Új hozzászólás Aktív témák

  • ngabor2

    nagyúr

    válasz 7 #17630 üzenetére

    a teaerdő találkák jók... csak kicsik, és gyakorlatilag ugyan azok az emberek vannak ott. nagy előnye, hogy ők alaposan megismerik egymást. viszont egy nagyobb városban egy nagyobb, több hete szervezett tali, vagy egy országos tábor, vagy éttermi összejövetel... az más. más a hangulat, ha nem fél napos, akkor van esélyed majdnem mindenkit valamennyire megismerni. az első táborba mint résztvevő voltam ott, előtte senkit nem ismertem a csapatból (jó, ez így nem igaz, 1 embert előtte 1x már láttam). azóta 2-nek a szervezésében amennyire tudtam, benne voltam. bár anyagilag mínuszban szálltam ki belőlük, megérte, mert olyan élményekkel lettem gazdagabb, amit nem lehet megfizetni. azzal együtt, hogy természetesen voltak dolgok, amiket jó lett volna elkerülni. mindig vannak.

    és egy ilyen összejövetel után az ember máshogy olvassa az ott megismertek hsz-eit.

    a fórum alakításáról: teljes mértékben egyetértek vladival, valóban, ha eleget koptatja az ember a billentyűzetet, akkor talán előbb-utóbb lesz foganatja. nemrég páran ennek megvalósulására is kaptunk ígéretet a legmagasabb körökből. úgyhogy elő az értelmes ötletekkel, és javítsuk a prohardvert.

    a moderációt, és a moderálási elveket pedig lehet kritizálni, amennyiben működő megoldást is kínál a kritizáló. mert az "így nem jó" című dolgokkal a modok is tisztában vannak... cak lehet, hog jobbat ők se tudnak.

    #17640: es ha magad is ketled, hogy van a dolognak ertelme, miert nyugszol bele ily szepen, sorbaallva? mitobb, miert zavar, hogy mas nem?

    akkor a lényeg nem ment át. vagy rosszul fogalmaztam. nem nyugszom bele, ha süllyed a színvonal, csak amíg nem látom, hogy értelmesen tudom növelni, nem sok értelmét látom belenyúlni. lehet, hogy pont a te hozzászóláésod kellett. lehet, hogy ha a modkeres beírás során épp ott van valaki, akkor az egész nem jut el eddig. lehet, hogy most elindul valami... de lehet, hogy csak szalmaláng volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák