Új hozzászólás Aktív témák

  • yle_greg

    tag

    válasz domedee #101461 üzenetére

    Még réges régen, nem kifejezeten fotós, hanem mindennapos (értsd: napi ingázás a melóba) használatra vettem az Aliexpresszen egy NG W5070 típusú zsákot, ami a sok zsebével lopta be magát a szívembe. Már nem emlékszem, hogy mikor vettem, cirka 6-8 éve lehetett, azóta nagyjából mindennapos használatban van. Anno nem volt 20 ezer forint sem az ára, azt hittem, hogy "kínai" minőségű lesz, de nagyon pozitívan csalódtam, nagyon strapabíró.

    Kisebb kirándulásokra simán használom úgy, hogy kettéosztom a nagy részét, és az alsó részbe megy a kaja meg bármi ami folyékony, a felső részbe meg a gép és az objektívek, utóbbiak kis neoprém szütyőkben, hogy ne koccanjanak össze.
    Az oldalsó meg a kis zsebekbe pedig iratok, vagy éppen nagyobb kulacs, illetve bármi, lévén két kisgyerekkel kirándulva mindig van valami, amit az asszony az utolsó pillanatban a kezembe nyom, hogy ezt tedd el légyszíves. :-)

    Ez a linkje most az Alin:
    https://www.aliexpress.com/item/32772261784.html

    Ez a táska annyira bejött, hogy tavasszal, (amikor még nem volt a béka sege alatt a forint), egyszer csak szembe jött velem ennek a táskának a kistesója az Alin, és én biza mint jól nevelt impulzusvásárló, úgy megvettem, mint a huzat. Ez a kistáska:
    https://www.aliexpress.com/item/33028892073.html

    Szeretem a sok zsebét, ha nem kell vinni kaját, piát, akkor ez az egy táska meglepően jól pakolható, az első zsebekbe az MFT obik simán elférnek, de a palacsinták még a felső lapos részekbe is. Szeretem, hogy alapból kicsi, kevés cuccal is jó, de van benne két kihúzható zseb/szütyő (nem tudom minek nevezzem) amivel meg lehet növelni a hasznos térfogatot, nyilván a kompaktság, és a "jól kinézés" rovására.

    Neked a nagyobb (az NG W5070) lehetne jó, az alsó részt szánták gyorsan/külön nyithatóra, nekem csak azért nem tetszik ez, mert akkor felülre kerülne a kaja/folyadék és minden szmötyi lefele akar menni ugye.

    A nyelvtannaciknak uzenem, hogy en trafok, te trafsz, o pedig trafik. Erted? Igen? Akkor ez kiallta a gyakorlat probajat, karoghatsz amit csak akarsz. :-)

Új hozzászólás Aktív témák