Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Minecraft
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
"ysalamirik pusztulnak a környéken" - Annak inkább Szkájvóker Lajos örülne, mert tőle blokkolták az erőt...
Napsütéses szép reggelt Mindenkinek
Jobbulást a betegeskedőknek, szerencsét azoknak, akiknek szorítani kell, kevés melót a dolgozóknak, friss majdnemondtammit az "éhezőknek" - mit felejtettem ki?
Jaaa - és egy nagy bögre tejes kávét nekem ( megyek is érte )
NoLF: Képes lennél egy egész kínait befalni?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thrawn
félisten
Köszi, annak már mindegy
tbs: Lépcső? Ajajj, tudtam, hogy még valami becsúszik. Már így is épp elég akadály gördült a teázás útjába, egy másik tervezett programnak is lőttek...
szerk: Mennem kell, jók legyetek ám!
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Verus
senior tag
Próbáltam, de a hálókártya nem megy, wifi nem megy....Á, kabaré. ----már csak a wifi nem ló----
Tildy: Küld fénypost
Thrawn: Nyugi, az idegeskedés árt a szépségednek
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
NoLF
veterán
vergh. de jót rakodtam az udvaron azzek, nem tudtam hogy rakodómunkásnak vettek fel... :|
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
Thrawn
félisten
Hurrá!
Újabb 'jó' hírek...
Az már biztos, hogy ma nem tudok visszajönni, maradok Pesten és újabb elfoglaltságom is lesz.
Na elég a sirámokból, think positiveDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz Thrawn #23782 üzenetére
amiatt vagy ideges, ami miatt szurkolunk Neked?
minden rendben lesz. egyébként nekem klasszikus "majré" tüneteknek néz ki. no offense meant - én is így szoktam...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Thrawn
félisten
válasz Racecam #23775 üzenetére
Ideges vagyok, fáj a fejem, megy a hasam stb.
Ráadásul vonatoznom kell egy 'keveset', hát érdekes lesz...Voda: Köszi! Neked is venember83!
tbs: Még nem lőttek le, majd délután...
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
norbiphu
őstag
válasz venember83 #23773 üzenetére
és egyre több robot moderál
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
Tim82
félisten
esetleg ez?
Race: olajszivárgás, beragadó golyóscsapágy, időnkénti kisebb zárlatok, melyek a mesterséges intelligencia helytelen működéséből fakadnak. csökkentett üzemmód javasolt.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Thrawn
félisten
Jó reggelt off népe!
De s....ul vagyok...
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz Racecam #23742 üzenetére
Sajnálatos.
Szia Hold! Meg Tildy! Meg Verus! Meg Blackie! Meg akiket még kifelejtettem!
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
tildy
nagyúr
Dehogy kell gömbölyödnie Najó, esetleg megfelelő helyeken
jó reggelt mindenkinek, nincs gumicukor, mitulátbáti nem hotta."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BlacKSouL
addikt
válasz Racecam #23756 üzenetére
Arra gondoltam, hogy lehet hogy néhányaknak már too much ami itt lenne, ezért úgy érzem vissza is fogjuk magunkat, ott meg lehetne koncentráltabban a téma. (Néha itt már a "de ezt inkább nem folytatom"-ba torkolik 1-1 gondolatmenet) Nem kell innen sem száműzni, csak ott lenne egy specializáltabb szekció.
De ha nagyon nem megy, akkor az két dolgot jelent: -nincs elég nyitott/érett szexuális kultúra; -nincs időnk/kedvünk/stb beszélni róla. És akkor persze nyugodtan lehet zárni.mod: nna
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Racecam
nagyúr
Én nem fogom zárni az biztos, de ha "itt jön rám", hogy a sex-ről beszéljek, nem fogom majd vissza magam. Ezért kíváncsi vagyok lesz-e létjogosultsága.
Este nyitni, reggel zárni dolog meg nem működik, de nincs is sok értelme, mert így is olvashatók a hsz.-ek napközben is. Inkább annak lenne, ha reggeltől estig láthatatlan lenne. De nem hiszem, hogy valamelyikünk is ilyesmivel foglalkozna.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Verus
senior tag
válasz Racecam #23750 üzenetére
Ennek örülök, ezekszerint segített az online gyógypuszi
Puszi Hold!
Ha valaki tud, mondjon nekem okosat: Adott egy Amilo Li 2727-es laptop, csak nem találok a hálókártyájához drivert. Esetleg nem tudja valaki merre lézeng?Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
BlacKSouL
addikt
Megnyitottam... Olyat lehet, hogy egy topik csak este van nyitva?
-
NoLF
veterán
KV bent, de még mindig ásítozom...
-
Verus
senior tag
Jó reeeeeeggeeeelt!
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
VoDaFoNe
aktív tag
jóhír vodi éhes
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Tim82
félisten
válasz Racecam #23731 üzenetére
semmi temp vagy permban, akkor meg?...
szép napot!
Mikubá, holnap este Thinkpad-tali?
-
NoLF
veterán
jóröggelt... :ásít:
-
VoDaFoNe
aktív tag
gud morning
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
BlacKSouL
addikt
válasz (Kolombusz) #23734 üzenetére
Negyed7-ig pont így voltam én is..
-
1010
őstag
reggelt
hu de korán van
-
Racecam
nagyúr
Jó reggelt Mindenkinek!
Büntiben vagyok.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #23726 üzenetére
igen.
-
Hold
őstag
Én most jöttem át a városon (Budapest) és felhőkön kívűl nem ért eső..
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #23726 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!!!
Itt is felhős az ég. Bízom benne, hogy már nem fog esni...
Ne essen, elég volt már. Inkább süssön a nap...
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
ngabor2
nagyúr
jó regglet minden korai és későbbi kelőnek. lassacskán indulok melóba... bár azt mondják, meg fogok ázni.
-
cizoe
őstag
válasz bolondember #23722 üzenetére
ROssz hasonlat volt belátom. Most már nincs gáz, rájöttem hogy miért nyivákolt. Macskák voltak kint ö meg ki akart menni. Na tessék megoldottam, kint alszik a kis luxuseb
-
cizoe
őstag
tiszteletem. kutyám totál megörült nem tudok töle aludni, nyifog mint valami hód.
Más: Unatkozó ph!-sok gyüjjenek highscoreokat döntögetni a ph!Arcade Klub izébe!
-
Bash
addikt
válasz bolondember #23716 üzenetére
Ilyenkor a kicsik még félősek, de lassan meg lehet őket közelíteni. A nagyobbakat meg néha annyira nem érdekli az ember, hogy ha nem kerülném ki őket a járdán, akkor felbuknék bennük.
Ez az anya pl. az ablak alatt egy bokor mögött költött, de van olyan is, amelyik közvetlenül a járda mellett költ ~1 hónapig.http://bashtravel.com/
-
Bash
addikt
válasz bolondember #23714 üzenetére
Annyira én sem értek hozzá, de tud rikácsolni, amikor veszélyben érzi magát.
http://bashtravel.com/
-
-
Lord Zero
addikt
válasz bolondember #23708 üzenetére
elmélkedtem a dolgon
és arra jutottam, h..á, mindegy
nem, mindegy
-
tiv61us
őstag
válasz tiv83us #23647 üzenetére
draga gyerekem, aki dolgozik az a boltba se jut el csak elvetve
mon djuk most a fgokremet, a szemcseppet es a klotyopapirt megint elfelejtettem
de meg holnapra valo adag van
mondjuk jellemzoen a 3 sor eltneset eszrevettem
a klotyopapiret nem
nagyo jho kis szalvetta amugy"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
Ejh, de tele a "hacskóm" ezzel a szakdogával már. Még 6 óra. A mosott szar hozzám képest fitt.
nedugdki : EKF. Van bőven még idő, 8-ra viszem köttetni. Ma kell leadni. Addig még rendezni, tesztelni, meg még van vagy 5 oldal, összegzés, formázás, gatyábarázás, nyomtatás.. CD írás.
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
Tim82
félisten
válasz Lord Zero #23699 üzenetére
már megint ittá'.
jó éjt mindenkinek! magamra csukom a koporsófedelet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest