Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Valami hasonlóban lehet része az embernek, ha egy adott szót addig ismételget magában, amíg értelmét veszti... Egy üresség közeli állapotba kerül átmenetileg...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
rarri
senior tag
Aludj jól, álmodj szépeket!
Bubu: nekem is csak úgy sikerül, ha azt gondolom hogy most meghaltam, és csak lélek vagyok. És akkor elkezdem ezzel a szemmel nézni a környezetenmet, mintha már nem lenne közöm hozzá. Nagyon érdekes tapasztalat.../ mielőtt valaki elmebetegnek nézne, ez egy létező gyakorlat /
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
1010
őstag
stét
itt van mindenki?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Hááát... Kábítószert még nem próbáltam ( hacsak a lábszag nem számít annak ) és nem is tervezem a kipróbálását - annak idején megpróbálkoztam a Hose Siva féle agykontrollal, de kevés sikerrel - egyszerűen hiába próbáltam teljesen ellazulni, nem sikerült... Nem jutottam el odaáig, hogy ki tudjam üríteni az elmémet... Talán csak nem tudtam kellőképpen koncentrálni...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tildy
nagyúr
válasz tiv61us #20485 üzenetére
ez sokmindentől függ.
szegény te...
----------------------------
én meg a pijától álomszöszi lettem, úgyhogy gyorsan el is bújok tök szar, hogy a szobában nincs más, még beszélgetni sem lehet[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tiv61us
őstag
válasz Bubu79 #20480 üzenetére
ah
valami hulye statisztikaban olvastam, hoigy a pasik olyan 7 percente gondolnak a sexre, anok meg tan 24?
nem tudom hogy allapitotak meg
mondjuk nekem perc a munkaheleyem tehat uccai sex szoba se johet elvileg
viszont akkor a hotelben igen kellene jarni az agyamnak
de nagyon gyenge a felhozatal"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
rarri
senior tag
válasz Bubu79 #20477 üzenetére
Közben lezuhanyoztam. Bubu, én arra gondolok, amikor tényleg nem dolgozik az agy.amikor kilépsz a tested, agyad börtönéből, és csak a létezés van. Ezt mesterségesen kábítószerrel lehet elérni, amúgy meg szerintem mikor benn vagy az orgazmus legközepében, és még meditáció közben is.
Tiv, Race, ti nem semmik vagytok!
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
válasz tiv61us #20478 üzenetére
Ezek a jobbik eset kategóriába tartoznak
VladimirR: Ha a napi 5-7 óra soknak számít, akkor valóban - sokat alszom... Volt időszak, amikor 1,5 óra után kipattant a szemem és nem tudtam tovább aludni - akkor sem volt jobb... Egyhuzamban 36-40 óránál többet még nem voltam fent, így nem tudok mit mondani arra, amit írtál... Bizonyára lelkiállapot függő is lehet a dolog és persze egyéntől is függ...
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz Thrawn #20475 üzenetére
telepitettel mar telnet kliens-t? mir' nem?
az alairasod utolso sorahoz tudsz adni egy linket?
bubu:
"Nem tudom más hogy van vele, de nekem folyton jár valamin, nem tudom leállítani..."
tul sokat alszol
probald ki, hogy egyhuzamban ebren vagy 48-60 orat, aztan betolod a sajat zenedet wmp-be es kiteszed fullscreen-be, hogy az egesz kepernyot elfoglalja az a sok szines ize, aminek nem tudom a nevet....[ Szerkesztve ]
-
tiv61us
őstag
válasz Bubu79 #20477 üzenetére
nekem is
ismetlodo gondolatok
iszom 1 sort
vagy 2-ot
megdugnam ezt a nt aki szembe jon, vagy nem?
/altalaban igen/,mer'akit nem azt eszre sem vesze
megdugnam aki elottem meg vagy nem?/
\ksd mint fent/
enniis kene,
dejo a segge aze'
havey metalt halgassak vagy kispalt?
ahh az elet nagy dolgai"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Bubu79
addikt
Hogy mindig le kell-e foglalni az agyat?
"Az agy egy csodálatos szerv - reggel elindul és le sem áll egészen addig, amig be nem érünk a munkahelyünkre"
Nem tudom más hogy van vele, de nekem folyton jár valamin, nem tudom leállítani...
Sokszor hasznos dolgokon, sokszor azonban csak úgy üresben, mindenfélén...
Ez az ami igazán baj... Mert ha nem figyel oda az ember, rögtön olyanon kezd el járni, amin nem kéne..."In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thrawn
félisten
válasz csapos2 #20468 üzenetére
Volt ott mindenki
A legnehezebb az lehetett mikor egy összetákolt rádión meghallották, hogy már nem keresik tovább őket. Ha jól tévedek 74 napig voltak a havas hegyekben.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
válasz poffsoft #20438 üzenetére
Kicsi szívem - jössz-e hozzám - tőlem Barnábbat nemigen találsz
Meggyöttem - kicsit innen is leszek ha nem baj
Szia kedves Rarri
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #20470 üzenetére
Aludj jól. álmodj szépeket!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát Nektek, holnap megyek dolgozni. /no strike /
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
-
Thrawn
félisten
válasz csapos2 #20460 üzenetére
Szerintem a több napja üres gyomor nem szórakozna vele, egy kis agyjáték mondjuk lehet tényleg rókicához vezetne. Most eszembejuttattál egy repülőgépkatasztrófát ahol megettek (egy(s))mást is.
philoxenia: Mivel a cooks.com-on van elég valószínű De azok másféle kukucok.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #20464 üzenetére
Nyugi , bolond, nyugi.
Hamarosan itthon lesz már zsu, és elmúlik ez a veszély
No töltök még egy keveset a pohárkámba, meg adok rarrinak is, aztán lehet tente.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #20457 üzenetére
mármint Racet a kocsmából?
Olyan jó lenne tudni, hogy Nyuszikáék miről beszélgetnek...Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
csapos2
addikt
válasz bolondember #20458 üzenetére
Mi van már megint, Bolondom? Mit rontottál el?
R2D2: Azért ebben a spagettis dologban nem vagyok olyan biztos. Valószínűnek tartok egy-két rókicát is közben.
[ Szerkesztve ]
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
csapos2
addikt
válasz Thrawn #20446 üzenetére
A kérdés nem az volt, hogy képes lennék-e, mert ha kellően motiválva lennék, akkor biztos vagyok benne, hogy igen. A hogyan a lényeg. :-)
BE: De nincs nyúl, se egyéb, csak giliszta, meg férgek.
Egyébként igen, mondták. De legalább nem unatkozok. ;-)Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
tiv61us
őstag
válasz philoxenia #20444 üzenetére
tv felvetel lehet
minden mindig kicsit mas volt
a kedvencem a japan koncert elo"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
rarri
senior tag
válasz BlacKSouL #20440 üzenetére
Én is így kérdeztem ezt Racetól. Fiam, az utolsó szóhoz rakd hozzá, hogy " nemsokára összejön" Így jobban hangzik.
Tildy: amikor rosszul érezted magad, akkor nem a jelenbe voltál, hanem a múltban ami elvette a jelen örömét? Most hogy írogatsz, nem jut eszedbe a múlt, és nem vagy rosszul. Ez a lényeg.Mindíg a jelenbe legyél. Tudod, Osho papa is ezt mondja..[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Hát figy, ma volt egy rész mikor szarul, de msot már jól vagyok.
Nézelődöm bulineten, irogat pár pasi, szal elvagyok."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz csapos2 #20443 üzenetére
én azt modnom, muszáj...
de akkor már inkább valami mást, nyulat, hasonlót - nem hiszem, h túl sok tápasnyag lenne egy szerencsétlen fölgigilisztában - meg ugye nem hiszem, h gyomorsaválló lenne, tehát sokáig nem is húzná(k) szegény(ek)...
Hallod-e, fura gondolataid születnek könyökölés közben, mondták már?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz tiv61us #20435 üzenetére
Ezt a verziót talán még nem is hallottam, de persze pont az a jó ebben a számban, hogy egy kicsit mindig másként játszották.
Érdekes a videó, a Purple majd megőrül a színpadon, a közönség meg szép nyugodtan ül. Ekkor még egymásnak is játszottak.
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
válasz poffsoft #20431 üzenetére
A kérdés komoly. Kint könyököltem a terasz korláton és bámultam az esőbe, amikor a fűben ténykedő gilisztákra lettem figyelmes. Felötlött bennem, hogy vajon képes lennék-e megenni ezeket a kis gusztustalanságokat, vagy hozzájuk hasonlókat, ha olyan helyzetbe kerülnék. Mert ugye az ember a túlélésért sokmindenre képes. És elmorfondíroztam azon, hogy, ha már kénytelen lennék ilyet enni, akkor azzal járnék jobban, ha rágás nélkül csak leküldeném őket, kockáztatva ezzel azt, hogy tekergőznek a gyomromban, vagy megrágjam őket, érezve a nem tudom milyen ízüket. De gondolom, nem lehetnek valami ínycsiklandozóak.
-
tildy
nagyúr
Ki kell heverni...A dolgokat.
De lightosan nyomom.Szerdán Piña Colada és jéger, ma fügesnapsz és ez."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BlacKSouL
addikt
Na ez az..ezt kérdezték már tőlem nőnemű egyedek kitágult pupillával, enyhén előrehajtott fejjel, szájszélt nyaldosva, kitágult orrcimpával, fokozódó légzéssel, picit előredőlt felsőtesttel, kipirosodott arccal, TÚL RÉGEN..
De az a jó, hogy még legalább emlékszem Még csak le kell fújni a port az emlékekről, nem kell körömkefével lesúrolni róla...de ahogy kinéz..Aláírás (nem kötelező megadni)
-
poffsoft
veterán
válasz philoxenia #20433 üzenetére
Hát a töketlen!!!!
Egyébként a kedvencem a kék! ja, nem, a Barnaaaaaaaaaa...[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
nyam nyam baileys szerűség nyamnyam.
Csajok, ki kér?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tiv61us
őstag
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #20426 üzenetére
Helló Philo! Volt valami érdekes? Nem olvasok vissza.
Race: Ez megtisztelő.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Jön!!!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #20422 üzenetére
Megijedtem. Először azt hittem az előző hsz.-re válaszoltál....
-
csapos2
addikt
Ha az ember gilisztát kényszerül enni, azt rágja meg, vagy csak nyelje le?
-
Racecam
nagyúr
válasz philoxenia #20417 üzenetére
Bizony. De remélem, jön nemsokára.
-
Racecam
nagyúr
válasz philoxenia #20414 üzenetére
Köszi, most már csak a sex hiányzik.