Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz snots #105903 üzenetére
Teljesen jogos a kérdésed!
Bizonyára nem vagyunk egyformák, én máshogy látom, de amit leírtál teljesen érthető.
Magam részéről én biztosan nem gyűjtenék videojátékra, na jó legfeljebb pár hétig..
A fiatalok más tészta, ott nyílván nyári munka stb...Engedd meg, hogy egy konkrét példával válaszoljak:
Van egy kollégám, akinek igencsak korlátozottakat az anyagi lehetőségei.
Néhány hónapja kitalálta, hogy neki PS5 kell, gyorsan próbáltam lebeszélni, mert tudom, hogy el van adósodva, a fiának nem egyszer párom készít ebédet, mert ha nem, a gyerek húst nem eszik Isten tudja mennyi ideig.Na vett egy lemezes gépet használtan valahonnan..
A helyi konzolboltosnak az agyára megy, mert mindent igyen akar... megvette a GT7-et, és azóta ezt örjöngi, hogy neki nincs pénze kocsikat venni, meg hogy ő megvette az alap játékot stb...Gyakran vissza vissza tér ez a jelenség a fórumokon is, mert sokkal nagyobbak az elvárásai (néha már irreálisan) akiknek komoly megterhelést jelent kiperkálni az adott összeget.
Ez a jelenség úgy egyébként mindenhol megfigyelhető, nem csak játékok terén, persze érthető okokból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest