Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
-
Bubu79
addikt
Persze. Még egészen kis koromban eltávolították az agyamat további szövődmények elkerülése végett - mostanra ott tartok, hogy egy agyrák éhenhalna bennem
Kéretik nem hangosan helyeselni
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Szia
Itt előbb megtudhatod ha szépen kérdezel
Véncsont: Átkondizással is foglalkozol, vagy megmaradsz az elméleti síkon? Bár ha jól belegondolok, valószínűleg az FSP-d amiatt lehet szervizben, tehát talán okafogyott a kérdés...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
NoLF
veterán
a rúdugrásnál és magasugrásnál is fektetve van a rúd, két tartó izén... a rúdugráshoz rudat használsz és magadat, a magasugráshoz meg magadat.
rúdugrással 3-4-5 métert ugranak, magasugrásban 2 méter körülit (nekem 14 évesen 170 volt az egyéni rekordom, megyei bajnokként)
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
rúdugrás tesiórán? milyen iskola az?
rarri: köszi már alakul, mint púpos a prés alatt
kicsit más színe van, de már nem olyan dagadt, a seb is kezd gyógyulni és szinte teljes értékű szemként funkciónál a látószervem.
Kolombusz: szerintem is, azért kérdeztem rá.
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
rarri
senior tag
Szia! Remélem nem ütött meg nagyon a rúd.
Tildy: jégert soha nem szoktam inni. Az az a mentholos ízű ?
Raf: sajnálom. Én hiszek benne, hogy a látszólag rossz dolgok a későbbiekben jók lesznek, csak még nem látjuk hogyan. / lehet hogy hülye vagyok /
Nolf: szia, hogy van az arcod?
Race: ennem kellene, de nem kívánom, inkább iszok egy kávét.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
FehérHolló
veterán
Mert ami ezen topic bugyraiban fortyog, kétes hatással lehet a fejlődő, a megfelelő mértékű naivitást mutató, a művészlelkű és az életét megunt emberi teremtmények mentális és fizikai fejlődésére nézve.
Többek között ezért jött létre egy kis csoport, amely egyedüli céljáúl azt tűzte ki, hogy figyelmezteti a gyanútlan felhasználókat a fenti veszélyforrásokra. A csoport tagjaiknak különös ismertetője, hogy a topicon belül felmerülő, a visszaolvasás szükségességére irányuló kérdések hatására óriási "ne olvass vissza" bannert lengető smiley-kkal válaszolnak.Skynet is real. It's called Google.
-
ngabor2
nagyúr
oly szinten irritál az urigellerhez hasonló butítás, hogy unokaöcsémet (11 éves) sikerült leordítanom miatta múlt héten. nézzük a tévét, közben kapcsolgat, urigeller, mondom menjen tovább, nem bírom ezt a csalót. továbbmegy. mittoménmi ment benne, vége, reklámblokk... erre elkezdi kapcsolgatni. urigeller. mondom neki, kapcsoljon tovább. nem kapcsol. mondom ismét, nem kapcsol, visszabeszél. én meg megfogtam az antennaerősítőt, és egy laza mozdulattal kihúztam belőle a kábelt. ha az apja nem volt képes megnevelni, hogy többszöri kérésre ne visszabeszéljen, kénytelen voltam ilyet lépni.
-
Bubu79
addikt
ádyz, 1010: Ha ekkora szar miért használjátok? Csinálni kell helyette használhatót...
Rarri: Hivatalosan még én is mennék, de "C" napos vagyok, úgyhogy holnap már kialszom magam talán
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Tudod villamos szakmával esélyed sem volt bekerülni sofőrnek katonáéknál - lokátoros lett belőled, vagy híradós...
venember83: Mondasz valamit...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Miért - szerinted nekem hogy van? Vettem az ecserin...
#25517: Komolyan - 160k-ért vettem úgy két éve...
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
VoDa aláírása egy beszélgetésből lett átmásolva, ahol ebben a formában szerepelt a Csernobil leírva. Ezért idézet. Tehát maximum az idézőjelért reklamálhatnál, mert az lemaradt...
-
Bubu79
addikt
Idézet, az eredeti társalgásban így nézett ki, ezért maximum csak az idézőjelet hiányolhatnád
-
Kasza08
őstag
csá!
Ideges vagyok, mert szarakszik a gép. 2 percig tart amíg bootolásnál eltűnik az ASUS logó a monitorról, aztán 5 perc, amíg feláll az XP. Akármivel próbálkozom nem sikerül ezt orvosolni. Máskor meg 1-2 mp, amíg az ASUS felirat eltűnik.
Nem tudjátok mi lehet a gond?(igen, ezt direkt ide írtam)
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
Igen, most már csak csókolommal lehet köszönni, és nem szabad k*kának nevezni, vaalmint itt az új OT szabályzat.
Inkább csillagozom.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
FehérHolló
veterán
Elérhető, de múltkor, amikor le akartam szedni, túl voltak terhelve a szerverek.
Windows Update-en keresztül meg még csak az angol installja működik. Másik gépen fenn van az angol SP, semmi újat nem hoz, ami észrevehető lenne.
Ha nem jogtiszta, akkor nem ajánlom.szarvas: Ez nem aktuálpolitika, hanem permanens.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Bubu79
addikt
Up time - A gépe folyamatos üzemének ideje, újraindítás és mindenfajta megállás nélkül...
R2D2: Ismétlőpuska - sok tölténnyel...
[ Szerkesztve ]
-
Csyppa
senior tag
Adjunk egy kis energiát az off-nak (tudom hogy régi)
[ Szerkesztve ]
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
ngabor2
nagyúr
te is csak a részleteket nem figyeled. azt monda, hogy nem borotválokzik. tegnap nem hiszem, hogy 3mm-nél hosszabb volt az arcszőrzete. képet nem tudok betenni róla, mert nem készült, ha készült volna is letagadná
nomeg azért, mert csak úgy képet nem linkelgetek, az nem szokott jól kijönni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest