Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #95590400 #6299 üzenetére
Nodból sima vírus irtod van vagy valami internet security? Ha engeded a tcp/udp -t a utorrentben akor nyiss is neki portot a túzfalaidon, és a kapcsolatok számát a neted sebességéhez mérten engedd, szóval futtasd le a speed guide-ot és amit ő mond azt fogadd el.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
törölt tag
van esetleg arra gyógyír, h ha engedélyezem az utorrentben az udp/uTP-t, ne szökjön fel a procihasználat 100% közelébe?
ha kilövöm, minden rendben, de a sebesség meg sokszor esik, mivel alig létesít kapcsolatot. gondolom a legtöbbje valami titkosításos/udp-s izét használ a szolgáltatója/paranoiája miatt.
tűzfal csak az xp sp3-as. meg netlimiter. meg nod. -
ToBeY
nagyúr
Nem tudjátok mi a fene van az enkór trackerrel?Nem igazán látszik a frissités,sőt még a fórum hozzászólásokat is hol mutatja hol nem
-
vv5204
senior tag
Kevésbe fontos mint a fent említett, de érdekelne.
2.) Beállítások>Általános. Mire jó a "Privát adatok törlése"?
3.) Beállítások>Sávszélesség. "Kapcsolódott peerek maximális száma torrentenként"
Józanul gondolkodva, ide mennyi legyen az annyi. (Egyszerre max. egy letöltés
megy egyébként.)
4.) Javasolták egy páran szolgáltatók kijátszása ellen használjuk a 443-as portot.
Nem teljesen átlátszó dolog akármilyen szolgáltatónak, hogy ezen a porton
kapcsolódunk egy csomó másik IP-re, vagyis fájlt cserélünk?
Van olyan nem 5-6 jegyű port amit tényleg érdemes lehet beállítani?[ Szerkesztve ]
-
vv5204
senior tag
Sziasztok!
uTorrent 1.8.5-be átírtam a bt.transp_disposition-t 10-re, hogy csak
UDP-t használjon az eddigi TCP/UDP helyett. A biztonság kedvéért újra
is indítottam a klienst, majd neki álltam egy (Magnet Linkes) letöltésnek,
de a Tűzfal tanúsága szerint ugyanúgy használja a TCP IN-t is.
Miért van ez? Kell még valamit állítani? Vagy így ez normális?
Protokoll titkosítás bekapcs, mellette a kockába nincs pipa. -
sfdrakex
nagyúr
válasz Beerwolf #6288 üzenetére
piros nyil annyit tesz hoyg nem csatlakozik az oldalhoz tehát töltesz fel is le is de az oldal nem számolja a le és feltöltésedet, ha leállítod ujra inditod nem is csatlakozol senkihez mert a tarckerhez nem tud csatlakozni a géped.
A MAG egyébként ma 11 körülre állt helyre, mint a fibernet szolgáltatása : D
-
Beerwolf
senior tag
válasz Fortissimus #6286 üzenetére
Nálam is voltak piros nyilak rendesen, de az nem tudom, hogy mit számít, mivel így is ment a le/feltöltés.
-
fradi81
veterán
válasz Fortissimus #6286 üzenetére
Tegnap este óta sok a piros nyíl, most jó.
moto g72, Ninebot d28e
-
Fortissimus
őstag
nalatok megy a mag?
10perce tolti a fooldalt''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz HoReSz1975 #6283 üzenetére
Mert a fibernetnél sok oldal szarol nézz be a hálozatok/fibernet topicba : klikk ide
-
HoReSz1975
őstag
Nem tudjátok, hogy a BitHumen oldalt miért nem tudjuk elérni fibernetes előfizetéssel
-
Speeedfire
félisten
válasz sfdrakex #6281 üzenetére
sztem sincs belőle semmi probléma max kidobnak
véleményem szerint mind 2 felhasználótól levonja a letöltést
mivel ugyanazokat az adatokat küldi a tracker felé
a tiédet és a barátodét egyszerreFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
sfdrakex
nagyúr
Semmi bajod nem lesz a kipróbálásból. Egyébként ha sikerül berakni tölti mindkettőtöknek, persze a sebesség osztódik, bár lehet hogy csak annak akit másodjára adsz hozzá mivel a tracker ugyan az, nem új trackert adsz hozzá hanem ugyan azt a torrentet újra csak másik accét.
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Akkor mi történik, ha a torrent letöltésnél fogom, és berakok egy másik trackert ugyanarról az oldalról (pl haveromét)? akkor kinek számolja a feltöltést, vagy mi alapján dönti el, ki mit csinál? Vagy ilyenkor hogy van?
-
Speeedfire
félisten
válasz Speeedfire #6276 üzenetére
letöltöttem újra a webui-t és most működik rendesen
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Speeedfire
félisten
üdv
utorrentet használok és most lett frissítve a legújabb verzióra
viszont most a webui rész feljő része eltünk
valaki tapasztalt ilyen problémát?
vagy csak nálam van ez?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
sfdrakex
nagyúr
válasz barnamedve #6274 üzenetére
Tudom én is ugy noymom, illetve leszedem azt ami friss és bent hagyom seedbe sokáig, direkt beraktam a gépbe egy régi 120 as vinyómat azon csak a le/fel töltések vannak annyi cuccot ha seedelek mindig visznek valamiket hogy a max sávom kihasználjam
-
sfdrakex
nagyúr
válasz barnamedve #6272 üzenetére
Naná hoyg lehet arányt tartani 5-6 éves tagsággal szerver nélkül is, nekem is megy, és az általad írt 2 oldalt használom csak ha sokat hazsnál az ember nehezebb a jó átlagot tartani, viszont a bH-n egyre nehezebb kevesen töltenek vagy legalább is kevsebben mint kóron és sokan szerverrel ezért mire átlag user lassú nettel leszed vaalamit alig tudja kinek visszatölteni. Ettől függetlenül én bH-ról töltök sokat ill most kóron javitgatom az aráynomat igy oda. Nem rég lett 6/1 es netem ezzel már jobban lehet tartani arányt mint a régebbi netemmel, és gyorsulnak a net elérések minden szolgnál igy azért jobb lesz. bH nagy előnye hogy friss cuccok ott vannak nagy sebességű seeddel, kóron meg ritkább cuccok is vannak bár kisebb sebességű sokszor a szeder is.
[ Szerkesztve ]
-
barnamedve
csendes tag
Szerintem mindegyiknek megvan a saját előnye a BH nak és az ncore nak is.
Eddig még szinte mindig megtaláltam rajtuk amit amit keresek, és szerver nélkül is lehet
normális arányt tartani még 5-6 éves tagság mellett is. -
sfdrakex
nagyúr
válasz Beerwolf #6266 üzenetére
Sztem kór mellé nem feltétlen érdekes, én eddig megrögzött aszfaltos voltam, és használom is viszont ott sokkal kevesebben töltenek, kóron jobban lehet lassabb nettel is arányt tartani mig aszfaltosoknál egyre nehezebb mindenki szerverrwel esik neki, kór on nagyobb a választék, bár tény hoyg néha lassabban lehet megszerezni valamit mert ugye bárki tölthet fel. Ha tudsz persze majd szerezz meghívót ha már lesz meghívás. Viszont szerintem a kórral is el lehet lenni jól.
-
Fagyi
aktív tag
válasz Beerwolf #6266 üzenetére
2009-12-01 - Megtörtént a meghirdetett 0.3 alatti aránnyal rendelkező - 1114 db - felhasználók törlése.
Valószínű sokakat érdekel, hogy mikor lesz újra meghívó: nos jó hír, hogy lesz, bár még pontos időpontot nem tudunk mondani, de az biztos, hogy eddigitől kicsit eltérő formában fog újra aktiválódni.
Amint bármilyen új fejlemény lesz ezzel kapcsolatban itt, a hírek rovatban meg fogjátok azt találni.https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
Beerwolf
senior tag
Tudja vki, hogy aszfalton mikor lesz lehetőség meghívásra?
-
sbazsi
veterán
bármelyik kisebb nagyobb site meghívóját köszönettel venném pü-ben.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz adequate_cou #6256 üzenetére
Az mondjuk marha felesleges, nem tudom milyen a neted, de felesleges, tegyél fel egy utorrentet rpóbáld azzal, de szerintem fussd át azért a beállításokat mégegyszer.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz adequate_cou #6254 üzenetére
A maximum futtatható torrentek száma 10000 vagy a maximum kapcsolatok száma? Mert ne mmind1, de akkor a fel és letöltési slotok számán állits lehet az a kevés, ha arra irtad a 10K-t akkor pedig azt nézzd meg összesen mennyit tölthetsz le hányat állitottál be, HA reges oldalról töltesz és az arányod nem túl jó akkor az is lehet kevés slotod van az oldalhoz amin tölthetsz le fel.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz fradi81 #6250 üzenetére
szvsz 2-3 régin bent lenni elég, aszfaltosok, nmagosok, meg esetleg kárpátiaiak vagy előtoriansoson még vannak a majomék ami régebbi, de ennyin is felesleges 2-3 nayon elég, arányt is lehet tartani ugy még akármilyen nettel.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz adequate_cou #6251 üzenetére
Talán állitani kéne a max torrentek számát magasabbra
-
adequate_cou
senior tag
Üdv
Bittorrent 6.2 klienst használok, és ha 10-15 torrent megy darabonkonként mondjuk 15-20 kapcsolattal, akkor az újonnan berakott torrent nem csatlakozik peerekhez amig nem szuneteltetem vagy allitom le a regieket.
A kapcsolatok szamat, es minden ilyen dolgot mar tobb tizezresre allitottam a beallitasokban, barmi egyeb otlet?
-
fradi81
veterán
beregiztem bitfriendre 10perces emaillel 2 torrentet kezdtem el szedni de egyik se jött le mert a seederek eltüntek elég a torrentoldalakból felesleges több.
moto g72, Ninebot d28e
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Core2duo6600 #6248 üzenetére
Jaok, nálam mikor megnéztem az oldalt firefoxal a belépés nem ment, illetve belépett de nem láttam semmit, ievel mutatta a teljes hatalmas tartalmat
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Core2duo6600 #6246 üzenetére
Explorerrel megy az a bitfriend amit írt gyula, firefox alatt nem működik.
-
Core2duo6600
veterán
válasz fradi81 #6226 üzenetére
Melyikre gondolsz ?
Mert ez nekem be sem jön#6245) need
Ez valami egyedi eset lehetett, mert én szedtem már raides hdd re, ráadásul valami régi géppel, ide s volt mint a 2 hdd, és nem volt gond sem a tukrozöttel, sem a csikozott tömbbel.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
need
addikt
kis tanulság 3 hónap szenvedése és végül a probléma +oldása..
gondom hogy torrentezés közben lemered a 64 bites win 7 és a másodlagos xp is!
tehát elindul a letöltés megy pár percig utánna 1xerüen nem lehet az egeret mozgatni vissza tér pár mp-re akkor gyorsan lekapcsolom a kliens és nagy nehezen magához tér a gép sok esetben ilyenkor még a hálózatot is bontja!
ezzel szenvettem már kb 3 hónapja és ma reggel rájöttem a TITOKRA
Nekem Raid 0 tömböm van ezen van 2 partición a 2 oprendszer más particiokon játék míg másikon pl filmek...
Van 1 tartalék 250 gigás vinyóm ez nem a rendszer része mentegetni szoktam oda!
a táp le van húzva rolla és ha kell akkor élesztem föl. Ma reggel adtam neki tápot és elinditottam erre a független vinyóra 1 torrent letöltést kb 6 perc alatt ledarált 4.5 gigát.
nem meredt le a gép viszont láttam hogy elég nagy proci használat volt de ettöl függetlenül volt net és használni lehtetett a netet + mindent.
Erröl vinyórol vissza bontottam a Raid tömb 1 particiójára a letöltött 97 db 50 blokkot majdnem sirtam amikor + láttam hogy erre 1 perc sem kellett baszott gyorsan dolgozott.
Lényegében tökéletesen müxik úgy a dolog hogy ha a torrentezés nem azon a vinyon van jelen esetben nálam Raid 0 tömb ahol az oprendszer!D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
sanzi89
addikt
válasz sfdrakex #6241 üzenetére
Most azt csináltam, de nekem csak olyan van, hogy Peer Bannolása 24 órára. Valami hosszabb távú kellene.
Az egésznek röviden az lenne a lényege, hogy vagyunk azonos torrent oldalon 4-en és vannak torrentek amiket mindannyian letöltünk sok más userrel egyetemben. Így ha ezeket fogjuk letölteni akkor beállítjuk, hogy csak egymásról töltsünk - azt a plusz időt beáldozzuk az arányjavítás ellenében - így házon belül marad a letöltés.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Paulo81 #6235 üzenetére
Azt nem fogja tudni mennyit seedeltél már belőle, mármint a kliensed nem de az oldalon számolták mikor seedeltél, a lényeg állitsd be letöltött mappának azt ahol a filek vannak, VAGY mikor beteszed a torrenteket a kliensbe akkor kiválasztod a helyüket pontosan és seedeled.
-
Paulo81
aktív tag
válasz Paulo81 #6211 üzenetére
Aáááá még jó, hogy eszembejutott az utolsó pillanatban!!
A letöltött torrenteknek más könyvtárat adtam meg, az utorrent áthelyezi egy másik mappába.
A seedeléseket hogyan tudom folytatni? Újra betöltöm a torrentet és megadom a MÁR letöltött helyet és akkor tudni fogja, hogy már letöltöttem és azt is, hogy mennyit seedeltem? -
HXY
addikt
Mit tudtok az Imageshack torrent szerverről?
Már nem ingyenes?
Ezt írja ki:
NOTICE:
Subscription required. To enable your account, please choose one of the subscription plans. -
sanzi89
addikt
Üdv.
Ki tud olyan torrent klienst amiben lehet IP szűrést beállítani és nem az uTorrent?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Protokol titkositassal kapcsolatban kerdeznek:
Kimeno: eleg ha engedelyezve van vagy legyen eroltetett?
Ill a totkositatlan bejovo kapcsolatokhoz kell a pipa vagy sem? (tobb helyen is ellentetes valaszokba utkoztem)Koszi!
-
ArchElf
addikt
Nem lehet. hogy türelmetlen van?
Esetleg randomra van téve a listening port, és a szolgáltatód, routered, tűzfalad, stb. nem mindent enged át.AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
flash-
veterán
Tudnátok segiíteni Utorrentel kapcsolatban?
Mindig ez van hogy berakok 2-3 letöltést az utorrentbe,és nem tölt.
újrainditom az utorrentet,2-3x akkor kezd csak tölteni rendesen.Mit tegyek ez ellen?mi a megoldás?
1.8.4-et használok és enkórról töltök -
sfdrakex
nagyúr
válasz fradi81 #6224 üzenetére
Úgy emlékszem címek mellőzését kérték inkább csak utaljunk oldalak nevére nem? Amúgy mind1 csak jót kacagtam magamban beírta freereg van az oldalon mintha régi oldalon mikulás akció lenne közbe egy új oldalról van szó.
(#6222) gyula1990
Egyébként nem Regg, hanem REG mivel a regisztráció rövidítése
[ Szerkesztve ]
-
gyula1990
csendes tag
A BitFriend-en. Free Regg. van.
http://www.bitfriend.xn-s.eu
-
sfdrakex
nagyúr
-
bartucc
addikt
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok, hogy: vista 64bit volt fent eddig, de a kompatibilítási hibák miatt visszaraktam a 32bit-es változatot. 64 bit alatt csak a Bittorent működött, itt se az, se a qtorrent nem. Pár másodperc után mindig kiírja hogy "Access is denied". Tűzfal ki van kapcsolva. Ötlet esetleg?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Core2duo6600
veterán
válasz cucclee #6212 üzenetére
Első nekifutásra
1. cserélj adatkábelt.
2. Ellenörízd egy erre alkalmas progival a hdd teljes felületét.
3. Ellennörízd a ramokat.Ált ezek miatt szokott akadozni a gép, és túlmelegedés is lehet ám az oka.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
cucclee
tag
Hi!
Van egy Vista x64em (sp2). Sajnos nem nagyon tudok vele torrentezni. A UTorrent ,Bittorrent és a Flashget is mindig lefagy. Egy ideig megy ,majd egyszer csak lefagy a program ,de annyira h nem is lehet kiölni task managerből. Akkor is van ha mindent letiltok (vírusírtó ,zonealarm ,tűzfal). Router jól be van állítva. Ötlet?
Próbáltam xp-módban ,de nem ment.
[ Szerkesztve ]
-
Paulo81
aktív tag
Másik partíción van
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű! Így már nyugodtan vágok bele az újratelepítésbe. (2 évet kibírt a rendszer intenzív netezés mindenfelé , pogik fel-leszedése, szerintem egész jól bírta )
Köszönöm szépen a segítséget! -
sfdrakex
nagyúr
válasz Paulo81 #6207 üzenetére
Ha másik particióra töltesz akkor csak annyit kell tenni hogy újra beállítod a letöltések helyét, és újból hozzáadod a .torrent fileket a torrent kliensedhez, be hasheli (ellenőrzi) majd folytatja. Ha egy particiód van akkor jobb lenne ha pl Easus partition managerrel külön vágnád a vinyodat átraknád másik particióra a letöltéseket, ne az OSel közösön legyenek. Telepítés után megadod az új helyet ahol vannak letöltéseknek és folytatja.
-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Én arról szeretnék részletes leírást, hogy mi a teendő akkor, ha újra szeretném telepíteni a gépem, de szeretném, hogy a torrent letöltéseim ugyanúgy/ugyanonnan folytatódjanak. (Mintha mi sem történt volna)
Kérem nézzétek el nekem, ha már volt ilyen válasz, elkezdtem olvasni a topikot, de bocsássátok meg, hogy többezer hozzászólást nem böngészek át. (És eddig nem találtam) Egy jó linkkel is beérem.
Előre is köszönöm szépen a segítséget! -
cbrfireblade
aktív tag
így már én is .....
-
ToBeY
nagyúr
Akkor megnyugodtam hogy nem nálam van a bibi.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest