Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
-
Verus
senior tag
válasz RoyalFlush #23894 üzenetére
Hogyne ismertem volna....
Komoly egy ember volt. Volt nálunk helyettesíteni egyszer.
Mi Rakánál csináltuk ugyanezt. Dobálták egymást a srácok meg őt is, az meg csak mondta: Maguk hülyék és megbuknak. Meg is bukott a fél osztály.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
BlacKSouL
addikt
válasz ladybug #23886 üzenetére
Igérték, hogy majd adnak japán nyelvleckéket a tolmácsok, én hajlok is a dologra, de a cégen belül nem túl nagy az általános lelkesedés. Pedig hasznos lehet a későbbiekre nézve, egy másik(többet fizető) japán cég jó néven veszi általában, ha japán cégnél töltött időt, meg egy kis japán nyelv értést visz magával az ember.
Bubu: Néha ülünk bent 5-en, a nagyvezír, a kisfőnök(beszerz. igazgató, ő magyar) meg mi 3-an beszerzők, a főnök mond valamit, mi nézünk össze, hogy most mivan? A kisfőnök meg néz maga elé, és hümmög, de ha kérdés van, akkor kiderül ő sem érti, pedig ő már egy ideje hallgatja a japánokat vartyogni angolul. Az a jó, hogy nagy szellemi vezetőnk úgy tud elmondani angol mondatokat, hogy a 70%-át értjük, de az nem derül ki, hogy mit akar, pláne nem sejteni ki hangsúlyból, hogy most kérdez, vagy kijelent.. Olyankor mindig szorgosan OK-zunk, hátha.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
RoyalFlush
őstag
Szász tanár úr volt az, ismerted?
Volt olyan óra, hogy 45 percből 30-at egyesek azzal töltöttek, hogy egy srácot dobáltak narancshéjjal. Erre óra végén odaáll az első padsorhoz, rápillant a padlón lévő egyik héjdarabra, majd:
"Úgy látom itt valaki narancsot evett, megkérem a hetest, hogy szedje össze."
Olykor belebonyolódott a mondandójába, és visszakérdezett:
Ugye akkor ez most hogy is van ugye?
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Lortech
addikt
válasz (Kolombusz) #23891 üzenetére
Elvileg asszony már látta a futár autót és felírta a számát , alkalmasint majd felhívom őket, hogy mi a kedves mamájuk van. Kiváncsi lennék arra az 50 centis pizzára 1200-1500 forintért.
Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
Ez ám a korrekt pizza futár: [link]
-Az étlapon nincs kiírva a feltét.
-aszondja, hogy telefonon és neten is fogadnak rendeléseket március 2x-től, de az egész oldalon egy nyomi telefonszám sincs, sőt mi több, semmifajta elérhetőség.
-az oldalra nem lehet belépni, online rendelni meg aztán főleg nem..Szóval az any.... pi....
-
Verus
senior tag
válasz RoyalFlush #23882 üzenetére
Lacibácsi volt az a tanár? Csak az akcentus miatt. Vagy lehetett még a János
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
válasz BlacKSouL #23884 üzenetére
Azért ez durva lehet - kihámozni a sok söptérő virából, hogy ez most akkor mit is jelenthet
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Lortech
addikt
válasz RoyalFlush #23882 üzenetére
Jah, amikor már nem volt képe csak úgy kihívni kapásból, akkor azt mondta, hogy na most a változatosság kedvéért a végéről választok. Ki volt a legutolsó?
Aztán amikor ez is lejárt, számokkal operált, de akármilyen dátum volt, valahogy mindig kikombinálta a sorszámomat. Gyanítom, hogy konyított a diszkrét matematikához is.Thank you to god for making me an atheist
-
BlacKSouL
addikt
válasz ladybug #23874 üzenetére
Előbb csak bámult bambán, majd aztán hatalmas felismeréssel: ááááá, ááászódeszneee, vakarimaszka csottomatte áászószkaneee..hai.. eee..ászószka.. és így tovább.. fergetegeseket görcsölünk mikor telefonálnak..
Pont most válogatjuk a szavakat, amik elvileg angolul vannak, gyakorlatilag akkora akcentussal nyomják, hogy csak na. Pl:
line leader: lájlída
monitor: monyita
motor: móta
switch: szvicsi
runner: lanöa
morning: mónying
or: oa
need: nyid
they: dzej
company meeting: kampanyi mityíng
calculate: karakuretöAláírás (nem kötelező megadni)
-
ádyz
addikt
válasz (Kolombusz) #23881 üzenetére
Nekem iiiiiiiiiiiiiis......
-
RoyalFlush
őstag
Még középsuliban történt: volt egy öreg úr (érdekes akcentust használt), szakmai tárgyat tanított, kinyitotta a termet, beözönlött a társaság. Lóránt névre hallgató osztálytársam leghátult ült, minnél gyorsabban szerette volna elfoglalni helyét, de nagy sietségében megbotlott az egyik székbe, oltári zörgés-csatoggás, mire:
Tanítómester: Valami gond van Lóránt?
Lóránt: Semmi tanár úr!
Tanítómester: Na jó akkor nézzünk egy felelőt .. Sz. Lóránt !!mod: ja, a srác 1-est kapott.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
(Kolombusz)
veterán
Rendeltem pizzát.
-
Lortech
addikt
Téma: hogyan bontsunk fel egy bort dugóhúzó nélkül ( bárányoktól előre elnézést). Tippek a benyomásra? Az előbb begörcsölt a nyakam mire benyomtam egy kés nyelével. Egyébként a benyomás eddig mindig működött, kivéve egy tokaji szamorodni esetét, amikor inkább az üveg alja szakadt ki, minthogy a dugó benyomódjon.
ladybug: istenkáromlás. Törni-zúzni buzdítani nem átallasz? Már vérét is vettem a bikáknak. Amúgy semmi, mindent képes vagyok felbontani, csak gondoltam vannak tapasztaltabb versenyzők.
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz BlacKSouL #23872 üzenetére
És szépen mosolygott?
Megnyugodhatsz szerintem, mert annyira a PH! egyik színfoltja vagy, hogy emiatt ugyan nem fogsz kapni megrovást. Meg különben sem tettél semmi rosszat.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
BlacKSouL
addikt
válasz ladybug #23865 üzenetére
Nem illik bele a PH arculatába, ezért közös moderátori döntéssel véglegesen likvidálják, én meg kapok egy strigulát a nevem mellé, a "szexmánia" rovatba..
Ezek a rémálmok gyötörnek reggel óta itt melóban. Kérdeztem is a főnökömet, hogy "..most mi lesz a szextopikkal, meg velem ha végleg bezárják?" De csak bámult rám bambán, mert nem tud magyarul.. japán az istenadtaAláírás (nem kötelező megadni)
-
Lortech
addikt
-
1010
őstag
valakinek nincs estleg felesleges kartondoboza
úgy 20darab?
-
Lortech
addikt
válasz neduddki #23845 üzenetére
Nagyon csinoska! Kissé rendezetlen az arca.
Fizika... drága jó gimnáziumi fizikai tanárnőm milyen jól csinálta. Felelésnél általában azzal nyitott, hogy Z. Lóri. _Aztán_ nyitotta csak ki a naplót és választott további versenyzőket... Frusztráló lehetett, hogy soha nem tudok semmit, mikor (nem) felelek, témazáró meg 4-5. Nem puskáztam, csak ilyen hajrás típus vagyok, ha már muszáj, akkor odateszem magam az utolsó pár órában és tanulok, de ilyen óráról órára készülés.. na az nem nekemvaló. Életrajzi rovatomat látták, hallották.
-
ladybug
őstag
válasz neduddki #23846 üzenetére
Miért nem mehetek a gép közelébe? Attól félsz, vmi olyasmit írnék, hogy szégyenkeznem kellene, vagy a kedves moderátor úrnak? Ilyet feltételezni rólam...
Blacksoul: Micsoda ötlet már ilyen topikot nyitni. Kíváncsi vagyok, mi lesz vele. De azért érdekes, hogy felterjesztik megbeszélésre.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
bolondember
MODERÁTOR
na, hétfőn megyek belső interjúra...
huhh, AD és SMS átnézés, tanulás...
esetleg, majd hétfőn 9.00-tól a szorítást, ha kérhetem...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
bnss
veterán
Szép napot OT népe!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
ádyz
addikt
válasz RoyalFlush #23849 üzenetére
A jó öreg Artúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
-
RoyalFlush
őstag
válasz bolondember #23852 üzenetére
Széf is van/lesz
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
Üdv.
Meghalt Antal Imre.
-
1010
őstag
nem bírom
pizza fuggő lettem
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #23852 üzenetére
nem kell hogy legyen, a hotspot R2D2-ben van gyárilag.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz RoyalFlush #23849 üzenetére
asszed nincs wifi a kórházban?!
-
VoDaFoNe
aktív tag
logoutomat lessétek meg xd
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
RoyalFlush
őstag
R2-D2 jobban van, de marad a kórházban Ha' de most lett moderátor
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
hmm mire visszaértem kiderült hogy jó hogy nem ettem palacsintát, 100 méter alatt beledagadt a belembe az ebéd, a palacsinta már lehet sok lett volna
legközelebb kevesebbet kérek főételként és jöhet a nutellás pali ledugóznimod: de a csokit azért megeszem
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
neduddki
nagyúr
válasz Lord Zero #23844 üzenetére
HI!
MOngyuk nem csodalom hogy bezarta ez a szexet mar reg elfejto azota csak filozofgalgato alak:- )))
udv
neduddki
p.s. Bugzillat ne engegetek klavitura kozlebe!!!:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Lord Zero
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #23839 üzenetére
Megvolt, köszi
Őrült egy bagázs, a Nirvana feldolgozásuk is kegyetlen lett
VoDaFoNe: büntetendő korú - miket nem feltételezel Foltos Macskáról ...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Bubu79 #23835 üzenetére
Akkor Neked meg "jó étvágyat"..
érdemes megnézni az eredetit is (van feliratom is hozzá, h teljesen kész legyen az ember)...
-
-
Lord Zero
addikt
hm, látom volt egyszer egy szextopik..
de elbasztátok: ))))
nem, mindegy
-
Lortech
addikt
válasz bolondember #23832 üzenetére
Nekem van három üveg borom a délutánra (ócsók, de legalább szarok), és nem félek használni őket!
Túl vagyok a szakdogán, már le is passzoltam. 55 óra alatt össz 4 óra alvás volt az se ma, mégis teljesen fitt vagyok (nem szedek semmit ), no de mindjárt lesz itt hadd el hadd.Thank you to god for making me an atheist
-
Bubu79
addikt
Nekem van valamim semmi ellen és valamim minden ellen - melyikből kérsz és mennyit?
Neked is jó reggelt
Míg eldöntöd, itt egy egyszerű dal...
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
aha
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
tildy
nagyúr
Efferalgan
bahh de gáz , hogy már nem nálad lakok, onnét pénteken bejutottam volna melóhelyre"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
jó reggelt!
van valakinek valamije bármi ellen?
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz Winner_hun #23830 üzenetére
kapcsold KI!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz Winner_hun #23828 üzenetére
Egy szavas hsz-től kérem kíméljenek meg..
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #23818 üzenetére
HI!
De ugy latom Motkany is nagyon vigyorog:- )))
udv
neduddki
-
BlacKSouL
addikt
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Bubu79
addikt
Égetni is fogjátok őket?
Balckie: Béke poraira
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz Winner_hun #23818 üzenetére
ííí bizony íííí
neduddki:Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
1010
őstag
itt nálunk most nagy munka folyik
hajigáljuk a könyveket kifele
pedig papír gyüjtésre jó lenne gyerekeknek
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
ÍÍÍÍiiiíííÍÍÍÍ
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
neduddki
nagyúr
válasz VoDaFoNe #23814 üzenetére
HI!
Hat en akarok egybul eghy ijjen problem autan Motkannyal beszlegetni???:- )))
Gondoltma felajnlid segicseged:- )))udv
neduddki
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz VoDaFoNe #23814 üzenetére
Relax...
Mediddlo olyan komolyan mondta ezt, hogy majd hanyatt estem tőle a széken
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz Winner_hun #23813 üzenetére
atöbbi mösönön
neduddki: engem ebbe ne vonj bele[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz Winner_hun #23810 üzenetére
HI!
elkezte mestruaslni:- )))
udv
neduddki
mod: majd voda msn=en felsotitit a tennivalokrol:- )))
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz Winner_hun #23810 üzenetére
annemjó... ezilyen vírus... csak én rosszabbik felébe estem...
kicsmókus msn?Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Winner_hun
titán
Éjjel felkeltem (nem szoktam, jó alvó vagyok, ráadásul annyira hogy felkelteni alig lehet) és úgy görcsölt a gyomrom mint szinte még soha. Fogalmam sincs mitől lehetett, lusta voltam kimászni az ágyból, inkább aludtam tovább. Reggel semmi bajom. Mitől lehetett?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Interactive Brokers társalgó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- OpenWRT topic
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest