Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Wesder #145021 üzenetére
Volt Fat PS4-em is, de a technikai oldala sosem érdekelt a dolognak. Én csak arra emlékszem, hogy haveromnak PS4 Slim volt, és mintha nem ugyan az lett volna a teljesítmény. De lehet (sőt, a reakciótok alapján biztosan) csak az emlékeim vicceltek meg.
Illetve logikátlannak tűnik, hogy ugyanaz a teljesítmény, kisebb burkolat alatt olcsóbb legyen. De én hiszek Nektek, biztos jobban vágjátok mint Én. A Fat verziónak ezek szerint a Slim megjelenése után nem is lesz létjogosultsága?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Miyoo Mini V4
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest