Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz Cs1csó #169798 üzenetére
....ja, utólag a 2. rész se volt olyan rossz, ellenben a 3. valami veszedelem
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Cs1csó #169792 üzenetére
nekem anno ez szerintem kimaradt, vagy csak egyszerűen nem hagyott mély nyomott: múlt héten elkezdtem, de nem fogott meg... vagy csak mostanában túl sok meme jött skeletor/he-man témában és emiatt az alakult ki a tudatomban, hogy ez sokkal epicebb lehet... (ellenben a beastmaster1-2 tök jó volt 3 évtized után is)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Emunem
senior tag
válasz proci985 #169758 üzenetére
az első szekció szimplán csak haragot váltott ki, a második meg nem volt illesztő, inkább,... ja.. gyomorforgató. Funny games viszont sajnos nagyon true lehet bármikor, na nem ilyen durva formában, de volt már 1-2 kilakoltatásom hasonló alakok miatt. (mi kellett az ajtót feltörjük, aztán az egész lakást kiüríteni, felújítani... )
"... hát persze ..."
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Emunem #169784 üzenetére
az elso paragrafusban ha megnezed reszben thrillerek vannak.
haute tension es foleg a martyrs iszonyatosan veres, de alapvetoen nem (csak) azert nehez oket nezni.
igy leirva mas ajanlotta a Hereditaryt es a Midsommart, azokkal is tennek egy probat. plusz ott a Get Out es a VVitch (Witch). esetleg a thaifoldi Grudge (2004). vagy a Barbarian.
en azt nem katarzisnak mondanam, ha utana WCre nem mernek kimenni .
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Redneck
nagyúr
válasz Cs1csó #169783 üzenetére
Nekem megvan valahol VHS-en, de egy jó képminőségű verziót szeretnék, úgyhogy majd rákeresek milyen lehetőségek vannak elérhető áron.
Jó kis maszkok és jelmezek voltak, plusz egész jó színészeket szedtek össze, pedig csak B film volt.
Evil-Lyn, és Lubic felügyelő, nekem is a leginkább emlékezetes karakterek![ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Emunem
senior tag
válasz Cs1csó #169764 üzenetére
volt egy német horror, ami náci elzombúlt katonákról szólt, na annál inkább csak hányingerem volt, azt nem akartam végig nézni, hack-and slash nem az én műfajom, nem rémiszt meg, csak szimplán undort vált ki belőlem. Az pedig nekem nem a szórakozás vagy művészi élmény kategóriába esik. Ha undorító dolgokra vágyok, akkor megeszek valami romlottat, ott vagyok gyorsabb úton, maradandóbb élményekkel.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
válasz proci985 #169758 üzenetére
nem a véres jelenetek érdekelnek, azokat egyáltalán nem tudom semmibe sem nézni (anatómiai dolgokra ha kíváncsi vagyok elmegyek egy boncházba )
Alapjában véve a kör volt legkorábbi független horror filmes élményem, az anno is csak kicsit libabőrödzött fel, de ugyanúgy mentem WC-re egyedül, kocogtam éjfél környékén egyedül... Inkább a sejtelmes, gondolkodásra késztetö horror az, ami érdekes. Nem tudom igazán leírni, mit keresek, de már túlvagyok 50+ filmen, és nincs meg az az érzés, amit másoknál látok, hogy "fú, az ágyba nem mertem befeküdni lámpa nélkül...", vagy "egy ajtó nyikorgásra is besz@rtam" dolog... Vagy velem van a gond (Pszichopata lennék ) vagy a reális/objektív gondolkodásom akadályoz abban, hogy filmes katarzisban legyen részem...
Minden esetre van a listádban 1-2 olyan, amit még nem néztem meg. Köszönöm."... hát persze ..."
-
Cs1csó
félisten
válasz Redneck #169782 üzenetére
Jaja, véletlenül tudtam meg, szerintem a hangja és a magassága miatt választhatták. (Langela-át)
Amúgy nála nem is smink, hanem valami komoly gumi maszk lehetett tehát kb. bárki is lehet egy ilyen alatt.Nagyon szerettem én is a filmet, elképesztő hangulata volt: Courtney Cox egyszerűen akkor még gyönyörű volt, a kis manó jópofa, ami a legjobban megfogott az a bizonyos "zene" amit az a szerkentyű kibocsájtott amikor "átjárót" nyitott (ha jól tudom)
Dolph Lundgen simán csak nem jó színész de ez a kemény balta arcú karakter tökéletesen ment hozzá, tehát ő is jól hozta a karaktert.
Meg Foster (az már-már félelmetesen kék szemű nő) pedig tökéletes választás volt.James Tolkan pedig ugye mindenben - is - jó.
Kedvet is kaptam hozzá!
-
Redneck
nagyúr
válasz Cs1csó #169780 üzenetére
Bakker, az öreg volt Skeletor? Na ezt nem tudtam. Azt hittem max valami zsé arcot akasztottak le. Pont a napokban gondoltam rá, hogy jó lenne megnézni az eredeti szinkronnal.
Voltak benne emlékezetes karakterek és jelenetek. Gyerekkorom nagy kedvence.Szerintem nagyon fontos, hogy ki van elmaszkírozva. Az alakításba így is bőven lehet színészi játékot vinni. Valakinek úgy is sikerül, hogy CGI karaktert játszik.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz Ragnar_ #169766 üzenetére
Na látod ez egy érdekes kérdés.
Talán a 2. részben tényleg mond ilyet Bishop: "a molekuláris sav a lény halála után semlegesítődik"
Valamennyi idő után semlegesítődik magától, talán ez lesz a megoldás. Mivel a sav nem tudja hogy a tulaja él-e vagy nem amúgy a 4. részben is úgy jutnak ki hogy
az alienek megölik egy társukat majd annak a kifolyó vére olvasztja le a padlót ahol ki tudnak menni.
Sőt ha visszagondolsz az 1. részre,ott belevágnak a facehuggerbe, de egy pár perc után megáll a sav útja lefelé és nem lyukasztja ki a hajót. [ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Redneck
nagyúr
válasz Ragnar_ #169778 üzenetére
A jóval nekem sincs bajom. Szerencsére egyre többször látni, hogy vannak alkotók, akiknek megy is a dolog.
Attól viszont falra mászok, amikor egy szuperprodukcióban kilóg a gagyi CGI. Különösen a bunyós, és autós jeleneteknél, vagy katasztrófafilmeknél zavaró.A Pingvint meg fogom nézni. Még most sem hiszem el, hogy Colin Farrell az.
-
Ragnar_
addikt
válasz Redneck #169776 üzenetére
Tény, hogy a kor színvonalán a 83-as TheThing efektjei tisztességes munka volt, és akkor maga a sztori is újdonság volt. Szerintem a jó CGI-vel nincs gond. A legtöbb esetben jobb eredményt nyújt, mint a practicalok. Mondjuk a Pingvin sorozat Pingvin maszkja brutál practical szint, persze ott nem kellett csápokat meg mindenféle bizarr dolgokat mutálni, meg mozgatni is.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Redneck
nagyúr
válasz Ragnar_ #169773 üzenetére
Én csak pár éve láttam, de nekem kifejezetten para volt az a sok groteszk szar, amit Rob Bottin összehozott benne. Csak 1-2 jelenet volt gagyibb, de az ilyen praktikus effektek sokkal jobban elborzasztanak, mint a tucat gagyi CGI.
Sok filmben nagyot alkotott a fazon.Evil Deadre már nem emlékszem, csak a második rész (?) rémlik. A főhős a keze helyén láncfűrésszel ment a csontvázak ellen.
Szerk:
Nekem rémlett hogy prequel, de tök mindegy, felejthető.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz stellaz #169774 üzenetére
Akkor emészthető lett a Wicked !? Helyes !
Ez lesz a következő a moziban Ráadásul csipem a musicalt is.Jó kis, ünnepekre való, családias movie. Akár tavaly decemberben, a Wonka.
Ez már döfi[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
stellaz
veterán
Wicked
Nagyon jó kis film. Zenés , de nem zavaróan sol az ének betét. A szereplők jók, a látvány pazar, a történet elvileg adott a könyv alapján.
Érdekes, hogy a férfiak szinte mind ilyen homár/hermafrodita jelleget kaptak, de igazából a film végére azt gondoltam, hogy ezt inkább kritikaként alkalmazzák a társadalomra, mintsem a woke ünnepeként. -
Ragnar_
addikt
válasz Redneck #169769 üzenetére
"Nem mondom hogy nem, mert soha rosszabb ne legyen, de ha már nézi, akkor szerintem az eredetit nézze."
A maga idejében baromi jó film volt, de azért a trükköknél már eléggé kilóg a lóláb, olyan, mint az Evil Dead 1.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Ragnar_
addikt
válasz Major Lion #169770 üzenetére
Igaz. Utánanéztem, és remakenek indult, de úgy döntöttek a készítők, hogy inkább prequel legyen. Csak régen láttam az eredetit és voltak benne hasonlóságok azért gondoltam, hogy remake.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim
Kellemeset csalódtam, mert előzetesen lesajnáltam a dolgot, kissé...Abszolút Gyűrűk Ura, nem sántít, nem köp arcon. Azt hozza, amihez hozzászokott az ember, a filmek során. Illik a Tolkien körbe, sztm hű a Lorehoz ( de ez engem annyira em érdekel ).
A Női főszereplő senkit nem riaszt el sztm, mert jó lett tálalva, ráadásul ez NEM kizárólagosan az ő darabja volt, Sőt ! Oldschool anime, nincs woke meg gender meg homo és DEI, meg ezek a sazrok amiket szoktak beszelni.
A látvány helyenként pazar, máshol nem annyira...a panorama képek, hátterek remekül rajzoltak. Szép ! Az animálás több helyen gyengébb, de akad jó pillanata is, és ez a 3D re is igaz.
A karakterek nem az igaziak, sem megjelenésben sem úgy összességében, sztm többet is ki lehetett volna hozni belőlük, persze akadnak tök jó momentumok.
Ami a lényeg, az szépen kidomborodik, de nem több ! Megkapjuk amiért leülünk elé, lett válasz, bár sztm eléggé egyértelmű már az elején.
Szóval a történet semmi extra, ellenben igazan LoTR ! Fanservice, nosztaligafaktor, megszokott dolgok...sok-sok dolog fog tetszeni, aki szereti. De a dark-fantasy fanoknak is fogyasztható, nem csak rajongóknak. A 16-os besorolás sztm indokolt, mert akadt benne pár olyan jelenet, de amúgy nem ömlik a vér. Nem egy gyermekmese, akad itt tragédia, dráma...
A hangzás, a csaták, a zenék...örültem a fejemnek Amiket szeretünk, amiket ismerünk és ismerősen csengő, de újabb darabok, is.A stáblistát ne hagyjátok ki ! a látvány és a hangzás is pazar ! Gyönyörű szépen komponált...
Engem ez behúzott, a 2 óra 14 perces játékidő, eltelt simán... akár a filmeknél.
7 / 10
Jöhetne még ilyen."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
Redneck
nagyúr
válasz Emunem #169757 üzenetére
Csakis az eredeti The Thing. Pár film ami feszengést vált ki, ha éjszaka egyedül nézem. Nem mind horror, de elég nyomasztóak tudnak lenni:
Insidious 1 (angolul), Jelek, A kör, Dark Skies, Alien 1-2, Démonok között 2, Más világ, Megszólít az éjszaka, Hatodik érzék, A légy (ezt többet nem nézem meg), Hasadás, A kockaEzek sem rosszak:
Poltergeist, Ideglelés, Barbár, Babadook, Resident Evil 1, Silent Hill, A köd, Az, Halálhajó, Sunshine, Apollo 14, A boncolásHirtelen ennyi jutott eszembe, de érzem hogy kihagytam valami ütőset.
-
Cs1csó
félisten
válasz Emunem #169757 üzenetére
A 82-es. +1 proci, azt kell tudni, te mit tartasz félelmetesnek. Engem pl. amikor 4-en mennek be egy sötét üres házba és 6(!) felé válnak az szokott idegesíteni nem félek, ideges leszek.
A különböző zombis filmek is tudnak durvák lenni mint akár a Legenda vagyok. De akár az "A KÖD" is erős. -
j0k3r!
senior tag
válasz Emunem #169755 üzenetére
Nem vagyok a félelmetes filmek szakértője, de nekem ezek minőségi munkának tűntek:
Suspiria (2018), Midsommar (2019), Hereditary (2018)some men just wanna watch the world burn...
-
MODERÁTOR
Gladiator 2 trailer
- Saturday Night Live [ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
stellaz
veterán
válasz Cs1csó #169756 üzenetére
Nekem ezek simán csak ilyesztőek, amit jobbára filmes effektekkel vagy az undorító látvánnyal érnek el. Amin igazán beszartam viszont , az a Másnap (The day after) volt, ahogy csak a háttérben szóló hiradóból és hasonló módon kezd kibontakozni a lehetséges atomháború.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Emunem #169755 üzenetére
milyen filmeket találsz félelmetesnek? zsigerit keresel, intenzívet, disturbinget vagy a három keverékét?
Descent (2005, UK cut), Funny Games (2007, US), Rec (2007, spanyol), Eden Lake (2008, UK), Nocturnal Animals (2016, US), Speak No Evil (2022, dán). talán a His House (2020, UK) és a Smile (2022, US).
esetleg a Haute Tension (2003, francia) ha tényleg magasan van az ingerküszöböd. vagy a Martyrs (2008, francia), ha nagyon magasan.
de igazából ha tudjuk, hogy mi és miért jön be, jobban tudunk segíteni.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Emunem
senior tag
Hali, bocs ha rossz helyre írok, de a google alapján még nem találtam félelmetes filmet, tudnátok ajánlani valamit? Ha itt nem, akkor melyik topikban tudok rákérdezni?
Üdv[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
k-adi
nagyúr
F*** Marry Kill (2024)
Tipikus rom-com kis amatőr nyomozással, a cast csajos, a történet alapvetően érdekes is lehetne de a film felénél mintha elfogyna a lendület. Sajnos nem az a vége, mint ami lehetett volna (pl.
hanem egyösszedolgoznak mindhárman) generic ending
lett, így csalódást keltő. De persze Lucy cuki benne -
k-adi
nagyúr
válasz sherlock82 #169747 üzenetére
Igen, a végén már túl akarták csavarni, az valóban lehetett volna jobb is
-
S e t h
nagyúr
Gondoltam Wicked családilag annak ellenére, hogy musical, éppen foglalnám a jegyet aztán meglátom, 160 perc + a reklám.
Ezt még átbeszélem a gyerekkel.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
vacs
veterán
válasz Rigormortiis #169749 üzenetére
Még az HBO-n néztem 15-20 éve az X-men filmeket, ha erre gondolsz.
Semmi különösebb bajom (bajunk) a Deadpool és Rozsomák-al, csak azt írtam, hogy nem értettük miről szól a film valójában![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Rigormortiis
veterán
-
sherlock82
senior tag
Konklávé. ( 2024 )
Nekem tetszett, ettől függetlenül csak a vége ne lenne.... : /
Színészi játék és a jelmezek is nagyon jók .Ajánlom.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
myckey
veterán
-
vacs
veterán
válasz paatrick #168738 üzenetére
"Inkább attól tartanék hogy az egyszeri néző a felét se érti mi folyik a filmben történetileg."
Deadpool és Rozsomák
5/10Pontosan az van amit írtál!
Feleségemmel néztük meg és egyikünknek se értette, hogy miről is szól a film valójában!
A Marvel filmek többségét láttuk, de ez sem segített!
Az első 7 perc az zseniális és utána is vannak jó részek, de összességében nekünk felejtős, egyszer nézős![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
-
myckey
veterán
válasz devil-k #169737 üzenetére
Legjobb !
Míg be nem kapcsolódik a mitulásbá a buliba, addig csak pislákol...aztán beindul a buláj !
A "kill squad" scene pedig EPIC, azzal a zenével megtámogatva...rendre meghallgatom.Most is újrázom majd a filmet, 100% ...alkalomhoz illő.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
devil-k
nagyúr
Vérapó
Violent Night
5/10
Zavarba ejtően unalmas film volt.- mozi bolondéria -
-
myckey
veterán
Csaj főhős nem érdekel, felőlem lehet hermafrodita is, ha jó az egész....
( akad pár best, ahol Nő a main c. )[ Szerkesztve ]
-
válasz myckey #169731 üzenetére
Ez mondjuk érdekes lehet, pedig nem vagyok oda rajzfilmekért. Habár itt is megy a sírás, hogy így meg úgy szar lesz, mert női főszereplő. Pedig lehet ezt jól is csinálni, nem csak úgy, mint a RoP-ban. Habár utóbbi meg annyira rossz, hogy muszáj nézni. Legjobb trash-sorozat jelenleg.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Redneck
nagyúr
válasz myckey #169733 üzenetére
Nem baj. Eddig akikkel beszéltem róla, 10-ből 9-nek tetszett.
Én nagyon bírom, pedig a trilógia abszolút kedvencem.A minőségi rajzfilmekkel nincs bajom, ha rajzfilmekhez illő világokban játszódnak. Egy szuperhős történethez, vagy egy keleti bunyós akármihez passzol, de a LotR, és pl. a Terminator szerintem nem ilyen. A T:Zero is borzalmas fos volt, pedig azt is hogy várták a népek.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Redneck #169732 üzenetére
Ezt adom, hogy jöjjön a RoP következő...( bár sorozat topicban nem leszel népszerű )
Ellenben én nagyon kedvelem a minőségi rajzfilmeket, kézi vagy digitális munkákat, animeket etc...Legutóbb a Transformers: One is remek volt, The Wild Robot pedig " még remekebb " ...előtte pedig a többi, amik miatt direkt moziba mentem. ( Miyazaki legutóbbi munkája, maga a tömör gyönyör...Full kézzel keszult, vele ellenben a Spider-Verse ..perfect, detto.A másik veglet )
-
myckey
veterán
Wicked, War of the Rohirrim ?
Meg kellene próbálni a moziban...Wicked kapcsan, kedvelem a musicaleket, de a Tolkien lore es a 2D-3D megjelenites is tetszik, WotR oldalan.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz paatrick #169727 üzenetére
Van egy másik, fiatalabb gyerek, az is elmondja, de legalább a címet is következetesen elfelejti közölni, mindegyiknél, olyannyira, hogy az már koncepció lehet. Ő meg nekem rém idegesítő és értelmetlen. Nem egy olyan filmet ecsetel ami amúgy érdekelne is, tehát nem nézem meg a videóit - másoknál a nézettség a cél, ott valami kisiklott, hogy így tolja vagy lehet, hogy ma már így divat filmet nézni, lásd gameplay videók, ki tudja. Különbség kettejük között az, hogy ez egy nosztalgiacsatorna, olyan, mintha elővennéd egyik-másik régi kedvenced megnézni közösen egy haverral, csak így senki nem beszél akkor amikor nem kéne. Nem mellesleg ötletes és még humor is fellelhető. Valószínűleg más generáció vagy.
De ugyanilyen titok előttem a Hollywood Agency gyermek sikere példának okáért. Ripacskodás-hangoskodás - és az a baj, hogy ennyi elég. Rendben, mást is tesz le az asztalra, de a tálalás pocsék.[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz totron #169726 üzenetére
Szerintem már korábban is linkelte valaki, én meg továbbra se értem mi értelme ezeknek a videóknak. Elmondja a full sztorit, lelő minden titkot, ezek után minek nézzem meg a filmet?
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
totron
addikt
Had' promózom kicsit e gyerököt, méltatlanul alullátogatott a videókanálisa: [link] .
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz paatrick #169721 üzenetére
az hat, idegesito karakterekkel, akik csak asszisztalnak az esemenyekhez, vagy az alienekhez. Biodiszlet , majd mind.
A legjobb a sötet egyeniseg volt, az . Ő tetszett !android [ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz lezso6 #169720 üzenetére
Ki mondta hogy woke? Abban volt konszenzus hogy ritka idegesítő a szereplőgárda és senkivel nem lehet szimpatizálni.
Amúgy minden csütörtökön megy a TV-ben Alien film, így elég szembetűnő lett monstanra nekem hogy a Romulus egy összeollózott remake az eddigi filmekből. Szinte 0 új ötlet, ami van az meg logikailag háááát
(0 gravitáción repkedő alienek, majd eltűnő alienholttestek hogy a vérük körbe körbe körözzön a 0 g-n ) [ Szerkesztve ]
-
Alien: Romulus (2024)
Meglepően jó.
És ebben mi is a woke? A diverz szereposztás önmagában NEM woke. Az lenne például woke, hogy ha Rain polihisztor lenne meg mindekit kioktatna, ő oldaná meg az összes problémát, meg kérné az Alientől a managert, mint egy Karen.
Az Alien mindig is nőközpontú, tehát kvázi feminista volt. Ez Ridley Scott agymenése, de a jó értelemben, érdemes végignézni a filmjeinek listáját ebből a szempontból. Persze a minőség elég hullmázó, szóval van minden a Thelma és Luise-tól kezdve a G.I. Jane-ig.
De hát ezt a filmet nem is Ridley Scott rendezte! Hálistennek? Ugyanis nagyon hű az eredetihez, igaz, a többit régen láttan. Habár ez a hűség kicsit felemás érzéseket kelt bennem, mert mintha egy remake lenne.
7/10
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
volandy
senior tag
válasz Peterhappy #169718 üzenetére
Köszi!
Szép és megható film.Tartalom(hátha valaki kedvet kap)
A remény receptje(An)
Sentaro, aki egy kis pékséget üzemeltet, melynek különlegessége a dorayakis - egy sütemény, melynek töltelékét édes vörös babos krém alkotja. Egy nap Tokue, az idős hölgy felajánlja segítségét a konyhában; babos töltelékes finomságok.Sentaro vonakodva ugyan, de elfogadja. Ám rövid időn belül bebizonyosodik, hogy a hölgy varázskezei alatt csodák születnek: ekkor jelennek meg a pékségben a A kis vállalkozás virágzásnak indul és a különös páros - hála a titkos receptnek és a közös munkának - fokozatosan fedi fel és gyógyítja be egymás sebeit. -
mephi666
nagyúr
Universal Soldier: The Return (1999)
ez jócskán alulmúlja az 1. részt... főleg hogy semmi magyarázat arra, hogy JCVD hogy lett élőhalott katonából civil? mintha csak egy döntés lett volna, hogy "oké, most akkor nyugdíjba megy" a tracklistje viszont jó: static-x, fear factory, stb... a feleslegesen túltolt vicceskedés se kellett volna... úgy rémlik a 2009-es rész sokkal jobb lesz (sztoriban és látványban is)
-
volandy
senior tag
válasz Pro Koryak #169715 üzenetére
Okkés!
Köszi!
Most A remény recepje megy nálam!
Peterhappy! Köszi! -
mephi666
nagyúr
válasz sherlock82 #169704 üzenetére
jaja, összeszedtem: 1999-2009-2012-ben készültek JCVD-al folytatások, amik kapcsolódnak az elsőhöz, valamint a '90-es évek végén 2 tv film, ami nem üti meg a szintet... szerintem ezt a 3-at újranézem, amiben legalább ő benne van (...meg persze Lundgren, de ő nincs mindháromban)
-
perempe
veterán
válasz k-adi #169311 üzenetére
St. Elmo's Fire-t láttam, abban nem volt olyan fontos szerepe. Andie MacDowell is jól mutatós. Angol felirattal láttam, helyenként meghaladta a képességeim, de annyi baj legyen. Sok jó jelenet van a filmben. Hogy legyen komolyzene is:
."I'm taking Thriller and Mahler's Ninth" Singles
Ebben a Xavier McDaniel /Sonics rész fogott meg, egy-két évvel a film után kezdtem NBA-t nézni. Általában itt is ismert színészek játszottak, a Piven cameo is tetszett. Ez is jó volt, de ha választhatok, akkor St. Elmo's.Kettő között láttam a The White Crow-t. Rudolf Nurejev élete is a magyar címben, aki '61-ben a Kirov Balett párizsi vendégjátéka után nem tért haza Moszkvába. Járnék én többet balettre, ha hasonló táncosokat láthatnék. Barátom ma hívott januári Diótörőre, egy jó jegy 59600Ft...
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Redneck
nagyúr
válasz Cs1csó #169711 üzenetére
Egyébként a hibái ellenére tényleg nem rossz, és sci-fi rajongóknak simán ajánlom, csak kikívánkozott...
Nekem kimaradtak a könyvek, de ha a sorozat továbbra is bejön, adok nekik esélyt.A második évad felénél tartok.
-
Redneck
nagyúr
Itthon betegeskedek, úgyhogy elkezdtem a The Expanse sorozatot. A látvány és a hangok kiemelkedőek, de a történetvezetés, és pár színész játéka full B kategória. Néha azt várom mikor röhögik el, a "nagy színészkedés" közben.
Ettől eltekintve nem rossz, a 90-es években ilyen sci-fi cuccok mentek a kereskedelmi csatornákon.
Babylon 5, Star Trek, Űrháború 2063, meg egy csomó amire már nem emlékszem.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
volandy
senior tag
válasz Peterhappy #169707 üzenetére
....és csak eredeti nyelven!
-
Peterhappy
őstag
válasz volandy #169706 üzenetére
Annyira máshogy, mégis annyira szépen tudják megfogni a romantikát (és a drámát) az ázsiaiak
Mentek is a listámra a címek, köszönöm.
Sajnos hónapok óta nem volt időm filmezni, ázsiai filmekhez még ritkábban jutok el, de mind különleges, és fantasztikus, amit láttam
Az "alapfilmek", Hős, Repülő tőrök klánja, Tigris és Sárkány is hatalmas kedvencek, de a kevésbé ismertek közül nagyon jó szívvel tudom ajánlani a Karácsony augusztusban-t, a The road home-t és az An-t.
[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
Yesterday Once More.(romantikus)
(Shei de qing chun bu mi mang).
Lin Tianjiao mindig keményen tanul, hogy megfeleljen a szülei elvárásainak.Az egyik dolgozatírás közben azonban puskázni próbál. Mikor kis híján lebukik, osztálytársa, a bajkeverő Gao Xiang magára vállalja a dolgot. Ezek után a lány elkezdi megírni a fiú leckéit, hogy "törlesszen". Az együtt töltött idő alatt egyre többet kezdenek érezni egymás iránt. gyönyörűen énekli a Hey Jude-tRádióstúdióban és azzal üzen a barátjának. -
sherlock82
senior tag
válasz mephi666 #169702 üzenetére
Nekem ugyan olyan " alap " film mint a Véres játék vagy a Vörös skorpió ha már a filmben szereplő színészekre gondolok.
Bár múltkor egy világ omlott össze bennem mert volt egy YT videó melyben érdekességeket mondtak a Véres Játék c filmről. Ott tudtam meg ki is volt Frank Dux valójában.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
volandy
senior tag
My tomorrow, your yesterday
A 20 éves fiú, művészeti szakra jár a kiotói egyetemre. Az egyetemre tartó vonaton meglát egy lányt Egyszerre iszonyatosan aranyos kis film, csodálatos zenékkel és képekkel, de közben meg valahol végtelenül szomorú is. Szóval ez egy kimondottan romantikus film, de annak csodálatosan szép, nem giccses, csak érzelmes. Mondjuk vigyázni kell vele tényleg, mert ezzel a nem mindennapi, olykor kifejezetten erős képeinek hatására a szem biztos, hogy nem marad szárazon.és első látásra beleszeret. Minden bátorságát összeszedve megszólítja, s elkezdenek randevúzni, boldogok, élvezik az életet, amíg ki nem derül a lány titka. Hasonló film a Yesterday once more? My tomorrow, your yesterday című film alapján készült, ezt olvastam róla.
Yodamest!
Köszi! -
mephi666
nagyúr
ez a film még mindig jó JCVD és Lundgren szépen elviszik... itt-ott azért Emmerichesen gagyi, de ebben az időben még viszonylag rendszeresen szedhette a gyógyszereit ...érdemes újrázni (a folytatásai viszont úgy rémlik, hogy nagyon lemaradtak: készült talán 2 nevenincs színészekkel, majd 2009+2012-ben még 2 rész az eredeti párossal)
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #169695 üzenetére
...a Cyborg2-re annyit megjegyeznék, hogy annyira nem rossz... és aki látni akarja a 18 éves AJ-t hiányos ruházatban, annak hajrá ...gondolom nem használtak testdublőrt, mert ez volt az 1. komolyabb filmje...
...most jön mindjárt az Universal Soldier
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest