Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz philoxenia #39991 üzenetére
Szerintem kicsit elkéstél az infóval. De reméljük, talált a hugi valakit, aki megkötötte neki.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
válasz parandroid #39866 üzenetére
Nekem inkább ilyen atom jöhetne.
[ Szerkesztve ]
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
válasz burgatshow #39804 üzenetére
Akkor szerintem csinálj egy külön google accot az uploadoknak, és használjátok közösen. Vagy nem tudom.
-
Gambit
őstag
válasz <NewL> #39795 üzenetére
Már mondták mások is.
Tudod, veled az a probléma szerintem, hogy alighanem nem vagy olyan fiatal, mint amilyennek a gyermeteg viselkedésed alapján tűnsz. Csak azt nem tudtam még pontosan eldönteni, hogy az infantilizmusod oka vajon az intelligencia hiánya, vagy egyszerűen csak még nem jöttél rá, hogy ez a stílus itt nem bejövős, és ezért erőlteted még egy darabig. De az idő majd úgyis eldönteni, hogy mi az igazság.
Szerk: Persze ez csak az én személyes magánvéleményem.
Janoska: Te inkább most maradj ki egy picit ebből és menj vissza az ontopikba, jó? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
válasz <NewL> #39793 üzenetére
Ha mindenképpen nyilvánosan akarsz tisztázni egy nézeteltérést, akkor inkább ide hívd. De legjobb lenne privátban. Bár tudom, az azért nem jó, mert nem számít bele a hsz. számba...
-
Gambit
őstag
válasz burgatshow #39788 üzenetére
És miért ragaszkodsz a google docs-hoz? Sima file-ként is fel tudnád tolni a google accodra. Az úgy nem jó?
-
Gambit
őstag
válasz burgatshow #39786 üzenetére
Nem tudom, nekem furcsa lenne, ha a google-t érdekelné a pdf-en belüli betűtípus. Hiszen a pdf-nek pont az a lényege, hogy minden platformon ugyanúgy jelenjen meg, a környezettől függetlenül.
De néha egyébként szarakodnak a google acc-ok, ma nekem is behalt 2x a gmail.
-
Gambit
őstag
válasz burgatshow #39784 üzenetére
Nekem sikerült.
-
Gambit
őstag
válasz @rglaaf #39770 üzenetére
Úgy tudom, a taoizmusban jelenik meg ez a motívum. Kínában van is egy sárkány és tigris hegy .
Szóval azt javaslom, ha többet szeretnél erről megtudni, a taoizmust kezdd el kutatni.''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
Jól tetted, helyes. Nekem amúgy kb. tényleg mindegy, én amúgy is úgy kezdem, hogy testreszabom az ilyen progikat. Szóval nekem mindegyik megoldás megfelelő, amíg szabadon variálhatok.
-
Gambit
őstag
Hát én nem mindent ugyanoda töltök... Sőt, általában bizonyos letöltéseimnek külön mappát is csinálok.
Hát én meg igen, és utólag szelektálok inkább. Ízlések és pofonok.
Operában ez is benne van, hogy alapbóla beálítottba mentene, de van közben lehetőséged választani.
Na, ez így szerintem meg tök felesleges, és eggyel több lépés a szükségesnél. Szerintem sokkal jobb az a megközelítés, amit a FF csinál. Vagy kapásból húzza is le a cuccot az előre beállított mappába, vagy megkérdezi mindig, hogy hova mentsen. Mellesleg amikor beállítod, hogy mi legyen a letöltési mappa, kiszúrja a szemed az a lehetőség, hogy mindig rákérdezzen. Ugyanis pont alatta van. Szóval igazából nem értem, hogy mi a probléma.
De beállítom, mert rettenetesen rühellem, hogy midnent egy helyre szedne. (Ha van ez a lehetőség, miért nem így cisnálták meg alapból? )
Valószínűleg a hozzám hasonló lámák miatt, akik mindent egy helyre töltenek le, és utána szortíroznak. Ha fordítva lenne, mi háborognánk. De mondom, mivel a két beállítási lehetőség a főlapon van, egymás alatt, így elég nehéz nem észrevenni.
-
Gambit
őstag
Mert így döntöttek. Ha alap lenne, akkor meg valaki egészen biztosan azért sírna, hogy "nem igaz, hogy állandóan ki kell választanom a letöltés mappámat, miközben mindent ugyanoda töltök. Hát miért nem lehetett megcsinálni, hogy mindent kapásból egy beállított mappába mentsen???? "
-
Gambit
őstag
válasz TexT-BoY #39683 üzenetére
Firefox, de már a kettesben is benne volt, csak be kellett állítani. Pont most írtam le a helyesírás topikban, hogy hogyan.
Szerk: És nem future, hanem feature te nagyon okos.
Kukac: Gambit mindkétszer gyorsabb volt.
[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
Én eddig úgy tapasztalom, hogy nagyon jól jeleníti meg az oldalakat.
A letöltéseket meg eldöntheted, ha beikszeled a Beállítások / Főlap / Letöltések / Rákérdezés a fájlok letöltési helyére menüpontot.
A képek letöltési helyét meg eleve szabadon eldöntheted. (Mármint a jobbklikk, kép mentése módszernél.)
-
Gambit
őstag
Nagyon meg vagyok elégedve a hármas tűzrókával. Kegyetlenül hasít, és szerintem nagyon jól is néz ki. Megérte felrakni.
-
Gambit
őstag
válasz FehérHolló #39056 üzenetére
Semmi gond, előfordul. Értékelem, hogy elismered.
-
-
Gambit
őstag
Ok, lejáratjuk magunkat. Köszi, hogy ráébresztettél minket. Most, hogy ezzel is megvagyunk, lassan állj le ezzel a Rambó-jellegű igazságosztással, és próbáld a vérnyomásod visszazavarni a normál szintre. Neked is jobb lesz, nekünk is jobb lesz.
-
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
válasz tiv83us #38954 üzenetére
En mint spectator, kulonosebben neutralisztikusan /fingom nincs van-e ilyen szo, de ha van, akkor remelem erted/, veszem a dolgot, ON vagy OFF, mindenhol vannak barataim es irni fogok ahova jol esik.
Ezzel tök ugyanígy vagyok amúgy én is.
Meg persze megértem azt is, hogy nő a közösség, és emiatt sok dolog megváltozik, és tudom, hogy ez a dolgok rendje, nem igazán lehet ellene tenni. Vagy ha lehet is, nem biztos, hogy érdemes. Én sem igazán látok megoldást, az meg szerintem nem lenne fair, ha kritizálnám a próbálkozásotokat, miközben nem mondok jobbat. Szóval inkább azt mondom, hogy várjuk ki a végét, hátha bejön.
Mondjuk én lehet, hogy előbb azt próbáltam volna meg, hogy adtam volna mondjuk egy hetet arra, hogy a felek lerendezzék a kérdést egymás között, és vitatkozzanak szabadon. Ezalatt mondjuk valahogy egyességre kellett volna jussanak. Ezután pedig lezártnak tekintettem volna a témát, és soha többet nem lehetett volna előhozni, hanem a közös megállapodást kötelező érvényűnek tekintettem volna. Ha nem érthető, vagy hülyeség, akkor bocsi.
-
Gambit
őstag
válasz tiv83us #38951 üzenetére
Szerintem idővel úgyis kiderül, hogy van-e ennek a szeparálásnak létjogosultsága.
Én úgy jósolom, hogy idővel az egyik topic be fog halni, és végül újra egyesül majd a nép, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Mármint abba a kerékvágásba, ami a problémához vezetett, tehát lesz egy chat jellegű off topic. Ugyanis ezt a kérdést szerintem nem lehet ilyen egyszerűen megoldani, hogy nyitunk még egy off topicot. Talán meg sem lehet oldani, mert egyszerűen arról van szó, hogy érdekek ütköznek. És ha érdekek ütköznek, akkor a legtöbb esetben valaki, vagy valakik úgyis szívnak. That's life. Enjoy!
-
Gambit
őstag
válasz FehérHolló #38919 üzenetére
Magyar Bibliatársulat új fordítású Bibliája, de amúgy meg google barátunk a te verziódat nem ismeri.
Azért, mert a hsz-edből az jött le (legalábbis nekem), hogy most aztán vége mindennek, mert két részre szakadt a közösség. Közben pedig lóf@szt, csak kicsit felkavarodott az állóvíz, majd leülepszik, ha véget ért a 3 napi csoda. Szerintem.
Screammm: Na, az sem ma volt.
[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
válasz FehérHolló #38905 üzenetére
Kezdek rájönni, hogy a moralizálást te hobbi-szinten űzöd. Habár a bibliai idézeted nem éppen pontos*, de azért egy piros pont jár érte.
*Pontos idézet:
Minden ország, amely meghasonlik
önmagával, elpusztul, és egyetlen város vagy
ház sem maradhat fenn, amely meghasonlik
önmagával.''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
válasz VladimirR #36919 üzenetére
Klasszikust pontosan illik idézni. Szóval legközelebb így kérném: kusskicsit.
"na jo, itt az ideje lelepni, van, amivel mar en sem birok el" ----> Ebben is van egy baki, helyesen így kellett volna: akivel.
-
-
Gambit
őstag
válasz Racecam #35030 üzenetére
Sőt, valószínűleg senki sem megy, viszont a plakát nagyon jól jönne ajándéknak. De már elkezdtem kigyűjteni a jegyirodák számait, majd rájuk mászok.
bubu: Elővételi jegyiroda? Ez jól hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol tudnék hozzájutni egy hibátlan Lenny Kravitz koncertplakáthoz? (Nem nekem kéne.)
Köszi!
-
Gambit
őstag
válasz BlacKSouL #32204 üzenetére
Hát igen, ezért kéne IRL megtalálni, és intézkedni, hogy megkapja a szükséges gyógykezelést. Kizárt, hogy ez a gyerek normális.
Nekem volt egy nagyon hasonló kaliberű osztálytársam általánosban. Van róla egy BME-s videó is, ő a távcsöves srác. Na, azóta már megjárta a kútvölgyi kórház zárt osztályát. Kb. ugyanúgy viselkedett, mint rgb.
-
Gambit
őstag
Az a baj, hogy már több százszor ki lett tiltva, de hiába. Sajnos az értelmi képességét meghaladja az a feladat, hogy felfogja, itt senki sem kíváncsi rá. Regel egy új nicket, és visszajön.
-
Gambit
őstag
válasz fokukac #32194 üzenetére
Vajon rájön valaha, hogy mennyire szánalmas amit csinál? Ha mondjuk 40 évesen, amikor visszagondol ezekre, akkor szégyellni fogja magát? Egyáltalán ki fog valah gyógyulni a betegségéből?
Neró: Most jött??? Jaja. Ma. Egyébként már jó régóta ő a ph! elsőszámú bohóca.
[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
válasz ngabor2 #32180 üzenetére
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy teljesen mindegy, hogy mi mit csinálunk. Már rég el volt felejtve a neve is, mégis feltűnt hirtelen. Sima pszichopata, valami kényszeres betegsége lehet. Ha beszélsz róla, ha ignorálod, ő csak nyomja tovább a műsort. A gumiszobát neki találták ki.
-
Gambit
őstag
válasz (Kolombusz) #32175 üzenetére
Az lehet. El kéne intézni, hogy fix ip-t kapjon.
Vagy az is lehet, hogy nem otthonról nyomja. Csak a modik tudják megmondani.
-
-
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
válasz VladimirR #17705 üzenetére
Én minap mentem a suli melletti fénymásolóba, hogy beköttessek valamit. A gyerek, aki ott volt, közölte, hogy ő csak helyettesít, nem tudja kezelni a "gépet". De én megpróbálhatom, ha akarom. Mondtam neki, hogy nem kösz, inkább visszajövök holnap, ha akkor ott lesz az a zseni, aki képes kezelni azt a masinát. Mondta, hogy persze, holnap már tutira meg lesz oldva. Megyek másnap, megint a debil gyerek fogad. Sajnos a szaki megint nincs, és ő még mindig nem tud összefűzni pár oldalt. Ideges lettem...
2008, Magyarország
-
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
válasz venember83 #17691 üzenetére
"Meg ugye puskát se adnának a kezembe." -----> Dehogynem. Kiképzés után 2 év frontszolgálattal kezdődik. Mondjuk állítólag elég kemény az alkalmassági vizsga.
Szerk: Az más, akkor valóban sanszod sem lenne. Nagyon sokat kell pl. futniuk.
[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
válasz tiv61us #17664 üzenetére
Az igaz, hogy a máj elöl van, de mae gerit lehet rúgni éppen fejre is. A lényeg az, hogy egyenes legyen, és előre történjen. Hogy éppen hova rúgsz, az ebből a szempontból tök mindegy.
Jaja, halálos. Az élet.
-
Gambit
őstag
válasz ngabor2 #17644 üzenetére
Szerintem nem a moderációval van gond, hanem az emberekkel. Sokszor olyan érzésem van, mintha az újonnan érkezett tag még egyáltalán semmilyen közösségnek sem lett volna soha a tagja. A beilleszkedési vágy legkisebb jelét sem mutatják egyesek. Lehet, hogy ez csak az internet arctalansága miatt van így. Előbb-utóbb persze megszokik, vagy megszökik, de rögtön jön helyette 2 másik.
-
Gambit
őstag
válasz VladimirR #17622 üzenetére
Ugyan kérlek, azok még a lightosabbak. Vannak ugye keményebbek. (18+)
Ha durva, akkor szedjétek ki. Elvileg sima reklám.
-
Gambit
őstag
válasz Janoska26 #17617 üzenetére
Gondolom... És persze mindegyik reklámoz is valamit, ugye? Mármint saját magán (és esetleg a honlapon) kívül.
bandus: Pont ez a gáz, hogy ápr. 21 a leadási határidő. És még a fele sincs meg. És még angolra is le kell fordítani. És még kutatni kéne sokat.
De ha egyszer kész lesz, akkor majd lehet, persze. Lesz a mellékletben kép is bőven.
[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
válasz Bubu79 #16334 üzenetére
"Egyébként is - honnan veszed, hogy én nem vagyok olyan?" ----> A jelenlevőket mindig illik kivételként kezelni, ha egy olyan csoportot szidunk, amibe ők is beletartoznak. Még akkor is, ha pontosan tudjuk, hogy megfelelnek a csoport átlagának.
-
Gambit
őstag
válasz Bubu79 #16332 üzenetére
"De a tahóság nem feltétlenül márkafüggő" ----> Ez teljesen világos. Csak valahogy az arányok nem teljesen kiegyenlítettek. Legalábbis az én tapasztalataim alapján. De gondolom neked sokkal szarabb, mert beskatulyáznak egy sztereotípia miatt. Tényleg sajnálom, és nem akartalak megbántani.
-
Gambit
őstag
válasz Bubu79 #16329 üzenetére
Remélem, nem veszed magadra. Én pl. arra a márkatársadra gondolok ilyenkor, aki mellettem elhaladva megdobta a kocsimat, mert korábban nem engedtem be, miután megelőzte dugóban az egész sort. De lehetne dragont is említeni. Hidd el, én is sajnálom, mert amúgy nagyon tetszenek a bömösök, de sajnos amit a saját bőrén tapasztal az ember, az hajlamos erősen befolyásolni a véleményét. A kivételeknek meg természetesen mindig jár a tisztelet.
-
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
válasz (Kolombusz) #16175 üzenetére
Az is. Meg itt is vastagon megy az anyázás. A mod kerben meg ugye az őrjöngés.
tbs: Ja kérem, aki a szakmai topikokba járkál, az ritkábban lát akciót. (Vagy mégsem?)
[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
Nem tudom, mi van mostanság a ph-val. Napok óta gyepálják egymást az emberek. Front jön?
-
-
Gambit
őstag
válasz Bubu79 #11362 üzenetére
Nem értem én sem, de szerintem ez a viccrovatos nem volt egészen normális. Valamiért a fejébe vette, hogy majd mindenki megretten tőle, ha wiw-es fotókat szúr be. Nem lett nagy rettenés, mondanom se kell.
-
Gambit
őstag
válasz Bubu79 #11358 üzenetére
Ja neeem, az a gyerek még pihenőn van.
Illetve nem tudom, még az is lehet, hogy ő volt az. Az biztos, hogy valami régebben kirúgott szerencsétlen kitalálta, hogy a tagok fotóit linkeli a viccrovatba. Nagyon eredeti...
-
Gambit
őstag
Sírva könyörgöm, vágjátok már ki ezt a bringás bukszát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest