Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
tildy
nagyúr
Kéne mi?
Jánoska: üdvözöl ám téged Iszonyat jófej, korrekt áron dolgozik, eszméletlen. Lehet nem pont ilyet akartam, de abszolúte nem bánom, hogy ilyen lett. Nőies
Amiért nem maradhatott hosszabb: vége eléggé el volt töredezveBubukám Így megfelel?
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
Bent voltam a munkahelyemen ( félek, ha azt írnám dolgoztam, rám szakadna a felettem lévő emelet... )
Lehetne kérni, hogy a következő, aki Bubukámnak szólít, az kettessel kezdődő személyi számú, csinos, kedves Nőszemély legyen, aki csak engem akar és velem képzeli el az életét ?
Lécci, lécci, lécci, lécciiiii...
Tildy:
Philoxenia: Üdv Néked is
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
addikt
válasz Thrawn #22034 üzenetére
montam má hogy szeretlek R2D50000000000 hálás köszönet hogy gondolsz ilyen egyszerű kicsihuszárra
azér semmi b.zulás, csakhogy meglegyen a 3 sörös örömöd
szasz Tildykém, látom megvót a fosrász, hijjjjjába a hozott anyagbúl a legjobbat hozta ki, lassan télleg elveszelk hallod, csak má annyi hogy olyan 20 centit össze köllene menned, a többi az stimmel[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Nem lettem emo
viszont talán lehet jobb is
Szerintem nem rossz Sőt nőies, egyre jobban tetszik
Jófej a fodrász csaj[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #22150 üzenetére
Qka for President - ha már igazán kicserszésről van szó
Jó estét OFF Népe
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz venember83 #22186 üzenetére
Bemegy anno az Elnöki Tanács elnökéhez egy kis bajuszos vékony emberke, hogy nevet szeretne változtatni.
- Nem élet ez kérem, ilyen névvel nem lehet élni...
-Nem olyan egyszerű ez, csak nagyon indokolt esetben változtathatunk nevet.
-Vízbe ölöm magam, ha nem lehet..
-Miért, hogy hívják?
-Szellentő János
-Hát ez tényleg elég, khm....és mire szeretne változtatni?
-Szellentő IstvánMenczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
venember83
nagyúr
válasz philoxenia #22184 üzenetére
Viccet!!!!!
-
Hold
őstag
válasz philoxenia #22184 üzenetére
Nekem meg szétkéne szórnom 4000 szorólapot, saját boltomról, de még nem vitt rá a lendület..
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Hold
őstag
válasz philoxenia #22182 üzenetére
Sárki szió, mesélj minden rendben ?
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Hold
őstag
Szép estét
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #22178 üzenetére
NG: Remélem egyik sem, legalábbis nem ennyire egyértelműen.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
venember83
nagyúr
válasz philoxenia #22176 üzenetére
Nem.
R2D2 Főnők: Megy a link priviben pár percen belül.
paramedic: Az újdonsült modit kérdezd, neki könnyű megtalálni az ilyesmit... Bár én is meg tudnám, dehát na...
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #22174 üzenetére
Csak a segítő szándék vezérelt.
(elnyomó hatalom nincs, felelősség van )ps: Ez a CV dolog érdekelne
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz venember83 #22174 üzenetére
Vagy új króm.
Aminek mint Dragonfx fórumtárs is írta ch a vegyjele.Ismered a névváltoztatós viccet, ugye?
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
paramedic
aktív tag
Hol van már a kép tildy új hajáról?!
-
cizoe
őstag
venember83 ezermillió hála a cv-kért! Thx
-
1010
őstag
ha unatkoztok
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #22170 üzenetére
Szeretnél másik "nikket"?
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #22166 üzenetére
bezony, örexel... ő meg már csak tudja, hogy mi minden volt a szájában
de hogy milyen hülye élményeket bír mesélni... kár, hogy csak alkoholos befolyásoltság alatt ír ide, az meg nem szokott jól elsülni.
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #22166 üzenetére
Öreg vagy már...
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
ladybug
őstag
válasz venember83 #22163 üzenetére
A torkom nem igazán fájt eddig sem. Ez a fránya köhögés meg csak akkor jelentkezik, amikor lefekszem az ágyba.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Thrawn
félisten
Tanulóidő
Tim82: Nincs szükségem nyalásra, szerény ember vagyok
A vízhűtéssel kapcsolatban meg próbálkozz a vizes vagy a vizes offtopikbanNG: Te már csak tudod
Apropó, mi van Zsótinkkal? Névnapja volt tegnap.Pacák: Alig játszom már, az upgrade le van tiltva.
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
nem egészen, ez az emberszerű lény tényleg ilyen pihent.
-
Tim82
félisten
mostantól ha poénkodok a vízhűtéssel, akkor bant kapok?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Pacák
senior tag
-
venember83
nagyúr
Látta valaki az új kihívásokat? Arra vágyok...
Lehet Thrawn-t osztották be a modkerbe, ami nem is baj, sok volt a kérés és kevés a nagybetűs.
ToBeY: Ja, marhanyelv edisön.
Tim82: Poénkodni lehet a vízhűtéssel, csak a vízhűtés ne poénkodjon a géppel, annak csúnyább vége lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Thrawn #22150 üzenetére
senki sem mondta, hogy lelkesen kell csinálnom, tudod, a kötelesség meg a félelem
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
Kukát moderátornak!... vagy ez már volt?
(a mai napi nyalás is megvolt, asszem. )
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #22144 üzenetére
Figyelsz: [link]?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
cizoe
őstag
-
cizoe
őstag
Sziasztok, szép estét!
Segítség kéne. Akinek van, vagy tud szerezni manapság trendi eu-féle önéletrajz vázlatot, az kérem küldje el a mélemre, a digitalents@gmail.com -ra. thx
-
Pacák
senior tag
Admirális Úr!
Bocsánatért esedezem, hogy nem láttam az új rangját, de bolondember plazmája annyira elvakított, a telefon meg annyit csörgött, hogy pont nem volt érkezésem észrevenni. Kérek engedélyt meghunyászkodni!
Kicsinke engesztelős ajándék a plazmafürdő után:
Picinke javítás szóismétlés miatt.
[ Szerkesztve ]
Nuclear launch detected
-
bnss
veterán
Igen, most már csak csókolommal lehet köszönni, és nem szabad k*kának nevezni, vaalmint itt az új OT szabályzat.
Inkább csillagozom.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
ádyz
addikt
Most nézem, R2 moderátor?
-
nike_
addikt
-
ádyz
addikt
Egyébként sziasztok!
-
1010
őstag
a mobil arsenal megnyitása mögött estleg nem az áll hogy kiáruljátok
a rios motort?
vagy bérbe adjátok
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét, sziasztok!
Mindenkinek szia.
Ide meg mit írjak, hogy három sor legyen....?Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Verus
senior tag
Mi itt van ma? felkavart lelkek, szomorkodás....Örüljünk már valaminek nna
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Winner_hun
titán
válasz Thrawn #22034 üzenetére
kukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakuka
kukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakuka
kukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakukakuka► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
1010
őstag
158ft egy dollár
és hol van még a fizetés nap
-
Lord Zero
addikt
istenem.. hogy én kikkel tegeződök..
nem, mindegy
-
tildy
nagyúr
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #22097 üzenetére
Pusztán önvédelem
Csyppa: Könnyű dolgod lenne, ezért kitalálok valami mást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Elden Ring
- Posta, csomagküldés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Apple notebookok
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest