Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
A mostani szolgáltatóm tiltja a torrentet. Ezzel tudok valamit csinálni?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
chungee
addikt
Banánevő megy nálatok
-
Воланд
titán
válasz WonderCSabo #8992 üzenetére
Miért, nem az volt a kérdés, hogy hol van? Oké, leírtad, hogy eddig is ott volt. De ott van a szolgáltató neve is.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
dodopek
addikt
UGHHHHH.... Hát ez baj. Nem akarok kukacoskodni,de ez hol olvasható? A HD Sentinel nem jelez semmit.Mindenesetre most rögtön csinálok egy biztonsági mentést a fontos dolgokról.Az elpusztulás hogyan várható?Puff meghal,vagy lassan, egyre rosszabb lesz a rendszer?
És mi lehet a hiba?Köszi előre is!
Dodo -
MODERÁTOR
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Valamiért egy-két napja ezeket írja ki az Utorrent 2.2 win 7 32bit alatt:hiba napló
Mindegy milyen trackkerről töltök le,elindul a letöltés,aztán meghal(ahogy az látható is feljebb,a napló felett).
Van valakinek 5lete, hogy mi a gond?
Előre is köszi!
Dodo -
MODERÁTOR
-
zoli03
őstag
Újra megy a mag.
-
ToBeY
nagyúr
A magról van valakinek valami ifnója?
-
sfdrakex
nagyúr
Ez nem feltétlen igaz, kellhet a gyors net online médiák nézésére, hallgatására. Folyamatosan bővülnek a neten vásárolható tartalmak, én pl Steamen meg vettem már jó néhány játékot, mert jó akcióban olcsó volt, és onnan is jobb gyorsan letölteni, mint döcögve, és GTA 4 pl 8 euróért szerintem nem sok, vagy a Valve Orange box 5,75 Euroért. Ha ez így folytatódik és reális áron elérhetőek lesznek normális tartalmak szerintem többen fognak vásárolni neten, és ahhoz is kell majd a sávszél, és az ilyen tartalmakat letöltők pl biztos előnyt fognak élvezni a torrentezőkkel szemben a sávszélesség kiosztásnál.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Weaver
senior tag
-
Pá
addikt
Egyelőre megmenekültünk, de tartok tőle, hogy hosszú távon ez lesz a jövő.
Nem a torrent korlátozásáról van szó egyébként, hanem bizonyos tartalmak prioritizásáról mások kárára. Nyilván a torrent a tápláléklánc alján lesz valahol, mivel senki sem fog fizetni a magasabb sávszélért.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
C64
őstag
Ugye mint tudjuk, régóta működik egyes szolgáltatóknál, hogy a torrentezést hivatalból lekorlátozzák. Szerencsére nem mindegyik, pl. az invitel.
Állítólag viszont be akarnak vezetni egy törvény, amely kimondja, hogy minden szolgáltatónak korlátoznia kell a torrent adatátviteleket. Ráadásul elég brutálisan...Na most arra vagyok kíváncsi, hogy hallottatok-e már erről valamit?
Remélem, hogy csak hoax az egész.... bár meg kell, hogy mondjam, nem hülyegyerekek mondták ezt nekem!!!Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
C64
őstag
Császtok, igaz az, hogy törvény fogja majd szabályozni a torrent letöltések sebességét?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
WonderCSabo
félisten
válasz Motion_Blur #8967 üzenetére
Szóval mégiscsak a szerverteremmel van vmi.
-
Motion_Blur
félisten
válasz WonderCSabo #8958 üzenetére
koltozunk, leghamarabb holnap este megyunk ujra, de nem igerunk semmit.
about 1 hour agoStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz WonderCSabo #8961 üzenetére
Na ilyet még viccből se!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
zoo8800
veterán
Újra megy a pr3t.
rip and tear, until it is done
-
janos1988
addikt
válasz venember83 #8954 üzenetére
Akar ez, de akar lehet a veletlenek muve is, hogy igy jon ossze mostansag.
Ha mindent nem is, de egyre tobb mindent old meg, es ez hatvanyozottan igaz a mai vilagra. Persze nekunk sose lesz gyakorlati tapasztalatunk errol
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
storno
mod torolheti is ezt a hsz.-t[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
rt06
veterán
válasz WonderCSabo #8958 üzenetére
nem feltetlen, lehet csak azert irtak igy, hogy barki, barhonnan olvassa, egyertelmu legyen szamara
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Geri9159
tag
Sziasztok
A torrent-ben az a hiba üzenet jelenik meg, hogy
"Az összes szoftvercsatorna-cím használatának csak egy módja(protokoll/hálozat cím/port) engedélyezett"És e mellé még kapom a piros kis nyilat, viszont letöltöttem és töltöm is vissza csak a visszatöltésnél is piros a nyíl.
Aktív vagyok legalábbis azt írja ki hogy hálózat ok viszont mikor lefuttatom a tesztet akkor a kapok egy piros x a hálózat tesztnél (mintha nem futna le).
Ilyenkor mi helyzet?
Remélem jól leírtam a problémámat.
-
WonderCSabo
félisten
válasz venember83 #8954 üzenetére
Tán a pénz mégse old meg minden problémát?
Az biztos.
-
venember83
nagyúr
Amúgy vicces, hogy amióta a nemíromleanevét oldal "adományokat" is fogad, több a gubanc, leállás usw. Tán a pénz mégse old meg minden problémát?
-
-
ToBeY
nagyúr
A mag miért "pihen" lehet tudni valamit róla,és mikor tér vissza?
-
maláj
addikt
@nc*r*news
Kicsit pihenünk, türelem[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
válasz Tele von Zsinór #8943 üzenetére
Köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
No.01
őstag
remelem ti tudtok segiteni a problemamon...
tesomnak volt egy accountja az magon amit kozosen hasznaltak a baratjaval. Az email cim a srace volt. Azota osszevesztek es nem tudunk belepni, uj jelszot sem tudunk kerni mivel az emailcim is az ove...
o persze hasznalja, de vissza nem tolt semmit mert tudja, h nalunk megy a seed non stop. Persze ha nem igy lenne akkor mar reg kirugtalk volna. Azt mar nem is reszletezem, h a 3,7-es aranyunkat 0,5 ala rontotta.Ilyenkor mit lehet tenni? O nem seedel semmit csak mi, viszont itthonrol mar belepni sem tudunk.
Barmilyen tanacsnak orulnenk...Elore is koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Tele von Zsinór
őstag
-
gyuszmó
őstag
Üdv Uraim
T.c.-vel bonyolult dolog iso-t darabolni és főleg visszanyerni újra működőképes állapotban?
Egy 8gb-os játékot szeretnék 2felé vágni
Köszönöm
-
rt06
veterán
válasz sfdrakex #8938 üzenetére
igaz, beneztem, a .nfo-t nem csinalta meg, csak 100%-nak jelolte, igy ertheto
a tobbi resze viszont all a post-omnak, abban reszletesen leirtam, hogy elsosorban mit tartalmaz a .dat file, az, hogy mit toltott le (ha minden igaz), az a resume.dat-ban talalhato a users/usernev/appdata/roaming/utorrent konyvtarban
Tosee: nincs mit
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz WonderCSabo #8935 üzenetére
Legegyszerűbb ha leszeded az nfo-t is akkor nem lesz .dat és ha már nem seedeled akkor kitörlöd. A .dat ban tárolja azt hogy mit töltöttél le ha nem töltöd le a torrent minden fájlját, szóval szerintem ezt nem fogod tudni elkerülni.
(#8936) rt06
Nem csinált neki .dat ot és .nfo-t is mivel az nfo-t nem jelölte be így csinált neki dat-ot, azt is törölte így viszont azt mutatja hogy nem 100% amit letöltött, a .dat ha jol gondolom azt tartalmazza ha nem töltesz le mindent egy torrentből hogy miket töltöttél le.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
a kliens a torrent-ek inditaskor, es megallitasakor, a letoltes befejeztekor (csak a 100% eleresekor, amennyiben nem mindent toltunk le, a reszleges kijeloles befejeztekor nem), valamint a tracker altal meghatarozott idokozonkent (altalaban 1800, vagy 3600 masodperc, vagyis fel-egy ora) beszelget a tracker-rel, illetve klienstol fuggoen esetleg lehet kezzel kenyszeriteni a jelentest (announce a becsuletes neve neki, mezei http(s) keres, a reszletekbe nem mennek vele, mert iszonyatosan konnyu csalni, ha valaki ismeri*)
inditaskor szol, hogy indit, leallitaskor szol, hogy leall, letoles befejeztekor szol, hogy kesz (igy tudja a tracker szamolni a letoltesek (snatched) erteket) illetve minden alkalommal (e harmat, valamint a kenyszeritett announce-ot is beleertve) kozli az imenti esemenyeken tul a le es feltoltott adatmennyisegeket, a hatralevo mennyisegetennek kovetkezmenye, hogy gyakorlatilag mindegy, hogy allitod le a klienst (bar azok bezaraskor par masodperces timeout-tal kuldenek egy leallitasrol szolo announce-ot), az adatmennyiseg el lesz szamolva
ami hatranyod szarmazhat, hogy a tracker hibasan (par oraig) tovabbra is a swarm reszenek fog tekinteni (inkabb a tobbieknek problema, akik majd csatlakozni probalnak hozzad, de nem szamottevo), illetve ha tul surun tortenik, az csalas gyanujat keltheti*: igazabol nem titok, a protokoll ugye nyilt, de nem akarok otleteket adni senkinek, aki olvasgat errefele, meg amugy is, aki csalni akar dolgozzon meg erte ^^
-
rt06
veterán
válasz WonderCSabo #8924 üzenetére
ennek megvalaszolasahoz ismerni kell a bittorrent protokollt, es a torrent file-ok felepiteset (ez utobbirol erintolegesen irtam #5-ben, elobbirol itt olvashatsz pontos infot )
a lenyeg, hogy az adat szeletekre vannak felvagva, mely szeletek tartalmazhatnak file reszleteket (amennyiben a szelet kisebb, mint a file), teljes file-okat (ez eleg ritka, mert nem csak a file es szelet meretenek pontos egyezese szukseges hozza, de az is, hogy a sorrendben addigi file-ok meretenek osszege egesz szamu tobbszorose legyen a szeletmeretnek), vagy akar tobb file-t is, amennyiben a file kisebb, mint a szelet (illetve tobb file egeszet es reszletetket is - pl az egyik veget, egy masiknak pedig az elejet, esetleg e ketto koze beekelodve egy, vagy tobb teljes file-t is)
ahhoz, hogy a torrent kliensed tudja ellenorizni, helyes-e a letoltott adat (marpedig muszaj neki, anelkul nem kezdhet el seed-elni, azzal kompromittalhatna a teljes swarm-ot), minden olyan szeletet, amely tartalmaz akar egyetlen byte-ot is az altalad kivalasztott file-okbol, teljesen le kell toltenie (ezt egy hash ellenorzes koveti, mely eredmenyetol fuggoen seedelni kezdi az adott szeletet, vagy hiba eseten ujbol letolti azt - ez utobbi tunteti fel a µTorrent Wasted jelzovel a torrent informaciojanak General tab-jan)
ha van ilyen szelet, mely csak reszben tartalmaz hasznos infot, a folosleget is tarolnia kell valahol - operativ tar ugye nem megfelelo e celra, hisz a program ujrainditasat kovetoen ismet le kellene tolteni azt, ezert le kell mentenie
egyes kliensek - koztuk a µTorrent is - erre egy kulon file-t hasznal (ez a te problemadat okozo dat file), itt vannak azon szeletmaradekok, melyeket nem kivansz hasznositani
mas kliensek (pl a linux-os rTorrent) letrehozza azon file-okat, melyekhez a szamodra folosleges adatok tartoznak, s abba, a megfelelo helyre irjak be az adatot (ekkor klienstol es beallitastol fuggoen nem feltetlen foglalja le a teljes file szamara a helyet, csak annyit, amennyit tenylegesen letoltott)azt illetoen, hogy a µTorrent miert csinalja meg a .dat file-t es a .nfo file-t is, csak talalgatni tudok, de legvaloszinubb, hogy vagy egy bug-rol van szo, vagy ugy voltak vele, hogy ha a foloslegben vannak teljes file-ok is, akkor akar letre is hozhatjak azokat nevukon (bar ertelmet nem latom, raadasul igy ketzer kell tarolni az adatot a merevlemezen)
ez tehat a protokoll velejaroja, valos megoldas nem igazan van ra, a legjobb, amit tehetsz, hogy elrejted a file-t, attersz masik filecserelore, vagy letrehozol egy masik konyvtarat, s minden olyan file-hoz, melyekre valoban szukseged van, keszitesz egy hardlink-et (vagy softlink-et, amelyik szimpatikusabb/megfelelobb)
-
-
McClane
aktív tag
válasz WonderCSabo #8931 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy ha letöltök mindent (minden ki van jelölve), akkor nem jelenik meg a .dat fájl, ha nem nem töltök le mindent (nfo, samle, akármi), akkor megjelenik a fájl.
-
WonderCSabo
félisten
Más nem tudja, mi lehet a gond?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz WonderCSabo #8931 üzenetére
Bocs, tényleg, én másra gondoltam. A Torrent oldalon jelzi olyankor hogy nem seedeled hanem leecheled.
-
sfdrakex
nagyúr
"privát oldalnál viszont fennáll a veszélye, hogy nem számolja el pontosan az adott oldal a le illetve feltöltési adatmennyiséget "
Ezt írtad először azért írtam hogy szerintem bezáráskor frissít, amit most írtál azzal már egyetértek, csak szerintem az előző hszed így érvényét is veszti hogy rizikós hogy nem számolja el, mivel induláskor és leállításkor frissít, így mindegy hogyan indítod el.
-
Tosee
őstag
válasz sfdrakex #8927 üzenetére
A tudomásom szerint, a kliens indításkor és bezáráskor is jelez a trackernek!
Magát a klienst, és a torrenteket is manuálisan indítom!
A kliens csak bizonyos időnként frissíti az adatokat a szerveren! Ez olyan 5-50 perc között mozog ha jól tudom (kliensenként és szerverenként eltérhet)! Ezért az le és feltöltési adatmennyiség és az arány is csak a frissítés, vagy bezárás után változik!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
sfdrakex
nagyúr
Manuálisan indítod el és állítod le a kliensben a torrenteket? Nekem mikor kilövöm a utorrentet és nyomok a torrent oldalon egy frissítést már mutatja is hogy nem fut semmi és hozzá is adja a fel/le töltött mennyiséghez ami az utolsó frissítés óta fel/le ment. Kikapcsoláskor frissít egyet szerintem.
-
sfdrakex
nagyúr
Mert a torrenthez az nfo is hozzátartozik, ha nem jelölsz be mindent letöltésre akkor sose fog 100%ot írni.
-
WonderCSabo
félisten
Az utorrent csinál egy érdekes dolgot:
Letöltöttem egy torrentet, egy 350MB-s film, és egy fél kilobájtos NFO fájl van benne. A fájlok között csak a filmet jelölöm be. Viszont így, a film mellé csinál egy .dat fájlt, ami megegyezik az nfo méretével, és az utorrent is 100%-ot ír az NFO fájlhoz. Nekem nem kell az a hülye .dat fájl, ezért kitörlöm. De ekkor az utorrent úgy veszi, h. csak 99.9%-ig töltöttem le a torrentet, pedig a film 100% ! Miért van ez?
-
sfdrakex
nagyúr
Nálam indul a utorrent a windowsal együtt, a torrenteket nem szoktam le stoppolni, így akkor állnak le mikor a gépet kikapcsolom a gép és az leállítja a torrent klienst is, még soha nem volt ebből gondom sehol, bH, ncore, carpathians, pretorians nem problémázott rajta.
-
Tosee
őstag
válasz gyuszmó #8920 üzenetére
Úgy is be lehet lőni,hogy amikor a gépet bekapcsolom rögtön induljon is vagy aktiválni kell?
Részben! Be lehet állítani úgy, hogy windows-al együtt induljon a kliens, de a torrentet manuálisan kell elindítani! Ha nem állítod le a futó torrentet/eket, akkor az is el fog indulni win-el együtt! Publikus oldalnál ez nem annyira gáz, privát oldalnál viszont fennáll a veszélye, hogy nem számolja el pontosan az adott oldal a le illetve feltöltési adatmennyiséget (vannak olyan trackerek, amik csak akkor számolják el a le és feltöltést, ha leállítod a torrentet és esetlegesen a klienst is)! Privát oldalnál ez is szankciókat vonhat maga után!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz gyuszmó #8917 üzenetére
Üdv!
utorrent biztosan megteszi! De választhatsz kedvedre klienst, csak tekintsd meg az adott oldal miket engedélyez (vannak ugyanis tiltott kliensek is, pl alpaha beta változatok)!
Az, hogy mennyi idő alatt tölti le az adott állományt, az az alábbiaktól függ:
- Internet előfizetés sávszélessége
- feltöltők és letöltők számaValószínűleg több alkalom alatt jön le,csak az a gond,hogy ezért meg is szakad a folyamat.
Ha jól emlékszem van olyan opció,hogy folytatja a letöltést,de azt nem tudom,hogy nem jár-e adat,minőség veszteséggel?
Mindegyik kliens képes folytatni a letöltést, akár későbbi időpontban is (tehát nem muszáj egyszerre letölteni az adott állományt)! Ez nem jár semmiféle minőség veszteséggel!Viszont a torrentezésnek az a lényege, hogy amit letöltesz azt töltsd is vissza! Amennyiben nem teszed, privát oldal esetén kitiltást von maga után! Ezt csak azért mondom, hogy napi 2-3 óra alatt nem tudod visszatölteni azt az adatmennyiséget, amit letöltöttél!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
gyuszmó
őstag
Üdv Uraim
Nagyon kezdő vagyok a torrent világában lenne pár kérdésem.
Melyik klienst töltsem le,ha csak úgy tudok letölteni,hogy naponta 2-3 órát tudom használni a gépet és pl egy 4gb iso (játékot) szeretnék leszedni ami akár 1 nap is lehet?Valószínűleg több alkalom alatt jön le,csak az a gond,hogy ezért meg is szakad a folyamat.
Ha jól emlékszem van olyan opció,hogy folytatja a letöltést,de azt nem tudom,hogy nem jár-e adat,minőség veszteséggel?Köszönöm
-
rt06
veterán
nem baj, de azert ne ajanlgasd mar az asva.info-t, mert igy is epp elegen vannak tevedesben, nem kell, hogy romoljon az allapotuk es/vagy megtobben legyenek
(aki meg ki tudna valogatni, mi hasznalhato abbol, amit irnak, az ugy sem naluk olvassa)
-
rt06
veterán
"Ha nem olvasod az ASVA.info-t akkor meg kezd el."
lehetne kerni, hogy ne ajanlgasd az asva.info-t? igy is epp elegen vannak tevedesben, nem kell, hogy romoljon az allapotuk es/vagy megtobben legyenek
(aki meg ki tudna valogatni, mi hasznalhato abbol, amit irnak, az ugy sem naluk olvassa)
-
sfdrakex
nagyúr
Ahha, értem, azt benéztem, nem nyomja semmi. Csak nem szeretném ha a pár nagy oldal amin bent vagyok egyszer csak leállna baromságok miatt. Persze ez nem fog megtörténni mivel nem nagyon tudnak egyelőre mit kezdeni a torrent oldalakkal
[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
válasz sfdrakex #8909 üzenetére
Olvass, értelmezz.
bH-s meghívó egy sem lett kiosztva, mióta elindult az oldal azóta inaktív.
Az oldalon láthatod melyik oldalra tudunk meghívót küldeni. Vannak aktív, és inaktív oldalak.
Nem a bH-n inaktív a meghívás, hanem nálunk a bH meghívó. Ha nem olvasod az ASVA.info-t akkor meg kezd el. Rád férne.
Ha valami okosság még eszedbe jutna akkor PM-be jöhet. Szivesen válaszolok
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
sfdrakex
nagyúr
Nem vagyok naív elég régóta használok p2p eket. A bithun a meghívás nem inaktív, működik, csak a gyüjtött pontokon lehet meghívót szerezni. Tudom hogy mennyire könnyű bekerülni, viszont azt is tudom hogy én pl nem szoktam vadidegeneket bevinni, ha lehet ezzel valamennyit csökkenteni a kockázatokon akkor ezzel hozzájárulok. Egyébként ASVA.info-s dolgokat nem olvasgatom, meg más összeesküvés elméletes dolgokat se. bH-n szinte indulás óta vagyok regelve, ahogy az ncoreon is, illetve még régen az endlessre és a skyline ra is volt regem, aztán ugye egyesültek majd nevet is váltottak. Egyébként meg ha naív lennék is akkor se értem mi a problémád azon hogy kiraktak mivel megsértetted a szabályokat spammal és az oldaladdal ,amit szerintem törölni kellene.
-
N_A_S
veterán
válasz sfdrakex #8906 üzenetére
ember te aztán nagyon ott vagy a toppon. kicsit naív vagy nem mondták még?
bH-s meghívó egy sem lett kiosztva, mióta elindult az oldal azóta inaktív. Szerinted meddig tart bekerülni XY-nak egy torrentoldalra manapság?
félig beleovlasol ebbe abba, esetleg olvasod azt asva.info-t aztán jössz ide okoskodni.
OMG... lépjünk már túl a témán. többször nem írom le. legalább gondolkozz / meg informálódj kicsit mielőtt beszÉólsz. nem olyan egyszerűek a dolgok mint ahogy te azt elképzeled, sajnos[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
elofordulhat, hogy kell a cfosspeed-nek 1-2 nap, mig rendesen bekalibralja magat (hogy lassa mennyit bir a neted), de nekem igen jo tapasztalataim vannak vele (pl.: torrent/dc mellett jatek)
-
sfdrakex
nagyúr
Bh-sok nem könyörögnek, ami le van írva a szabályzatba azt regisztrációkor elfogadod, te több helyen is sértetted a szabályokat ezért kiraktak. TILOS meghívni olyat akit nem ismersz mivel felelős vagy a meghívottért, pl ezt a zsabályt az egész oldalatok megszegi és ez sok oldal szabályzatában benne van. Be regel hozzátok pár ember BSA-tól vagy ASVA tól adtok nekik meghívókat minden oldalra, ők meg bezáratják az oldalakat, igazán okos dolog amit csináltok.
-
jule78
tag
válasz sfdrakex #8884 üzenetére
a netem 40/2,mind1 milyen filmet toltok le ha van 1500 seed meg ha csak 6 akkor is ugyanazt produkálja!Most feltelepítettem a CFssp-ed,kiváncsi vagyok az eredményre....
most néztem nem toltok per pillanat le semmit de vissza seedelek és már kb. egy órája nem volt visszaesés a sebességben(mármint 0-ra),ez azért jó jel! -
N_A_S
veterán
válasz sfdrakex #8903 üzenetére
Az oldalon én/mi (a staff) nem cserélünk, hanem adjuk. A felhasználók cserélnek. Nem ez az egyetlen oldal ahol ezt csinálják. De ez megint más téma.
bh fórum / warez / meghívók torrentoldalakra beírtam a jobb oldalakat amikre van meghívónk, és aki érdeklődött attól annyit kértem hogy regisztráljon be hozzánk, küldjön egy mailt és mi küldjük a meghívót. ha valaki be akar jutni valahova nem hiszem hogy ez akkora hatalmas nagy kérés lenne, mivel az oldal nem fizetős + a meghívók árulása is tiltva van az oldalon.
a hsz így nézett ki:
oldalak felsorolva
további feltételek pm-benA válaszlevelet levelet nem fogom részletesen leírni. Feljebb amit linkeltem ott megtalálod, mert be lett linkelve kikre által képként.
mod:
az oldalról még annyit hogy egy másik nem kicsi oldal adminjában volt annyi hogy megkeresett és kultúráltan megkért hogy az ő oldalával kapcsolatban ne jelenítsünk meg híreket, és ne osszunk meghívókat. Kúltúrált, emberi módon, és természetesen a kérésének eleget is tettünk, visszamenőleg töröltük az összes hírt az oldaláról, és szabályzatba foglaltuk hogy a "carp" oldallal kapcsoltban bármi nemű információ közlése tilos.De az "elit" bH-s sutyerákba már nem volt ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Nem olvastam el mindet. Akkor írd már le hogy pontosan mit is küldtél és mennyi embernek, mert ha soknak és valami reklám cuccot az bizony ha kérés nélkül megy spam. Egyébként a legtöbb oldalon tilos az is amit az aláírásodban szereplő oldalon lehet csinálni, torrent meghívókat csereberélni stb.
-
N_A_S
veterán
válasz sfdrakex #8901 üzenetére
az 5 hónap alatt már más is jelentett (ez most utólag derült ki), de ez messze nem meríti/merítette ki a spam fogalmát.
nem sírok,
nem kell visszajuttatni,
nem tartom igazságosnak.hagyjuk szerintem, ha bitorrentportálos hozzászólásokból ez nem jött volna le: részemről a téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Kéretlen levél a spam igen , de ha küldesz sokaknak valami reklámot még ha válaszolnak is rá néhányan attól spam. Az hogy hónapokig nem foglalkoztak vele, lehet azért is mert akiknek küldted azok nem szóltak a STAFFnak. Most meg valaki megunta és szólt. Attól hogy én nem jelentem be ha valaki lop tőlem 500 Ft-t még ellopta, ez ugyan olyan, attól hogy nem jelentették eddig, szerencséd volt, de tilos a spam küldése akkor ne sírj ha megszívod miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest