Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
Szóval, ebben van löket rendesen a többihez képest: [link]
u.i.: Akik jártak mostanában cipőboltban, láttak-e magas talpú, női sportcipellőket? (Barátnővel, asszonnyal, egymaga)
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
válasz erdey_a #60436 üzenetére
Meg kell valljam "cseh földi barátom" , igazad volt. Isten lássa lelkem, hogy kerestem, kutattam kisvakondos hajbavalót - mert megjegyzem, még én is szívesen használtam volna-,de valóban nincs. Sehol. Minden más van, de ez, mintha az élet egyik legnagyobb kihívása lenne.
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
válasz erdey_a #60139 üzenetére
Zengek. Jövőhéten még jobban zengek majd.
Kint voltunk az Októberfeszten, de több cseh sör volt, mint német. Az egyetlen német sör, amit kóstoltunk, valami hihetetlenül fos volt. Nyilván nem nekünk szánták, nem a mi ízlésünknek. De lett egy szupi kalapom és literes korsó is a gyűjteménybe. Szóval pluszos este volt. Ráadásul rájöttem, hogy senki sem örök fiatal, lévén már itthon ülök pizsiben.
-
Verus
senior tag
válasz fokukac #60134 üzenetére
Jövőhéten meghódítjuk újra a morva vidéket, ha gondolod hozok neked normális Staroprament. Ott fillérekért adják, csak azt nem tudom, hogy azért-e, mert prágai vagy azért, mert egyébként is ennyi szokott lenni.
-
Verus
senior tag
válasz EQMontoya #60051 üzenetére
Hát igen, sokan nálunk nem figyelnek erre. A múlt héten is kettő delikvens bejött a dögvésze alatt. Nyitott iroda, a mindenre nyitott előnyökkel. Hazajöttem, megfőztem egy húslevest, megsütöttem egy jókora csirkét, nehogy itten rossz asszony legyek. Most meg hívhatom a papot, évek óta nem voltam beteg.
U.i.: tényleg a pap jön a 40 fokos lázamhoz. Ráadásul a dokinéni megaszmondta - "ha magának a torka fáj, az már hólyagos." Óh, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz BlacKSouL #60024 üzenetére
Erről ennyit, hogy mindenki szellőztet... Aha, két napra tettem ki a lábam és rajtam dögvész. Rajtam, aki végig mosolyog és ő a legnagyobb szemét a kollégái között, hogy végéignézi az egész köpködős időszakot. Szerintem - és ezt minden orvosi tanulmányom összegzéseként mondom - nem fogyasztottam megfelelő mennyiségben védőitalt. Apám meg elképzelem, ahogy sír a sarokban: "Mi lett ebből a lányból?!"
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Azt tudjátok, hogy ma van a cseh sör napja?! Elő is veszem az ünnepi korsóm.
-
Verus
senior tag
válasz erdey_a #59880 üzenetére
Egyébként Prágában, ami a Palladiumban nincs, az szerintem nem is létezik. Most rágugliztam erre a hajcsat témára, még a haj csehül csak csak megy, de ebben az összetételben már nem igazán. Kicsit foghíjas a tudásom hozzá, soha nem kellett hajcsatot keresnem. Egyébként hajgumi létezik, azt már találtam, meg ezernyi mókás Krtek cuccot.
NoLF: Na, neki a testvérére gondoltam, a Pivohalléra. De akkor majdnem talált, fél pontot ért.
Montoya: Oda még soha nem evett a fene, mit csapolnak ott?
-
Verus
senior tag
válasz erdey_a #59877 üzenetére
A Gambrinust én is nagyon szeretem. Bár nem egy "bonyolult" sör, de munka után a legjobb. Sparkys-ban nézted? Ott mintha millió Krtek cuccot láttam volna. Bő két hét múlva megyünk egy morva útra, megnézem azt a hajbavalót, lennie kell. Sőt, arrafelé volt még egy nagyobb játékbolt, ott külön Krtek részleg volt.
Montoya: Brno és környéke tényleg baromi jó, ha igazi cseh életérzés kell, akkor inkább oda, mint Prágába. Brno gyakorlatilag egy kis Prága, kevesebb turistával, nincs tömeg, sokkal több helyi élménnyel.
NoLF: Buda és pincehelység? Hirtelen ez ugrott be, ami kicsi és ami fölött lehet lakni.
-
Verus
senior tag
válasz erdey_a #59872 üzenetére
Pedig a csapolt sört össze sem lehet hasonlítani a boltival. Van egy nagy kedvencem még Prágában, az u Pravdu. Nagyon jó a hidegtál, a disznó, a kacsa, már össze is folyt a nyál a számban.
U.i.: Ha esetleg látsz szép Gólmet, nem hoznád haza nekem?
Kukuc: Zlín - Kromeriz - Brno vonalon le lehet azt dolgozni 22-24 koronára is. Imádtam azokat a kis cseh városkákat. Pláne úgy, hogy sokszor a csehen kívül semmilyen más nyelven nem lehetett kommunikálni. Ohh és a két macska, legendás prágai hely, olykor elő zene van, sőt magyar zenész előfordul ott. És nekik saját sörük van, ami finom is!
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz erdey_a #59868 üzenetére
Uhhh, ott kettő jó is volt (meg gondolom még több is, csak ez a kettő lett tesztelve). Az egyik a kis oldalon volt az Újezden. Carmelita: [link] Itt baromi jó pizzát ettem.
A másik pedig a Pizza Colosseum, weblapot hirtelen nem találtam, de ez az IP Pavlován van. Itt pedig az olasz halleves vitte a prímet.Sörözőkkel könnyebben menne az ajánlás, kultikus helyekkel mindenképp!
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz EQMontoya #42728 üzenetére
Sajnos már se ez se az nincs, de a régi, szép emlékek vissza-vissza térnek ilyenkor elmorzsolok egy könnycseppet... Cigo mellett ültem egyszer, hülye "Mentünk lefelé,mintha vért vinnék anyámnak"
-
Verus
senior tag
válasz fokukac #42725 üzenetére
Megy a tököm oda, jó lesz itt nekem,oszt itten csapassuk e A totalcaron úgyis van pár tipp a jó öreg Varga Cigány Zoli bácsitól
tope: Puszi
EQMontoya: vigyázz sodor!
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Felkaptam a fejem a nosztalgia szóra
-
Verus
senior tag
válasz Cs.Orsolya #38555 üzenetére
Én korrekt cégeket ismerek, legalábbis mi korrektek vagyunk. Nem szúrúnk ki senkivel. legjobb tudásunk szerint bánunk az alkalmazottakkal. Tiszteletben tartjuk a jogaikat és nem elnyomóan alkalmazzuk a cég mint munkáltató jogait. Európai színvonalra kell felnőni mindenképpen, mert különben elfordulnak a cégtől az emberek és hiába van munka ha nem tudjuk elvégeztetni.
Csak egy gondolat: Mindenki végezze el a kötelességét és csak utána hozakodjon elő a jogaival. Szerintem legalábbis, mert ha nálunk a köteleségét teljesítette, akkor gondja nem lehet.werttzui: Ezt én nem így érzem. Sokat kapok a mostani munkahelyemen. Barátok lettünk a kollégákkal, a főnök sem az az uralkodó fajta, sőőt baráti. Kis cégnél ez lenne a normális. Meg a nagyobbaknál is. Sokat nyerhettem/nyerek munkavállalóként itt és sokat is köszönhetek a cégnek.
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz werttzui #38548 üzenetére
Szédületes, hm....
Na most inkább nem mondom mi jutott eszembe...Bubu:"világ elleni merénylet" most miért mondod el mindenkinek mire készülünk mi topicterrorista bagázs?!
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
-
Verus
senior tag
Kááááávééééééééééé
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Olyan fitt vagyok hogy az nem is igazAz angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
válasz VladimirR #38421 üzenetére
Hűűűű hallod tudom. És én a Szirma alatt Szirmabesenyőre gondoltam. Igazad van, félreérthető. De nem tudtam hogy ilyen közel van.
Igen a Castrolnál jobbra, tudom én, sokat járok én arrafelé. Osztálytársam is lakott ott. Csak érdekes volt, hogy ilyen közel van, nem gondoltam hogy csak 2 km kb.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
Ígérem nem teszem, nem írok oda. Báááár.....majdmeghalok hogy oda írja de nem...
Csoki megvolt, de így a tábláva bemegy. És én soha nem fogyókúrázokTim:Ugye?
Bátyus: De szép, okos, kedves és jóravaló teremtés csak én. Ez van
-
Verus
senior tag
Elnézésedet kérem tiszteletreméltó jeti!!!!!! Nem is tudom hogy követhettem el ekkora hibát. Büntess meg Istenem eme tettemért.
Retro: Ilyen a családi genetikánk. Én titkolom, bár nehezemre esik sokszor
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Mi ez a harciszellem itt ma?
-
Verus
senior tag
válasz Retro11 #38372 üzenetére
Megverjem a Macit mert megbántotta a pici törékeny lelkedet?
Bubu: Psszt....elterelő hadművelet
Bátyus: De azt a nagyot tudod, amivel gyerekkorunkba fejbevágtalak.
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
-
Verus
senior tag
Valaki vágjon már rá a kezemre hogy ne írjak annyi butaságot.....
KöszikeAz angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Nincs olyan részem ami ne fájna. Jó hétvége voltCsapos: Neeeem, a lakásfelújítás volt a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Hm....Kiadok egy minőségi iratot egy nőről. Mert kérték, hogy hivatalból dobjunk ki egyet
Csakis az ISO 9001 alapján
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Szép, jó napot Offolók!
Szia Bárányka!
Majd megnézemSzevasz Bátyus!
Hát dolgozni is kell meg tanulok németül vagyis frissülök[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz BlacKSouL #37443 üzenetére
Ahogy már említették is, hogy szülés utáni korrekció az rendben van, szerintem is így van. Meg ha annyira nincs megelégedve magával a hölgy akkor egy minimális nagyobbítás is belefér. Én azt nem találom szépnek, ha két nagy gömböt látok szembe jönni az utcán vagy bárhol. Természetesség mindenekelőtt, én ezt vallom a korrekciós műtétekkel kapcsolatba. Én mindkét oldalt ismerem, azt is aki híve ezeknek a műtéteknek, azt is aki pedig nem. Végülis megértem mind a két oldalt, ha neki a mű kell akkor az, kinek a pap kinek a papné.
Tim: Nekötekegyé
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz ladybug #37441 üzenetére
Na de Belőled sem lesz soha trendi csaj. Egyszerűen ilyen megnyilvánulásokkal amik Neked vannak, ez a lehetetlentől is lehetetlenebb.
Viszont ha összefogunk akkor megrajzolhatjuk egymás új szájatAz angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
válasz ladybug #37431 üzenetére
De miért nem jó a természetesség? Jó tudom, nem "trendi", mert manapság már ez a módi hogy átszabatjuk magunkat. Érdekes nagyiék korában mindenki szép volt és jó volt ahogy megteremtette a jóisten. Most meg a nők legalább fele azért szabatja át magát hogy másoknak tetszen és ez a nem mindegy, mert nem magának inkább másoknak. Milyen az utcán szaladgáló "mai trendi nő"? Tökéletes alak, tőkéletes arcvonások (segítséggel persze), tökéletes barna bőr, tökéletesen álló haj.....Tökéletes minden, legalábbis azt hiszik. A túl "megrajzoltság".
Black: Pont ezt mondom, nem magának akar ezzel tetszeni hanem meg akar felelni a trendi hullámnak és másoknak. Sok olyan férfi van aki igenis megmondja a nőnek hogy csináltasson nagyobb melleket vagy akármi is legyen az.
Szerintem fontos a természetesség és mindenki úgy szép ahogyan megteremtették. Valakinek biztosan Ő is egy csoda. Csak meg kell találni a párját. Nem egyszerű történet, de működik. És egyébként sem a külső alapján kell megítélni valakit, de sajnos ez mindig is így ment és így fog menni.Áááá, ma bajom van a világgal úgy érzem...
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz BlacKSouL #37417 üzenetére
Soha nem értettem a szájfeltöltéseket....A legtermészetellenesebb dolog. Mert oké, csináltassa meg a melleit a nő aki nincs vele megelégedve, azokat azért már eltalálják, persze ésszerű határokon belül...Azért nem véletlen hogy akkora az a száj amekkora, a természet azért elég arányosan dolgozik.
-
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #37323 üzenetére
Igen, vannak közös pontjaink azt hiszem....ááá nem, tudom. És tudnék még mondani néhány ilyen vagy hasonló állásponton lévő embert
Mindenen lehet vitatkozni, ha mind a két vagy akár több részvevőben megvan a hév és az indítattás erre. Végülis ezt elmondtad Te isAz angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
válasz Janoska26 #37287 üzenetére
Majd én elmondom neki
Tim82: Sokszor ez a vita tárgya Te is tudod. És az, hogy meddő...ebben is biztos vagyok. De inkább a többit amit ehhez hozzáfűznék majd máshol.
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Guten Tag leib Benutzeren!
-
Verus
senior tag
válasz Racecam #36901 üzenetére
Megoldottuk már családiasan köszi.
Nem kell a blogja, jó lesz így, lehet az a nevem, az is én vagyok
Meg amúgysincs top100 és amúgyse leszek benne és amúgyse izé...
mod:u.i.: #36902 : Hát ha valaki előzékeny akkor ez történik....[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Már van nekem is
Bubu: Konektíng mi?
Ja és csinálj már Te is egy olyat mint én, csak Bubusat[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz BlacKSouL #36890 üzenetére
Hát amit egy kézzel kiemelsz....
Gyanús gyanús nem?Mikuka: Már nekem is
Mindjárt megnyitom
De Bárány sem mondta el, mondjuk nem is kérdeztem
Tőled vártam a választ másik felem![ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz BlacKSouL #36882 üzenetére
Bébi? Na ezen átsiklok
Köszi az infót. Majd kipróbálom.
Nem volt nehez az a híd vagy mi?Egyébként:
(Kolombusz): Ha majd előttem jársz dudálj egyet a biciklivel. Bár attól függ melyik teszkó.
Bubu: Belsőleg vagyunk egyek
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
-
Verus
senior tag
-
Verus
senior tag
válasz Thrawn #36845 üzenetére
Jó én értem, de miért a fórumtémák közt?Ezt se nem értem.
Na mindegy, nem szólalok meg inkább mert még a blogfanatikusok meglincselnekreal_life: Azt ismerem, de az más stílus szerintem mint a felkeltem, ettem, lefeküdtem.
Venember: Tudtam hogy Rád számíthatok!
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Azon gondolkoztam, hogy nem gáz ha valakinek van egy ilyen izéje és csak egyedül ír bele folyamatosan?
-
Verus
senior tag
válasz philoxenia #36801 üzenetére
Nem, a falak De csak az egyik szobába. Meg persze a függönyök. Jajj olyan szép narancs függönyt láttam, majd' elájultam. Ahogy esik rá a fény a narancs különböző árnyalatai jönnek elő.
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz philoxenia #36792 üzenetére
Én szeretném a gyékényes megoldást, mert nekem az nagyon tetszik. Létezik kifejezetten ilyen bútor is, csak most a költséghatékonyabb végét kell megfognom a dolognak meg egyébként is jobban becsüli az ember a kétkezi munkáját. Ez még úgyis csak jövőhéten kerül sorra, most festés pingálás. A színnel is bajba vagyok, narancs, de hogy mégis milyen pontosan arról még nem született döntés.
Vááááá
Mi a címe annak ami most a Slágeren megy?????
Hát nem mondta meg a bemondófijú[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz philoxenia #36785 üzenetére
Végülis ahogy most nézegettem, létezik megfelelő méretben. Ilyesmire gondolok egyébként [link].
Bubu: Hát ezt is meg kell vitatni valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest