Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz ggg666 #48261 üzenetére
Arra gondoltam, hogy amit meg szeretnék majd később nézni, azt felveszem vele akár manuálisan, akár programozva és amikor nekem megfelel és kedvem van hozzá, akkor megnézem. Az sem probléma, ha ehhez kellene egy külön gép tunerkártyával/egyéb eszközzel, ami szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Helló!
Szeretnék tanácsot kérni abban, hogy a torrentoldalakra feltöltött, tv adásból felvett anyagokat miként tudják rögzíteni? Gondoltam előfizetek a telekom valamelyik hd csomagjára, azonban a felvétel opciójuk elég karcsú nekem. Úgy szeretném a rendszert kiépíteni, hogy ha valamire szükségem lenne, fel tudjam venni és visszanézni, amikor nekem megfelel. Terjeszteni nem szeretném, csak saját szórakoztatásomra.
Elnézést, hogy itt kérdezem meg, nem igazán van erre topik. Gondoltam offban elfér.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
titán
Magon létezik arra valamilyen trükk, hogy a három betűből álló címekre pontosan keressen? Tehát magát a konkrét címet találja meg és ne listázza ki az összes címet, amiben megtalálható egymás mellett az a három betű.
-
titán
Hello!
Nálam is előjöttek a parts kiterjesztésű fájlok.
Új rendszert telepítettem, a 4.3.9-es qbittorrentet toltam fel és ugyanúgy állítottam be, mint a másik gépen. Erre most létrehozza a parts fájlokat, ha valamit nem teljesen töltök le, csak a torrent egy részét. A másik gépen ezt nem csinálta.
Mi lehet ennek a titka?
-
titán
Jöhet az internetes kalózkodás és letöltések vége? Már készülnek a szigorításra
Kíváncsi leszek az euban mikor kezdenek el mozgolódni.
-
titán
Helló!
Mióta nagyobb monitorra váltottam, azt csinálja a qbittorrent 4.3.5, hogy indítás után minden jó, viszont ha lerakom a tálcára és egy idő után ismét ránézek, úgy néz ki, mintha 150%-on lenne a nézet és alig lehet benne lépkedni. Ha bezárom és újra megnyitom ismét jó. Előtte nem volt semmi gond, mióta 27 collos monitor lett nagyobb felbontással, azóta csinálja. Nem tudjátok esetleg mit lehetne ezzel kezdeni?
Köszönöm!
szerk: látom van újabb verzió, ráfrissítettem, kíváncsi leszek változik-e valami. Lehet ez az új telepítés elég lesz neki.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Intruder2k5 #42334 üzenetére
-
titán
válasz Intruder2k5 #42332 üzenetére
Köszi! Nem is töltődik be rendesen az oldal, fehér háttér, fekete és kék betűk.
-
titán
Magnál ma azt dobja, hogy a kapcsolat nem privát és nem enged tovább. Cookie-kat kitörölve is ugyanez. Nálatok jó?
-
titán
A qbittorrentet érdemes mindig a legfrissebbre updatelni, vagy nincs sok jelentősége?
-
titán
válasz enginev3.0 #42025 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
titán
Sziasztok!
Kipróbálnám a Qbittorrent-et az utorrent helyett. Elvan a két program egymás mellett a gépen? (ha nem jönne be és maradna az utorrent). Portot melyiket érdemes neki beállítani? (nincs routerem, csak a szolgáltatói vdsl modem). Miket érdemes még alapból beállítani neki?
Köszönöm szépen!
-
titán
válasz enginev3.0 #31053 üzenetére
Köszi!
-
titán
A bithumen az mióta lett .be? Nem .ru - volt régen?
-
titán
válasz enginev3.0 #26566 üzenetére
Köszi!
-
titán
válasz enginev3.0 #26564 üzenetére
A tiltott anyagok közt nincs, ezért fura.
-
titán
Nem tudjátok véletlenül, hogy az idei x faktort miért törölték a magról?
-
titán
válasz enginev3.0 #25631 üzenetére
Koszonom szepen!
-
titán
Hello!
Windows 7 rendszert hasznalok es szeretnem az asztali geprol az utorrentet ala cuzammen atmasolni a notira. Tehat hogy ha elinditom a notin, ugyan azok legyenek a beallitasok es minden mas, mint ott volt. Mit kellene ehhez kimasolnom az asztali geprol?
Koszonom!
-
titán
válasz SunMount3r #20999 üzenetére
A 2.2.1 és a 3.0 build 25806 is hibátlan kliens. Eszik pár százalék procit és 80mb ramot. Próbáld ki valamelyiket.
-
titán
Magon olyasmi nem beállítható valahogy, hogy egy bizonyos kereső feltételt beállítsak kedvencnek és arra kattintva azonnal látom a szűrést? Szoktam ilyesmikre keresni például, hogy ismeretterjesztő és a keresést átváltom leírásban-ra. Na az ilyesmiket szeretném valahogy kiváltani.
-
titán
Ezek a magnet linkek nem hordoznak veszelyt magunkban? A kalozkikoton talaltam egy linux verziot ami megfelelne es rakattintva a get this torrentre felugrik egy ablak, hogy megnet link meg inditja a torrent klienst. En meg ezt nem hasznaltam sosem es kicsit tartok tole.
-
titán
válasz enginev3.0 #18685 üzenetére
Igy jartam.
-
titán
Utorrentet be lehet ugy allitani, hogy mindig elol legyen?
-
titán
Szia!
Tedd lathatova a rejtett mappakat. Ezutan keresd meg a c/users/felhnev/appdata/roaming/utorrent mappat. Masold ki valahova. Miutan feltelepitetted a klienst, ne inditsd el. Masold vissza ugyanide ezt a mappat, majd indithatod a klienst. Mintha semmi sem tortent volna.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz paolinho #18325 üzenetére
Nem javaslom ezzel a kinlodast, a masodik opciot celoznam meg. Utorrentnel ha visszamasolod a konytarat, ugy fog tovabb futni, mint ha nem tortent volna semmi. Mindegyik kliens tarolja valahol az adatokat, csak meg kell keresni hol.
szerk Ugyan ott van ahol az utorrentnek is:
Where does qBittorrent save its settings?
Windows:
preferences:
%APPDATA%\qBittorrent = C:\Users\<username>\AppData\Roaming\qBittorrentLehet nem latod a rejtett mappakat, eloszor tedd azokat lathatova.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Amugy miert jo egy ketseges programot hasznalni a hivatalos helyett?
-
titán
válasz bryant56 #18294 üzenetére
Erre nehezen jottem volna ra, hogy mirol van szo.
Amit en tennek.
Letoltenem ujra a torrent filet es ujra betennem seedbe/letoltesbe.
Leallitanek torrenteket, hogy szabaduljon fel kapcsolat.
Kiprobalnam masik kliens-el azt a torrentet. Ha valamelyik esetben latszanak a seederek, akkor van kiindulasi pont legalabb.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Tok mindegy hogy allitod be, a zart oldalrol szarmazo torrenteknel alapbol tiltott funkcio. Nyomj jobbklikket barmelyik magos torrenten pl, szurke lesz a dht.
Ha a fo beallitasoknal kilovod a dht-t, azzal csak azt fogod elerni, hogy a nyilt oldalakrol toltott torrentnel megfosztod magad egy csomo peertol.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Ledfold #18277 üzenetére
Szia!
A feher ablak felett a vekony savon, ahol ott a meret, eleresi ut stb, nyomj jobbklikket, elojon egy lista, hogy mi latszodjon. Gyanitom nincs sehol pipa. Tegyel oda pipakat, amit szeretnel latni. A miertjet nem tudom, probald ki, hatha ez a gond.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz woodworm #18260 üzenetére
Dehogynem ertem. Egy olyan szabalyrol beszelsz, ami nincs az adott oldal szabalyzataban. Valoszinu az aktivitas topik nem lett mar regota frissitve, azert van benne. Viszont a szankcionalas nem a topikokban leirtak alapjan tortenik, hanem a szabalyzat alapjan. Nincs tovabb. Hagyjuk szerintem. Ha megtalalod a szabalyzatban veletlenul, akkor folytatjuk. Koszi.
[ Szerkesztve ]
-
-
titán
válasz korcsi #18251 üzenetére
Te: a letöltéstől számítva 14 nap alatt kell 48 óra seed-et teljesíteni,
En:Ilyen szabaly nincs.
A honap vegeig kell teljesiteni a seed kotelezettseget. Ha a letoltes napja a honap vegehez 2 hetnel kozelebb van, akkor a kovetkezo honap vegeig kell teljesiteni a seed kotelezettseget.Ujra csak ezt tudom mondani, nincs ilyen szabaly. A ho vegeig kell teljesiteni, ha addig nincs legalabb ket het, akkor a kovetkezo ho vegeig. A 14 napot ti keveritek a minimumot a maximummal. Nem max 14 nap van a seed kotelezettsegre, hanem minimum 14 nap.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz woodworm #18247 üzenetére
Ez van a wikiben.
Letöltés 2 hét lejár Határidő Összidő
nov. 1. nov. 15. nov. 30. 29 nap
nov. 16. nov. 30. nov. 30. 14 nap
nov. 17. dec. 1. dec. 31. 44 nap
nov. 30. dec. 14. dec. 31. 31 napA kötelezettséget bárhogy lehet teljesíteni, akár egyben, akár megszakításokkal. A rendszer csak a hónap végén ellenőrzi a seedkötelezettséget, tehát minimum 2 hét, maximum 6 hét van a teljesítésre. Ekkor (és csak ekkor) dönti el a rendszer, hogy az adott torrent megfelelően vissza lett-e töltve, vagy sem (visszaseedelt torrentek száma, hit’n’run-ok száma). A hónap végén, minden 14 napnál régebben letöltött torrent, törlődik az aktivitás menüből.
Szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz garfield545 #18201 üzenetére
Hasznalj regebbi klienst.
-
titán
válasz PeeterssoN #18117 üzenetére
Szia!
Jobb alul van zold pipa?
-
titán
válasz woodworm #18113 üzenetére
En most fogtam be egy wd purplet, de meg se kottyan neki es nem is melegszik. Remelem birni fogja.
(#18115) Geryson Ez van. Ezert irtam az elejen is amit. A torrent file neve nem ad legtobbszor tampontot arra vonatkozolag, hogy mi lesz a letoltott file neve, igy csak ez az egy megoldas letezik.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Geryson #18108 üzenetére
Erre nem reagalok semmit, en a kerdesedre koncentraltam csak es kizarolag.
Tehat a torrentoldalon a torrentnel latod a fajlokat, ott latszik mi lesz a letoltott file neve. A kliensben is latod, hogy a megnyitott torrentben milyen fajlok talalhatoak.
Ebbol kiindulva mi is lesz a letoltott file neve?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz woodworm #18105 üzenetére
Akkor ujra:
Mi az ökölszabály arra, hogy tudjam, hogy egy filmet milyen néven fogok megtalálni a NAS-on letöltés után?
Olyan neven fogod megtalalni, amilyen neven letoltotted.
Erre szerinted nem ez a valasz?
Amugy a kliensekben a torrenteknel latni milyen fajlokat tartalmaz, igy az alapjan megtalalja.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz zoo8800 #18060 üzenetére
Hogy erted ezt? Most kattintottam oda es a link is az utorrent oldalara mutat es le is tolti onnan. Amugy tegnap neztem, magon is kint a linkje, tegnap egybol toltotte is le, most bedobja a pirosat, viszont ha tovabbmesz az utorrent.hu oldala jon be es ott a letoltolink.
2.2.1 build 25302
[ Szerkesztve ]
-
titán
A tusszentesnyi ido mondjuk fura lenne, 1gb-os file masolasa meg gepen belul is 10-15 sec vinyorol vinyora.
A torrentek helyet csak azert kerdeztem, hogy mindketto a pendriveon van-e. Az uj letoltesek es a kesz torrentek mozgatasanak vegcelja is a pendriveon legyen. A torrent fileokat tok mindegy hol tarolod. Amugy nem igazan ertem mi tortenik. Elinditasz egy letoltest, lefoglalja a helyet, tolti tolti, majd mikor atall seedre akkor mi tortenik? A file nincs a pendriveon?
-
titán
válasz Erdei88 #17964 üzenetére
Koszonom az infot, meg semmi sincs eldontve. A velemenyetek alapjan fogok valasztani, ezert is irtam a topikba.
(#17965) Glaz-dozfhut A purple-t en is nezegetem, erre is 3 ev a gar mint a red-re. Nem konnyu valasztani az az igazsag. Koszonom, hogy irtal, legalabb olvashatunk purple tapasztalatot is, abbol a vinyobol meg eleg keves van itt a forumon.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz adika4444 #17957 üzenetére
Koszi!
(#17958) csicso82 Black azert jott szoba, mert abbol mar van ketto es igen bika vinyok 5 ev garral raadasul, viszont jo dragak. Blue-rol nem sok mindent tudok, red nas vinyo, green inkabb tarolasra lett tervezve. Szoval egyelore fogalmam sincs.
(#17960) Erdei88 Nem tudom, nekem nem szimpik es adott ez a TLER dolog a rednel. Fene tudja.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Hali!
WD Green-ek mennyire birjak a torrentet? 3TB-os vinyon gondolkodom es a green 30 ezres ara a black 51 ezres arahoz kepest elgondolkodtatott.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest