Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
-
(rögzített hozzászólás)
Nyereményjáték!
Újabb játékkulcs került felajánlásra opr jóvoltából, és megint játszani lehet érte!
MLB The Show 25 Digital Deluxe Edition
A játék egy külön topikban zajlik, ott lehet leadni a feltett kérdésekre a helyes válaszokat. A szabályok és a kérdések az összefoglalóban olvashatóak.
Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek!
A felajánlást pedig köszönjük opr kollégának!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Lerágott csont már a Horizon Zero Dawn , de pár szót írok róla.
Eleinte nem tetszett az egész , aztán csak végig vittem ultra hardon is , majd végül elkezdtem minden mellékküldetést is megcsinálni , szóval nehezen tudtam letenni a játékot.
Végül a Hunting Trialokat csinálom és igazából ez világított rá mennyire impotensként játszottam a játékkal...
Itt volt az hogy mennyire jó ez a játék és teljesen magával ragadott. Simán a top3 játékok PS4 játékok között a helye és szerintem day1 veszem meg a következő részét csorgó nyállal
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest