Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz ecaddsell #100633 üzenetére

    Én értem, de ha valóban kicsi kell, akkor Pana 14 vagy 20-as, na azok valóban kicsik. Ha viszont nem kell, hogy nagyon kicsi legyen, akkor jöhet a 12-40. Mondjuk ettől még felújíthatnák ezeket a "régi" fixeket mondjuk szigeteléssel és új AF motorral (az OM-1-hez), mert nem csak a méretük miatt lehetnek jó választások, de az árazásuk miatt is elég kedvelt darabok.
    Nekem van Pana 25/1.4, még az is elég kicsi és az új 9mm-is kábé akkora lesz, már ha igazak a hírek. Ez mondjuk pont rímel a kicsi de jó induló alapelvre.
    Ezt a 8-25 vs FF obi összehasonlítást megnézném azért, már csak kíváncsiságból is.

    rob01: a szabadalmaknak csak kis részéből lesz valódi termék. Alapvetően nekem is tetszene, de ez már nagyon nem az én kategóriám, így az érdekességen túl nálam nem sok vizet zavarna. :B

    lugosi: lehet, nem csekkoltam árakat, mert nem volt benne semmi ami érdekelne, csak megláttam és belinkeltem ide. Az nem lehet, hogy az MM már levonta a kedvezményt az árakból (volt már ilyen korábban)?

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák