Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hold
őstag
Jó reggelt
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Winner_hun
titán
Az eső vizes
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
7
addikt
Megyek boltba. Aztán Ágizgatok.
Szóviccesek figyelmébe ajánlom: Nem, nem ágat izgatok.
-
venember83
nagyúr
Jó napot avatar mögé bújó emberek!
-
TexT-BoY
addikt
Ezé nemjársz te nőtopicba basszus, szerelmes vagy belém vagy mi az isten?
Lányok iwiwes adatlapjat mézd apa ne az én ph-s adatlapom, me ha egyszer találkozunk vagy bokán ruglak vagy lesmárollak.
jha jól sikerült a berugás Söröztünk Tekila rásegitéssel. Természetesen kezdésként is. Szóval igazándibol pikk-pakk jó estém lesz. DE most gondoltam bele hogy lehet hogy a csajt viszont elbasztam, haverom felhivtra részegen hogy én már meghaltam és hányok mint a lakodalmas kutyameg ilyesmi. Amugy full jol voltam. DE nem akartam ma ezt a 3.an leülünk és beszélgetünk dolgot. A csajjal akarok beszélni és a csajt akarom. A srác azok utá amit mondott én már nem kivánok vele továbbiakban beszélgetni. Jah és most végre ujra a szivemre halgatok, ilyen nem volt 2éve. (mert olyan öreg vagyok).MOdeti nem lehet. amugy gyomrom helybe van meg a nevem is tudom. Szóval annyira nem lehet vészes a dolog.
MOd2:és hogy miért nem lehet? mert jön a kémény seprőőőőőMod3: Szerintetek ehetek sült hurkátkolbászt véresetmájasat? vagy az megölne? egy kis laza mustár friss kenyér.
[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
Te mit magyarázol? Te is ittál vagy csak szimplán nem értelek. Elözö hszem 65 most 79. Esetleg ha a békávé járatokkal találnmál valamiféle összefüggést még megveregetném a vállad. De ahogy látom ez még neked se megy.
és hogy lássátok mennyire nem az agresszió beszél belölem, valami román vagy orosz vagy ilyesmi dnb-t halgatok, abszolute lájti lájti lötyi zene: ő
[ Szerkesztve ]
-
TexT-BoY
addikt
akarod mondani eenglis a brtitt tanárok mindig ingliselnek az amcsi meg minidig englisel
van még számos ilyen, ha szeretnétek majd irok erröl egy rövid szösszenetet vagy ide összegyüjtöm, jelenlegi állapotomban nem vagyok képes messzemenni a nyelvtan rögös utján.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Tudja valaki, miért éneklik az áj kent denszet (i can't dance) áj kant dansznak egyesek?
Nem először hallom már, és nekem eléggé bántja a fülemet.
i_am: ja vagy úgy.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
7
addikt
Egyelőre még álom, de nem is olyan elérhetetlen, hogy valósággá váljon.
-
nike_
addikt
Szevasztok, reggelt.
-
7
addikt
válasz bolondember #2069 üzenetére
Kellemes alukálást!
-
7
addikt
Kellemes reggelt, kidobott az ágy
-
TexT-BoY
addikt
drága mama can olyan konzerv ananásuz ami nem sózótt, Tesco szines ráis van irva. Szeintem probáld ki isteni, csak az a baj hogy ha kicsit jokedvembe vagyok megeszem az egészet egyedül.
jha felkeltem, jha és még mindig nem változott a helyzet, megittam idehaza vagy 8liter vizet minimum, oráként fentvagyok és mászok inni 2x3dl vizet..
Mitz is kell tenni ha valaki másnapos? vagy inkább másnap részeges? Első körbe bekenem a lábam valami szarral mert az este a lépcsőn leestem.
[ Szerkesztve ]
-
Csyppa
senior tag
Jó reggelt.
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #2058 üzenetére
De azért még az idén kész lesz ugye?
Kreativitás -> Csak gondold végig miért szereltél be vizet, és hogyan, közben jegyzetelj.
Ész -> Észt nem adhatok csak ötletet
Türelem -> A képekel el lehet szórakozni, de azok legalább színesek.
Okoság: -> Nem tudom ki volt a mestered, de remélem ellestél tőle egy pár trükköt
Ügyesség -> Csak ügyesenDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #2056 üzenetére
Társas lény? Ezt mond a báránykának akinek a bőrébe bújtál
Cikkíráshoz nyugalomra van szükséged, engem meg nagyon hívogat az ágyDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #2053 üzenetére
most fogsz. jó éjt!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bolondember
MODERÁTOR
amint látom egyedül maradtam..
vagy nem.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
neduddki
nagyúr
HI!
ad1 mer amikro volt normalisan mukodo kereso itten a ph-n akkor igy tanatam meg hogy hun a franba rofogtem hozza es mit /asztan vannak idoszakok amikr ezek a szavak ki vannak tiltva a keresebol/
ad2 megis csak keresd meg a tennapit:- ))) /mod: amugy ez le vanirva maig olvashatoan az egyik totyikban is: - )/udv
neduddki
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
fero02
nagyúr
válasz neduddki #2048 üzenetére
Tehát:
Nagyon érdekelne az pl, h miért írod minden kommented elejére a HI!, a végére pedig az udv neduddki kombinációt. És minden egyes alkalmommal. Ha napi 1000 komment, akkor is.
Illetve érdekelne az is, h a nick-ed miért az, ami?
Most ez a 2 dolog, ami leginkább érdekel. Köszi a választ!
-
fero02
nagyúr
válasz bolondember #2045 üzenetére
Nagybetűm? Ezt nem értem...
Thrawn: az lesz! Kérdezek.
rarri: jó8, szia!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nem hinnem, max egy picivel erzekenyebb:- ))) /amugy a nok eleg jo szazalekkal hullank a kezmben:- )))/
udv
neduddki
p.s. akkr ma esti bucsu /csak hogy megjobban osszekeverjelek:- )/
"Én ugyan vízzel keresztellek titeket megtérésre, de a ki utánam jő, erősebb nálamnál, a kinek saruját hordozni sem vagyok méltó; ő Szent Lélekkel és tűzzel keresztel majd titeket."https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
fero02
nagyúr
válasz neduddki #2034 üzenetére
Vissza olvastam 2008-03-01 02:03:15 -ig, de nem találtam választ a kérdésemre. Esetleg még menjek tovább?
rarri: a képen látható győnyörű hölgyemény Te vagy?
Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
NEm hinnem, hogy igazi meditlas lenne, de kb 15 sec kell, hogy ott uljek a szellemvilagban az elet faja alat es eszegessem a levelet es elvezzem azt a vilagot. mikozben ezt irom mar felig ott is vagyok es egyre jobban hiv:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
rarri
senior tag
válasz neduddki #2033 üzenetére
Nekem sok sok meditálás után sikerült életemben egyszer azt elérnem, hogy egy magas oszlop tetején ültem, ködös fehér fényben, és amikor az edző mondta hogy térjünk vissza , akkor nem akartam, de aztán mégis muszály volt.Itt nem volt bennem semmilyen szer. teljesen valóságos volt, azt hiszem akkor egyszer éltem át az igazi meditálást.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
neduddki
nagyúr
HI!
Amikro lementem vizert, a polzon kozvetlen a fusttl kolbas zmelelt volt egy zacsko eper:- )))
udv
neduddki
p.s. megnezzem hog mevan-e meg?:- )))
ja es lattam meg ott 2 bontatlan fej anaszt is sajat hejjaban /na jo paruveg kozner is akad belole/
-
neduddki
nagyúr
HI!
Pont ezert valtja ki az alkoholt egy kis szellemvilagbeli latogatas:- ))) es meg masnap is sokkal jobb erzes:- )))
udv
neduddki
p.s. csak sajan ritkan csinalom:- (((
-
Bash
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
Probaltad mar pizzan: szolo sargadinnye gorodinnye fustolt kolbasz fustolt szalonna es hagyma es sok paradicsom es mionezt teremszetesn egybe:- )))
udv
neduddki
p.s. egyswzerun zsenualis!!!:- )))
-
rarri
senior tag
Én imádom azt is, amelyiken sonka, szalonna, kukorica, fokhagyma, vöröshagyma és tükörtojás, na meg kecsap és sajt van.
Neduddki: egyre talányosabb vagy. Amúgy én mindennap hallgatok meditációt /Balogh Bélát/, de azért évente kb.4-szer elvarázsolom magam / betépek/. Amúgy egyszer a volt edzőm azt mondta hogy jó tapasztalat a berúgás, mert úgy kell ellazulni küzdés közben ahogy a részegek, mert nekik minden izmuk természetesen idomul ilyenkor minden helyzethez.[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
neduddki
nagyúr
HI!
9 eve nem ittam lakoholt /megnyalason kivul az izeeet nehany tokai-nak:- )))/
van mas hejete: meditals-csontkovi-tuzonjaras /sajna egyre kevesebb, de hat az Oreg eszt jelote szmomra akkor ki vagyok en hogy mekkerdojelezzem?:- )/udv
neduddki
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
na lépek.. még egy kicsit gamelek aztán jóccaka sziasztok!
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Bash
addikt
Konzervben veszem a saját levében, tartósítószer nélkül. Finomabb is mint egészben, és nincs vele gond.
http://bashtravel.com/
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Es a ket zseni, na jo picit reszeg zseni, najo nem is annyora picit, na jo rendben TOKRESZEG de akkor is zsenik:- )))
bofudv
neduddki
-
7
addikt
válasz bolondember #2005 üzenetére
Várom az első együttalvást. Pénteken majdnem elalusztam vele az ölemben. Filmet néztünk, én meg fáradt voltam.
-
neduddki
nagyúr
válasz TexT-BoY #1995 üzenetére
HI!
MIndig csak ez a beszlgetes ehhh nem ertemne a mai fiualtkaiat:- )))
udv
neduddki
mod: amugy nekem is hajnali kels 11re megyek a kyo-kert, mert ma sajnos 94eves nagynenifele rokony osszeterote magat mert elesett es nagyn csunya elinteszte a medencejet 3 oras mutet vot:- (((
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz neduddki #1994 üzenetére
Én is sokat szelidültem,. de a szenvedély alvó oroszlánként szunnyad bennem, és néha még kitör...
Bash: én sajnos kevés ananászt eszek, valahogy kimarad az evésekből. Tökjó hogy te ennyit eszel, mert nagyon egészséges. Gondolom nálatok éretten veszitek, mert itt elég éretlenül árulják, talán azért is nem népszerű.
Főkukac: ez már volt, emlékszel?[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Mentem alusz, holnap Ági miatt hamarkelés
-
TexT-BoY
addikt
megyek is alszani.
amgy flhivta spanom és lefarsolta, semmi rtelmet nem latottam annak higy 3asba eszéljünk, jozanonse. Szoval holnapot megusttam. hétfőn pedig elmondo nneki amit a szivem diktal, ha nem jön össze akkor meg nem, az se nagy baj. semminembajyete ne szemetkedj
nemfürdgyök le mostman, inkabba slszok, amugy siman kocsmaszagom van anyabanya mondta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest