Hirdetés
-
GAMEPOD
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
paatrick #167894 üzenetére
alapvetoen mai szemmel filmkent mukodo filmeket keresunk, emiatt is a regi klasszikusok. bar szerintem szinopszis alapjan a Forbidden Planetet lehet lattam nagyon regen.
par trailerebe beleneztem, An invasion of the body snatchers maga idejeben tenyleg erdekes volt, de nemcsak temaban, de megvalositasban is korai Cronenberg szint. mai szemmel azert a Rabid es a Shivers se minden szempontbol az igazi. foleg a megvilagitas es neha a szineszi jatek kifejezetten rossz par jelenetben.
korai scifikbol mondjuk a Logan's run tetszett, de az a film is mar 76os. bajos scifi-horrorbol meg ott a Rocky Horror Picture Show, ami nekem az egyik kedvencem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest