 16 nap. -
Real_Necro
veterán
-
Hurkafej
aktív tag
válasz Infinity70 #32529 üzenetére
Egy 2.5 Ohm, 60W körüli műterhelés kellene ahhoz, hogy 2A kijöjjön belőle. A telefon nem fogja engedni magát akkora árammal tölteni, ami neki már sok.
-
Real_Necro
veterán
Mivel is terhelted? Kábel, meg eszköz is érdekelne...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Saccco
nagyúr
Mivel terhelted?
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Kernel
nagyúr
válasz havri1 #32461 üzenetére
Az optikusok is meg tudják magyarázni, ámbár néha önmagát hazudtolja meg. Ha méregdrága multifokális lencsét akar eladni, akkor nem számít a tér torzítása, meg kell szokni az agynak és kész. (Nem vagyok érintett a témában, csak amit fizikailag tudok róla.)
De a kínai szemüveg speciális, ha azt megszokja az agy, utána már nem tud többé sehová kalibrálni? Érdekes.
(Kicsit sarkítottam a dolgot, a valóság itt is komplikáltabb, lehet kárt is okozni. De azért szerintem az optikus is igyekszik a saját malmára hajtani a vizet.)
Átmenetileg viselt sportszemüvegnél viszont eleve nem is tud kialakulni hozzászokás.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
krisztianAMG
senior tag
Melyik topicot érdemes még figyelemmel kísérni, ahol hasonló külföldi akciós linkek jelennek meg?
-
csadi0011
őstag
válasz Mr.Csizmás #32509 üzenetére
Ebay-en az eredeti ár max $40. Amazonon $70.
-
mirci18
addikt
Legújabb rendeléseim:
Kicsi mikulások.
Aprók gagyi kidolgozásúak de legalább olcsók.Nagyon jó minőség és kidolgozás.
Ez is megfelelő kidolgozású remélhetőleg sok évig még használható lessz.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Real_Necro
veterán
Most látom csak, valaki kapott BG-on egy Phantom 3-at fa alá? Mekkora mázlista...
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
válasz Mr.Csizmás #32511 üzenetére
Ilyen már régebb óta van. Régebben minthogy a cikked megíródott volna.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
-
Tomi0703
addikt
Ezeket a snapupokat hol nézitek amúgy? Hol írja?
Másik: Jövő hét, vagy utána tervezek egy nagyobbat rendelni BG-ról. Most, hogy leszedtem az appot telóra adtak valami 10%-os kupont a nem akciós termékekre. Van az a 6%-os is, amit itt olvastam. Gondolom akkor a kettő nem összevonható. Valamint ha pl ezt megrendelem, erre nem is vonatkozna, mert ott van egy ár áthúzva? Mert az kb az összes cuccnál jelen van, amit kinéztem.
-
htc07
addikt
A nagy snap-uposoknak üzenem, illetve tőlük kérném:
Ha valaki rárepülne a holnap délután 4 órai blitzwolf bluetooth speakerre [link], esetleg sikerülne is neki elhozni egyet, és mégsem tart rá igényt, vevő lennék rá, az árban megegyezünk. (A későbbi, xiaomi hangszórók is érdekelnek igazából, csak kellene egy mostmár)
Sajnos nekem sosem jön össze semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Hétfőn regeltem banggodra, a topikot tegnap találtam meg. A korábban linkelt autóstöltőből akartam venni, viszont dobta az üzit, mondom rányomok még egyszer az EU warhouse-ra és egyből dobott át a PP oldalra, de venni nem vettem mert alig maradt pénz a kártyámon és inkább a fali töltőt vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest