- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz [HUN]Zolee #6829 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket [Hun]Zolee, moonguru és Tele von Zsinór!
Beállítottam, most elvileg minden működikXbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
válasz [HUN]Zolee #6825 üzenetére
Ez jó hír
Sajnos az "ipconfig /all" parancsnál látszik, h a DHCP engedélyezve van és a router beállításainál sejtelmem sincs, hogy tudom csak a gépemre nézve megszüntetni. A routerben annyi opció van, h DHCP server enable/disable, meg megadhatom a kezdő IP-t és a tartományt amiből vadászhat magának IP-ket (utóbbit nem is engedi állítani )
A gép hálózati beállításainál így sajnos nem tudom kitölteni az elősdleges, illetve másodlagos DNS kiszolgáló címét... (lehet csak én vagyok béna, esetleg ki lehet nézni máshogy is ezeket?)Xbox GT: nozsolt
-
firewolf
tag
válasz [HUN]Zolee #5765 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta... Ha nem kapok segítséget, akkor az lesz.
-
rii
nagyúr
válasz [HUN]Zolee #5618 üzenetére
ja azt mondod, hogy ha valaki átírja, akkor csak kérek egy jelszóemlékeztetőt, ami meg az emailomra jön?
jaértem, köszi
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
trebron86
tag
válasz [HUN]Zolee #5470 üzenetére
az lehet de közel sem biztos, meg kéne mérni, De ha folyamatosan megy akkor is Sok és hozzá teszem nem is tesz jót az alkatrészeknek mert minden üzem órára van gyártva...
[ Szerkesztve ]
u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
No.01
őstag
válasz [HUN]Zolee #4758 üzenetére
De az aktiv torrenteknel 15 van beallitva, de ettol fuggetlenul az elmult idokben nem tallakoztam ezzel a jelenseggel. Ha tobben akartak kapcsolodni, mint 15 akkor azt irta ki, h seedhez sorban all es a kis ikon egy szurke negyzet volt a kozepen egy feher korrel. Ezert gondolom, h ez a folfele mutato piros nyil mast jelent...
-
Drizzt
nagyúr
válasz [HUN]Zolee #3983 üzenetére
Ez okés, de csak 10 percenként lehet menteni adatot, s nekem gyakrabban kéne, mondjuk másodpercenként. Azureus(Vuze) ugyan másodpercenként kiír adatot, de ugyanabb a fájlba(mp-enként felülírja önmagát). Ha mást nem, akkor írok ahhoz egy scriptet.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
spawn82
tag
válasz [HUN]Zolee #3035 üzenetére
A darabolással nincs gond, mert alapból képekről van szó. ás a netem meg elég gyors. De ez a regelni kell valami oldalon, hogy müködjön a torrent cucc, vagy valahova fel kell hogy töltsem, hogy majd onnan leszedjék... Szal nem tudom miért nem tudnak egy olyan progit csinálni, amivel ip-n keresztül lehet a másik géphez csatlakozni, és "másolni" hozzá az anyagot.
-
veterán
válasz [HUN]Zolee #1328 üzenetére
ha jól rémlik nem volt árkitétel írva...
-
rii
nagyúr
válasz [HUN]Zolee #1306 üzenetére
ha valaki jó arányt akar elérni, akkor nem a szerver-bérlés a legjobb, ahol beviszi a gépét egy szerver-termbe?
valaki írta itt valahol, azt hiszem, 10.000Ft/hót mondott.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Drizzt
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
válasz [HUN]Zolee #822 üzenetére
Lehet. Arányt javítani meg nem tudok, mert nincsen semmi release (és még mindig csak azt lehet probléma nélkül feltenni) a gépen kéznél, filmeket, programokat kicsomagolva rakok el, nem ezernyi darabban, 1-2 mp3 album meg semmi.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Troy.
addikt
-
Dilikutya
félisten
válasz [HUN]Zolee #820 üzenetére
Ezt az üzenetet kapom: ''A letöltés oldalon karbantartási munkálatok folynak! Látogass vissza később!''
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
pzstm
titán
válasz [HUN]Zolee #193 üzenetére
Nem....de egy másik oldal sem megy
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest