Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
Én a SnapUpoknál csak addig jutottam, hogy a PayPal várakozik, de utána...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
-
ubiessuni
tag
Két másodpercnél nyomtam....már nem volt...
-
veterán
Piszok gyors volt, de sorry.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
maestro87
őstag
Leggyorsabb paypal átirányításom volt pedig.
Következő körben megint semmi sincs. Páka jó lenne, de 10 dollár hozzá egy hegy, márpedig kell belőle vagy 3 féle...
Nehogy vegyek egy olyan maszkot kék színben és akkor én leszek a sub-zero és lefagyasztom mindenki internet hozzáférését.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
A gyorskezűek meg a DIGI 1 ms pingesek most távolodjanak el a gépektől ha kérhetem, köszi
[ Szerkesztve ]
havri
-
coolicool_hu
tag
Még itt is elérhető féláron ez - az.. bár korlátozott számban ! [link]
InFocus M2 és MINIX X5 ami még talán raktáron van. -
havri1
félisten
KingFast F9 128GB 2.5 Inch SATAIII SSD Solid State Drive
Következő körben lesz ez jó áron. Gondoltam megnézem, mielőtt nekiülnék.
Képeket a 256GB-os tezstek vannak..Kapásbl nem azt tezstelik, amit eladnak.
Kíváncsi lennék a 128GB-os sebességére is.havri
-
Valakinek sikerült hozni xiaomi kamerát? én nem hiszem el hogy hogyan lehet így valmit is elkapni. Nekem soha nem jön össze.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
L4mie
veterán
válasz havri1 #33670 üzenetére
Egyet tudok érteni, sajnos most eléggé belassult a kézbesítés, és ez csak lassul majd.
Na ki mit vitt tízóriatól? YI-re rányomtam, de esélytelen volt.
mondjuk paypalig elment, de ott meg mindig megcsúszom mert meglepődöm hogy még kell gombot nyomni és keresgetem is/haha még az a maszk vagy mi is elment egy pillanat alatt...t
erroristák is nyomják a snapupot/[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
havri1
félisten
válasz Criminal017 #33669 üzenetére
Viszont a kérdésedre is válaszolva, a PayPal védelmet még nem érdemes "ellőni" véleményem szerint. Egyrészt bőven van még idő rá (180 nap a fizetéstől), illetve ha a Bg reagál a claim-ben, és a kamu TN-t megvillogtatja, simán lezárhatják, hogy ott van az, várd meg, meg fog érkezni. cirka 1 hónap még nem ok a refundra, mert sok esetben (főleg most) még megérkezhet, túlcsúszik az 1 hónapnál a szállítás.
Nekem is van még októberi csomagom, aminek híre sincs.
Én már inkább kivárom a 60 napot, és akkor fordulok PP-hez. Jobbak az esélyek az idő múlásával. Mondhatni, az idő neked dolgozik.havri
-
veterán
válasz dugesz77 #33663 üzenetére
Én most egy kabáttal jártam úgy, napokig nem adták fel. Jött a levél, hogy nincs raktáron, megvárom vagy refund. Dec 4-et írtak. Az se ér már ide karácsonyra.
Az előzőnél is volt ilyen, azt most adták fel nem rég.
Poén, hogy ha a termékre rámegyek akkor ott az szerepel, hogy van raktáron.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
L4mie
veterán
hehe most a kingzone-t mindenhova végigdobálták de csak 10 darabot
-
dugesz77
őstag
Kicsit érdekes a hozzáállás BG-nél a Snap-up-os termékekhez. Reggel live chat-en megkérdeztem,hogy nem lehetne-e gyorsított postával feladni a UMI telefont mondván karácsony előtt jó lenne megkapnom.
Jött a válasz "out the stock" 2-3 hét múlva várható a szállítás hozzájuk. Kicsit felment a pumpa... Szót-szót követ mire kiderült csak a fekete színű fogyott ki ezüst van. Képeket néztem róla az is jól néz ki hát belementem. Gyors postára visszatérve kérdezem,hogy akkor az immár ezüst színűt tudnák -e küldeni?
Persze csak mondjam le az elöző rendelést és adjam fel újra most már a gyorspostát bejelölve. Kérdeztem ,hogy akkor megmarad a Snap-upos ár amiben sikerült lecsapni rá? Válasz: Nem. Ez csak új rendelésnek tudja így elindítani . Abban maradtunk akkor ezüstben küldi normál postával átlag 20 naptári napot mondott.
A múltkor is két hétig ültek egy Snap-upos (BLF A6) rendelésemen mert mint utólag kiderült az is "out the stock" volt miközben elég lett volna a színén változtatnom.
Tanulság: ha két nap alatt sem lesz valami shipping státuszba akkor érdemes rákérdezni. És ami akcióba kiraknak még ha 2-5-10 darab is van csak belőle az nincs mindig raktáron náluk.[ Szerkesztve ]
-
Lestat3
csendes tag
Snap-up-nál kapok automatikusan TN-t vagy "gyorsaság" miatt figyelmetlen voltam és nem pipáltam ki hogy kérek?
-
-
Outlander
addikt
válasz maestro87 #33650 üzenetére
A Note 3-ra sem biztos... az már határeset... 60k körül van máshol... kuponokkal kb 50-56k között...
Szaal, a 20k-s hasznot kb el is viszi a vám/áfa.... úgy h az eladásra határeset, mazochista meg nem vagyok, h miuit használjak.
(#33657) Furkoo
Az az ssd ha összejön lehet h nagy csalódás lesz... nagyon lassúak.Szerk: elnéztem a típust! Én is rárepülök.Kingzone mikor még 30k körül volt és 50 db akkor nem vitték, most 41-43k körül meg viszik mint a cukrot... hihető!
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Saccco
nagyúr
Hamar elment minden, még a Kingzone is...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Cheesy
őstag
www.vakbelmutet.hu
-
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
havri1
félisten
válasz Criminal017 #33630 üzenetére
Írj nekik, hogy hiába van a TN szerint az országban, te akkor sem kaptad meg.
Ő a feladó, a TN alapján ő tud reklamálni. Sarokba kell szorítani ilyen esetben, hiszen ő akar hülyének nézni a kamu tn-jével.
Sajnálom, ha a BG is elkezdi ezt a tendenciát..havri
-
maestro87
őstag
CUBOT-ra rárepül valaki? Gondolom egy húszasért el lehet passzolni ha nem tetszik.
-
L4mie
veterán
Ahogy látom bejött pár EU/US-s dolog is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Real_Necro #33646 üzenetére
A pontszerzés már működik régóta, de eddig nem jelezte így.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
XtremLor
őstag
válasz Real_Necro #33646 üzenetére
Az order alatt nem volt szerintem ennyire lathato, de amit megvettel, azutan ertekelted jart a pont.
Dobaljak felfele, reggel nekem is televolt a postalada."Legen...Wait for it...Dary"
-
maestro87
őstag
válasz Real_Necro #33644 üzenetére
Mindig is lehetett pontot kapni érte.
-
Real_Necro
veterán
válasz XtremLor #33637 üzenetére
A tegnapi Xiaomi Yeelight-ot már postára is adták. persze svéd TN-t kaptam hozzá...
Ellenben láttátok, hogy most pontot lehet kapni ha értékeled a korábbi vásárlásaidat?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
maestro87
őstag
válasz XtremLor #33642 üzenetére
Biztos jó az, de csak 16 $-ral olcsóbb. Banggood szerintem több hülye vásárlóra számított.
-
v-man
őstag
Blitzwolf fali töltő mennyiért szokott lenni amikor épp jobb áron van?
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Outlander
addikt
Snapupot nem tudják abbahagyni?
ui: Kingzone-ból úgy tűnik még maradt egy pár db.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
XtremLor
őstag
-
kemcso
Ármester
válasz Real_Necro #33635 üzenetére
Dehogy, vannak 2-3db-os óriáspackok
-
Real_Necro
veterán
Nocsak, vége a snapupnak? Pedig tegnap már kezdtem bele jönni...
Semmi power bank, semmi óccó kütyü?
-
szabacsik
őstag
Valaki tudna segíteni hogy a nov11.-ei rendelésemnél normális hogy 10 napja a cseheknél van?
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
RBJ
addikt
Milyen dual usb szivargyújtós töltő ajánlott? Ami olcsó es nem gyúl ki a kocsi.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz Criminal017 #33630 üzenetére
Dettó ez van nálam is. Okt 21-e körüli rendelések, és ezekre az FTLMY kamu tn-ekre hivatkoznak, hogy már egy hónapja Magyarországon vannak a cuccok, és várjak még pár napot...
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Annyit, hogy ezek nem az első rendelésim, de ilyen még nem volt, sanszos a refund, de gondoltam rákérdek.
És remélem nem baj, ha Banggoodos, bár ez a topik már nem csak az eBayről szól, ahogy egy ideje látom.Október 21.-n rendeltem egy MiBandet, színeset. Még aznap fel is adták. Csak vártam, vártam. A Banggoodos rendeléseim mindig megjöttek egy hónapon belül, azért is gondoltam rákérdek náluk. Erre kaptam egy levelet, hogy már egy hónapja megjött, az országban van... Na azért ezt én sem hittem el, hogy 8 nap alatt megjött. Kaptam is róla egy printscreent.
Aztán írtam, hogy ácsi, igaz, hogy nem fizettem érte (megbántam), nem lehetne, hogy adnak egy hozzá tartozó TN-t? Adott is a kedves Yvonne, ezt: FTLMY00190029
Megváltozott a leányzó fekvése, mert ez a TN azt állítja, hogy Hollandiában van a cucc. Nos, minek, kinek higgyek? Várjak még egy kicsit, vagy uszítsam rá a paypalt?Még most egy kábel jön tőlük, azt negyedikén adták fel, annak még nincs egy hónapja.
Érdekes. Köszi előre is!
-
Saccco
nagyúr
válasz spidersoft #33625 üzenetére
Annyira nem pontosak, nézd csak meg a leírásokat.
Esetleg keress egy kicsit nagyobbat, pl. Moto G 1st gen (130*65*11.6).█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
spidersoft
senior tag
válasz Saccco #33624 üzenetére
Ezek szerint a gsmarena nem jó adatokkal dolgozik... ott 58.6 x 9.3 mm-t ír a négyes szifonra, ami körméretileg 135,8mm, kb. 9mm-rel szűkebb a telómnál... vagy nyúlik ez annyit?
-
Saccco
nagyúr
válasz spidersoft #33623 üzenetére
iPhone 4-hez keress. [link]
szifon 4 116×59×10
Optimus 113,4×59×13,3
vagy S4 miniszerk.: Most nézem a linked.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
spidersoft
senior tag
Húzófüles telefontok... ha valaki ismeri ezeket, akkor szeretnék segítséget kérni. A telefonomra valami csoda folytán (van vagy ötéves a kütyü) nem találok tokot, így a létezőkből kellene választani egyet. A telefonom: LG P500 (Optimus One). Méretei: 59x13.3x113.4mm. Tehát a körmérete 144,6mm (ha a radiusokat nem vesszük).
Pl. itt van néhány fajta. A gsmarena.com szerint a listázott telefonokból a picivel nagyobb körméretű az iPhone 6 147,8mm-rel. Valakinek tapasztalat, hogy ez vélhetőleg jó lesz-e? A listából a következő a Galaxy S4, ami 155,4mm, tehát ez már vélhetőleg nagyon lógós lenne.
-
Saccco
nagyúr
válasz spidersoft #33615 üzenetére
Pedig azt hittem, hogy megtaláltam a spanyol viaszt...
Akkor csak még jobban klubtag lettem.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
XtremLor
őstag
válasz spidersoft #33615 üzenetére
Nem sajnos, egy toolcraft-hoz vasaroltam, de pontosan megegyezik a gyarival szerencsere.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
spidersoft
senior tag
válasz Saccco #33426 üzenetére
Ilyen kis csavarhúzó páros van többünknek már, volt már akcióban. Én amikor vettem, tudtam rá pár pontot is beváltani. A lapos csavarhúzó egy-két fokot dől
(#33529) XtremLor: olyan pákaheggyel nem találkoztál, aminek a rögzítéshez egy gallérja van és ø5mm-es a szára? Kinézetre ilyen. Köszi
-
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Elkezdtek szallingozni a 11en rendelt cuccok:-)
Kedves redmi note2 hoz tok/rozsaszin/, teljesen OK, igaz ketreszes a fekete gumit rapattintod a telora es a szines muanyag keretet rafeszited.
[link]szinten ehhez a telohoz tempered glass/orulok, hogy azert egyre olcsobbak ezek:-)/
[link]kis eredetileg laptophuto, en egy pipo x7hez vettem/minipc/, azert jo mert kihajtogathato a laba
[link]mini bt hangszoro:-), tenyleg mini. Es egesz jol szol. microsdvel bovitheto, elvileg fm radios, de azt meg nem uzemeltem be.
[link]ebbol jon meg az x9es verzio, az is hasonlo aron volt.
Udv
-
dugesz77
őstag
válasz maestro87 #33609 üzenetére
Igen két külön kártyával. Sajnos a paypales Visa kártyát leharcoltam .Soha rosszabb Snapupot. De amit mondasz nem rossz ötlet. Lehet ki kéne próbálni. Talán nem malmozik annyit fizetés jóváhagyáskor.
Megkockáztatom lesz itt még decemberbe egy-két jó akció. A zoknis téma is elvileg december 31-ig megy.[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz dugesz77 #33590 üzenetére
Szerintem már nem lesz holnap igazi snap-up, csak ezek az 1-2db-os telefonok.
Egyébként én arra gondoltam, hogy lehet fel kellene tölteni egy kis pénzzel a paypal-omat, hátha paypal egyenlegről gyorsabban szívná le a pénzt mint kártyáról, mivel ez esetben nem kell még lekérdeznie a bankodtól, hogy van-e elég pénz a számládon vagy nincs... Márpedig csak ennek lekérdezése után küldhet Banggood felé bármilyen adatot is a fizetés időpontjára vonatkozóan. Legalábbis számomra ez lenne a logikus.
Szóval dugesz77, lehet ezért vittél el több mindent mint mi, mert te nem kártyával nyomod.
mod: Bár most azt hiszem ezt félreértettem és te is kártyával nyomod csak két kártyád van.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
November 17-én rendelt Xiaomi 10000mAh power bankhoz való szilikon tok ma landolt a postaládában. Jó minőség, lehet majd még rendelek a többi snapupos bankhoz is...
-
DJ. Ru$y
félisten
-
huliganboy
addikt
Mai termés:
1. Bosszúállók pólóNem olyan élénk a színe. Az anyaga full fényes anyag, szerintem műszál bár cimke nincs benne... a belseje ilyen:
2. OUKITEL A28 okosóra
Nagyon jól néz ki, korlátozott tudással. A barátomnak van egy samsung gear fit órája, hát mint ha trabant és ferrári lenne, de a beépített dolgok jól működnek, én a bővítheőséget hiányolom. Hozzá kell tennem nagyon jó anyaghasználata van, és jól is néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest