Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
-
rt06
veterán
ehhez a disk overload-os problemahoz leirnatok, milyen letoltesi sebessegetek van?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
chungee
addikt
Miért szüntették meg a majmos oldalon a banános free torrenteket
-
revski
csendes tag
Disk overloaded témára visszatérve, tegnap öcsémnél is előjött. Egyik percben még minden jó volt, aztán azóta megállás nélkül csinálja. Win7 64bit, nekem spi1 előtt kezdte, neki utána. Format is volt nála azóta, nem oldotta meg. Kezdek megőrülni..
[ Szerkesztve ]
www.liveforspeed.hu , nfinityesports.eu # n\B.Perei
-
tony70
tag
válasz sfdrakex #9289 üzenetére
NTFS-es és van szabad helyem is. Most kezdte el ezt csinálni kb.1 hete. A gépemen minden változatlan. Megpróbálom még töredezettség mentesíteni, csak nincs hova átmenteni az anyagokat, így csak részben tudta megcsinálni mert 13% szabad helyem van.
Nemtudom, hogy ez segítene-e? -
No.01
őstag
Kicsit off, de talan annyira megsem. Portforward oldalon talalt port checker tool-nal mikor kell TCP-t ill mikor UDP-t hasznalni az ellenorzeshez?
-
-
tony70
tag
Kérdeznélek benneteket, hogy mi az oka annak, amikor utorrentet használok (2.2) ill. Digi-s netem van, kiírja hogy megtelt a lemez 100%, és a letöltésem leáll. Olvasgattam a forumokat ott azt javasolták, hogy a Lemez Cache -nél vegyem ki a pipát a Windows irás/olvasás gyorsítótazás előtt, de nekem ez nem segített! Eddig nem jelentkezett ilyen probléma az utorrentemet nem frissítettem. Most az Automata gyorsítótár növelését is kipipáltam, de semmi változás.
Van valami ötletetek? -
rt06
veterán
a hiba nem nalad van
- egyreszt maga a torent kicsi, hamar letoltodik barkihez
- emelle jon, hogy osszesen ket peer van, s kozuluk egy csatlakozik hozzad
- ha megnezed, az adott peer ugyan csak 0.4k-val tolt toled, az osszes letoltesi sebessege ~100k (ami, ha tobb torrent-et is futtat, valoszinuleg a maximum nala)a nincs bejovo kapcsolat uzenetet pedig valoszinuleg azert kapod, mert az az egy kapcsolatod, ami van kimeno (maskulonben a peer-nel lenne egy I (nagy i betu) flag/jelzo), s a µTorrent, amennyiben egy ideig nem fogad bejovo kapcsolatot, kiirja a figyelmeztetest (ami nem feltetlenul jelenti, hogy nem is tudsz bejovo kapcsolatot fogadni)
amennyiben a jelzes idonkent atvalt zoldre, hogy minden rendben, emiatt nem kell aggodnodPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
F34R
nagyúr
Sziasztok nem nagyon vagyok benne a torrent témában , de seed-nél adódott egy kis problémám , egy rövid ideig normálisan tölt fel 60KB/s el de azután már csak 4-el hajlandó.
Itt a kép róla és azt írja ki a sarokban nincs bejövő kapcsolat
-
ToBeY
nagyúr
válasz sfdrakex #9284 üzenetére
Az nekem mindíg hibát jelezz, Egy hetes volt a vinyó kb,amikor azt mondta hogy pár nap múlva be fog halni - 2éve megy íme ez egy 2009.02.28 screenshot
Mindenesetre felraktam egy defragot hátha ez segít.[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
HD sentinellel nézd meg az állapotát. 2 év alatt ha sokat töltögetsz lehet már elég rendesen töredezett.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Pá
addikt
Utorrentet használok router + comodo tűzfal mögül, a tűzfal egyedileg van konfigurálva utorrentre, egy leírás alapján, amit a comodo fórumban találtam.
Ha belenézek a logba, ilyeneket látok.. Egyáltalán nem értek az ilyen hálózati dolgokhoz, de úgy tűnik, mintha pingelné magát a router vagy az utorrent vagy ilyesmi. De azért jó lenne tudni, hogy pontosan mi történik ilyenkor. Illetve, hogy ez jó, ha blokkolva van, vagy nem jó, esetleg tök mindegy? Nagyjából 20 percenként érkezik egy ilyen kérés.
Néha ipv6-ként kerül a logba, néha meg csak szimplán ennyi.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
ToBeY
nagyúr
Az mitől van hogy mikor eltávolítom az utorrent-ből a torrentet, és bezárom a programot kiakad a gépem és cpu terhelés 100% lesz.
-
rt06
veterán
igen, es koszonhetoen annak, hogy egesz szep a dht forgalmam (publikus tracker-rol szerzett torrent hosszabb ideju futtatasaval lehet jol felporgetni) eleg hamar meg is indult a letoltes
probanak itt egy teljesen legalis tartalomra mutato link:
magnet:?xt=urn:btih:8FE837828BCE883E9E3FACBEDD19343002E6BC30
ezt megadod a kliensednek es varsz[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
index hozza a format, ennyi suletlenseget nehez lehetett osszeszedni
csak par aprosag
- szo nincs uj generaciorol, a trackerless bittorrent alapja, a dht januar 31-en volt harom eves, s azota szamtalan kliens tamogatja is
- nincs hosszu (60 karakter) es bonyolult (#5-ben megtalalhato a leirasa) kod, az info hash (40 karakter) van atadva egy magnet linkbe agyazva (20 karakter)
- a btdigg nem ujdonsag (ugyanezen a domain-en volt mar egy metakereso, imho az egyik legjobb), nem elso (tpb tobb, mint egy eve hasznal magnet linket) es a cikkben ugyan csak felrebeszelnek, de ez csak egy kereso (nem lekicsinyelni akarom, minden elimeresem az ovek, csak tiszabatenni)es talan a legfontosabb, s amit leginkabb kifelejtettek a remekul megirt cikkbol, hogy ez az egesz mukodeskeptelen a torrent file-ok nelkul, ugyanis azok olyan informaciokat hordoznak, melyek nem valthatoak ki pusztan a magnet linkekkel
annyi tortenik tomoren, hogy megkapjuk a torrent info hash erteket, es elkezdjuk keresni a dht segitsegevel, hogy kinek van meg - ha talalunk ilyet, a hozza kapcsolodo peer-ek cime melle (alap dht mukodes), elkerjuk tole a file-t magat is
ehhez viszont szukseges, hogy ismerjunk par peer-t, akikhez tudunk kapcsolodni dht kereseinkkelPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
dbius
veterán
Nem tudom volt-e már linkelve, vagy volt-e szó róla: Itt a Bittorrent új generációja
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Utorrent 2.2ben elállítottam a port számot, és nem jegyeztem meg a régit.Azóta viszont közli ,hogy a port zárva van, és csak letölteni tudopk.Értem passzív lettem.De a Win 7 tűzfalában nem találom, hogy milyen port van nyitva neki,és nem tudom visszaállítani.
Tudnátok segíteni?
Köszi!
Dodo -
-
No.01
őstag
A szetkapcsolos, idotullepeses problemara v.ki?
-
rt06
veterán
válasz TomyLeeBoy #9260 üzenetére
valahogyan meg lehet oldani tracker nelkul is, ekkor a seeer(ek) ip cimet es portjat kell feltuntetni a .torrent file-ban, viszont ehhez nem talalom most a specifikaciot
viszont legalabb az egyiket muszaj megadnod, enelkul nem fognak tudni kapcsolodni egymashoz a peer-ke (azaz dht hasznalata mellett akar mukodhet is, de amennyiben csak ketten vagytok, enek eselye kb csillagaszati)
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz TomyLeeBoy #9258 üzenetére
allits be valamilyen nyitott trackert (pl tpb, vagy openbittorrent), akar tobbet is, majd kuldd at a file-t annak, akinek szeretned
ezutan nyisd meg a .torrent file-t, allitsd be, hogy hol az adat, majd kezdj seed-elni
mikor ezzel megvagy, a masik fel elkezdheti a letoltest
az adatbiztonsag miatt aggodni nem szukseges, a torrent file hianyaban masok nem ferhetnek hozza az adathoz, a tracker ugyanis csak a torrent file info_hash erteket ismeri, ez alapjan adja meg a peer-eknek egymas ip-jetnyitott tracker cimek a ket fenti site-rol:
http://tracker.thepiratebay.org/announce
udp://tracker.thepiratebay.org:80/announce
http://tracker.openbittorrent.com/announce
udp://tracker.openbittorrent.com:80/announceePolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
TomyLeeBoy
tag
Üdv!
Saját adatokból szeretnék csinálni egy torrentet, de nem szeretném feltölténi trackerre, csak elküldeni valakinek e-mailben a torrent fájlt, aki majd tőlem letölti az adatot...
Van erre valakinek valami leírása vagy tapasztalata? Mert saját kútfőből próbálkoztam, de akar elindulni a letöltés...
Az idő sebessége: 1s/s
-
revski
csendes tag
válasz sfdrakex #9254 üzenetére
Kb 5 másik klienst próbáltam ki, a bitcomet pl azt írja, hogy disk busy. Törlésnél lepucoltam mindent, semmi változás.
Ha kiszedem a cache-elést akkor annyit érek el vele, hogy addig megy amíg a ram be nem telik, semmi értelme mikor egy 50 gigás pakkot töltök.
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
Nálam is pont ugyanez a kiborító probléma állt elő néhány napja. Tegnap már alig-alig döcögött a feltöltés. Az előbb maceráltam a beállításokat és most úgy fest, hogy stabil egyenest mutat a le/feltöltés sebessége. Ugyan még csak 10 perces adatom van, de már látszik a különbség. Tehát: Beállítások/Haladó/Átmeneti tár-nál alul, a Lemezre írás és olvasás átmeneti tárazásának tiltásánál kivettem a két pipát és újraindítottam az utorrentet. Próbáld ki!
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Utorrent-et hasznalva (legujabb) allandoan azt irja, ki, h szetkapcsolt, idotullepes. (aktiv vagyok es a sebesseget is a utorrrent szerint allitottam be (beepitett sebesseg teszt)
V.mi otlet, h mitol lehet??
-
revski
csendes tag
válasz sfdrakex #9232 üzenetére
Ugyan úgy disk overloaded előre lefoglalva és anélkül. Lassan megőrülök, úgy gondolom megpróbáltam mindent, de semmi eredmény. Néha olyan mintha begyorsulna, és egyre magasabb sebességet engedne mielőtt előjön a disk overloaded üzenet (pl előző torrent 150-es átlagot tudott, a 2. 500 körül, a 3. meg 800 körül). Pár napja volt, hogy 2,5 körül stagnált és csak néha jött elő a disk overloaded üzenet. Kész...
-
Apollyon
Korrektor
Nálam egy másik vinyón fut a µtorrent, és én csak a Users/Felhasználóneved/Application Data/utorrent mappát szoktam lementeni, évek óta és maximálisan jól működik
Úgyhogy elég azt, nem kell semmi más, tökmindegy hová volt valójában telepítve.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Pá
addikt
Holnap újrahúzom a windowst.
Szeretném, ha utorrentben megmaradna az összes beállításom, meg ami még fontosabb lenne, az összes seedelt torrentem is.Az utorrent másik meghajtóról fut, a torrentek is és a seedelt fileok is mind más meghajtón vannak mint a windows. Így megmaradnak a cuccaim vagy le kell menteni még valamiket? (application data vagy ilyesmi...)
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
rt06
veterán
mac cimet, lan kartyat tavolrol nem tudjak megmondani, mint ahogyan mast sem a gepebol
amit linkeltel, azon plusz info az ip-hez csak egy user agent es a cookie-k allapota, de mindketto konnyeden megvaltoztathatoPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
maláj
addikt
tudom de a többiről azért nem vagyok meggyőződve
katt ide, hogy értsd mire is céloztam
bár nemtudom a torrent oldalakon mennyire van az ilyen mélységű dolog beépítve
mezei júzer szemmel ugye soha nem fogod látni -
Flashback
addikt
Útburkolós meghívót cserélnék N-Magosra
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Dexter68
addikt
igen, ez az. Tudom, hogy a gyártás nem német, nyelvgyakorlás szempontjából szinte elhanyagolható, hogy amerikai vagy bolgár csak németül szóljon. Ezért is írtam, hogy német nyelvű cuccokat keresnék.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Dexter68
addikt
válasz sfdrakex #9235 üzenetére
leginkább a good wife-t nézné a zasszony, de úgy tűnik nekem, hogy a németek vagy nem torrentelnek, vagy nem seedelnek. Legalábbis pbayen isohunton demonoidon ez megy.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
sfdrakex
nagyúr
Próbáld meg hogy ha átállítod úgy hogy ne előre foglalja le akkor is elő jön e a probléma.
(#9233) Dexter68
piratebay-en rákerestem a GERMAN szóra sok mindent adott ki, persze nem tudom konkrétan mit keresel így nem tudom van-e ami kell, de amit kiadott az német dub os a legtöbb.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Dexter68
addikt
német nyelvű filmeket, sorozatokat honnan lehetne?
-
revski
csendes tag
Hali. Pár napja adódott egy problémám az utorrenttel. Normálisan elindul a töltés, majd kb 32 mega után (vagy amennyi cache be van állítva) alul elkezd visítani, hogy disk overloaded 100%). Ha 100 megát állítok neki akkor 100 megánál, ha 2 gigát akkor kb 2 gigánál. Persze addig tol mindent a ramba, ami nem épp egészséges. Próbáltam 4 különböző vinyóra, frissen formázottakra is. IDE/SATA, váltogattam a kontrollert AHCI és IDE között, semmi változás. A sok okos azt mondta, hogy lassú a vinyó, vegyek újat. Vagy hogy tegyem fel a cache méretet több gigára mert nekik megoldotta. Ez nem megoldás, max szőnyeg alá söprés.
Furcsa mód ha elindítom a torrentet, majd lepausolom és várok (egy 1 gigás torrentnél úgy negyed órát, egy 50 gigásnál órákat, vagy akár fél napot is) akkor megy normálisan. Nem nagyon értem miért, de így is elfogadhatatlan a dolog. Van valami ötletetek? 150 gigára nem fogok 2 napot várni, hogy tölteni tudjam..www.liveforspeed.hu , nfinityesports.eu # n\B.Perei
-
TomyLeeBoy
tag
válasz sfdrakex #9223 üzenetére
A port triggering egy a port forwardinghoz hasonló eljárás azzal a különbséggel, hogy nem az adott belső hálózati IP-címekre irányít át, hanem közvetlenül figyeli a kapuk forgalmát, és az adott porton érkező kéréseket, illetve válaszcsomagokat automatikusan irányítja a beállításnak megfelelő gépekre. DHCP használata esetén előnyös, hiszen ilyenkor a belső IP-k dinamikusan változnak, így forwardinggal követhetetlen lenne az egyes portok megfelelő átirányítása.
Lényeges eltérés, hogy először egy kifelé menő kérésre van szükség ahhoz, hogy el lehessen érni a belső hálózat gépét kívülről, ezért szerverek számára csak a port forwarding járható út.
Ezért a port triggering neked nem lesz jó, ezért nem működik.NAT résznél kellene keresni a port-forwarding-ot és ott beállítani.
Az idő sebessége: 1s/s
-
katona.t
tag
Üdv,
indításkor valamiért későn ismerte fel az usb-s külső táramat a windows, már az utorrent elindulása után. Ezért most az összes torrentemre azt mondja, hogy nem nyitható meg a torrent file. (azokat is a külső táron tartom) De még ha megis lenne nyitható, akkor is rettenetesen sokáig tartana az újraellenőrzés... Mivel tudom, hogy a fájlok jól vannak letöltve, nem tudom valahogy átugrani ezt a részt?
Tehát mondjuk újra betolom neki az összes torrent filet, és ne ellenőrizze le őket. (1 terra kb 10MB/sec-el )[ Szerkesztve ]
-
packdiler
tag
válasz Core2duo6600 #9215 üzenetére
köszi
most csatlakozik 1 peer rendesen úgymond tölt fel,de narancs 3szög van.a portforwardot nem vágom.
-
ToBeY
nagyúr
Mi a fene baja van a majomnak hogy ie8 alatt nem tudok belépni?Míg ie9RC volt fent azzal sikerűlt.
-
Core2duo6600
veterán
válasz packdiler #9170 üzenetére
1. kapcsold ki a upnp-t
2. állitsad be a routernek a portforwardolást tcp re és udp re is, lehet ugyanaz a portszám.
Látni kéne a router felületét.
3. ugyanezt a portot add meg az utorrentnek is.
A legfrisebb nem bétával teljesen jól megy, a T nem korlátoz P2P -tGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
maláj
addikt
hmmm
már megint NEM tudom elérni a webui-mat -
rt06
veterán
válasz Oliverda #9210 üzenetére
probald meg wireshark-kal, vagy valami mas traffic analyzer-rel megnezni, hogy az announce request-re mit kuld vissza a tracker, mert van egy olyan gyanum, hogy szerveroldali hibarol van szo
-
rii
nagyúr
válasz ArchElf #9207 üzenetére
tegnap láttam én is ... már akkor is zárva volt
bár a terep2-n, meg a StarCraft 1-en kívül mást nem toltam még, de a Crysis 2-re én is kiv. vagyok ,.... és sajnálom az ügyet. Ezzel a pc-s gamer piacot fogják csak kinyírni.
érdekel hogy hol siklott ki ez a vonat, ki adta ki az anyagot
[ Szerkesztve ]
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
ArchElf
addikt
Már készítettem volna a popcorn-t, hát nem zárolt a topic
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
rii
nagyúr
válasz sfdrakex #9182 üzenetére
megcsinálgattam köszi!
így 1-2 nap elteltével asztom mondani, hogy már számolja az arányt
de 40 torrentnél lehetetlen egyesével leállítgatni
elég tré a démon :-/ ha ilyen lehetséges
legközelebbi ilyennél hagyom a csába ...
itt jó az az 1-es is
nem kell hogy görbüljönpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Kekmen
senior tag
-
lvnt
őstag
válasz sittes79 #9202 üzenetére
Azt jelenti, hogyha bejelölnéd az "A feltöltés korlátozása"-t, akkor miután visszatöltötted az adott cucc méretének másfélszeresét, leállítja/korlátozza a feltöltést az adott torrentnél a kliens.
De így, hogy az említett négyzet nincs bejelölve, lényegében semmit sem jelent. -
maláj
addikt
utorrent-ből hogyan lehet kiszedni "x" számú címkézett torrent file-t
a keresd + manuálisan total commanderben dolog most nem játszik
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest