Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
addikt
válasz ladybug #24479 üzenetére
Mit akarsz te velem csinálni? Mindenki az én bőrömre pályázik most?
csapos2 rabszolga-szolgáltatást ajánl, Veruska szőröstül-bőröstül felfalna, te pedig Verus elé dobnál. tildy meg csak célozgat, az ő ajánlatát még nem hallottam.
[ Szerkesztve ]
http://bashtravel.com/
-
tildy
nagyúr
Szexis hangú telefonálgatásokról...
Jánoska: IGEN. Szükségem lett volna rád, erre te, te te...
Bash : Én most haragszom rád fázisban vagyok[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
VoDaFoNe
aktív tag
namedek kicsit tv-ni.. nemsokára aranygaluskaaaaa
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
ladybug
őstag
válasz poffsoft #24466 üzenetére
Csuda jól néz ki. Érdekes az asztalterítőd, nekünk az ágyneműnk volt ilyen mintás.
Többiek: A családi találkás topikban is írtam, de akkor leírom még egyszer: Nem kell ahhoz családosnek lenni, hogy találkozzunk, csupán egy plusz lehetőség a gyerek, mert akkor a mieinknek is vannak játszótársai.
Sör lesz. Grillezni általában csirkét szoktam mustárosan és fokhagymásan. Mellé nagy adag saláta szokott lenni. De héjában sült krumpli és sült hagyma is akad olykor.
Vélemény? Időpont?
Verus: Ha gondolod a bárányt bekészítem neked, és forrón tálalva teszem eléd.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
-
tildy
nagyúr
válasz VoDaFoNe #24469 üzenetére
$hour= date("H");
if (($hour>21) II ($hour<4)) {
$sex.topic.open=true;
}
else
$sex.topic.open=false;Szerintem ebben benne van hogy este 10 utan van nyitva
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #24467 üzenetére
Tudom mire vágysz, de néha amikor már a lépcsőházban vetkőztetsz, és nem jutunk el az ágyig, és az előszobában letéped rólam a nadrágot, akkor nem ezt az oldalad mutatod! Nem mintha nem lenne jó!
Na mindjárt megkapom hogy a szextopikba írjak ilyeneket...
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #24454 üzenetére
Ha akarod, továbbugorhatunk, de akkor nem tudsz dolgozni.
Gondoltam, szerintem mind a ketten a Titokra vágyunk, a sejtésekre, a fantáziára, szex mögött megbúvó ölelésekre, csókokra, nem pedig a nyers, teljesítményre és pózokra korlátozott kefélésre.
Hétvégén azért majd belenézek, kíváncsi vagyok hogy milyen.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
ngabor2
nagyúr
kaja... én is fogyózok, de ez a véradás annyit kivett belőlem, hogy kénytelen voltam 6 után enni egy kicsit. elugrottam a közeli nagybótva, vettem némi vegyessalátát jóóó sok öntettel 450 pízért... 3 napra elég lesz "nasi" helyett.
szex topik... mindig akkor van nyitva, mikor alszok
-
addikt
válasz (Kolombusz) #24459 üzenetére
fasza, csak má annyi a baj hogy nincs otthon net, deha otthon vagyok nem igazán van értelme itt kockulni a szexes topicba, mikor élesbe azér valamivel jobb vágni a témát úgyhogy már nem is érdekel, azér köszi
-
1010
őstag
-
tildy
nagyúr
válasz ladybug #24426 üzenetére
Ha addig összehozok egy gyereket, mehetek?
bash te meg látom nagyon invitálod magadhoz a nőket
neddudki: közben fntől megtudtam, hogy most ez a koli bme-s koli israrri: mit is? Látod, rólam már leszokott, most verus van soron....
[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
Na akkor ennyivel be is fejeztem mára. További szép estét.
Sziasztok....| www.diablohungary.hu
-
Racecam
nagyúr
Azt hiszem pont jókor jöttem!
Szia rarri!
u.i.: Melóban vagyok és nagyon rosszul esik...
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
rarri
senior tag
Sziasztok! Legyen szép estétek!
-
Neró
őstag
Szép estét OFF népe...
| www.diablohungary.hu
-
poffsoft
veterán
válasz ladybug #24426 üzenetére
szavazott a nép, ma kakaós kenyér/ht keksz lesz a junior menu.
Megyek, forralok kakaót....
Verus: Aszú az alap, nálam a csúcs, de azért kaja mellé a szamorodni az igazi, meg utána hajnalig (csak a läger sört miért találták fel )
Na, ezzel a kecsketúrós témával feladtad a leckét. Pácolás téma is érdekel, megyek kakaó után olvasni egy keveset
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz poffsoft #24441 üzenetére
Vörösboros birka jó, meg amit nemrég ettem az a juhtúrós, sajtos, paradicsomos csirkemell is jöhet.
Tokajból? Hát aszú jöhet, hazai ízek.
Roston, grillen, sütőbe, bárhogy csak jó legyen a páca.
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
poffsoft
veterán
Báránypöri nem megy, gyereket nem ölök, é snem eszek, egy jóféle fagyyútlanított veresboros birkapörköltről kiegyezhetünk?
persze, bor is van itthon egy-két palackkal, tokajból, meg még mindig itt áll a töki chardonnay...
Grillcsirke mehet, roston, nem grillen?
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
Kössz a jobbnál jobb tanácsokat.
-
-
poffsoft
veterán
válasz (Kolombusz) #24435 üzenetére
papír-ceruza-ecset-szkenner....
Ennyit ér a testüllet
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
-
tbs
addikt
válasz (Kolombusz) #24435 üzenetére
Fotosop...
-
(Kolombusz)
veterán
Milyen programmal lehet igényes táblázatot készíteni, amit aztán képként is kimenthetek?
-
Verus
senior tag
válasz venember83 #24431 üzenetére
Na ez volt az igazi érvágás.
tbs: Egyedül megyek, nem viszem a csáládót.
poff: Mi a menü?
Bátyus: Peeerszeee, mit vagy úgy oda? úgyis csak hétvégén látsz.
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
addikt
-
ladybug
őstag
válasz Janoska26 #24423 üzenetére
Pécs nincs olyan messze. Már úgyis beígértem egy PH!-s grillpartit. Kit érdekel? Akkor nálunk lehetne az első PH!-s családi találka. Tbs téged is várlak.
poffsoft: Még vacsi is lesz ma?
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
poffsoft
veterán
válasz ladybug #24420 üzenetére
Ebéd, nem vacsi.
vacsi mindig vajaskenyér vagy tejbegríz, kakóval. Valahogy széles a gyerekek érdeklődése kajaügybenJancsihuszárka: most, hogy harmadszor muffinoztam, valahogy meg tudom érteni asszonykádat, hogy azt süti. Talán a tojásrántotta az egyetlen ennél is egyszerűbb kaja ....
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz fokukac #24421 üzenetére
Kis Kukuckám,
már sokszor mondtam, hogy gyere el hozzánk. Race-szel bevágjátok magatokat az autódba, és lejöttök Zalába. Annyi finomat készítek nektek, amennyit csak akartok. Szállás meg van.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz poffsoft #24417 üzenetére
Hű, ez ám a vacsi.
Mi bevágtuk a kőrözött felét, és még 2 lekváros palacsintát.Jánoska: Ez egy vadászpilóta bárány. Ilyen a jelleme.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ladybug #24415 üzenetére
ezek már nem normális dolgok úgy érzem, egy bárány tereli a juhászt mileszitt
poffsoft: A muffint inkább hagyjuk, kb másfél hónapja vettem egy sütőt az asszonynak, azóta egyfolytában azt süt, má ettem mindenféle variációt belőle, sokról azt sem tudtam, hogy létezik egyáltalán
asszem véletlenül e fog tünni a sütő[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
Üdv.
Kicsit sz@r erre az idő.
Mellesleg a net is olyan faja, hogy kb. 2-20kb\s.
-
poffsoft
veterán
Megjegyzem, ha stilisztikára ügyelne a kedves tesztíró, a sorszámokat minimum oktában , de inkább binárisban tolná. Valamint a sysfixed tt , esetleg a dos-852 charset lenne a predefined a html kódban....
Katica: Nekem a perem magasabb a vérnyomásban, mint nektek összesen együtt, és akkor boldog vagyok milyen alacsony.
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
éhenhalok...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest