Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
szőröscica
addikt
Van meg modja normalis internetes aprohirdetesnek?
Egy Winner-fele minosegi, ujszeru iroasztalt szeretnek eladni. A Jofogason reggel 10 ota haromszor akartak atverni, inkabb levettem a telefonszamom.Ha ez ilyen maceras, inkabb odaadom jotekonysagi celra raszoruloknak, csak vigye el valaki, ne nekem kelljen kerulgetni.
-
Spet
addikt
Kelenföldi aluljáró a nagy forgalom miatt kellemes hőmérsékleten tartja magát, ezért kezdenek vissza telelni a hajléktalanok (e mellett az extra hosszú útvonalas buszokat is kezdik újra megszállni hétköznap [hétvégén mutogatós buszokról szerencsére szállingóznak]).
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Pacák
senior tag
válasz fokukac #88094 üzenetére
Azt már mi sem, mire beértünk Pestre. Viszont, amikor Kelenföldön jártunk, akkor megcsapott minket egy tömény csöves vizeletszag - ráadásul akkora gurulós bőrönddel jöttem, hogy jobb lett volna liftezni vele - persze az egyik lift valamiért nem nyílt ki, addig dekkolhattunk abban az ájerben levegőért kapkodva.
Inkább bármelyik vidéki istálló, vagy hizlalda mellé kívánkozom vissza - nem bírom a fővárosi aluljárókat.Nuclear launch detected
-
ToBeY
nagyúr
Én sem éreztem azóta amióta írtam.
-
ToBeY
nagyúr
Ismét masszív szarszag van Budapesten
Én is éreztem amikor jöttem haza délután,de azt gondoltam beleléptem valamibe.
De megvizsgálva a cipőm nem láttam semmit itthon,de akkor megvan az oka.[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
-
veterán
Rendeltem online termeket, 6 napig fogadott statuszban volt, darabszamot szerettem volna modositani, azonban ez nem lehetseges, a support a megrendeles lemondasat es ujrarendelest javasolt. Visszateritesnel az 1700 forintos szallitasi koltseget nem teritik vissza.
Nem tortent szallitas, szolgaltatas nem teljesult, csak el kellene fogadnom, hogy “benyelik” a szallitasi dijat? Plane, hogy modositas nem lehetseges…Everybody lies.
-
félisten
Van a kertunk szeleig behuzott Telekomos legkabel (az utca masik oldalan levo poznarol a kertben levo pozna tetejeig). Evek ota nincs hasznalatban, a korabbi lako volt T elofizeto. Van jogosultsagom leszedni a kertemben levo poznat es a rajta levo kabeleket visszatenni az utcai poznahoz?
while (!sleep) sheep++;
-
bobsys
veterán
válasz bobsys #88084 üzenetére
es van software support naluk
Tisztelt Felhasználónk,
Kollégáink megtalálták a hiba okát és dolgoznak a megoldásán, a jövő héten esedékes új verzió remélhetőleg meg is oldja majd a problémát.
Üdvözlettel,
Digitális Állampolgár mobilalkalmazás csapataEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
bobsys
veterán
Ma egesz nap digitalis allampolgar (DAP) akartam lenni, de vagy nem olvassa be az app a szemelyimet vagy azt mondja, hogy nem megfelelo a keszitett kep.
Azt tudja valaki, hogy ha van ugyfelkpu hozzaferesem akkor hogyan tudok atnyergelni az ugyfelkapu+ lehetosegre?Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
ToBeY
nagyúr
Aki jobban expert az informatikában
Az authenticator-ok hogyan működnek, és miért jobbak mint a két lépcsős azonosítás? -
Jelentem találtunk egy sz@rt ami hatásos - csak hát nem olcsó. Protect poloska irtó aeroszol. 2400-4500Ft /400ml aeroszol. Lefújtuk, megdöglött pár tíz másodpercen belül.Most viszont úgy vagyunk mint a székely ember a Kínai hadsereggel ...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Az élettartam nem prémiumság - gondolj bele h swiftek is vannak csőstül mert örök mint a nyomor oszt hol van mégis a prémiumságtól.
Az említett személlyel meg személyes konfliktusom volt uh nem annyira szólnék hozzá a munkásságáhozNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
ToBeY
nagyúr
válasz bitpork #88070 üzenetére
Szerintem (nekem) a prémium egyenlő örök élet +2év hiszen ezért fizeted meg a magasabb árat,egy közepes dologhoz képest.De úgy látszik ez mostanában már nem divat.
Láttam egy videót Vályi Pistával amikor kiakadt,hogy egy 30-40M Mercedesben milyen hitvány anyaghasználat van,pedig elvileg felső kategóriás -
-
ToBeY
nagyúr
Egy prémiumnak hazudott(amúgy nem annyira olcsó szerintem)fejhallgató 1,5 év használat után miért úgy néz ki mintha a kutya szájából rángattam volna ki? Konkrétan cafatokban lóg róla bőr(vagy műbőr nem tudom)
Pedig csak fejem van és fejhallgató tartón. -
szőröscica
addikt
válasz bitpork #88055 üzenetére
Sajnos nem tudom, de nalunk is sok van. Iden februarban koltoztunk ide, szoval nem tudom, hogy a hely sajatossaga vagy az idojaras miatt… az elobb kimentem a teraszra levegozni, 10 perc alatt legalabb 15 darabot semmisitettem meg. Ha teregetunk odakint, minden ruhadarabot egyesevel kell atvizsgalni, es neha meg igy is sikerult behozni poloskat. A rolos szunyoghalokon siman atjonnek, igazi kis rohadekok.
Kene egy par het eros fagy es akkor talan megdoglenenek, de erre szerintem semmi esely. -
-
-
-
-
-
Srácok, ti itt mindenhez is értetek. Mi a tökömet lehet tenni a mindenhova behúzódó büdös bogarakkal? Lejöttünk balcsira és majdnem összhánytuk magunkat. Nem túlzok ha azt írom, 2-300 darabot vadásztunk össze az ajtónyitás után amikor berontottak a lakásba.
-
válasz concret_hp #88053 üzenetére
Mondjuk a demokrácia jelentésével is bajok vannak, ez tény. Pedig egyszerűbb mint a közgazdaság.
-
-
fokukac
nagyúr
kis magyar bili.
1/a. Szöveges feladat
Jelenleg a kormányzati körökből származó hivatalos információk alapján a következőket lehet tudni a 2-3 év múlva várható jövedelmekről:- Az átlagbér eléri az 1 millió forintot.
- A minimálbér eléri az 1000 eurót.
- A minimálbér eléri az átlagbér 50%-át.
Számolja ki, hogy mekkora forint-euró árfolyam mellett teljesül a fenti három feltétel!1/b. Szöveges feladat
Lazítsa a feltételeket úgy, hogy a minimálbér ne az átlagbér, hanem a rendszeres átlagbér 50%-a legyen. Használja az elmúlt évek összefüggését, miszerint a rendszeres bér az átlagbér 90%-a!2. Kiegészítő szorgalmi feladat emelt szintre:
Az adott bér- és kiszámolt árfolyamadatok alapján becsülje meg a következő 2-3 év inflációját!
3. Vonjon le tanulságokat a megfogalmazott célok koherenciájára vonatkozóan!
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241004/mateklecke-olvasoinknak-a-2-3-ev-mulva-varhato-forintarfolyamrol-714411Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
Uhh ez nagyon gáz
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
veterán
válasz Tothgera30 #88047 üzenetére
Nem, madarnak neznek mindenkit, aki nem “torzsvasarlo szaki”
Everybody lies.
-
Tothgera30
Ármester
Az csak nekem új, hogy (szerszámboltban) a "kirakatban" lévő terméket akarják rám melegíteni, nagykerhez mérten dupla áron? Miközben kiderül hogy a raktárban van az álltalam preferált márkájú példány egy prémium darabja, nagykeráron.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
fokukac
nagyúr
válasz concret_hp #88044 üzenetére
nem normálisak...
remélem, az EU is úgy fogja őket kezelniPleased to meet you - hope you guess my name
-
-
fokukac
nagyúr
válasz bitpork #88030 üzenetére
Nekem 36 ezer volt karácsonykor, sürgősségivel, 5 évre, mert utolsó pillanatban kiderült, hogy angliába már útlevél kell, és a személyi nem elég... mert komolyan veszik ezt a rohadt brexitet.
Annyira komolyan, hogy jövőre már vizum is kell majd (idióták)
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ToBeY
nagyúr
válasz concret_hp #88032 üzenetére
Szereléshez törlőkendőnek pl kifejezetten jó
-
Catman
aktív tag
Nagyanyáim szőnyeget szőttek belőle...
-
félisten
while (!sleep) sheep++;
-
concret_hp
addikt
a nagyon lehasznalt (nagyon kopott / szakadt / lyukas, szoval adomanynak nyilvan nem jatszik) ruhaknak van valami ertelmes ujrahasznositasi modja? az utobbi idoben felgyult 2 jo nagy szatyornyi.
vagy fullba vagy sehogy :D
-
14000 Ft az útlevél 10 évre. Gusztustalan. Komolyan várom a kapu és füstadó ismételt bevezetését az egyházi tizeden meg Döbrögi kilenceden felül.
-
lenox
veterán
válasz Winner_hun #88027 üzenetére
Ha ibuprofen akkor szerintem 1800, es egyszerre 600-nal tobbet nem kene. Nalunk ismerosi korben volt halaleset, mondjuk az paracetamol volt, amit veszelyesebbnek gondolok, es nem is lepte tul a megengedett erteket, de az ordog nem alszik, 2x 400 mg az mar nem jo egyszerre.
-
Winner_hun
titán
Köszi srácok. Hazaengedtek. Nem találtak semmit, de azt nagyon. 1/2-3/4 4-től fél 12-ig voltam bent. Ha nagyon nem akar múlni akkor infektológia.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Marcsello31
őstag
Vicc:
Hogy hívják a zöld ruhás szerzetest?Környezetbarát. .
-
-
lenox
veterán
válasz Winner_hun #88017 üzenetére
Jobbulast. Vigyazz a napi limitre, veszelyes tullepni.
-
fokukac
nagyúr
válasz szőröscica #88014 üzenetére
Castrol, Eneos...
-----
@Winner, jobbulást![ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
válasz Winner_hun #88017 üzenetére
jobbulast, remeljuk nem lesz semmi komolyabb/maradando
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Winner_hun
titán
Augusztus legvége, szeptember eleje covid. Jó adag tünet, 4 nap láz, 5. nap hőemelkedés, viszlát. 9 nap semmi, azóta megint lázas vagyok (38,5), 7. napja. Algopyrin, Rubofen több óra múlva hat csak, dupla algoflex az hatásosabb.
Most nincs semmi tünet. Hamarosan megyek sürgősségire kivizsgálásra... remélem nem akarnak benntartani.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
NoLF
veterán
válasz szőröscica #88014 üzenetére
Olajbol hazit hasznalunk (bar egy ideje nem jott a srac igy lefogytunk teljesen VALAKI MIATT, igaz malac? )
moninit semmikepp nem ajanlom, erdemesebb kisebb nevvel es picivel dragabb aron venni extra szuzet, ha salihoz kell akkor szuretlent akar, markaknak utananezhetek en is a neten, de te is
-
-
NoLF
veterán
Barillanak csak neve van meg nagy kinalata, minoseg kevesbe franko. Ertelmes aron a rummo vagy liguori, esetleg molisana mar eleg jo minosegey kepviselnek, mi csak liguorit hasznalunk (calabriai baratunk hoz nekunk magyarorszagra tonnanyit, most is van otthon vagy 20kg
-
ToBeY
nagyúr
válasz szőröscica #88009 üzenetére
Azt én is hallottam innen-onman,hogy a tészta olcsóbb Olaszországban mint itthon
A Barillára momdták,hogy konkrétan feleannyi mint itthon,de szerintem a Barilla az Olaszoknál nem képviselhet valami magas minőséget.
Legalábbis egy olasz srác helyette ajánlott valami világosbarna csomagoláu tésztát ami elvileg jobb,de én nem ismertem azt a márkát -
NoLF
veterán
válasz szőröscica #88009 üzenetére
4, 10 vagy 20, ezek az afakulcsok.vannak itt, megis a legnagyobb adocsalo nep a kontinensen.
De (meg) mukodik. A szolgaltatasok aratol lehet eldobod a hajad, de az elethez nelkulozhetetlen dolgok elerhetoek kvazi mindenki szamara.
(Ha teszta vagy olaj ugyben ajanlas kell, kerdezz batran )
-
szőröscica
addikt
Vilagbajnok afa valoban odab*sz, a kiskeradoval egyutt.
Tegnap vettunk egy tonna tesztat (rummo, de cecco, szoval nem az esselunga sajatmarkast), pestot, szoszokat, olivaolajat literszamra, egy csomo alkoholt, sonkat, parmezant es fizettunk 138 eurot. Ennyi a magyar lidliben a heti bevasarlasunk szinte, alkohol es olaj nelkul.
Megneztem most a blokkot, a legtobb termekre 4 vagy 10% az afa. Ennyit errol. Holnap meg visszamegyek, fer az autoba meg par szatyornyi cucc, feltankolok ugy, hogy tartos elelmiszerbol Magyarorszagon ne kelljen vasarolnom jovo tavaszig, amikor ujra jovunk. -
NoLF
veterán
válasz szőröscica #88007 üzenetére
Sima ichnusa semmi extra de termeszetesen fogyaszthato, a non filtrata es a cruda, esetleg a rossa mar kicsit ertelmezhetobb kommersz cucc
-
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz szőröscica #87997 üzenetére
Szerintem csak az van,hogy ami Olaszországban alsó polcos, könnyen elérhető élelmiszer az nálunk felső polcos prémium kategóriába esik mire ideér (a világbajnok áfa stb miatt)
Pl múltkor paradicsomos tésztához vettem érlelt parmezánt és amikor mondta az eladó az árát megkérdeztem,hogy ennek a közelében arany van? (persze,tudom erről ő nem tehet és mind a ketten nevettünk...) -
De ez olyan mintha a Balkán 24 órás élelmiszer fogyasztási szokását az Inuitok mindent lejegelésével hasonlítanád! Balkánon jellemző a napi friss vásárlása és ha ott is terem (mint mondjuk Olaszban) akkor könnyebb a jobb minőséget olcsóbban megszerezni. Itthon nincs erre lehetőség, rgo hozatni kell. Az plusz költség- még ha fosch is- amit meg itthon keveseknek van lehetősége feltétel nélkül kiadni. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.