Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci93
senior tag
Valaki nyert már a Bangoodos zoknikkal?
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
kenand
veterán
Banggood EU-n a B2 postát erősen kerüljétek. Rendeltem 3 drónt (fiamnak, unokatesónak, és a munkatársam is megkért a gyermekének) 2 megjött a harmadikat lenyúlták útközben, vagy fel sem adták....
Pont az első tűnt el, amit egy héttel korábban rendeltem. Kicsit sokallottam is már a küldési időt....[ Szerkesztve ]
-
The DJ
addikt
-
DJ. Ru$y
félisten
Elvileg újraküldésnél már ingyen TN-nel küldik a cuccot... Nov. 4-én feladott BlitzWolf kábel(ek) sehol, pedig elvileg kettőt is feladtak, szóval pénteken azért rákérdezek...
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Pubszon
veterán
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
air
nagyúr
Helyzetjelentés, hogy mostanában mi jött meg:
Rohadtul semmi!
Se a $2-os H8, se az októberben megreklamált szeptemberi rendelésem.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Ciccuka
veterán
-
DJ. Ru$y
félisten
Nekem egyik sem hajlandó Warehouse hibát dobni... A kamera is most csak elszürkült a gomb, ahogy rányomtam. De se töltés, se hiba, se sorry semmi.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
peestheee
tag
vicces, mert az 5 órai snapup alsó termékeit ha megnyitom mind sold out-ot ír, a syma-ra meg löki a warehouse hibát..
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Az US Warehouse-os dolgokat nem lehet megvenni EU-ból sehogy, igaz?
-
Real_Necro
veterán
11.17-én rendelt Xiaomi 10000mAh power bank ma jött meg. Még 2 power bank van úton.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
veterán
Snap up kezdi a Warehouse hibát.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
tlac
nagyúr
én csak egy cd-vel tudtam eddig kipróbálni, azt beolvasta
ha nem működik a BD írás, akkor sem tudunk semmit tenni, nem is ígérték, hogy tudná
úgy vettük meg olcsón, hogy DVD-t biztos tud írni, a többi plusz csak ajándék
de mivel neked sincs BD otthon, nem hiszem, hogy nagyon hiányozni fog -
tonyrulez
őstag
válasz dajkapeter #33730 üzenetére
Nekem egy 32-es Adata olyan másfél hónap után halt meg a telefonomban. Olvasni még lehetett, írni nem. Azóta egy 32-es Samsung EVO-t használok. kb 4 hónapja, ezzel semmi baj.
4 8 15 16 23 42
-
maestro87
őstag
Miért sajnáljátok annyira azt a pákát? 3000Ft felett van hozzá egy póthegy, úgy meg már rohadtul nem éri meg.
Még ha tudna működni USB-ről... A DC csatlakozó sem valami korrekt megoldás a végén, előbb utóbb (de inkább előbb) javítani kellene.[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Most érkeztek:
25 in 1 Repair Opening Pry Tools Set Kit Repair Tools For Tablet Cellphone
Meglepően jó anyaghasználat, amennyire kell annyira puha a műanyag, de közbe merev is (nem röhög ), szóval szépen lehet vele nyitni telefonok burkolatát, hogy ne nyomja meg. Kb minden méret és forma benne van, amire szükség lehet.
Shock-proof Collection Storage Bag for Xiaomi Yi Camera SJCAM Series
Kemény "váz", belül szövet, kis zsákkal a kupaknak stb. Ha nincs por/vízálló tokban a Yi, kellhet.
Yi kellék, nincs az alapcsomagban. A csavar fém, nem műanyag, csak feketére van fújva.
havri
-
Flashback
addikt
Az a bizonyos páka teszt a PH!-n
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
dugesz77
őstag
Most direkt megnéztem én is a pingemet munkahelyről. 10/1 net wifiről megosztva: paypal avg 13ms, Bg: avg 16 ms. Nem lenne rossz de mégsem jó valamiért. Az is igaz megette a fene az egészet ha későn kattint valaki.
-
kenand
veterán
válasz dajkapeter #33730 üzenetére
Nekem is van van korábban a Tech discoveryben is ajánlgatták, jó kis darab (20 USD alatt volt akkor)
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Silent77 #33740 üzenetére
Franc.
Sajnálom Silent. + bocs srácokAz aláírást ne tárgyaljátok ki, a modik harapnak érte.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
Megvolt a páka, de refundoltam, sokalltam végül.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Ciccuka
veterán
-
maggi1886076
addikt
válasz Mr.Csizmás #33731 üzenetére
Erről van szó!
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Mr.Csizmás
titán
válasz maggi1886076 #33721 üzenetére
[link]nagyon jó snap up lehetett, 11.59-ért kapsz újabb 10k-sat
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
dajkapeter
senior tag
Juppííí! Meg jött pénteken a 64 gigás Adata premier kártyám az Ali-ról! Ajánlom mindenkinek! ADATA Official Store pikk-pakk dolgozott! Mindent láttam, ajánlottan küldték pedig sima postával kértem. 2 másik termékkel egyszerre rendeltem 11.11. alkalmával ugyan olyan postával és arra nem kaptam nyomkövetést. Kár, hogy nincs nekik 128 gigásuk ott... Hirtelen belaktam, ezért nincs kép róla. Kapásból 10 gigát átcsoportosítottam.
Ismét pozitívan csalódtam az Adata-ban! Van tőlük pendrive-om is és lapiramom is.
[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
havri1
félisten
válasz Ciccuka #33727 üzenetére
Inkább Original XIAOMI 5.1V 2.1A 10000mAh Power Bank For Smartphone
Plusz kódokkal vagy xmas06 kuponnal olcsóbb.
(#33728) maggi1886076: Azaz ezt tudod gyorsabban feltölteni, vagy leadni tudja, ha a készülék támogatja?
[ Szerkesztve ]
havri
-
Ciccuka
veterán
-
veterán
válasz dajkapeter #33716 üzenetére
Mindjárt vége. Utána síri csend lesz.
Mindenki leírja a kapott cuccról a véleményét, és ennyi.
Addig hátha lesz valami újabb kacat amit megvehetünk.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
havri1
félisten
-
kiskkas
tag
Hol tudok még jóáron TR 18650 es aksit kapni EU-ból? Ünnepekig még ide kellene érnie.
Xiami Note 10 5G . iPlay-40 pro
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Megkérdezem itt is, hátha előbb kapok választ..
A problémám a következő: vásároltam az ebay-en valamit, paypal-al, ami sajnos nem működik. Hosszas levelezés után sikerült leegyeztetnem, hogy refundolják a pénzem. A problémám az, hogy közben megszűnt az a bankszámlám, bankkártyám amivel a tranzakciót fizettem. A paypal fiókomhoz már csak új kártya/számla van hozzárendelve, a régit töröltem. Az eladó azt írta, hogy nem tudott refundolni. Hogy tudnám ezt megoldani, hogy megkapjam a pénzt?
-
pocokxx
Közösségépítő
Lassan úgyis vége a SnapUp-oknak....
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
htc07
addikt
felesleges mindennek külön topik, főleg, hogy lassan vége a snapupnak.
olyan sok új filléres kütyüt meg nem találnak ki a kínaiak, hogy napi 30 új hsz legyen belőle.
-
dajkapeter
senior tag
Kezd átalakulni ez a fórum kicsit SnapUp fórummá. Lehet, hogy a csodaszivacshoz hasonlóan lehetne a SnapUp-nak is sajátja. Legalábbis az utóbbi 100 hsz-ből 60 szinte csak ezzel foglalkozik.
Akit megsértettem bocsi (
bár lehet hogy okkal érzi), de ez valóban nem tükrözi a filléres kütyük linkelését, vagy a róluk alkotott véleményt.Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
gorje
senior tag
Hát ez érdekes volt... Eddig nem sikerült semmi a snap up-ban mondom popipárna hátha.. Előtte sold out? Aztán frissítgettem és meglett.. csak lila Ha írok nekik most, módosítják a színt?
-
veterán
Elbactam a pákát, pedig nagyon jó lett volna.
Hülye telefon megzavart.Tegnap érkezett páromnak csizma. [link]
Még jó, hogy 2 számmal nagyobbat kértem, mert ez is éppen hogy jó, mondhatni kicsi.ma csak ez jött: Bicajra, tököm tudja mi.
Persze amit nagyon várok, vagyis a fiam, az még sehol.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
rolio1
tag
Sziasztok
Telefon tartó: itt egy, nagyon ajánlom, jó minőségű, és a Scenic rádiója pont jó helyen van hozzá.
-
alázógyík
addikt
válasz Real_Necro #33703 üzenetére
11ms
-
havri1
félisten
válasz Ciccuka #33701 üzenetére
Alapvetően a szolgáltatón múlik, és a technológián. Optika a legjobb, kábelnet a másdoik, dsl a harmadik, wifi a negyedik helyezet.
Persze a helyi körülmények is nagyban befolyásolják, na meg a nemzetközi (BIX) kapcsolat leterheltsége, és a szerver, amit pingelsz, annak a leterheltsége.
Házon belül is, pl ha a router/gép lan kábellel van összekötve jobb, mintha wifivel lenne, stb.havri
-
Druss
aktív tag
Hogy lehet már, hogy elfogyott amikor még 5 perc van hátra?
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
Real_Necro
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest