Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz jupp008 #30997 üzenetére
"Create Men's style DUDE!"
Anyagra biztos jó lehet, de dízájnra, nekem egyből egy vállig érő zsíros hajú, irgalmatlan nagy alul barna, felül átlátszó dongó szemüveg, rózsaszínes jellegű ujjatlan flanel ing, jobb oldalon feltűrve benne egy doboz füstszűrő nélküli fecske/szofi/kossuth, kék/barna trapéz nadrág-os 60-as évekbeli menő hazánkfia jutott eszembe....
Próbálom képpel vagy videóval illusztrálni, de csak a Keménykapal és krumpliorr jut eszembe, ott viszont fiatalbb korosztály volt...
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
jupp008
senior tag
válasz betyarr #30978 üzenetére
Egy éve vásároltam ezt a táskát és nagyon megvagyok elégedve vele, minőségileg és minden más szempontból is korrekt.
Ha holnap tönkremenne rendelnék rögtön mégegyet.[ Szerkesztve ]
-
-
mirci18
addikt
válasz maestro87 #30458 üzenetére
Azért mert minden országban máshogy készítik.
Pont a cola-nál volt róla szó hogy az amcsi cola édesebb.
Lényeg az az hogy minden országba a coca cola gyár csak egy sűrítményt szállít amit adot ország a maga folyadékjával felhigít.
Minden ország más anyaggal édesít.De hogy ne menjünk messzire már sok helyen szó volt róla hogy ugyanaz a márkás termék üdítő mosópor stb osztrákoknál másabb jobb minőségűbb mint amit hozzánk szánnak.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
zsolt19900
őstag
válasz maestro87 #30984 üzenetére
ha már blankoló, olyasmi ami itthon lehet venni cca 4-5k ért ami "mindenre jó" olyan aliról ebayről melyiket érdemes venni?
továbbá láttam a lidliben mini porszívófej csatlakozást, olyasmire hogy keressek rá?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
KTU
addikt
válasz CanibelZ #30979 üzenetére
unboxing videó készítéshez, elég ha a telefonod az asztalra fekteted,
hogy a kamera kintebb legyen az asztal szélétől,
alatta a padlón csomagolsz,
és máris meg van oldva kicsomagolás menetének rögzítése.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
maestro87
őstag
Valami hasonló kábel blankolót keresnék, de nekem nem koax kábelre kellene, hanem a hálózati kábelek külső szigetelésének lecsupaszításához. Ez a fajta használható lenne erre is?
-
zsiz
őstag
-
zsolt19900
őstag
vásároltam motorra egy ledpárt, amit hazakísérő fénynek szeretnék használni, de modult azt elfelejtettem hozzá venni
van esetleg valakinek tippje, hogy milyen modult érdemes venni ebayről? köszönöm
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
betyarr
veterán
válasz Mr.Csizmás #30980 üzenetére
hehe,ha megmondod mit tudok kezdeni ezzel az infóval,akkor azt megköszönöm
-
CanibelZ
aktív tag
Tudtok linkelni egy tripod-ot vagy hasonló állványt? Telefont raknék rá annyi időre, amíg lefilmezem a kicsomagolást. Másra nem használnám, szóval egy olcsóbb, nem túl silány is megteszi.
-
betyarr
veterán
ilyen táskája van valakinek?
-
mirci18
addikt
válasz Bence123 #30237 üzenetére
Kössz a tippet pont most akarok egeret venni mert a régi bedöglött az auchanban vettem addig egy olcsó gagyi slim egeret de hosszú használatra nem az igazi.
Ennek az egérnek mennyire van súlya?
Olvastam az adatlapját de inkább a felhasználói vélemény érdekel.[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Bence123 #30237 üzenetére
Kössz a tippet pont most akarok egeret venni mert a régi bedöglött az auchanban vettem addig egy olcsó gagyi slim egeret de hosszú használatra nem az igazi.
Ennek az egérnek mennyire van súlya?
-
Herczi
senior tag
Banggoodnak le kell filmeznem, hogy szar a szarjuk. Eleg ha e-mail csatolmanyban kuldom nekik a videot, vagy fell kel toltenem valami video megosztora?
-
DJ. Ru$y
félisten
BlitzWolf töltőről nekem is jött e-mail, barátnőmnek vettem egy felsőt, arról még semmi.
Más: Valaki nem tudja, hogy tudom kikapcsolni azt az e-mailt amit minden shipped e-mail után küld a BG közvetlen, hogy nyerhetsz a pontjaiddal kupont?!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
mirci18
addikt
válasz Real_Necro #30182 üzenetére
Én ezért vásárolok az ebay-ról.
Ott 400 termékből egyszer volt fennakadás de az is max 7 napos.
Mindíg küldik egyből.
Két problémám van vele.
Nincs a termékről visszajelzési rendszer hogy jó e működik e.
Itt is vannak hamisítvány termékek amiket nem feltétlen lehet kiszűrni egy oem vagy original keresőszócskával.
De cserébe a paypal-os vevővédelem vigyáz rám.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
OccsE
aktív tag
Banggood nem szarozik... a Snap up-jaim tobbseget mar fel is adta...
Mondjuk pont a Vizallo hangszorot nem -
Outlander
addikt
válasz FireKeeper #30955 üzenetére
2-2,9k közöttiekkel nekem jók a tapasztalataim...3/2 teszi a dolgát, egyre meg várok h megérkezzen.
Egyébként van róla topik. [link]
Bár nem gyengén sznoboskodás van, felesleges agyalások és értelmetlen dolgokkal foglalkoznak a nyáklapra gerjedés meg a hab a tortán...
Túl komolyan gondolják a srácok, de van 1-2 ebayes teszt is.Flémwar ON!
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
DJ. Ru$y
félisten
Jött egy e-mail megint a DVD/Blu-Ray drive-ról:
"The items in your order are all in stock now. We have arranged the dispatch. You will be informed when it is shipped."
Ez volt hajnali 3-kor, persze azóta sem lett Shipped, még a 2 Snap Up-os cucc is Ready To Process.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Hurkafej
aktív tag
Micsoda photoshop mester az eladó: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
google cache alapján 28-31$ eredeti ár vs. 16$ - ennyit megért, legfeljebb lepasszolom valami horgászós-bütykölős ismerősnek. [link]
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
FireKeeper
nagyúr
2,5 colos vinyóhoz akarok usb3-as rack-et, valakinek jó tapasztalata konkrét modellel?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
choco01
addikt
Ilyen FM Transmittert vett már valaki??
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
kirkri
addikt
válasz Real_Necro #30949 üzenetére
Én is így jártam.
Az egyetlen dolog amire szívesen rámentem volna, az a Chuwi Hi8 tablet volt, de arról meg megfeledkeztem.21 éve a Prohardveren! ™
-
synar
őstag
-
Real_Necro
veterán
Hm... nem vettem még semmit... ez még lehet érdekelne, de holnap meló, lassan kidől gyerkőc, nekem is aludni kell.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Hurkafej
aktív tag
A BitzWolf okosóra megéri a vételt? Csak 50db van belőle, lenne esély. BitzWolf
Vagy áfástól már nem ér ennyit? -
elszabi
tag
részemről vége a mai napnak. én is kezdek fáradni. amiket megcsíptem:
macskás párna. borhőmérő, qc2.0 autós töltő, wifis konnektor v. micsoda.
érdekes, h utóbbi kettő már shippedre van állítva. én meg vagy elhiszem, vagy nem.
az alin is vettem ezt-azt. most már nem is nagyon tudnék többet költeni, mert a többi pénzem le van kötve huf-ban és usd-ben. szerencsés önkorlátozás...
-
Hurkafej
aktív tag
Sajnos lemaradtam a díszpárnáról, nagyon belassult a paypal fizetéskor...
-
OccsE
aktív tag
Hangszoro a zsakban
-
Joker88
őstag
In loving memory of Garrett Lockhart
-
tipuka
addikt
válasz szjoci #30932 üzenetére
Gyárilag 3 fajta szám volt rárakva, 3, 5 és 6. Ezért A-ra felraktam 6-osokat, B-re a 3-asokat, most olyan, mint az elején, de így a fara lejjebb marad így hátrafelé megy, ahogy az elején is nagyjából, cseréljem meg, hogy A-sok legyenek a 3-asok és B-sek a 6osok? valóban nem mindegyek a propellerek sem
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
Aki jó minőségű microusb kábelt keres annak mondom, hogy 2.99 dodóra le van értékelve a Rock kábel. Szvsz jobb mint a Tronsmart, mert lapos vékony, sokkal jobban kezelhető nem olyan merev mint a Tronsmart. Ráírt 2.1A-t viszi. 3-as packban vettem 2.73/db-xmas06 kuponkód -6%. A vége így 7.70 dollár lett ami nem sok 3 minőségi usb kábelért. [link]
-
tom2085
csendes tag
Vezeték nélküli stereo headsetet szeretnék venni. Mi a különbség a QCY QY7 és a QCY QY8 között.
Illetve hol lehet most a legolcsóbban megvenni őket? Válaszokat előre is kösz. -
XtremLor
őstag
válasz grizlisandor #30923 üzenetére
Vettek mar paran Tronsmart cuccokat, eddig panasz nem volt, sot ajanlottak is.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
tipuka
addikt
srácok van akinek van h8 minije? nagyon nem megy ez a konfigurálás. cseréltem propellert is amit adtak ,de azóta rosszabb a helyzet.
-
Laca1212
őstag
-
KisApám
addikt
válasz Mr.Csizmás #30926 üzenetére
A 22:00 órás "Fluorescent Message Board Alarm Clock Digital Calendar"-on gondolkoztam, DE lemondtam róla az adatai alapján.
14 cm széles összesen... PICI.
Ráírnék 1-2 szót kisbetűvel, és már tele van a tábla...[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
g0ly02
csendes tag
válasz Shrimplandhu #30925 üzenetére
Köszönöm,reggel megnézem.
Fejvadi: ez nem jutott eszembe, írtam neki, majd kiderül, köszi -
XP NINJA
őstag
Aliexpressről vennék most lámpát pár dollárért. Kicsi egyszerű kéne, autószereléshez. Fényerő nem fontos, inkább hogy ne csak egy pontban lássak vele. Feltétlen innen kell, hogy meglegyen a 25 dolláros rendelésem összesen Mit tudtok ajánlani?
-
grizlisandor
veterán
Alin találtam egy töltőt(katt) Tronsmart TS-WC1Q 9$, töltő+kábel. Milyen minőségű lehet, be lehet rá ruházni?
-
KisApám
addikt
BangGood SnapUp
Hát elég vacak dolgok lesznek már szerintem.
Az 1. és 2. "csomagban" jó dolgok voltak, el is kapkodták őket, a többi szerintem felejtős...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
fess
őstag
mi történt, hogy reggel óta 220 új hsz van? nincs erőm végigolvasni
-
g0ly02
csendes tag
MiBandet vennék az ali-n ezt néztem:
[link]
a kérdésem az lenne, hogy ez színes, vagy a fehér ledes? színes kellene
Getone-on is néztem,de ott azt írja elfogyott. -
grizlisandor
veterán
Köszönöm a segítséget!
Ha lejár a visszaszámláló, akkor adja a következő adag akciós cuccot? -
dugesz77
őstag
Én fonott zsinórra mentem és sikerült is. Faternak lesz ajándékba.
-
flegga92
senior tag
Gator Grip is megszerezve
-
pavika
tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz grizlisandor #30902 üzenetére
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
dugesz77
őstag
válasz kemcso #30897 üzenetére
Tényleg jó , én úgy másfél hónapja használom eddig törés akadás nélkül. Még a süllyesztett imbusz csavarokat is betekeri. kampókhoz ilyesmikhez meg tökéletes. Annyit megér az biztos.
grizlisandor: Banggood Snap-up
DJ. Ru$y:bocs még befértem a szerkesztésbe.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz werszomjas #30890 üzenetére
GV18 Aplus Smart Watch Phone - BLACK 22,99$
ami ugyan ez a BlitzWolf okosóraItt a PH-n írtak róla, ha egy nő megbirkózik vele
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest