Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Jö reggelt!
Ha lehet, még szarabbul vagyok, mint tegnap, kezt elegem lenni.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
tildy
nagyúr
képzeld rarri összekevertelek valakivel...majd elmesélem, kicist ciki eset...
Raca: nincs senki aki ápoljon?[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek!!
FireFUX... beteg...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Gabboo
tag
Üdvözlet!
Na végre találtam egy OFF-topikot, ahová beírhatom az alábbi, sörözés közben jött tróger poént:
- Mi az informatikus ékszere?
- ???
- A FireFUX!!Sorry: Gabboo
-
nagyúr
válasz adalbert1 #20988 üzenetére
a Dexter fenomenális. Egyszerűen nem tudtam abbahagyni, én, aki sose néztem sorozatokat. Az első évad is nagyon jó, de a második meg még jobb. Egyszerűen már az első részeknél azt érzed, hogy Te jó ég, hova lehet ezt még fokozni, de sikerül nekik, tényleg. Egyszerűen zseniális.
A Californication is kurvajó, de azért az egy másik kategória, inkább poén-sorozat.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Thrawn
félisten
Wááá micsoda Vista videót találtam: Link
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
adalbert1
veterán
válasz VladimirR #20990 üzenetére
Az apáca kérdése kicsit meglepő volt. Mindenesetre ez tetszett , jelenleg tárhely felszabadítás, utána neki esek a beszerzésének...
A weeds-et szoktam nézni, ott is kíváncsi vagyok hogy fogják a 4-ik évadot indítani...
A legnagyobb szívfájdalmam ilyen ügyben, hogy a shield záró epizódjai állítólag csak az olimpia után jönnek majd. -
Thrawn
félisten
válasz VladimirR #20989 üzenetére
Főleg reklámokkal tűzdelve...
Jó lenne valami izgi film, aminek nincs hepiend a végén. A Cloverfield-et javasolták ilyen célra de tudtommal kishazánkba még nem érkezett meg
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
adalbert1
veterán
válasz VladimirR #20984 üzenetére
SPOILER
Jaja, mondjuk ott a humorforrás főleg az új osztálytársnő volt pár jelenetben, pl. mikor az anyjával beszél telefonon, és megjegyzi, hogy épp mit bámul... Vagy még a kidobó is érdekes szerzet volt a klubbnál... Szóval azért humort egy ilyen komorabb főszereplő használatával is tudnak csempészni a sorozatba...
A többiekhez kb. annyiban kapcsolódott a dolog, hogy megoldotta a Tony- Michelle-Sid-Cassie szálat is.Mindenesetre addig is szerintem ránézek pár számomra még új és ismeretlen sorozatra, eddig a dexter és a californication van tervbe véve... Meg talán még a The Wire is...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bolondember #20982 üzenetére
nem kaptam a szívemhez, jó volt.
mondjuk egy-két bunyó még belefért volnaPleased to meet you - hope you guess my name
-
Lord Zero
addikt
nem szenvedek álmatlanságban
megélem aztnem, mindegy
-
Thrawn
félisten
Stephen King: Cujo
Mondjuk könyvben jobban tetszett.szerk: Épp most rág meg valakit
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz adalbert1 #20983 üzenetére
volt mar egy resz, mikor ezt pedzegettek (a legutobbi effy epizod, lusta vagyok megnezni, hanyadik volt), ahol az o, uj osztajtarsa, meg valami srac, aki hajt ra volt a kozpontban, akkor masrol nem is annyira volt szo, vagy legalabbis nem az volt eloterben
es nekem pont azert tetszik, ami miatt neked nem ^^
-
adalbert1
veterán
válasz VladimirR #20980 üzenetére
Ezek fényében egyre kíváncsibb vagyok a záró epizódra, szerintem számomra még lesznek meglepetések, habár a nagy része tudható az előző részek és az ajánló alapján...
Viszont arra is kíváncsi vagyok, hogy Effy-n keresztül hogy viszik át egy teljesen új gárdára az egész sorozatot.
Effy meg számomra néha már ijesztően hűvős és számító tud lenni, Tony ugyanezen vonások ellenére még mindig sokkal poénosabb, központibb arc volt... -
nagyúr
ma se fekszem le időben - még van egy részem a californication-ből, de most már befejezem, ha addig élek is!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
VladimirR
nagyúr
válasz adalbert1 #20979 üzenetére
elore szolok, a link spoiler-es (02x09-rol is szo van benne)
allitolag azt is fontolgattak, mint lehetoseget, de valoszinubbnek tunik, hogy verfrissites lesz (en ez utobbinak jobban orulnek)
effy meg valoban hasonlo, mint tony, de szerintem valahogy "coolabb" (foleg, mikor egyutt szerepelnek)[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz Thrawn #20974 üzenetére
nem, nem errol van szo
most lusta vagyok visszanezni, de ha a secret party specialt linkeltem, az csak egy secret party special, az evad maga nem olyan (csak nagyon megtetszett a zene)
amire ki akartam lukadni, az az, hogy nem hulye agymosas, meg nepbutitas a sorozat (mint sok mas tinisorozat)na, kozben visszaneztem, telleg a szikret party szpesolt linkeltem
annyit mondok, hogy nezd meg az elso resz elso par percet[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
-
rarri
senior tag
-
-
VladimirR
nagyúr
most olvasom, lesz skins s3, s ha minden igaz, kiszorjak a jelen szereplogardat (mer' ezek erettsegiznek ugye), s fiatalabbak kerulnek a helyukre (meg olvastam olyat is, hogy az effy-s resz valamifele backdoor pilot-ja az s3-nak, hogy milyen is lenne verfrissites utan)
remeljuk, a fentieknek legalabb egy resze igaz (vagy akar az egesz - amig nem beszelt, effy volt a kedvenc karakterem....mondjuk azota is ^^)
-
neduddki
nagyúr
HI!
sokak szerenseje hogy nem:- )))
udv
neduddki
mod: pegig mar volt es allitolag meg is ahllagtatd ea meg teccet is:- (
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
neduddki
nagyúr
hi!
they never drin water
udv
neduddki
p.s. na most...:- )))
mod: TIbi asonta de. hogy kicsitomi szip jany es tanicsd meg meditanyi!
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
tbs
addikt
-
Tim82
félisten
válasz frame>24 #20943 üzenetére
nem csak, néha lövöm is magam.
BE: szvsz a zászló.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
VoDaFoNe
aktív tag
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Bubu79
addikt
Nem vagyok tisztában az R2-esek metódusával, de igazából mindegy is - mert bár a fénykard is behatol ha kell, mégsem lehet olyan nagy a katarzis a végén
Jó éjt Mindenkinek - én is inkább elvonulok...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
jó éjt mindenkinek, én is elvonulok.
Bubu: a fénykardot nem polírozzák neki? mondjuk az egy méter magas és majdnem kockafejá kukának azért ez nehézkes... na, abbafejezem, alulmúlom önmagamat.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
VoDaFoNe
aktív tag
nemsokára lesz pár kép
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #20937 üzenetére
Nincs baj amig allsz. Ha fektedben a padloban kapaszkodsz, na akkor mar gond van.
Nem rontom az OT elit-kozeli szinvonalat, visszavonulast fujok. Jo ejt!
-
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #20933 üzenetére
Irigykedsz, hogy a szikraszóróddal hiába próbálkoznál - mi?
Tim82: Dehogy is - kilövi a fénykardot
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thrawn
félisten
Gusztustalan banda!
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #20926 üzenetére
Ne tőlem kérdezd, én inkább tarkón lövetem magam, minthogy ezt kipróbáljam
venember83: Ha most a macskákra célzol ( bársonytalpú ), akkor elrettentésül képzelj el egy alomra való nagyfejű, szemüveges, BMW fanatikus kismacskát - hát szerinted mivé válna így a világ?
kicsitomi88: Fene a gusztusát - jó lesz vigyázni étteremben a tejszínes csirkével
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz csapos2 #20922 üzenetére
Ne aggódj Csacsi, csak Dániában fogadták el az animal szexet, ott is csak úgy, hogy nem nyilvánosság előtt zajlik
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #20923 üzenetére
Nem csokit.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #20921 üzenetére
mi a pék?!
szerk: azt nem is lehet meginni. Max a forrócsokit.
[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #20921 üzenetére
Tőlem ne várj szexet.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
-
bolondember
MODERÁTOR
csókolom, mizu?
valaki egy zanzásított összefoglalót arról, h mi törpént az elmúlt 13 órában?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bubu79
addikt
válasz fokukac #20908 üzenetére
Dáridóról szó sem volt
AC/DC-éket én is megbámulnám szívesen élőben - a kondcert DVD-jük iszonyat jó hangulatról árulkodott...
Elektrik bugi? Harapd el a gépbe menő 230V-os kanócot - videót készíteni el ne felejts, hogy mi is láthassuk a produkciódat
-
csapos2
addikt
Volt már szex, vagy még isztok?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Bubu79
addikt
Ma már volt sokminden más is - AC/DC-től kezdve Iron Maidenen át, Pokolgépig sokmindent dobott a wurlitzer...
kicsitomi88: Nem, nem épített, csak lerombolt - Háború Gyermeke...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest