Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
na jólvan, szerelmeskedjetek privátban...
megint olyan szép idő van... beborult rendesen, tök sötét van az irodában. villanyt kapcsolni meg nem ér, mert az drága...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Verus
senior tag
-
frame>24
addikt
pfff..látom, még vannak utórezgései a hidden totyiknak
mod: most látom, mekkora LoL, így át van húzva a jobbold. listában...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Verus
senior tag
1 napig nem vagyok bent az irodában és máris halomba áll a munka.....Más amúgy itt nem dolgozik?
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
tbs
addikt
Felmerült kérdés: oktatásos licensszel rendelkező Vistát kell-e aktiválni..? (XP-t, Office-t nem, ezért a kérdés.)
-
NoLF
veterán
válasz Dr. Romano #24881 üzenetére
guglimugligubli
-
Dr. Romano
veterán
Amerikai típusú önéletrajzot kell készítsek, tudna valaki egy linket adni hogy hogyan kell ezt készíteni?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Pompi
MODERÁTOR
Jó reggelt! Ha már ott tartunk, hogy ki mit csinált a felébredése óta, akkor elmondom, hogy én 2-kor keltem, kivittem egy jóbarátomat a reptérre. Bécsbe. Bő fél órája értem be a melóhelyemre. Tisztára, mintha otthonról jöttem volna, csak van mögöttem 460km. Itt meg nincs áram (notebook+mobil powa). 12-ig nem is lesz elvileg. Addig legalább kialszom magam
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
ngabor2
nagyúr
ja... amiatt jön ritkán, mert épp tömik?
amúgy tegnap délután találtam a gyárudvaron egy aranyos kis csíbort, alig volt 3,5cm hosszú. kolléganőmnek ajándékoztam, beletettem egy dobozba. sajnos időben észrevette, azt mondta, ha kibontom a dobozt, egy hónapig nem szól hozzám. ma vágányzár hozott egy cserebogarat... azt inkább meg se mutatom neki (délutános). pedig olyan jópofa...
-
ngabor2
nagyúr
válasz Winner_hun #24837 üzenetére
ritkán vagy, akkor is beszósz? milyen motkány az ilyen?
-
1010
őstag
mien jó pasi lehet ez a szabi ha holnap mindenki rajtavan
-
tbs
addikt
Lusta disznó!
6:00 óta már kicseréltem 2 diszket egy hotswap raidben, ellenőriztem az éjszakai mentéseket, elindítottam a raid újraépítését, véletlenül rossz szerveren nyomtam egy "shutdown -h now"-t (számlázó + fax + dokuarchive + víruskergető admin + apróságok, nemfontos gép 9:00 előtt), most szállingóznak a munkatársak, várom az első "nemmegy" riportot. Ha nincs 11:00-ig ilyesmi, akkor lazanap.
Hold: Te zseni vagy.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
jó röggelt... majdnem elaludtam reggel és még így is elkéstem :|
-
Hold
őstag
Holnap szttrájk miatt felejtsétek el a kocsival utazgatást..
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Tim82
félisten
Ahogy nézem, holnap szabin vagyok.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tildy
nagyúr
-
Verus
senior tag
Jó reggeltetet!
Nem fordultam le a székről a buszonAz angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Racecam
nagyúr
Nem tud valaki elém jönni holnap fél hatra és bevinni a Kálvin térre?
u.i.: Természetesen, reggel fél hatról van szó.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
tildy
nagyúr
Bahh , hasamra sütött a nap. Így, hogy hajnali 2ig cseteltem, nem kicsit vicces
No , napsütéses, vidám, boldog napot mindenkinek.... Legalább nektek legyen jó
Racecam: én holnap kocsival vagyok, megpróbálhatom.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
1010
őstag
yo reggelt
be lett ígérve valami high end kütyü az arénára
ugye nem a porsche telo volt az?
-
Racecam
nagyúr
Jó reggelt Emberek!
-
kicsitomi88
őstag
válasz ngabor2 #24834 üzenetére
Higgy nekem, nem amiatt a kávéskanál cukor miatt lesz baj, hanem az esti és napközbeni nasi miatt. Ettől a szokásodtól ne térj el. Ahogy a paramétereidet néztem a napi kalóriaszükségleted 2100 kcal, ha ezt leredukalod 1400ra akkor heti 1 kilót fogsz fogyni mindenfajta mozgás nélkül.
Kipróbálhatnád a Tescós műzlit reggelire, egy 100 grammos adag tejjel együtt 400 kcal, ebédre valami könnyedebbet kis adagban mondjuk 600 kcal, és estig akár este 22ig is annyi gyümölcsöt ehetnél amennyi belédfér, persze nem banánt
Arról a fogyókúráról hallottál már amit Viszlát csinál? Én csináltam és elég hatásos és változatos is.
90 87.5 87.8 87.5
-
ngabor2
nagyúr
válasz kicsitomi88 #24833 üzenetére
a gép cukrozza, nincs beleszólásom. kávéfőző meg nem vanik itten nálam, úgyhogy az kiesik.
-
ngabor2
nagyúr
biopárlatos szépjóreggelet.
valami okosat kellene írnom, de most épp nem tudok. megpróbálom kihagyni a reggeli kávét.
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #24830 üzenetére
Kiengedtem a kutyát egy kis egészségügyi sétára én meg elszívtam közbe egy cigit.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Végre világosban sétáltattam a kutyát...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #24827 üzenetére
jaja, valami olyan...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Winner_hun
titán
no végre
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
cizoe
őstag
na bevettem két nurofent (2-t mert picsafüst gyenge) remélem letolják a fejemböl ezt a szart. Meg egy gyógycigi is jól fog most esni. Aztán rápróbálok egy alvásra. Nincs valami "értelmes" a tv-ben ilyenkor? nem tudok csillagot irni, mert szar a numlockom a notin. Minden bajom van baszki
LZ: kő papírolló?
[ Szerkesztve ]
-
-
cizoe
őstag
nem tudok aludni el kezdett fájni a fejem mint a dög
Nem tudom mi a f@szért, megittam 2-3 pohár bort, az semmi. Attól biztos nem. Stressz-szitu sincs, komolyan nem értem. Az is lehet, hogy szimplán fáj és kész. Mindjárt lemászok beveszek valamit, mert kelnem kell[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #24814 üzenetére
Te engem ne sétáltassál a Kálvin térről az Astoriára, mert már öreg vagyok.
De egyébként sem tudtam volna én menni, Nektek kellett volna hozni a sört hozzám. Meg nekem is valami innivalót.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
nagyúr
mekkora királyság, éppen 530 K-val töltök fel a szerverre
úgy, hogy szerződés szerint 512kbit felfelePleased to meet you - hope you guess my name
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Lord Zero #24812 üzenetére
akik személyesen is ismelnek, tudják, h előfoldult, de mivel laccsolok, így telmészetesen izomból...
@Mityulátybátyi: zöld hetesre felszállsz Asztólián, negyedik megálló Keleti pályaudval. Sétálni meg Neked sem ált, ugyebál.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #24811 üzenetére
Még mindig nem tudom, hogy mitől és mivel 4 megálló, de a kreatív ötleteiteket méltányolom.
-
Lord Zero
addikt
válasz bolondember #24811 üzenetére
"Asztólia"? - téged ledobtak a padlóla, de dulván, vagy mi? : ))
nem, mindegy
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #24806 üzenetére
Na, a Keleti mitől 4 megálló és mivel a Kálvin tértől?
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #24806 üzenetére
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Racecam
nagyúr
-
Thrawn
félisten
válasz Racecam #24800 üzenetére
Csak úgy hagytad kirántani alólad a villanyt? Hehe
Nem kezdek el magyarázkodni, de elég zűrös volt az a napom, bolondnak sem ígértem semmi biztosat. Az ő számát legalább tudom...BE: Egyetértek, a terepfelmérés megvolt, frekventált helyen van és akár 20-30 ember is elfér. Egy kisebb PH!-talihoz ideális, még a teatopik ellenfele is lehetne
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Amiga A500 - A régi barátnő
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest