Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz parandroid #86095 üzenetére
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
parandroid
félisten
válasz EQMontoya #86094 üzenetére
Ha látom, akkor nem ver át. Ahogy a gödény sem. Igen ki vagyok kupálódva. Nagyobb gazemberség kell, hogy átverjenek, mondjuk egy pingvin, és egy kisebb növésű apáca, ha nem egymás mellett állnak, vagy ilyesmi.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
EQMontoya
veterán
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #86090 üzenetére
Az ornitológus az, aki felismeri a madarakat? Mert ha igen, akkor én is ornitológus vagyok. Szinte teljes bizonyossággal meg tudom mondani valamiről, hogy madár-e, vagy sem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
ToBeY
nagyúr
Felrakom ide is a madár hangját,hátha van itt amatör ornitológus és meg tudja mondani milyen madár ez . Talán valamiféle varjú lehet.... [link]
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz parandroid #86081 üzenetére
és még így sem vagyok benne biztos, hogy kellően átgondoltam
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bitpork
nagyúr
válasz parandroid #86079 üzenetére
Még jó hogy mindkettőtök feje be van kötve...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
parandroid
félisten
Amúgy nem kéne ám mindent utánam csinálni, ok? Eltöröm a kezem, erre te is, most elszaggatom a térdszalagom, és jössz te is ezzel a hülyeséggel. Kezd lassan ciki lenni.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NoLF
veterán
válasz erdey_a #86075 üzenetére
jogos, nem is volt semmi ilyesmi, épp kosarazásból tartottam hazafelé nagy elánnal a lezúduló eső miatt...
mikrobi: ez bizony elég cudarul hangzik, remélem fölépülsz azért teljesen mihamarabb... meg majd valahogy én is.
-
parandroid
félisten
A varrni, vagy nem varrni, az egy jó kérdés. Engem úgy toltak be a műtőbe, hogy az MRT alapján látták, hogy valami széjjel van szakadva, bedugnak egy kamerát a térd külső, meg a belső oldalán is, megnézik mi ment szét, aztán kitalálják, hogy mi legyen. Állítólag a külső ok volt, a belső teljesen szétment, azt összevarrták. Kb 2 hétig nem nagyon aludtam, a rögzítő sín tappancsai pont a sebet nyomták, amikor bedagadt, akkor meg úgy nyomta a sín a lábam minden irányból, hogy majd beszartam. Mozogni meg kb semerre. 2 hét után kezdődött volna a physio, na addigra úgy beállt minden, mint az M7 egy napsütéses vasárnap délután Pest felé, meg még fájt is, mint a picsa, varratok is bent voltak majdnem 3 hétig, valami 20-30 fok között volt a hajlítás mozgástartománya, onnét kellett felhozni. Aztán 8 hét után közölte a doki, hogy ez nem jó, jobban kéne mozognia. Anyád. Na, akkor kezdtem egy hónapnyi mindennapos rehabot, gyógytorna, masszázs + specifikus edzés, az nagyon lassan elkezdett rendbe tenni. Azóta a második 12 alkalmas physio receptemet kapom (heti 3), meg magamtól járok tovább ugyanabba a physio centrumba edzeni, mostanra kb fájdalommentes vagyok a hétköznapokon, meg ha jól bemelegítek, akkor segítséggel magam alá tudom húzni a lábam az asztalon ülve. Illetve tudok futni, biciklizni, persze ocsmány módon, de a térdem nem fájdul meg tőle, és ha nem csinálom, akkor sose fogok helyrejönni, pláne kardióügyileg. Ja, meg felmentem 80 kilóra megint, nyilván. Azóta abból kettőt sikerült megint lepakolni, de még vagy 5-öt le kell dolgoznom.
p
[ Szerkesztve ]
-
Pacák
senior tag
A nagy még használt ilyet. A kisebbik fiú futóbiciklivel kezdett, amikor kinőtte, onnantól csak átült a sima kerékpárra.
Szerk.: bárcsak a nagyobb is így tanult volna meg kerékpározni. Sokkal nehezebb volt rászoktatni a támasztó kerék nélküli pedálozásra.[ Szerkesztve ]
Nuclear launch detected
-
NoLF
veterán
válasz bitpork #86070 üzenetére
akkor lehet 95 voltam épp, vagy akár 97 elég standard a súlyom évek óta már, s bár a kövérség messze áll tőlem (szvsz) azért vékonynak nem lehet mondani.
robi: az nem nagyon jó azért... itt csak röntgen volt csontvizsgálat szempontjából, más vizsgálat nem történt, ezt is 5 óra alatt sikerült elintézni... (innen is ismét köszi EQMonti segítségéért, nejem épp melózni volt, szomszédaim nyaralni, így nem tudott más elvinni kórházba csak a pöttyösmacska)
dagadva nincs és nem volt, belül fájt/fáj iszonyat mód és hát hajlítani nem tudtam, úgyhogy szakadás lett a diagnózis, bár lehet csak részleges.
mindenesetre jót mulattam olaszban az eskvőn most hétvégén robotzsaru lábbal, annyi szent plusz rómát is megjártuk a 35 fokban, soha rosszabb hétvégét!
-
NoLF
veterán
válasz bitpork #86067 üzenetére
vékony? én?? 96 kg a 190 centihez minden, csak nem vékony
mikrobi: az nem nagyon jó hír sajna... remélem, azért valahogy csak helyrejön. mondjuk több, mint 1 hét már eltelt és semmi változás, az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
6 hét, lol. Jah, nekem is ezt mondták az elején. 4 hónap után már újra biciklire tudam ülni, hogy elkezdhessek újra felépíteni mindent nulláról. Addigra a felkarom vastagabb volt, mint a bal combom, pedig elég intenzíven futottam-bicikliztem előtte. Ha szerencsém van, karácsonykor már le tudok ülni a sarkamra a fa alatt, a teljes, egyenesre (illetve negatívba) kinyújtáshoz bemelegítéstől, meg a gyógytorna-foglalkozás intenzitásától függően már csak olyan 5-10 fok hiányzik. Jobbulást, de ne legyenek illúzióid, öregek vagyunk, mint a szar, törik, szakad minden, aztán egy örökkévalóság, mire helyrejön, és sosem lesz már az igazi.
p
-
NoLF
veterán
lassan utána kell járni, hogy karmikus átok van rajtam, vagy csak tényleg minden egyes minimál bicós esésnél sikerül a lehető legrövidebbet húznom...
nemrég megint sikerült elvágódni egy nevetségesen minimális módon, mégis sikerült elszakítani a belső térdszalagomat, így 6 hét térdrögzítős finomság a jutalmam - ez így nyáron az egyik legjobb dolog, ami történhetThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
ToBeY
nagyúr
Vagy csak valamilyen ásványianyag hiánya pl magnézium,esetleg nem megfelelő folyadékbevitel
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #86060 üzenetére
Stressz, keringés, vérnyomás, kimerültség, kialvatlanság. Bármi lehet. Ebben a korban örüljünk, ha egyáltalán felébredünk. Vagy ha el tudunk aludni. Mikor melyik.
p
-
bitpork
nagyúr
válasz Winner_hun #86059 üzenetére
Éppen minap mondtam Izának hogy egyik este a kanapén megébredve mindenem remegett pedig nem fáztam. Akkor ez kimerültség?
-
Winner_hun
titán
Nyaralás letudva. Végre nagyjából kipihentem magam. Volt elég hajtás előtte, napi 3-4 óra alvás nem sok. Kicsit ijesztő, mikor az ember munka után lefekszik, aztán remeg az egész teste. Gondolom a túlhajszoltság.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
concret_hp
addikt
napelem telepítés után az áramszolgáltatónak nem kéne új szerződést adnia? (társasházi téma, túl sok ember van a sztoriban már és lehet hogy valahol elkallódott ez az "apróság")
vagy fullba vagy sehogy :D
-
addikt
válasz erdey_a #86052 üzenetére
Tudom, de nem érdekel.
Ha a főnökömnek nem probléma, hogy kb 1,5 éves lemaradásban vagyok a feladatokkal, akkor én miért idegeskedjek rajta? Mielőtt eljöttem szabira csináltam egy naptár tervet azokról a feladatokról amikről tudok. Ha jól emlékszem november 20-ig vagyok betáblázva.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
Véget ért a nyaralás, de a héten még pihi van.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
bitpork
nagyúr
válasz spleenszuru #86048 üzenetére
A feltöltés funkciót is próbáltad asztali nézetből?
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Valamiért nem tudok direktben képet betenni ide, mint sokan mások. Mit csinálhatok rosszul?
Ha direktben húzom be, nem jelenik meg semmi, ha pedig kép beszúrása opciót, ahova a linket beillesztem (imgur-os), akkor pedig csak az a ketté repedt image ikon jelenik meg.Szóval csak linkként tudom a képeim bemásolni, ami persze nem látható itt a fórumon, csak az imguron.
Köszönöm.
Malaka!
-
ToBeY
nagyúr
válasz fokukac #86042 üzenetére
Az ember úgy 12éves kora körül leáll a gumicukor zabálásával.
Én jó pár éve elkövettem azt a hibát,hogy vettem abból a gumicukorból egy zacskóval amit gyerekként szerettem.
Aztán negyed zacskó megevése után odaadtam egy rokon gyermekének,
de ő meg kidobta mivel tele volt ilyen Liquorice candy-vel - ennek nem tudom mi magyar neve az a fekete izé (haribo konfekt volt egyébként)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
egyetek gumicukrot. az legalább ilyen, és legalább a fogat is rontja
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ToBeY
nagyúr
válasz concret_hp #86038 üzenetére
Rendben akkor iszom tovább lelkesen mert 40 napi adag van a flakonban, és csak kb hét napot fogyasztottam le belőle.Aztán meglátom veszek-e mégeggyel.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
jó is, csak mondjuk inkább 1-2 hónap mire valamit érzel jó esetben gondolj bele, ha napok alatt beépülne az izületeidbe, kifele is gyorsan jönne az anyag
zselatint nekem is mondták akik azért vágják a témát, de én nem bírtam megenni
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Pacák
senior tag
A bükki füvesember adott egyszer erre a kattogó ízületre egy tanácsot: vegyél zselatinport a boltban, tegyél egy kiskanállal a joghurtba. Ezt egy-két hétig kell naponta fogyasztani. Szerintem a kollagént se dobd ki, annak is hasonló idő kellhet az érezhető eredményhez.
Nuclear launch detected
-
ToBeY
nagyúr
válasz parandroid #86035 üzenetére
*nem kimaradt imádok ilyen kis mobilon pötyögni
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #86032 üzenetére
Nem, még mindig csak azon röhögök, hogy
- Elkaplak, jó?
- De mér’?
Vagy én működök rosszul, és ez egy tök adekvát kérdés?A szivárvány engem nem zavar, felőlem bárki lovagoljon szivárványon, vagy akár szárnyat is igézhet a malacra, vagy akármi.
p
-
bitpork
nagyúr
válasz parandroid #86030 üzenetére
Mert egy kapcsolatban az az egyik legfontosabb dolog hogy a másik hullámvölgyeit mosolyogva mentsük? Vagy arra gondolsz (báj de NER) hogy minek kell szivárványon lovagolni?
-
parandroid
félisten
Tessék, dobtam fel témát, hátha valakinek van ilyesmiből külön gyűjtteménye: [link]. Először csak ide akartam bedobni azt a két sort, meg a kérdőjeles szmájlit, de az a gyanúm, hogy sikerülhet többet is kihozni belőle.
p
-
ToBeY
nagyúr
Sok helyről hallottam hogy a kollagén milyen jó hatással van az ízületekre,így hát vettem egy havi adagot.Egy hete iszom,fáj a bokám és kattog a vállam néha.
Nem pont erre a hatásra számítottam bevallom őszintén. De már ki nem dobom a flakont.[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
-
Winner_hun
titán
UP!
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Utka
aktív tag
-
csapos2
addikt
Honnan tudja egy elültetett mag, merre van lefelé, miért nem a felszín felé kezd a gyökér növekedni? Csak úgy eszembe jutott ...
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
addikt
A dokkolókhoz is már ugyanúgy települ a firmware mint a driver. WIndows update-en jön sok dokkolóhoz a frissítés.
A Windows Update-en, ha a Speciális linkre kattintasz ott elvileg kiírja a válaszható frissítéseket illetve azokat is amiket már korábban telepített. (többnyire driver frissítések szoktak lenni.)Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
parandroid
félisten
Na, ruszkik megint vesztésre állnak, vagy csak új managemenet van a prigozsin-féle trollfarmon? Vagy pártunk és kormányunk próbálja az új inflációs, költségvetési adatokat, esetleg a tanár-felmondásokat kevésbé láthatóvá/hallhatóvá tenni?
p
-
bitpork
nagyúr
Egyáltalán nem biztos h beszart. Ez sajnos ahogy kinéz win 11 fícsör. Nekem is volt egy köröm az AIOmal a win11 fórumban és kiderült hogy ha usb3 dokkolót használok külső vincsinek akkor ha tótágast állok is működésbe fog lépni a power management és lebaszkurálja még akár torrent közben is. Ha winupdates a driver akkor sajnos fícsör. Nálam az volt a megoldás h gépet cseréltem és beleépítettem a hdd-t
-
ToBeY
nagyúr
válasz parandroid #86013 üzenetére
Igen az,de szerencsére happy end lett! Mert nem szart be teljesen,csupán csak kontaktos lehet vagy nem tudom.
Mert most összeraktam mindent ahogy volt,és most jó.Fura szituáció,hogy nem nyúlok semmihez és egyik napról a másik magától
elcsesződik...USB 3.0 van tudom hogy van rajta mert abban van bedugva a külső 2TB HDD-m (mivel a notiban csak egy 240GB SSD van)
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Meglepetés… Hibakeresésnél ezért nem szabad adaptert, vagy köztes eszközt használni. Amúgy nem biztos, hogy beszart, simán lehet, hogy valami chipset driver frissült, és az új verzió összeugrott a dokkolóval, vagy csak nem bírja rendesen kezelni az adatátvitelt (tb, usb3, vagy valami spéci, gyártói dokkolócsati?).
p
-
parandroid
félisten
Ja, olvastam, valszeg belekeveredtek, hogy a súlyt, vagy a magasságot kéne rajta kavicsban mérve feltüntetni, így meg már túl bonyolult volt nekik, mint a metrikus rendszer.
p
-
tildy
nagyúr
válasz parandroid #86008 üzenetére
Igazándiból többnyire közüzemi számlával illetve photo id-val igazolod magad. Ha az nincs (mert nincs pl jogsid), akkor több papírt kérnek be rólad , de ennyi . 2011ben megszüntették a személyit .
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
válasz parandroid #86008 üzenetére
igen.
ami azért jó, mert a jogsidon rajta van a lakcímed is, amit ugye akár hetente változtathatsz mindenféle bejelentés nélkül, mert a kutya nem fogja ellenőrizni, és leginkább nem is nagyon kell semmihez, főleg, ha lakást/szobát bérelsz ugyebár.
így viszont, mivel nekem angol jogsim van (mert
leszartamnem értem rá visszacserélni hazaköltözés előtt) bármikor megállítanak itthon a rend végtelenül éber és ádáz őrei, és kérdőre vonnak hogy miért járok angol jogsival, simán tudom mondani, hogy mert ott élek, és ciao.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
parandroid
félisten
Ez annyira hihetetlen, hogy utána kellett néznem, de igaz: a britek tényleg telejsen hülyék, de valami agyament, elmeroggyant szinten: [link]. Gyakorlatilag mindent elkövetnek, hogy mindenki annak mondhassa magát, akinek akarja, erre még csináltak is 2 azonosítási szintet, de ha komolyra fordul a dolog, akkor legyen egy jogsi, vagy egy útlevél nálad. Montypythonia, bazmeg.
p
-
szőröscica
addikt
Koszi a tippeket, utananezunk a BT verzioszamnak, aztan szerzunk egy kevesbe kinai sticket.
-
addikt
Mi is a cégnél Win 11-et használtunk, illetve otthon is már mindenhol az van fent ahol bírta a gép. Szerintem teljesen jól használható rendszer. A Win10 csak 2 régebbi gépen van fent, mert sok lenne nekik a Win 11.
Visszatérve a hálókártya hibára. Az eszközkezelőben nem ír ki hibát rá? Írtad, hogy dokkolóval használod, akkor még a dokkoló egy firmware hibája is bejátszhat. A laptopon van UTP csati? Ha igen akkor próbáld ki, hogy közvetlenül rádugod a LAN-ra.
erdey_a: Nem tudom mi alapján állapítják meg, hogy melyik oprendszert mennyien használják, de ha eladások alapján akkor erősen torz a statisztika. (A home userek legalább fele, de szerintem inkább több nem veszi meg sem a Windows sem az Office-t, így ők kimaradnak a statisztikából.)
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
tildy
nagyúr
válasz parandroid #86001 üzenetére
Nincs nálam igazolvány. A medical id nem az.
Bár ha nálatok ilyen egy igazolvány , akkor nem szóltam .[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
erdey_a
addikt
válasz parandroid #86001 üzenetére
pfff... hanyatló nyugat.
egy hete csináltattam idehaza személyit és fel lehet rá vinni vészhelyzeti telefonszámokat. többet is.Vérboci
-
erdey_a
addikt
azt nem mondtam, hogy baj van vele (én még nem is láttam közelről), csak a piaci penetrációja 20% világszinten. Ha ebből kivesszük a céges vonalat, a maradéknál meg figyelembe vesszük, hogy Magyarországon eleve lassabban terjednek a dolgok a magánfelhasználók körében, akkor azért szerintem jó ha 10% marad. Talán ezért nem pörög a topik.
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
parandroid
félisten
Ja, tehát van nálad igazolvány, csak nem személyi, mert a britek azt nem tudják, mi. Bájos. Jót kacagtunk, vicces lány vagy, jól rászedtél minket. Egyébként sportoláshoz én sem viszek személyit (pedig nekem van, kettő is!), mert a jogsim van a telefontokba becsúsztatva. Telefonos emergency contact jó dolog, amg működik a telefon (baleset után nem bíznék benne 100%-osan), illetve ha valaki tudja használni. Igazolványokon meg nyilván nincs emergency contact, de ha be tudnak azonosítani, onnét kezdve megoldják a többit.
Cica: BT dongle-t én használtam headseettel, teljesen jól működött. Annyi fenntartásom votl a dologgal, hogy nehezen találtam a sok jól csengő kínai márkanév között valami olyat, amiről már hallottam, végül sikerült egy tplinket szerezni, ami még mindig nem egy olyan valami, amiben maradéktalanul megbízok, de működött.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest