Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #18497 üzenetére
Szia! Csak azt ne mondd, hogy nem tudod, mire gondolok..
Ádyz: Szia ! Hány éves vagy?
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
ádyz
addikt
válasz philoxenia #18497 üzenetére
Tudod milyen jó dolog az?
Próbáld ki.
VladimirR: De a gépkarabély "szexibb".
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Na, most eszembe jutott mit lehet még papírzsebkendővel felitatni.. De szerencsére feltalálták már a babatörlőkendőt, és az sokkal jobb arra a célra..
Race: Olyan aranyos vagy!
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Verus
senior tag
válasz philoxenia #18490 üzenetére
Ha zokog az ember akkor van is mit felitatni.
Csak a félreértések elkerülése végett...Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
qvazi
csendes tag
Á, biztos mindenki értette, gondolom ezért voltak az értetlenkedő kérdések feltéve, mert én csak azt látok.. (olvass vissza, hányan bólogattak megértően a hozzászólásodra. Ha szerinted ez azt jelenti, hogy mindenki értette, akkor ebben az a jó hír, hogy a realitásérzéked valóban keményen gellert kapott, így fellélegezhetünk, hogy nincs nagy baj).
Nyilván csak én nem értettem, ez nekem tetszik, mert így számodra is érezhető módon kisejlik, hogy mennyire különböző vagyok, mint a tömeg. Fogd fel így. ;-]
mod. (Meg lennél lepve, mi mindent olvasok) (amit te nem)[ Szerkesztve ]
Még a vadállatban is van irgalom. De mert nem vagyok vadállat, hát bennem nincs..
-
rarri
senior tag
Sziasztok!
-
qvazi
csendes tag
Amit ide beírsz, az valamilyen formában (még ha torzítottban is, mert esetleg te magad torzítottnak szánod) te vagy. Hogy mások "figyelik"? Semmi gond. Hisz bevállaltad. Real life? Kiteszed az elérhetőségeidet, bevállalod. Így esélyt adsz arra, hogy "megkeressenek", nemdebár? Semmi gond. A Logout bemutakozó oldaladra (ha lenne) esetleg beírhatod, hogy mikor melyik metrójárattal utazol.
És valaki(k) mindezt figyelik.. (sejtelmes zene, motion blur kép).
Ja, és pusztán azért, hogy másnap ide beírják, hogy háháhá...
Komoly.
Te vagy rossz játszótérre keveredtél, vagy rossz játékot játszottál.Kémek? Baromság. Nehezen tudom elképzelni, hogy nem egy konkrét sértettség szól most belőled. Ez a kémtörténet egy rossz 1984-paródia.
[ Szerkesztve ]
Még a vadállatban is van irgalom. De mert nem vagyok vadállat, hát bennem nincs..
-
1010
őstag
-
ádyz
addikt
válasz bolondember #18478 üzenetére
Ne halgasd ezt az ellen-propagandát.
-
Bubu79
addikt
-
-
Bubu79
addikt
Te kém vagy? Jó tudom, a szemüvegnek, meg a pilótasapkának illett volna gyanút ébreszteni bennem, de akkor is...
Racecam: Most, hogy mondod... Melyik is az autentikus? Az arany szőr?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
1010
őstag
egyre több kém van a fórumon
tényleg muszály vagy
csak sportból csinálják?
-
ben88ce
csendes tag
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #18446 üzenetére
Láttam Volt ott valami piros maskarás, aki keménykedett - nem ismered?
ben88ce: Legyen szerencséd és ne kelljen később megbánnod, hogy nem tanultad, amikor volt rá lehetőséged
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Racecam
nagyúr
Jól magamra hagytatok a ringben, majdnem verekedés volt.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
-
Eagl3
veterán
válasz Chesterfield #18442 üzenetére
Mégegyszer kimondja valamelyik, hogy "nagyon jó tezsvérek vótunk" tuti átnyulok a TV-n.
-
Bubu79
addikt
Szorri, lemaradt, hogy [IRONIA ON] és [/IRONIA OFF]
Minnél több nyelvet ismer az ember, annál jobb eséllyel pályázik az életben...
Kazimír: Kár a gőzért - sajnos foglalt a szíve... Ja, és Verusra gondoltam ofkorsz
[ Szerkesztve ]
-
Kazimír
őstag
válasz ben88ce #18435 üzenetére
Ha csak papír kell, menj ki abba a kis helyiségbe, ahova a legtöbb király is gyalog jár, ott találsz
Ha nem tanulsz, az angol is ugyanolyan nehéz..
Amúgy holnapra: Szerencse fel!Verus: Tudtam!! Tudtam én, hogy nagyon szép hagod lehet..
[ Szerkesztve ]
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #18436 üzenetére
Dehogynem, én néhányszor már hasznát vettem. Jó kis nyelv az, én szerettem.
Kazimír: Szerencse fel, szerencse le, ilyen a bányász élete?
Énekkaros voltam, tudom.[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
ádyz
addikt
Defuramár6óraéstotálvilágosvanerrefelé.
-
addikt
válasz venember83 #18434 üzenetére
nem, csak gondoltam rendreutasítom a bandát, a PH nem játszótér.
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #18434 üzenetére
Nem hinném
Re: degonosz...
ben88ce: Húzz le minden percet a WC-n, amit csak némettel töltöttél - úgysem vennéd hasznát, minek kéne megtanulni... A cégeknek nem csak a papír kell...
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Fura volt, hogy Janoska26 és VladimirR is ugyanazt írta s ugyanakkor is gyüttek. Összebeszéltek?
18437: Nagyon pedálozik valaki azért az egyéni cuccért...
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Basszus milyen válaszom lett volna most a ringben, kár, hogy nem közülünk való!!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
ben88ce
csendes tag
Holnap nyelvvizsga Tag(nemet) !
Lehet szoritani, mert hogyismondjam a tudasom a bekasegge alatt van gyok kettovel de ezt nem szeressuk ezert azt mondjuk hogy "temaspecifikus".
Raadasul irasbeli es a szobeli egy napom van, de csak 60% kell elerni.
Komolyan mondom ha sikerul, elkezdek tanulni! -
Bubu79
addikt
válasz poffsoft #18428 üzenetére
Meglett hát - gratulálok
ben88ce: kicsit előbb is észbekaphattál volna tanulásilag - így tényleg csak néhány Miatyánkkal tudnánk segíteni...
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
Sziasztok!
Kicsit megfrissültem /de lélekben soha /
Köszönet minden közreműködőnek!Lassan megyek dolgozni,de azért éjjel még benézek!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
[link] Hát kell ez nekünk? Ne hergeljétek, mert ránk uszítja a rémszarvas hordáját, aztán pisloghatunk, mint a sült hal a tepsiben
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #18415 üzenetére
Csak nehogy ráfázz ezzel a nagy lebuktatósdival - még összekuszálja valaki a szervizdugaljadat és a töltőcsatlakozódat, aztán csak nézhetünk, hogy milyen elektrikbugit nyomatsz itt füstölő eresztékekkel...
venember83: Ha most azt mondom kellesz, nekem esnek a globális felmelegedéssel, ha azt mondom nem kellesz, akkor meg megsértődsz - hogy lehet embereket ilyen helyzetbe hozni ilyen marhasággal?
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz (Kolombusz) #18414 üzenetére
Nocsak, egy Dell-t veszel? És mégsem nyár végén? Imádni fogod.
A net egyébként valóban nagyon jó, én is szeressem...
Gyerekek: csitt.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
csapos2
addikt
Há' minnyá' megyek a jogosmodba...;-]
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Thrawn
félisten
Valaki igen gyorsreagálású
Meg is van, villámkezű Race voltHát ez kéééész!
Hajrá Race!
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
(Kolombusz)
veterán
Holnap Dell-day.
Imádom az Internetet, mondtam már?
Ha kell, számítógépet veszek, házhozhozzák. Akkor, amikor én akarom.
Ha kell, kaját rendelek, olyat, amilyet akarok, akkor amikor akarom, házhozhozzák.
Lényegében bármit meg lehet venni és házhoz lehet hozatni.Ez csak onnan jutott eszembe, hogy ebédre panirozott csirkemell rudacskákat ettem mozzarellás rizzsel és sajtmártással, amit a neten rendeltem.
-
1010
őstag
valakinek k_ jó ötlete volt azt gondolta
[link]
-
tildy
nagyúr
válasz Louloudaki #18397 üzenetére
"Ajándékba" lesz.Nem akarok sokat szenvedni vele.
Jánoska : el akarsz venni feleségül? És így kell megtudjam?
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest