Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Beerwolf #6266 üzenetére
Sztem kór mellé nem feltétlen érdekes, én eddig megrögzött aszfaltos voltam, és használom is viszont ott sokkal kevesebben töltenek, kóron jobban lehet lassabb nettel is arányt tartani mig aszfaltosoknál egyre nehezebb mindenki szerverrwel esik neki, kór on nagyobb a választék, bár tény hoyg néha lassabban lehet megszerezni valamit mert ugye bárki tölthet fel. Ha tudsz persze majd szerezz meghívót ha már lesz meghívás. Viszont szerintem a kórral is el lehet lenni jól.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Fagyi
aktív tag
válasz Beerwolf #6266 üzenetére
2009-12-01 - Megtörtént a meghirdetett 0.3 alatti aránnyal rendelkező - 1114 db - felhasználók törlése.
Valószínű sokakat érdekel, hogy mikor lesz újra meghívó: nos jó hír, hogy lesz, bár még pontos időpontot nem tudunk mondani, de az biztos, hogy eddigitől kicsit eltérő formában fog újra aktiválódni.
Amint bármilyen új fejlemény lesz ezzel kapcsolatban itt, a hírek rovatban meg fogjátok azt találni.https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- Amazon Kindle
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest