Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már megint egy csomagom oda. Egy ps3 játékot vettem uk-ből (ebay), gondoltam hamar itt lesz, úgy szabin leszek kicsit, hát tolom. És bumm eltelt 3 hét és semmi. Írom az eladónak hogy nem jött meg a motyó kérlek küld vissza pénzt ha még is jönne akkor vissza küldöm (volt mát ilyen 6 hetes cucc). Jött a: nézd meg a postát szomszédot, stb. Hát a postán full ismerőseim vannak azok, ha szombaton jön cucc akkor is kihozzák, szóval ott tuti nincs. Még folyik a levelezés de remélem nem kell case. DE a kedvenc memóriás/pendriveos (ebay) spanuk jól megszopatott. Nem jött meg tőle 2 csomagom kb 9k értékbe. Letelt a kiírt időintervallum mondom várok még egy hetet, semmi csomag.. Írom neki hogy nem jött meg pedig még vártam is, küldje már vissza az árát ha még is jönne, írok és dobom vissza pénzt hát rengeteget vásárlok tőle és még akarok is a jövőbe. Írja hogy várjak még, mondom oké persze csomag nem jött. Megint levél hogy semmi tesó, akkor rendezzük a számlát, írja hogy adjam meg az item number-t meg a paypal címem (itt már érzem hogy szopatás lesz hát a terméknél kiválasztva küldtem az üzit, nem case-t nyitva csak simán kérdésbe), elküldtem. Írja hogy eltelhet párnap mire meg jön a pénz, (aha eltelt pár hét is azóta). Nah mondom akkor nyitok egy case-t, Hát nem lejárt a 45-nap szal offos lett, hogy ebay-n keresztül vissza tudom szerezni a pénzt. Írom neki hogy nem érkezett semmi se csomag se pénz, ha nem cselekszik akkor paypal-on keresztül foglyuk folytatni, erre válasz se jött. Kezd kicsit elegem lenni ezekből az ingyen postás dolgokból. Milyen már hogy ellopják a csomagokat ennyi erővel én is úgy irányítsam a vonatokat ahogy nekem kényelmes?
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
mirci18
addikt
válasz Atomgeszi #29226 üzenetére
Nem kell ezt túlvariálni nekem már vagy 30 case-em volt a közel 400 csomagomból.
Eddig nem volt vele gond.Másik én nem köntörfalazok levelezésben.
Leírom 1 sorban mi a gondom.
Másik sorban hogy adja vissza a pénzem.
Eddig ez működött hellyel közzel.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
purpledonkey
tag
válasz DavidQ #29447 üzenetére
Helló!
Honda Varadero-mhoz rendeltem ilyen Headligh-okat és tök jól funkcionálnak. Kelvinre sokkal magasabb a sima wolfram szálas izzóhoz képest, de mégsem égeti ki a szembejövő retináját, olyan 5000K környékére saccolom. Összehasonlíthatatlanul jobban világít. Eddig jól vizsgázott a cucc! Saccra kb tudja is a megadott 800 lm-t.
-
RBJ
addikt
Aki g9 led izzót keres ajánlom. Eddig vakvágányra futottam a kukorica led es, gömb ledes, akármilyen ledes g9 esel.
Ez perfekt. g9 led ajánlom.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Ciccuka
veterán
válasz #46372352 #29482 üzenetére
Egyik se. Picivel többért van Xiaomi Piston 3 Reddot Design
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
CanibelZ
aktív tag
Épp itt olvasgatom, hogy GB elég rosszhírű lett mostanában. Én is rendeltem onnan, elvileg 8-án fel is adták, de kezdek kételkedni, hogy meg is fog érkezni. Amit egy hétre rá rendeltem power bank-et banggood-ról, már rég ideért és használom is. Mikor írjak nekik? Természetesen TN-t nem adtak meg, csak két azonosítót, amit egyszer itt mutattam és ti is mondtátok, hogy az nem ér semmit.
-
törölt tag
Csáó.
Mit tudok az ellen tenni, hogy a postás már a 4. csomagomat az udvar közepére bassza be? Felhívtam a postát már tegnap , megmondtam hogy kb. mikor történt, abból kiderült, hogy ki volt az, de tagadja. A hétfői, a keddi, a csütörtöki és a mai csomag is az udvar közepén várt. Oké hogy nem fér bele a postaládába, de akkor hagyjon egy értesítőt vagy valami humánosabb megoldást is találhatna. Látszott 4 ből 2 csomagon, hogy nem szépen óvatosan lett az oda 'téve'.Más.: A mai 4 db 5W -os ledes égő csomagján 62 USD összeg szerepelt. 1600 Ft volt a 4...Nem tudom miért írnak rá többet, ráadásul ennyivel, de nem akarok szarakodni a vámmal, postával, nem akarok még + 1-2 hetet várni egy hülye kínai miatt.
-
Hurkafej
aktív tag
Szia. Aki úgy gyárt világítóberendezést, hogy nem tudja mi az a fúkuszpont, attól nem érdemes venni. A lámpatestek direkt úgy vannak kitalálva, hogy az izzószál helyzete fix legyen, ezáltal jó helyre fókuszáljon. Ezért vannak szabványok. Mert attól függ, hogy miként szórja a fényt, hogy a fókuszpontba, elé vagy mögé helyezik a szálat.
De amivel előrébb is jutsz az izzó keresésben az az a tipp, hogy próbáld ki az Osram Night Braker Plust, megéri.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Atomgeszi #29441 üzenetére
Ennyi változás történt a dologgal kapcsolatban. Posta ezeket kéri, hogy kivizsgálhassa az ügyet. Bár szerintem veszett fejsze nyele. De legalább próbálnak segíteni.
"A jelzett probléma vizsgálatához kérjük, legyen szíves megadni a meg nem érkezett küldeményekről rendelkezésére álló információkat:
- tartalom, méret, csomagolás módja,- feladó neve és címe,
- feladás dátuma."
Na most ilyenek hogyan szívjak ki az eladókból májusig visszamenőleg?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
DJ. Ru$y
félisten
Pont az ilyen helyekről a "neves" gyártók töltői a legveszélyesebbek, ugyanis a nagy részük gyenge hamisítvány, inkább vennék egy Nillkint amiről van számtalan review BG-n is, plusz egy Nillkin kábelt, lehet nem ilyen árban, de tuti minőség.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
htc07
addikt
Te minden további nélkül bedugnál 230-ba egy olyan cuccot, amiről fogalmad sincs, hogy lett-e egyáltalán tervezve, vagy csak fotók alapján rádobálták a cuccokat ugyanúgy "jóleszaz" mottóval?
Azon felül hogy a rádugott készüléket károsíthatja, a házat is fel tudja gyújtani némelyik. És azért szerintem azon nem fogunk vitatkozni, hogy egy HTC talán többet ad a QC-re mint egy random kínai copypaste gyártó.
-
zsiz
őstag
válasz DavidQ #29451 üzenetére
bezony ez már nem játék. nekem is csak a parklámpa LED-es (igaz most épp az sem, mert hagyományos izzó van benne) meg a belső világítások lesznek azok ha megérkeznek. illetve hátul is LED-es lesz a helyzetjelző fele (2 izzó van oldalanként, mind2 oldalon ki szokott égni 1-1. most azok helyére próbálok LED-et.) előre Nightbreaker-t olvastam ajánlottnak sok helyen.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
trebrona
nagyúr
válasz JoeCockBill #29455 üzenetére
Az orders historyra gondolt szerintem.
Ott vissza tudod keresni, illetve, ha hagytál feedbacket megérkezéskor, akkor tudnod kellene melyik is jött meg.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
JoeCockBill
senior tag
válasz Real_Necro #29453 üzenetére
nem e?
(#29454) Mr.Csizmás: az, de nem para, másfél dolláros tételekről van szó, és cserében nagyon jól szórakozok magamon
új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
Mr.Csizmás
titán
válasz JoeCockBill #29452 üzenetére
ebay history?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Real_Necro
veterán
válasz JoeCockBill #29452 üzenetére
Gondolom az elsőből tanulva most nem dobtad ki a csomagot egyből, hogy be tudd azonosítani...
Szerk:
Ha igen, akkor saját hülyeséged.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
JoeCockBill
senior tag
Mókás történet:
Szóval, a feladat 2 ugyanakkora objektívre neoprén tok szerzése ebay-ről. Ilyet e:rendeltem is másfél hónapja 2 darabot S méretben, 2 különböző eladótól (ezt mondjuk máig sem értem miért)
az egyik megjött, a másik nem, a méret stimmelt, tökéletesen akkora mint az objektívek. gondoltam rendelek is még egyet az helyett ami nem jött meg. igen ám, de nem tudtam melyik eladótól jött (sajnos a csomagolást kidobtam), úgyhogy rendeltem még egyet szintén S méretben egy harmadik eladótól, ma meg is érkezett, de kicsi szóval most igazából azt sem tudom hogy most küldtek rossz méretet, vagy akkor. a logikus az lenne hogy akkor, mivel S-nél nem létezik kisebb méret elvileg, viszont a méret leírás alapján nekem valóban az S kell. nameg abban sem vagyok biztos hogy az jött meg amit legutoljára rendeltem, lehet hogy az amit másfél hónapja
szóval most rendelek egy negyediket is, de most már olyat ami máshogy néz ki, hogy legalább be tudjam azonosítani kitől jött ha megjönúj videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
DavidQ
tag
köszönöm, lebeszéltetek a kínairól
Nem minden kínai szirszar szar!
-
Bence123
tag
1. van nekem, tolatólámpában, még ott se ér semmit, nem hogy előre. Izzót csak márkásat itthonról, kína felejtős
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
"A teszt végére csak annyiban ért meglepetés, hogy ennyire rossz eredményre azért nem számítottunk. A ledes kínai égő a fő lámpatestet egy nappali menetfény-szintű lámpatestté degradálta, a fényereje nevetségesen alacsony, a vetített kép értékelhetetlen. Az összeszerelése bizonytalan, az ára ellenben nem alacsony."
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
DavidQ
tag
Kocsimba szeretnék H4 LED-es fényszórókat, gondolom minél drágább annál jobb. Csak 5050-esbe gondolkodok. Ezeket néztem, de szívesen veszem a javaslatokat!
Nem minden kínai szirszar szar!
-
DJ. Ru$y
félisten
Gyerekek ez a posta egyre tragikusabb. Géppel nyomtatott címke, címem hibátlanul, irányítószám hibátlanul, erre elvitték a műterhelésemet egy 40 km-re arrébb lévő településre. A két település nevében semmi azonosság, ugyanabban a megyében van és mind a kettőnek 77-tel kezdődik az irányító száma... Beszarás. 10. 10-es feladás, tegnap küldték vissza a másik településről (rajta van a postai pecsét) ma pedig megérkezett hozzám. Hirtelen ennyi, idő hiányában, a többit majd estefelé, mert jött még cuccos.
Erről a múltkori kolléga 10 házszám tévedése jutott eszembe, hát ez minimum 10 település.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
vizimento
senior tag
Etetőhajóval találkozott már valaki? Esetleg tapasztalat is van már vele?
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
dugesz77
őstag
Én ezt a fajta gorillapod utánzatot vettem. Eddig tökéletesen ellátta feladatát. Van rajta rendes menetes fényképező rögzítő is és jár hozzá a mobilos rugós tartó.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Bence123 #29439 üzenetére
Emailezek a postával, de mivel nyomkövetés nélküli a csomag, illetve adatvédelmi okok, gyakorlatilag a jelöletlen csomagokkal nem tudnak mit kezdeni.
Ők is azt mondják, a helyi postánál érdeklődjek.
De hiába érdeklődök, ők is szétteszik a kezüket.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
majnz
tag
válasz Atomgeszi #29438 üzenetére
Meg kell kérni a kedves feladót hogy irja már rá egy lapra hogy megvagy te mocskos tolvaj!! és azt helyezze bele a csomagba! Kíváncsi lennék az arcára! Szerinten belemenne pár eladó!
Két darab Október 7.-ei rendelés közül már az egyik befutott 24.én a másikon RE578453682SE tn számmal sztenderen van azóta is, miért kell rajta ülni?
[ Szerkesztve ]
Ne búsulj Pöcök! Megtettük amit kőőő!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Feketelaszlo #29437 üzenetére
Nem hiszem,hogy a kézbesítőnk lopná el. Lelkiismeretes hordja a 4.re szélbe hóba esőbe.
Nem márkás leggingsről van szó, 3D nyomtatásos, egyszerű mintás, edzőnadrág. Nem adidas, nike stb..
Május előtt is sokat rendeltünk ilyenekből, 1-2 hét volt a max idő amit futottak.
Én már nem értem tényleg.2 haverom is céghez rendeli , az egyik a Shell kútra a másik egy nagyobb gyárba( ők is magáncélra tehát hasonló árukat, mint Én) és nekik 2 hét sincs a szállítás és egyetlen egy csomag sem tűnik el.
Ezért gondolom, hogy magánszemélyes sima neves csomagot szimplán elrakják, de egy nagy cég, mint Shell vagy Mol nem merik már.
Másrészt, haverom kint dolgozik németben a postán, és ő is meséli, hogy munkatársai(román, lengyel, magyar) lelkiismeretfurdalás nélkül nézik meg, hogy melyik csomag rejthet valami nagyobb értékűt, feltépik, kiszedik, leragasztják "SÉRÜLT" ragasztószalaggal és kiviszik az üres csomagot.
Na most az ilyennek Én nem szégyellem és sajnálom azt mondani,hogy keze lába törjön el egyszerre.
És Én már tényleg nem tudok erre mit mondani. Amikor egy kisebb csomag ami belefér a postaládába megérkezik, de egy nagyobb méretű csomag, aminek súlya is van MÁR NEM, és arra mondják, hogy eltűnik, elveszik, hát ezt nem akarom elhinni.
Elnézést azoktól akik unják a mindenhavi megnyilvánulásomat, hogy már megint eltűnt a csomag. De rettentő bosszantó.
És már Én érzem kellemetlenül magam az eladók, az eBayesek előtt...Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Feketelaszlo
senior tag
Szerintem ez a "lopós-postás" általánosítás kicsit abszurd. Én elhiszem, hogy elszórva felbukkan a jelenség, de az is ugyanolyan munkahely, mint a többi - ha kiderül a turpisság, akkor már nem sokáig lesz kenyered. Maximum helyettesítő postás merné megjátszani, ahol 10 éve ugyanaz a megbecsült postás-szakszervezeti tag viszi, ott ez elképzelhetetlen. Én ugyan nem kapok 100 csomag/év nagyságrendű küldeményt, hanem mondjuk csak 50-et, de itt sem volt még olyan, hogy nem jött meg, pedig ez a település is a világvége előtt van eggyel. Meg ugye azt se felejtsük el, hogy nem kis logisztikai feladatot jelent ekkora csomagmennyiség kezelése - ha azt mondják valamire, hogy eltűnt, akkor az lehet, hogy tényleg eltűnt, nem feltétlen jelenti azt, hogy a kézbesítő gyereke kapja szülinapjára.
(#29436) Atomgeszi: Nem lehet, hogy vámon tartják fenn márkajelzés vagy egyéb miatt? Elvileg kéne kapnod értesítőt, de fene tudja, hogy megy manapság. Ott a legvalószínűbb, hogy fennakadjon.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Én sem a kézbesítőnket gyanúsítom, nagyon lelkiismeretes ember. Én is adok neki, ha úgy van mindig valami honoráriumot, hiába nem kell aláírni semmi. Mindig felhozza a 4.-re, ami meg befér a postaládába azt meg bedobja, de felhoz mindent..
Nálunk csak az asszonynak rendelt(2-3-4 ezer Ft-os) ruhák tűnnek el folyton.
Nekem a műszaki cuccok megjönnek.
Tegnap is jött egy karóra, 18.án adták fel..
Szerintem valahol valami elosztóközpontban nyúlja le valami éjszakai műszakos csaj, akinek tetszenek a női ruhák vagy tudja a fene.
Én is 98-99%-os eladóktól veszek, az értékeléseknél nincs is olyan, hogy nem jött meg.
Most direkt megfigyeltem, megint az asszony ruhái(2 db szept 17)
Az Én szeptember 1, két db 11, 13, 15, 17, két db 18, 27, 28 , 30. Megjött. Kivéve asszony 2 db ruhája.
Tehát a havi 10-15 csomag közül az asszony csomagjai (ebből 2-3 az övé), folyton eltűnik.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Lucho777
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #29429 üzenetére
Akkor jól sejtettem! Köszi! Onnan vettem pl akksit is mert írták hogy onnan tuti eredeti, csak most ránéztem ebayre, és láttam mennyi ilyen van, nagyobb eladóknál, mondom azt meg hogy?!...:-)
-
Out
addikt
Akkor miattad vannak a más helységeken történő csomageltűnések. Ugyanis az a jóember, akit meghívsz italozni büszkén meséli a kollégáknak, hogy Te milyen jó ember vagy. Ők meg nem kapnak lófaszt sem a "fekete csomagos" címzettektől, ezért ők másképpen sarcolják meg az embereket
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
majnz
tag
válasz Atomgeszi #29252 üzenetére
Ez nem normális, szerintem a szállítási vonalodon van egy tolvaj, és ott kellene reklamálni mert ilyen nincs. Nekem közel 100 vásárlásból 3 csomagom nem jött meg, abból 2 fel sem lett adva, az eladótol senki sem kapott semmit. Lekopogjam az én szállítási útvonalamon megbízható emberek dolgoznak. Pont nem is olyan rég együtt italoztam az egyik postás uriemberrel egy itatóhelységben, szóba kerültek a kínai kukás acskók, mert hát vágja az embereket, kis falucska tudja kinek mit visz. Meglepö módon nagyon szakadt fickó, ápolatlan, szőrös, bagós, zsíroshajú, ráadásul fröccsös, tehát az átlag kocsmabútor! Kérdezte mik ezek a kis csomagocskák
Mert rajtam kívül csak egy helyre szokott ilyen jönni, hát mondom mindenféle kacat, szike,kulcstarto,toll,csavarhuzo,kábel,ragasztó,folia,telefontok stb. Kérdeztem tőle hogy ezeket a csomagokat miért nem kell aláirni, mondja hogy sima mezei levélként vannak kezelve, semmi extra. Aztán szóba került hogy ezek nem igazán vannak nyilvántartva és mégis az összes megérkezik. Mondtam neki hogy nagyon megbízhatóak, azóta is meghívom mindig egy fröccsre ha összefutunk.[ Szerkesztve ]
Ne búsulj Pöcök! Megtettük amit kőőő!
-
Lucho777
csendes tag
Sziasztok, ebayen a xiaomi piston 3 van egy csomó 2000 ft alatt ezek hamisak? Jó eladóknál vannak ezek pl [link]
Mert a webshopokban 5 ezernél vannak, meg vannak ebayen is annyiért, akkor ezek a 2 ezer alattiak hamisak?[ Szerkesztve ]
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz mrgergoke #29425 üzenetére
Tapasztalat nincs, de a Voyoról és a Piporól már hallottam, Amazonon is fent vannak, ott lenne érdemes utánaolvasgatni. Azokon elképzelhető, hogy eredeti licenc van, a többi szerintem nagyobb zsákbamacska.
Ha ügyes vagy, egyébként itt ki lehet fogni hasonló árakon azonos tudású netbookokat. Maximálisan korrekt cég, nyáron én is innen vettem meg édeasanyám első saját PC-jét (új bill. matrica és töltő kell csak hozzá). -
mrgergoke
aktív tag
Egy kis villámsegítségre lenne szükségem: INNEN melyik win-es miniPC-t vennétek meg, ha nem a pénz lenne az elsődleges? Szeretném a lehető legjobb darabot megvenni a Windowst futtató miniPC-ik közül.
Tapasztalat előnyt jelent[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
GearBest-en nekem is volt egy júli 25-ei xiaomi lámpa és propeller rendelésem, ami nem jött meg. Sokáig húzták az időt, aztán újraküldték, és pár napja meg is kaptam, de soha többet nem rendelek innen, ez volt az első és utolsó. A banggod ilyen szempontból sokkal korrektebb, eddig 2 csomagom nem jött meg onnan, de 1 hét türelmi idő után egyből küldik újra trackinggel meg minden.
-
dugynok
senior tag
Gearbest és természetesen escaláltam. Erre írtam - csak rosszul, mert claimot írtam escalate helyett-, hogy semlegest döntött paypal. Tényleg elég érdekes, hogy a lámpa szinte senkinek nem jött meg, én se a postára gyanakszok... Csak durva, hogy mennyi pénzt lehúztak emberekről, a paypal meg kamu tn miatt nem refundol... Ennyit a webshopokról, maradok ebaynél, ott még olcsóbbak is a dolgok és van normális vevővédelem.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
-
dugynok
senior tag
válasz Avicularia #29418 üzenetére
Szerintem nem is fog. Nekem 60 nap után nem jött meg 3db, még drágán vettem, jeleztem az oldalon, jó pár nap után időhúzó levelek, majd kuponnal akartak szórakozni.. Paypal vita, ott se válaszoltak, csak utolsó napon, kamu tn-t adtak. Claim-ra paypal nem tudott dönteni, így 7 dolcsit nyúltak le. Meg még a sok embertől itt, akinek nem jött meg, biztos véletlen... Szemét egy banda a gb...
-
maestro87
őstag
válasz Real_Necro #29415 üzenetére
Mármint a főoldalon a sold alatt is 1 szerepelt?
Bepanaszolom a banggood-nál hogy rendszerhiba miatt nem tudtam megvenni, ezért kéretik küldeni egyet 28Ft-ért.
De szerintem Silent77 vitte el, azért hallgat most.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz maestro87 #29414 üzenetére
Már 8:50-kor is 1 darab "Sold out" volt ott is... végig szürke volt a gombja.
(#29416) maestro87:
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
maestro87
őstag
A telefon snap-up-nál nektek is végig sold out volt?
Valaki esetleg nem figyelte, hogy 9 előtt a főoldalon mennyit mutatott az eladott mennyiségnél? Ha már akkor is egyet, akkor valami bennfentes nyúlhatta le a telót.dugesz77: 10 perccel előtte is sold out volt.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Érdekes BG-on a mostanu telefonos snap up. Visszaszámol, de már "sold out"...
-
Real_Necro
veterán
válasz Teplic #29410 üzenetére
Egy cadynek nincs 2MB-os buffere, szóval remélem nem üres tokot küldenek.
Egyébként azon agyalok, hogy valamikor a legelején vettem és nekem is azt küldték, hogy választhatok. Szóval nem FIFO alapján működnek, vagy nagyon kevés volt készleten.
[ Szerkesztve ]
-
Teplic
tag
válasz Avicularia #29377 üzenetére
Nekem is megjött az email, írtam is nekik, hogy tudok várni,de akkor a leírás szerint küldjék.
Package Included:
1 x USB3.0 blu-ray CD/DVD burner drive
1 x USB data cable
1 x USB power cable
1 x User ManualMert azt kivesézték már más fórumokon, hogy a képen látható termékszám szerint ez csak egy cady, a leírás lehet téves. és így az ár is. 3200 forintért külső blu-rayt venni azért nehéz lenne.
Szóval nem tudom mit fognak így küldeni, mire számítsak.
Ezt válaszolták:"Dear Xy,
Thanks a lot for your waiting.
For the order xxxxxxx, we will send the item [SKU194511]USB3.0 Interface Driver Recorder 3D Blu Ray Burner Writer Reader to you once it restocked.
Hope you can wait patiently and don’t worry.
Best regards,
Julie"
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Laca1212 #29391 üzenetére
Türelmetlen vagyok és rendeltem helyette egy Prolinket meg egy GOLF-ot.
Más:
Tegnap hozott a postás 2 Xioaomi LED lámpát Gearbestről (persze, hogy, akkor akciózza a BG, amikor az enyémek már egy konténer alján pislákolva jöttek Mo. felé) 10.15-ös feladás, nem csalódtam a GB-ben sem, sokan rosszat írnak róluk mostanában, nekem ezzel a csomaggal nem volt problémám.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Bence123
tag
válasz spidersoft #29392 üzenetére
próbálom magam mostanság visszafogni vásárlás terén, de most úgy érzem KELL nekem ilyen ragasztószalag adagoló! Ha valakinek szintén, és lusta keresni: link
-
Mr.Csizmás
titán
Nitecore D2 töltő 4100 ft, ha berakod neki a múltkori drónos baki kuponját.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest