Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
Hali!
Tudna valaki segíteni, uTorrentben hogyan tudok torrentet seedelésre hozzáadni? Újratelepítettem a gépet, és az összes seedem eltűnt. Le kell töltenem a .torrent filet az oldalról, vagy csak hozzá kell adnom a seedelni kívánt mappát? Egyszer próbálkoztam valamit, és a letöltött állományomat megint elkezdte letölteni (holott már megvolt) így mivel belekontárkodott, újra le kellett szednem az egészet...
-
torogyuri
aktív tag
válasz sfdrakex #5789 üzenetére
Több másik klienssel is próbáltam mindegyiknél ugyanaz . Reges torrentoldalról szoktam tölteni méghozzá elég nagy magyarról.
Kipróbáltam baránőm gépén neki másik szolgáltatója van és XP az oprendszere,nála tökéletesen működött minden. De ha korlátolná a szolgálatatóm akkor nem értem hogy először mondjuk 20-ra most meg 30-40 körülire korlátozták volna? Meg néha felmegy 50-60 körülire is. De a 4 Mbit-hez képest ugye ez még mindig édeskevés meg a feltöltés is
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Ma estére megjavult a utorrent ez érdekes, csak ne mtudom mitől lehetett a fent emlitett gond 2 különbözpő gépen eltérő kliens verzioval más más net szolgáltató és más az op rendszer is.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Blue@X
senior tag
Nem tudom hogy találkozott-e már valaki ezzel a hibával, nekem reggel óta folyamatosan dobálja, és leáll az µTorrent. A hiba oka valószínűleg a 2.0 BETA 16666-os (itt még nem volt hiba, stabil mint az atom) verziójáról az 16835-re (na itt ganéznak neki folyamatosan) való frissítés. Ezért aki teheti, inkább ne frissítsen rá, de lehet hogy csak egyedi hiba.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz BonFire #5792 üzenetére
Nekem is csak csütörtök óta van 6/1, előtte 1/256 volt csütrtökön rakták át utána ment is jol este már baszakodott, meg pénteken is, ma jöttem dolgozni itt is szorakozott, most 1 órája kb már jo. Majd este 19 kor végzek utána meglesem otthon is, bár most otthon áttértem bitcometre, de visszateszem majd utorrentet és kiprobálom.
-
BonFire
veterán
válasz sfdrakex #5791 üzenetére
Mondjuk nekem nincs ilyen szélessávú kapcsolatom, de nálam az uTorrent annyival megy, amennyire beállítom. De nem használok bétákat ilyen célra. Jelenleg az 1.8.4 (build 16301) megy.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz BonFire #5790 üzenetére
Olvastad az én problémámat? Én se értem miért van, de van, illetve a munkahelyemen ugy néz ki most helyre állt, de érthetetlen számomra ha 128 az upom és nincs limit tölt fel 128 al, ha belövöm a felötltési limitet 80K ra akkor meg 10-20K val tölt fel max összesen. Na ze mitől van? és csak utorrentnél otthon fibernet van 6/1 munkahelyemen tcom dsl 4/256 os. Bár mondom meloba most ugy néz ki helyre állt, meg persze itt kisebb limitet adtam meg de otthon ha 200K -t irtam limitnek akkor is lassult ha 0 -t akkor ment rendesen ha bárm iimást leesett a feltöltés nagyon.
-
BonFire
veterán
válasz torogyuri #5788 üzenetére
Hát, amint mondtam, egy próbát megér, de nem garantált a hatás, főleg, ha a szolgáltató terrorizál.
@sfdrakex: Nem látom be, miért változna bármi is, ha másik klienst használ. Amint az én példámból is látszik, ha valakinek a szolgáltatója nem fékez, akkor bármelyik kliens jól használható, ha pedig igen, akkor megette a fene, mert egy klienscserétől nem fog megjavulni a teljesítmény.
Máma kipróbálja a BitCometet, aztán holnap az Azureust, utána a BitSpiritet... Nem sok értelmét látom.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz torogyuri #5788 üzenetére
Cseréld le a utorrentet, bitcometre pl, nekem az most segített bár nekem a feltöltéssel volt baj mint fentebb is irtam és csak ha limiteltem, esetleg a kliensben a torrentenkénti maximum le és feltöltési szálat tedd magasabbra, meg a maximum kapcsolatok számát összesen és torrentenként is. A másik érdés pedig hoyg reges oldalakról töltesz ahova csak 10-100MBites uppal lehet feltölteni, vagy olyan oldalakról amik nyiltak ?
-
zetecR
addikt
Sziasztok!
W7 RC alatt 1.8.3-as uTorrent kliens használok és az utóbbi időben az a problémám, hogy ha új letöltést akarok indítani, akkor ugyan felveszi a listára, de csak akkor kezdi el letölteni, ha újra indítom a gépet.
Márpedig azt ritkán szoktam, mert szinte mindig Sleep-el.
A notin is ugyanezt csinálja.Ötlet?
-
sfdrakex
nagyúr
Üdv
A következő a gondom már leírtam egyik szolgáltató topicjába először azt hittem a szolgáltatóval va na baj de ezek szerint nem szóval:
2009.10.09.Eddig 1/256 os netem volt, most váltottam hűség lejárata után 6/1 re 90 Ft-vel drágább csak, mert a tv és net nem egy néven van, de ez mind1 is. Ami érdekes, torrentel töltök le fel, ha nem rakokbe korlátot 650-700 al tölt le 100-120 al fel, szóval majdnem az elméleti maximumot hozza ami rendben is van, viszont ami érdekes utorretben ha 80K ra teszem a max upot 600 ra a down-t akkor a feltöltés 10-20 k nál ne mmegy fentebb ahogy kiveszem a limitet ujra megy egyszerre maxon le is fel is, és ezt nem értem, találkozott már valaki ilyen problémával?
2009.10.10.
Tuti a utorrentel van a bibi, ugyanezt a hibát hozza a melohelyen tcomos dslel is, ha limitelek feltöltést bármennyire 1-2K ra esik le a feltöltés ha nincs limit tolja maxon. Nem értem ha állitok be limitet akkor miért nem a limitsebességnek megfelelően tölt fel. Otthon már lecseréltem bitcometre az jól működik, a utorrent ha jól emlékszem csütörtökön délkörül még jó volt utána nem voltam otthon délután, de este már csinálta ezt a bibit, közbe nem változott semmim.
Még annyi hogy ez a globális upload limitelésre vonatkozik, ha külön torrentenként limitelek akkor tartja a limit sebességet.
Ha valaki másnak is van ilyesmi gondja és tudja rá a megoldást érdekelne, bár más kliensel nicns baj de megszoktam a utorrentet. Otthon 1.8.2 es utorrent volt azzal is baj volt frissitettem 1.8.4 esre azzal is baj van, melohelyen 1.8.3 van és ezzel is gond van.
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz BonFire #5781 üzenetére
megnéztem én is a videót...hát érdekes beállítások. nem értem h alapon miért nem így van beállítva a program, ha így valóban optimálisabb lenne...1-2 módosítást megértek ,de itt 13 értéket állítottak át ? ez nem semmi az alaphoz képest... tudom h csak finomhangolás ,de akkor is durva h alapon miért nem a legoptimálisabb értékek vannak megadva...
gondolom ,akinél normálisan képes letölteni ,ott nem érdemes átállítani az értékeket -
BonFire
veterán
válasz torogyuri #5780 üzenetére
Próbáld meg ezekkel a beállításokkal. Nekem bevált, ki tudja, lehet, hogy neked is segít.
-
torogyuri
aktív tag
Üdv!
Nekem olyan problémám van hogy lehet akármilyen sok seeder és kevés leecher semelyik torrentnél nem akar feljebb menni a letöltésem a kb 29-39 kb/s sebességnél.Ezt azóta érzékelem mióta újratelepítettem a Win 7-emet de nem tudom hogy lehet-e valamilyen összefüggés a kettő között. Ja. és utorrentet használok, és aktív vagyok.
-
Bibby
addikt
Valamiért pár napja utorrentben nem akar jól működni a feltöltési korlátozás. Hiába állítok be egy értéket, állapotsorban sokkal nagyobb uploadot ír, és a letöltés sem megy a szokásos maxon.
Béta hiba lehet?Ελευθερια η θανατος
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Szerintetek mi okozhatja azt, hogy bizonyos Windows-t és utorrent-et futtató gépek bizonyos esetben 128 helyett 127-es TTL-el küldik ki a torrenthez tartozó csomagokat? Esetleg valami tűzfal program, stb csökkentheti a TTL-t? Netmegosztás (NAT), illetve külső router nincs a gépeken (ezek természetesen indokolnák a 127-es TTL-t).
Ha van valakinek ötlete, megköszönném, ha segítene.
üdv,
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
Fagyi
aktív tag
1orlátozza legalábbis nekem igen (Szabad slotok: 9 (max.: 20)) Ez elég régi nagy és zárt.
2:igen aktívhoz tcp/udp portot kell megadni a routeren.
utorrent 2.0 inkább mert az upc-t megkerüli (állítólag)
router rendzsregizda ha engedi nekd akkor nincs gond, ha nem akkor flejtős, bár vna net alapú seed is de azt még nem próbáltam.
https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
Atapi
senior tag
1. tracker nem korlátoz letöltési szálat. max az átadott peer informáciokat tudná korlátozni, de ennek nem sok értelme lenne, nem is hallottam még olyan trackerről ahol ilyesmi lenne, szoval annyira sok nem lehet...
2. a portscannerek szerint nincs nyitott port nem jelenti azt, hogy nem lehet forgalom (ezek csak egy irányba szoknak scannelni, netről befele), csak azt, hogy a kapcsolatfelvétel csak egy irányban történhet, a passziv fél kapcsolodik az aktivhoz (passzivhoz nem tud). ezzel csak annyi a probléma, hogy kevesebb peerhez tud kapcsolodni aki passziv, illetve a passziv félhez nem tudnak kapcsolodni a belépő peerek, hozzájuk is a passziv fél kapcsolodik frissitést követően.
Koocka: szvsz a hiba legvaloszinübb okai lehetnek:
1. rossz kliens (pl utorrent 1.8.4 sokaknak csinál ilyesmit, rakj fel valami régebbit, pl 1.8.2)
2. genyo szolgáltato, aki priorizálja a forgalmat (probálkozhatsz 2es utorrent verzioval, ez többnyire ki tudja kerülni pl a upc priorizálását)
3. router ugy van konfigolva, hogy megfogja az ilyesmi forgalmat (ebben az esetben semmit nem tudsz csinálni, de ezt tartom a legkevésbé valoszinünek)
persze más hiba is lehet, de szerintem ezek a leggyakoribbak. -
Koocka
tag
Értem amit írsz, és köszi a választ
De azthiszem rosszul fogalmazhattam... a lényeg az hogy ha nyomkodom a stop meg a start gombot, passzívság meg zárt port ide vagy oda, akkor le tudom szenvedni a fájlokat... csak magára hagyva pár mp után bár azt írja, hogy csatlakozva van a seederhez, nem jön lefele az adat. akár 2 seeder van, akár 300, minden torrent fájlnál ezt csinálja. :S
mod : nem az oldal korlátozza a szálakat, akkor is ez van ha 1 torrent fut mondjuk 2 seederrel, vagy 5 egyszerre nemtomhányszázzal... biztos hogy a router beállítások miatt van, mert ugyan ez a gép otthoni neten működik, de azt nem tudom megérteni hogy ha egyszer zárva van a port akkor pár másodpercig miért tud rajta mégis akár több mb/s-al adat mozogni..
[ Szerkesztve ]
-
Fagyi
aktív tag
Namármost újra és újra felmerül mindenkinél akit megüt a torrent szele!
AD1: Sok torrent oldal, arányhoz viszonyítva adja a letöltési szálakat és ezek eleve lekorlátozzák az elérhető letöltési szálak számát. Ha éppen sikerül kifogni (már pedig elég sokan vannak UPC által büntetve) olyan seedert , akinek a nulla felé közelít a feltöltési sebessége és ezen akár többen is osztoztok. Ne várjatok csodát. Ha pedig passzív vagy akkor csak az aktívakhoz tudsz kapcsolódni. Ha pedig ez sem csökkentette volna eléggé a siker arányodat , akkor még ha a beállításokba is belepiszkálvalaki nem hozzá értő módon akkor azzal is csökkenti a sikeres adatforgalom keresztmetszetét.
AD2: Ha a portok nincsenek nyitva akkor ott semmi nem lesz! Nincs port, nincs netes forgalom !! Elvben így semmilyen forgalom nincs. Beszélj a rendszergizdával és hátha ad portot. De cégeknél erre nincs lehetőség.
AD3:Sztem ha proxy mögül van a net cégen belül, akkor pláne nem tudsz semmit csinálni.
-
Koocka
tag
Hali!
Olyan problémám van, hogy sajnos nincs hozzáférésem a routerhez, és emiatt passzív vagyok, mivel a port scannerek szerint még a 80as port sincs nyitva... ( akkor nemtom hogy netezek, na mind1). A passzívság miatt alig tudok pár emberhez kapcsolódni, ez is okés így. De az miért van uTorrentben, hogy ha elindítok egy torrentet, felkúszik a sebesség, tölt egy ideig ( pár másodperc ), aztán a sebesség lemegy 0-ra és itt megállt a tudomány? Ha a torrentet stoppolom és elindítom újra, megint kapcsolódik akihez tud, megint pár mp, megint vissza 0-ra... az ok h nem tud mindenkihez kapcsolódni, de akihez tud, attól miért nem tölt folyamatosan? ( minden torrent file ezt csinálja, nem egyedi probléma )
Előre köszi a válaszokat!
-
Apollyon
Korrektor
válasz Tele von Zsinór #5769 üzenetére
Megoldódott a probléma, nem ez volt hanem a szolgáltató bakija – UPC
Semmilyen peer2peer nem ment, IRC sem, nem csak nálam másnál is.
Az az egy torrent meg csak a DHT miatt működött.Továbbiak itt olvashatók a chello topikból: [link]
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Ez mitől lehet?
Tűzfal biztosan kiengedi, nincs router, nincs semmi, a gép modemen keresztül közvetlenül kapcsolódik a netre.
Egyik pillanatról a másikra, csak a kijelölt torrentnek van adatforgalma, de az is piros nyilas. (Külföldi tracker-ről)
A legtöbb magyar tracker, de van külföldi is még, és az újonnan berakott torrentek sem működnek.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz firewolf #5766 üzenetére
Szerintem sokkal jobb megoldás lenne, mert gyors belső hálón vagytok és nem kell a torrent nyújtotta többszálúság előnye, bár ezt beépítették már a DC-be is egy ideje /2éve láttam utoljára dc-t/.
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
firewolf
tag
válasz [HUN]Zolee #5765 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta... Ha nem kapok segítséget, akkor az lesz.
-
Core2duo6600
veterán
Milyenek a tapasztalatok a T-home
80 mbites kábelnet csomagjával ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
firewolf
tag
Hello-bello!
Arra gondoltam, hogy kéne csinálni 1 torrent trackert, amit csak a kolisok tudnak használni, azért, hogy kevesebb legyen a netes adatforgalom, ezáltal gyorsabb lehetne a net.(majd a rendszergazdákhoz is elmegyek szólni nekik, hogy mire készülök, remélem nem lesznek morcik...) Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet egy ilyen rendszert megcsinálni, mekkora szerver kell hozzá (a koliban 360-an laknak) stb..?
Köszi előre is a segítséget!
Firewolf
-
MIFtIli
aktív tag
Az mitől van hogy nem tudok seedelni rendesen?
Upc, fiber power, utorrent 1.8.3 aktív. A letöltés az megy. A feltöltés 5-10kb/s. -
mibog
tag
sziasztok akkor senki se ismeri az FDM (free download manager) -et mint torrentprogit?
Tiszalökön ház eladó, horgásztó, strand közelében http://nyiregyhazanelado.blogspot.com/
-
Fagyi
aktív tag
Hogy azok is értesüljenek akik nem tudnak !
-
Tosee
őstag
válasz fradi81 #5749 üzenetére
"A Piratebit torrent oldal ellopta az email adatbázist és üzenetet küldött minden regisztrált CinemaStore felhasználónak hogy majd ők átvesznek titeket mert én nem akarom folytatni az oldalt. HAZUGSÁG"
ASVA jelentette fel az oldalt, 2 film miatt...A cinema oldaláról van az infó! Megtalálható még a lefoglalási nyilatkozat is!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
priti
addikt
Hardverlesen
-
fradi81
veterán
Hogy is van ez a cinemastore-al meg a piratebittel?
moto g72, Ninebot d28e
-
Zoles
csendes tag
Üdv nektek!
Újrahúztam a rendszert,1.8.4.utorrentet tettem fel és azóta ha elindítom a le és feltöltésem is elindul norm sebességgel majd szép lassan lelassul és teljesen le is áll kb negyed óra alatt.Ha újraindítóm a progit akkor megint minden hasít kb negyed óráig és újra! A port ki van engedve a rúteren, upnp is műkszik alúl zöld pipám is van.Valakinek valami ötlet?
THX Zolesh
az erő legyen veletek....meg a joghurt
-
atesss
addikt
válasz Milka 78 #5740 üzenetére
Én inkább egy seed szervert ajánlanék ilyen problémákra.
Én is most fogok majd elkezdeni bérelni nemsokára, ugyanúgy UPC userként...
És ez a letöltési lassítást is megoldja, mivel a szerverre letöltött cuccaidat FTP-n tudod le (/át) tölteni a gépedre, azt meg azért még senki sem merte korlátozni.
Seedelni (arányt javítani) is elég keményen lehet velük, havonta terrabyteokat is akár.
Sebességtől, tárhelytől, egyidejűleg futtatható torrentektől (slot), elérési módtól (pl. van-e távasztal "bonyolultabb dolgokhoz", bár ez főleg feltöltőknek kell, vagy pl. nekem kellene rapidshare-ről letölteni a szerverrel) függ az ára, de havi 3500 körül már egész jó csomagok is vannak (pl. 50Mbit körüli átlagos sebesség, 80GB tárhely, 7 / korlátlan slot).
Két csomagkereső oldal:
[link] és [link]
És a topicja: [link]Konkrétan milyen UPC csomagod van most, hogy ennyivel gyorsabb a Diginél ?
Az új 60 vagy 120Mbit-es ?Amúgy a két net egyidejű használata technikailag sem egyszerű, vagy két gépnek kell lennie (még nagyobb zaj + fogyasztás = áramdíj), vagy virtuális géppel kell operálni (de két hálókártya ahhoz is kell mindenképp a gépbe).
-
atesss
addikt
Üdv !
Utorrentnél a File / General -nál lévő "Hash" mit jelent pontosan ?
Mert szerintem nem MDM5 hash...
Hogyan tudnék egy a gépemen lévő fájlt, és egy torrentben lévő fájlt (a letöltés nélkül, de a listába berakni, és elkezdeni letölteni 1%-ig az ok) összehasonlítani ? -
jorden06
senior tag
Hali!
El kell mentem valamilyen filet az Azureus (Vuze) mappából, hogy a jelenleg seed-elt torrenteket a Windows újratelepítése után is tudjam ugyanúgy tovább seed-elni?
-
rii
nagyúr
érdkes.
nyáron meghívót küldtem egy ismerősnek majomra
erre a rencer' azt írja ki: 2008-06-09 (67 hete és 5 napja)
lehet 2009 helyett most már 2008 van neki?mondom ... csupán érdekes. oO
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Milka 78
nagyúr
Sziasztok!Van itt valaki aki 17ker. és digi(StartNet20/10)-t használ torrentezéshez?Letöltés és leginkább a feltöltés érdekelne...Meguntam a UPC szemétkedését és párhuzamosan bevezetném a digi netet is.
A válaszokat előre is köszi! -
OBrien
csendes tag
Kaptam manualt, de a beépített kliens lassú és kényelmetlen, az mldonkey pedig összeakad a firmware-rel, es rendre fagyasztja.
Az usb-s dolgot meg félreérthetted, úgy gondoltam, hogy a kompúterhez usb-n hozzácsatolt pl. külső vinyóknál, pendrájvoknál is előjöhet ilyen probléma, hogy valahogy "tönkremennek" az adatok a háttértárra írás előtt/közben.
-
Fagyi
aktív tag
Minek utánna bittorent klienssel rendelkezik maga a készülék, használd inkább azt !
Ha nem kaptál volna user's manualt
Leírásában pedig azt írja ,hogy az usb-ket csak printer szerverként használhatod ! Kösd ethernetbe és működnie kell elvben.[ Szerkesztve ]
-
OBrien
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam keresgélni a topikban, de konkrétan ilyen hibát, mint az enyém nem találtam. Megosztom veletek, hátha valakinek mégis ott lapul a tarsolyában a megoldás:
A történet szereplői: uTorrent 1.8.4 (build 16442) kliens, Win7 RTM oprendszer, RaidSonic IB-NAS4220-B hálózati háttértár, benne egy 1TB-os Seagate vinyóval.
A (laptop) kompúter belső merevlemezére minden gond nélkül működik a letöltés, normális sebességgel, hibátlanul. Közvetlenül a NAS-ra mentve az adatokat azonban jön a gebasz. A letöltött fájlok rendre CRC hibásak lesznek. A protokoll ugye alapból kiszűri a hibás ellenőrzőösszegeket letöltéskor és újraküldést kér, na meg a gép belső vinyójára is tökéletesen, hiba nélkül tölti le a kliens a fájlokat.
A hiba nagy valószínűséggel tehát valahol a kliens és a háttértárra írás között történik. Kézenfekvő ötlet a cache-elési beállítások ellenőrzése, de ez sajnos nem vezetett eredményre. Annyit sikerült elérni, hogy mindegyik cache-elési mód kikapcsolásával (uTorrent + Windows cache) értelemszerűen 300-400 kB/s letöltési sebességnél pár perc (vagy már másodperc) után hibát dob a kliens, mivel nem tudja írással követni a sebességet és elkressel.
Eddig próbáltam elkerülni a Preferences -> Advanced -> Disk Cache -> Advanced Disk Cache részén lévő 9 checkbox minden lehetséges állásban történő kipróbálását, de sajnos úgy tűnik más már nem maradt hátra... Az ésszerű kombinációk kipróbálása után a fenti hiba még mindig fennállt, azaz a letöltött fájlok kb. 80%-a CRC-hibás.
Az elv valami hasonló lehet minden külső tárolóra való mentésnél (értsd USB-s cuccok), szóval remélem, hogy valaki kitapasztalt egy ultimate megoldást a problémára, és tud nekem segíteni.
Ha igen, akkor előre is köszönöm, ha nem, elnézést hogy ezzel raboltam az időtöket:
OBrien -
Fagyi
aktív tag
-
Fagyi
aktív tag
Utorrent magyar honlap
Itt olvasgassato kicsit a beállításokról.
Jó cfost tölem lehet kérni ,de kizárólag emilben.[ Szerkesztve ]
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Az után érdeklődnék, hogy miért vagyok passzív módban(BH-n)? A gép nem router-en keresztül kapcsolódik a nethez. A kábel modemből a net egy switchbe megy. A switch típusa: netgear gs105 (http://www.netgear.com/Products/Switches/DesktopSwitches/GS105.aspx). Ez ossza két felé, mivel két gép van. Azaz 1 megy rögtön a pc-be, a másik pedig a notebook router-ébe.
Mivel a nagy gép a pc nincs a routeren ezért nem értem az egészet. Más torrent oldalakon is fenn vagyok, de ott viszont aktív vagyok.
Válaszaitokat és segítséget előre is köszönöm.
ui.: remélem jó helyen teszem fel a kérdést és nem sértek meg semmilyen szabályt.
[ Szerkesztve ]
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
ProdyG
őstag
feltettem a laptopomra az Utorrentet, a laptop wlannal kapcsolódik a routeremhez.
de amikor megy a torrent, a net megszakad 2-3 percenként. mit kell beállítani, hogy jó legyen? köszi -
Milka 78
nagyúr
Háááát...Végigpróbáltam az 1.8.2-től a legújjabb 2.0.5-ös verzióig.Az összes 1.8-as verzió stabil,nem ugrál de csak 600Kb/s-el töltött le,30kb/s el tölt fel és ingyenes külföldi oldalakról iszonyat lassú.A 2.0-ás verzió ezzel szemben ugyan azt a torrenet 35700 kb/s-sel húzta le a feltöltés 380kb/s-re ugrott fel és a külföldi oldalról 3 szor gyorsabban töltött le,visznt iszonyat instabil az egész,össze vissza ugrál.Én arra következtetek,hogy itt a 17.kerben keresztúr környékén igen is szét van korlátozva az egész kapcsolat és ez alól a 2.0-ás verzió tud kibújni(úgy néz ki nem mindig),de még közel sem százas a dolog...
-
Milka 78
nagyúr
Szeva!Már csak a Fiber Power optimalizáló van fent.Azt figyeltem meg,hogy ha újraindítom a gépet vagy a utorrentet akkor egész jól megy egy ideig,de ha nem nyúlok hozzá a géphez egy idő után szint megáll(lehet véletlen egybeesés is).Amúgy nincs semmi csak cabel modemem.Letiltottam a upnp és a nat-pmp hozzárendelést,de különbséget nem vélek felfedezni,,viszont nem irkál hiba üziket.Most kipróbálok régebbi verziókat is hátha...
-
Atapi
senior tag
nem port alapján korlátoz a upc, hanem forgalomanalizálás alapján, szoval tökmindegy a port.
Milka 78: ha közvetlenül kapcsolodik a géped az internetre, akkor az upnp-t le is tilthatod, mert nincs rá szükség. ilyen ingadozásos problémát másoknál verziofrissités is okozott. pl mig utorrent 1.8.2 verzio megy tök jol, addig az 1.8.4 ingadozik. esetleg érdemes lenne más verzioju klienssel is probálkoznod.
a fiber power optimalizálo pedig könnyen lehet, hogy összeakad a cfossal. egyszerre csak egy hálozati forgalmat optimalizálo programot használj. -
Tosee
őstag
-
Milka 78
nagyúr
Sziasztok!Már korábban írtam,hogy a netem teljesen kiszámítathatatlanul ingadozik,főleg a feltöltésem.Ennek lehet valami köze hozzá?
[2009-09-24 10:44:34] UPnP: Could not map UPnP Port on this pass, retrying.
[2009-09-24 10:44:39] UPnP: Could not map UPnP Port on this pass, retrying.
[2009-09-24 10:44:42] NAT-PMP: Unable to map port with NAT-PMP.
[2009-09-24 10:44:44] UPnP: Could not map UPnP Port on this pass, retrying.
[2009-09-24 10:44:49] UPnP: Unable to map port 80.99.49.8:64597 with UPnP.
Ez egy ismétlődő üzenet amit kb.20 percenként újra végigzongoráz.Olyan mintha a sebesség ingadozások akkor jelentkeznének amikor jön a fenti üzi,de lehet,hogy véletlen egybeesés.A másik kérdésem,hogy a cFosSpeed össze tud akadni a Fiber Power Optimalizáló programmal?A cuccaimliber 30/3-as net,XP sp3,Commodo tüzfal,WebStar epc2203-as modem.
A válaszokat előre is köszi! -
Fagyi
aktív tag
válasz Apollo17hu #5721 üzenetére
Netlimiter felesleges szvsz. Jó cfos felrakása után menni kell.
A utorrent eszik legkevesebbet, tehát annak nem kellene belssítani a netedet!
Esetleg a 900 Gb/ 3 hó limitet nem lépted túl ?
Próbaként tegyél fel egy másik torrent progit, ha azzal is előjön akkor nem a utorrent hibája!https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
Apollo17hu
őstag
válasz Apollo17hu #5713 üzenetére
Globális kapcsolatokat 50-re korlátoztam, letöltöttem a Netlimitert, bekorlátoztam vele uTorrentet, de az se segített. Telepítettem a cFosSpeed-et, tűzfalon is kiengedtem. Annyi beállítása van, hogy nem igazán tudtam, mit kellene rajta változtatni. Ahogy láttam, uTorrent prioritását alapból minimálisra veszi. Ez se segített, ugyanúgy leszívja a teljes sávszélességemet az uTorrent, mint előtte. Már közvetlenül azután, hogy elindítom a programot, és még a fel- és letöltések el se kezdődtek.
Van esetleg még vmi, amit kipróbálhatok, hogy uTorrent mellett pl. böngészni is tudjak?
-
-
anulu
félisten
BH-ról van valakinek infója? se a site se a trackerek nem mennek.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
-
csyo
senior tag
megállt a torrentem:-(
és sajnálattal látom, hogy a Cinemastore állt le:-S
Brühűűűmit tudtok tanácsolni?
va valakinek meghívója valamilyen oldalra a számomra?
[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
Core2duo6600
veterán
Mivel jelenleg a windows rendszerhez az utorrent a legjobbnak tartott kliens, ami nem fogja vissza a géped, így ezt célszerű használni, akik itt vannak, szerintem 90 % uk utorrentet használ, amennyiben windows rendszert használnak, de én már használtam linuxon is win emulációval, úgy is jobb volt mint az a linuxos amit találtam.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Apollo17hu
őstag
válasz Core2duo6600 #5712 üzenetére
A 7-es hsz.-t megnéztem, de az ottani problémák a torrent le-/feltöltésére vonatkoznak, nem pedig en bloc az internetkapcsolat sávszélességének lecsökkenésére. Azt a max. kapcsolatos dolgot kipróbálom azért, bár nem szoktak rólam sokan tölteni, és én is csak néhány szálon szedem az anyagot, ha jön. Cfosnak utánanézek, hátha...
-
Core2duo6600
veterán
válasz Apollo17hu #5711 üzenetére
Cfosspeed et tedd fel
Valamin, vedd lejjebb a globális max kapcsolatok számát, úgy 50-100 közé, hogy mennyit visel el a router / modem, ezt ki kell kisérletezni, valamint eme topiknak asszem a 7 es hsz ében van erről szóGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
uTorrent klienst használok. A legújabb stabil verziót (azt hiszem, 1.8.4). Illetve korábbit használtam, de ma leszedtem, és felraktam ezt. A problémám sajnos így is fennáll: bármilyen le-feltöltés esetén a böngészés szinte elviselhetetlen módon lelassul. Beállítottam uTorrentben max. feltöltési (72 kbit/sec), és max. letöltési (500 kbit/sec) sebességet, de semmit nem használt. Illetve a töltéseknél látszik, hogy a korlát él, de a böngészés továbbra is eszméletlen lassú. 30/3 Mbites netem van.
Mit tegyek, hogy a böngészés torrentezés mellett szokásos sebességű maradjon?
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
Szia!
Nem használtam még az általad említett programot torrentezésre! Ebből kifolyólag nem ismerem...
utorrent -et használok már évek óta, és semmi probléma vele! Letölthető hozzá magyar nyelvi fájl is, erőforrás igénye kicsi, és megbízható!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
mibog
tag
sziasztok!
nem rég óta torrentezek. feltettem egy progit de kiderült hogy a FDM is tölt, jól működik, de nem láttam mást ilyent használni.
szerintetek a Free Download Manager ilyen szempontból veszélyes, vagy problémás lehet?
lehet vele veszélytelenül torrentezni?Tiszalökön ház eladó, horgásztó, strand közelében http://nyiregyhazanelado.blogspot.com/
-
Fagyi
aktív tag
Az aszfaltra igen régóta nem lehet bejutni bizonyos okok miatt.
Tudtommal a közeljövőben nem is tervezik a nyitást.
Ne dőljetek be az ilyeneknek.Kutassatok keressetek és 3 hónap alatt bejutotok jó helyekre.https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
vakondka
őstag
válasz chungee #5703 üzenetére
Formailag hibátlan (kinézetre) volt, viszont a linkek egy része az eredeti oldalra mutatott.
Szóval lementették szerintem a bejelentkező oldal forráskódját a css-el együtt hogy pont ugyanúgy nézzen ki.
Persze én nem kattintgattam a gyanús linkek miatt, ezért csak a bejelentkező oldalt láttam.https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vakondka #5697 üzenetére
Én egyszer kaptam egy e-mailt, hogy Mo. legnagyobb Warez oldalára akciós a belépés, csak 200 Ft 2 napra a reg, mondom ez milyen jó, 200 Ft-ot kibírok és 2 napig folyamatosan fogok tölteni. Elküldöm az SMS-t, kiderült, hogy nem 2 napra fizette meg, hanem 15*2 napra, csak erről nem szólt a fáma, ki lehet számolni mennyi is az. Na mondom, akkor megnézem, valamiért nem tudtam bejelentkezni, kértem is jelszó-emlékeztetőt, de nem nagyon jött. Írtam is e-mail-t nekik, pár napra rá az oldal megszűnt és válasz sem jött. Szóval az ilyen emberekkel művelném ezt: [link].
Azóta semmire sem fizetek interneten, csak amiről tudom, hogy 10 éve is ott van...Már csak az érdekelne, hogy honnan tudták meg az E-MAIL-em....
-
chungee
addikt
A tűzfalas dolog jónak hangzik. Nah áttanulmámyozom a használatát. Mert ruter kezelés felületén nem találtam semmilyen alkalmazás tiltás stb... menüket. Szal megnézzük a tűzfalat a gépükön.
Jah de, találtam alkalmazás tiltást a ruterben, csak hát ilyen hülye progik mint MSN, POP3 mail, vagy Skype stb. Épp utorrent nincs köztuk
(#5702) vakondka Kivácsi lettem volna, hogy mennyire "hiteles" ez a bithu másolat.
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
válasz chungee #5698 üzenetére
Nem tudom mennyire értenek a torrentezéshez a gyerkőcök, de ha megnézed kliensben a használt portot, akkor azt letilthatod a routerben, és akkor azon se ki se be! Igaz ez akkor nem ér semmit ha jobban értenek hozzá, mert átállítja egy másikra, vagy telepít egy másik klienst és már működik is!
Vagy esetleg telepíts egy tűzfalat (természetesen a beállításokat jelszóval védd le) a gépükre, majd állítsd be, hogy tiltsa le az adott torrentes programok kommunikációját!
Esetleg figyelmeztesd őket, hogy ha nem ésszel csinálják, akkor letiltod őket az internetről (routerben megteheted)!Más most így hirtelen nem jut eszembe...
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest